Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Schedule terén mi lenne jó nekünk? Van valami kívánság, hogy xy-nal mikor játszunk, meg ilyenek, vagy sok jelentősége nincs?Hulkeinstein
Most semmi jelentősége sincsen, mivel megmondhatatlan. Majd szezon közben kiderül, hogy melyik csapat mikor "hot" és jókor játszunk-e velük.
Tavaly pl. mázlink volt a sérülésekkel is. Ellenféltől mindig sérült volt a támadóoldalon egy nagyágyú. Annyi, hogy a Redskins-el lehet jobb lenne szezon elején. Lehet még összeszokatlanok és rozsdásak lesznek.
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Schedule terén mi lenne jó nekünk? Van valami kívánság, hogy xy-nal mikor játszunk, meg ilyenek, vagy sok jelentősége nincs?
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
PGGUAGK
Please God Give Us A Good Kicker
PGGUAGK
Not sponsored by Henery.

Hello my name is Henery. Missing 40+ yards FGs Henery.

több mint 11 éve
Latimer workoutját is megnézzük:
"Stock is rising for Indiana WR Cody Latimer. ...Hearing that Chip, Pat Shurmur, and Bob Bicknell will attend his private workout on Friday"
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Ha-Ha Clinton Dix vizitelt nálunk:
 www.bleedinggreennation.com/2014/4/23/5643076/2014-nfl-draft-ha-ha-clinton-dix-eagles-visit

ill. egy Jon Striefsky nevű pennsylvaniai születésű kickerről indult spekuláció, aki esetleg kipróbálhatná magát private workout-okon NFL csapatoknál:
 www.bleedinggreennation.com/2014/4/23/5642740/answer-at-kicker-could-be-in-philadelphia-eagles-own-backyard

Szerk.: most látom h Bébé már linkelte 😀

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Közben Thurmond és Boykin elég szép tweet warba kezdtek, érdemes elolvasni 😀

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Melyek voltak a legjobb pickjeink:
 www.philly.com/philly/sports/eagles/NFL_Draft_All-time_greatest_Eagles_player_taken_in_each_round.html

Jon Striefsky-t éltető írás 😀 27 éves kicker a gyerek:
 www.bleedinggreennation.com/2014/4/23/5642740/answer-at-kicker-could-be-in-philadelphia-eagles-own-backyard
Korábban AFL-ben rugdosott. Nem tudom, hogy ott milyen nehéz az extra pont értékesítése, de azokat is hagyott ki jócskán. 😀Bébé
Azért nem olyan egyszerű ám ezt eldönteni, még majdnem! az elsőt a legkönnyebb 😛dande
Inkább a második körös ami nem kérdésJanek
Vinny Curry! 😀

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
 www.philly.com/philly/sports/eagles/NFL_Draft_All-time_greatest_Eagles_player_taken_in_each_round.html

Korábban AFL-ben rugdosott. Nem tudom, hogy ott milyen nehéz az extra pont értékesítése, de azokat is hagyott ki jócskán. 😀Bébé
Azért nem olyan egyszerű ám ezt eldönteni, még majdnem! az elsőt a legkönnyebb 😛dande
Inkább a második körös ami nem kérdés

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 294 — Így remélem megfelelek nektek.....

Azért nem olyan egyszerű ám ezt eldönteni, még majdnem! az elsőt a legkönnyebb 😛
több mint 11 éve

Korábban AFL-ben rugdosott. Nem tudom, hogy ott milyen nehéz az extra pont értékesítése, de azokat is hagyott ki jócskán. 😀
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Egyébként még én nem veszek mérget a Bryce/Polk kettős megtartására, és akkor már nem is elvetemült ötlet 5. kör körül a Black Mamba (mimánez a DAT, olyan hülyén hangzik 😀 )Eazzy
Jah aztán a végén Koby már emiatt nem lesz Eagles-fan. 😀
(Bár nem zavarna, mert bassza meg, hogy 2001-ben nem a Sixers lett a bajnok. 😀 )

Ha már BPA, akkor is inkább DL, WR, OL, LB, CB, kicker posztokra húznék előbb.Shawn84
Ha akár egy 7. körös pick-et is el merünk lőni kickerre kiakadok. Inkább jöjjön akkor első két körben Attaochu és Bucannon. 😀
2011-ben behúztuk minden idők legjobb egyetemi kickerét. Aki a pályán és pályán kívül is profi. Aki clutch rúgások tömkelegét rúgta egyetemen. Puntolni is jól tud. Meg csak kicker, szóval átszoknia se kell. 10 évre biztos megoldja a kicker problémáinkat....Hát majdnem bejött. 😀Bébé
Ja igen azt nem írtam oda, hogy kb ebben a sorrendben.
több mint 11 éve
Egyébként még én nem veszek mérget a Bryce/Polk kettős megtartására, és akkor már nem is elvetemült ötlet 5. kör körül a Black Mamba (mimánez a DAT, olyan hülyén hangzik 😀 )Eazzy
Jah aztán a végén Koby már emiatt nem lesz Eagles-fan. 😀
(Bár nem zavarna, mert bassza meg, hogy 2001-ben nem a Sixers lett a bajnok. 😀 )

