NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Oké most írj már egy listát azokról akiket az első körben bárhol akarnál. Már elvesztettem a fonalat. Nem is emlékszem volt e ilyen 😀Shawn84
Olyat nem tudok, mert nem néztem meg Őket. Én csak az Eagles-el foglalkozom.
QB-kat, RB-ket, OL-eket, DT-ket (2 kivétellel) nem néztem meg egyáltalán, mert 90%, hogy nem fogunk ilyen posztra húzni első körben.
(De Pl. Borland nem rossz ILB, de az Eagles úgyse fog behúzni Kendricks mellé egy másik 5-11-es LB-t, így nincsen fent a képzeletbeli draft boardomon. (Annyira meg nem jó, hogy behúzzuk a törpesége ellenére). Ennek ellenére biztos el fogják vinni első két nap.)
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Nah megnéztem az Auburn, Virginia Tech és a Texas A&M elleni meccsét HaHa-nak.
Köszi de Őt sem akarom első körben. Túl sok hibát vét és safety-knél ez általában nagy playt, TD-t eredményez. Read option is többx benyelte, eredménye az volt, hogy hosszú play és TD. Nem reagálja le gyorsan a dolgokat és nincsen meg a sebessége ahhoz, hogy helyre hozza. Szereléssel is néha vannak gondjai (szög választás, beültetik a hintába). Blokkokkal is eléggé meggyűlik a baja. Az se lenne baj, ha még felszedne magára pár fontot. Jah és a három meccs alatt egy olyan megmozdulása sem volt, amire azt mondanám, hogy ez igen nem hiába tartják első körös játékosnak.Bébé
Oké most írj már egy listát azokról akiket az első körben bárhol akarnál. Már elvesztettem a fonalat. Nem is emlékszem volt e ilyen 😀
több mint 11 éve
Nah megnéztem az Auburn, Virginia Tech és a Texas A&M elleni meccsét HaHa-nak.
Köszi de Őt sem akarom első körben. Túl sok hibát vét és safety-knél ez általában nagy playt, TD-t eredményez. Read option is többx benyelte, eredménye az volt, hogy hosszú play