Ha már BPA, akkor is inkább DL, WR, OL, LB, CB, kicker posztokra húznék előbb.Shawn84
Ha akár egy 7. körös pick-et is el merünk lőni kickerre kiakadok. Inkább jöjjön akkor első két körben Attaochu és Bucannon. 😀
2011-ben behúztuk minden idők legjobb egyetemi kickerét. Aki a pályán és pályán kívül is profi. Aki clutch rúgások tömkelegét rúgta egyetemen. Puntolni is jól tud. Meg csak kicker, szóval átszoknia se kell. 10 évre biztos megoldja a kicker problémáinkat....Hát majdnem bejött. 😀
több mint 11 éve
azért nagyjából megél a pályán.Bébé
😀

Legyen Déan Tóni
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
azért nagyjából megél a pályán.Bébé
😀

Egyébként még én nem veszek mérget a Bryce/Polk kettős megtartására, és akkor már nem is elvetemült ötlet 5. kör körül a Black Mamba (mimánez a DAT, olyan hülyén hangzik 😀 )

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Vele semmi, csak az egyetlen poszt ahol rohadtul fullosok vagyunk az a futó. Közben meg kismillió helyre lehet húzni 4.-5. körben értékes játékost. Ha Seastrunkot írtál volna is ugyan ezt mondanám, pedig őt mérhetetlenül jobban kedvelem DATnál.

menjen a Billsbe, őket legalább szeretem, és ott el is nézegetném örömmel bármelyiket.Shawn84
Értem, meg teljesen jogos és sztem sem az a kihagyhatatlan játékos, még nekünk sem. De ha BPA lesz a 3. nap vmelyik körében? ST-ben is tudnánk használni valamint a pályán is talán hozna pár yardot. Ha WR-t, safetyt, OLB hozunk első két nap, akkor nem bánnám, ha 3. nap meg tudnánk szerezni. Nem is azért, mert annyira oda vagyok érte, hanem hogy ha Chip ragaszkodna hozzá, akkor biztos csodákat tudnának művelni. 😀

Amúgy, ha vkit a 4,5-ös ideje elijesztett...Egy bizonyos LeSean McCoy anno 4,5-ös időt repesztett a pro day-en (ami ugye általában gyorsabb, mint a combine. DAT 4,35 alá befért a pro day-én). Néha látjuk is, hogy utolérik a DB-k, de azért nagyjából megél a pályán.Bébé
ha 4. körben DL-be hoznánk valami gyöngyszemet aki valahogy benn maradt, mondjuk Anthony Johnson, akkor 5. körben már nem bánnám. Ha tényleg annyira oda lenne érte Kelly. Szerintem egyébként nem áll fenn ez a helyzet. Ha már BPA, akkor is inkább DL, WR, OL, LB, CB, kicker posztokra húznék előbb.
több mint 11 éve
Vele semmi, csak az egyetlen poszt ahol rohadtul fullosok vagyunk az a futó. Közben meg kismillió helyre lehet húzni 4.-5. körben értékes játékost. Ha Seastrunkot írtál volna is ugyan ezt mondanám, pedig őt mérhetetlenül jobban kedvelem DATnál.

menjen a Billsbe, őket legalább szeretem, és ott el is nézegetném örömmel bármelyiket.Shawn84
Értem, meg teljesen jogos és sztem sem az a kihagyhatatlan játékos, még nekünk sem. De ha BPA lesz a 3. nap vmelyik körében? ST-ben is tudnánk használni valamint a pályán is talán hozna pár yardot. Ha WR-t, safetyt, OLB hozunk első két nap, akkor nem bánnám, ha 3. nap meg tudnánk szerezni. Nem is azért, mert annyira oda vagyok érte, hanem hogy ha Chip ragaszkodna hozzá, akkor biztos csodákat tudnának művelni. 😀

Amúgy, ha vkit a 4,5-ös ideje elijesztett...Egy bizonyos LeSean McCoy anno 4,5-ös időt repesztett a pro day-en (ami ugye általában gyorsabb, mint a combine. DAT 4,35 alá befért a pro day-én). Néha látjuk is, hogy utolérik a DB-k, de azért nagyjából megél a pályán.
több mint 11 éve
Én kb 8 whisky után talán már behúznám.Shawn84
Mi a bajod vele? 😀Bébé

menjen a Billsbe, őket legalább szeretem, és ott el is nézegetném örömmel bármelyiket.
több mint 11 éve
Én kb 8 whisky után talán már behúznám.Shawn84
Mi a bajod vele? 😀
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
udfa

több mint 11 éve
DAT a 4. körben?
Shadyvel, Sproles, Bryce, Polk már a fedélzeten. Szükségünk lenne rá?
Egyáltalán mikortól húznátok be?Bébé
Én kb 8 whisky után talán már behúznám.
több mint 11 éve
DAT a 4. körben?
Shadyvel, Sproles, Bryce, Polk már a fedélzeten. Szükségünk lenne rá?
Egyáltalán mikortól húznátok be?
több mint 11 éve
Ahogy arra számítani lehetett Skov nem gyors:
"Shayne Skov, LB (Stanford) struggled to get under 5.2s/forty when he ran for scouts... (Tony Pauline)"
De azért reménykedtem, hogy befér bőven 5.0 alá. Mind1, Brandon Spikes is 5.0-t futott combine-on és azért annyira nem szar. 😀Bébé
Neki nem a sebessége volt az erénye korábban sem, hanem a játékintelligenciája. Tökéletesen meg lennék elégedve ha ő érkezne, és mondjuk jövőre átvenné Ryans helyét. persze 4. körné lelőbb azért nem kéne.

DeSean meg nem pótolhatatlan, mint ahoyg senki sem, és nem kell egy az egyben helyettesíteni. De ha így gondolja Kelly, akkor biztosan cserélni fog, vagy idehoz valakit, vagy a drafton felfelé. Ezen viszont nagyon meglepődnék. Amin pedig nem, az az lenne, ha 2. vagy 3. körben érkezik csak elkapó. Pl. Allen Robinson. Hiába kell még neki is idő mint a legtöbbjüknek, de kb. az újoncok 95%-ra ezt mondják. Kiko is egy jó 3. körös játékos volt. Manapság Buffaloban nem nagyon sajnálnának rá egy 1/1-et sem. Jó időben jó helyre került. Ez ennyi. Ha Kellyék jól választanak, akkor egy jó elkapót húznak, aki hosszú távon jobb lehet mint Jackson. D-Jax első 2008-as szezonja elég jó volt NFL szinten is, de nézzük meg kik voltak még mellette az elkapó sorban. Meg nézzük meg most kik vannak. Picit minőségibbnek érzem a mostani keretet. A laszti sokkal jobban szét lesz osztva mint akkoriban. A read option is a sok játékos bevonását igényli, a Reid által alkalmazott west coast viszont csak pár emberre épült.
több mint 11 éve
Ahogy arra számítani lehetett Skov nem gyors:
"Shayne Skov, LB (Stanford) struggled to get under 5.2s/forty when he ran for scouts... (Tony Pauline)"
De azért reménykedtem, hogy befér bőven 5.0 alá. Mind1, Brandon Spikes is 5.0-t futott combine-on és azért annyira nem szar. 😀
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Köszönet Bébének a játékért! 😊

Philadelphia Eagles: (4 kör)
1. kör: 22 - S Haha Clinton-Dix, Alabama
2. kör: 54 - DE Marcus Smith, Louisville
3. kör: 86 - S Deone Bucannon, Washington State
4. kör: 122 - WR Josh Huff, Oregon

A maradék kör Howie volt.. 😀

Kellemes Húsvéti ünnepeket!!! ( Belmondoval 😀 ) Figyelem a draft játékokat és az lenne a kérdésem, hol tudnék játszani egyet? Kipróbálnám magam.. 😊 Köszönettel!Stem03
 fanspeak.com/ontheclock/

Meg itt is adhatsz le egy tippet:
 philly.blog.hu/2014/04/16/draft_tippjatekBébé
Stem03
Smith a 3.ban, és egy WR a másodikban, és tökéletes 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Stem03 Philadelphia Eagles 135
Köszönet Bébének a játékért! 😊

Philadelphia Eagles: (4 kör)
1. kör: 22 - S Haha Clinton-Dix, Alabama
2. kör: 54 - DE Marcus Smith, Louisville
3. kör: 86 - S Deone Bucannon, Washington State
4. kör: 122 - WR Josh Huff, Oregon

A maradék kör Howie volt.. 😀

Kellemes Húsvéti ünnepeket!!! ( Belmondoval 😀 ) Figyelem a draft játékokat és az lenne a kérdésem, hol tudnék játszani egyet? Kipróbálnám magam.. 😊 Köszönettel!Stem03
 fanspeak.com/ontheclock/

Meg itt is adhatsz le egy tippet:
 philly.blog.hu/2014/04/16/draft_tippjatekBébé

Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi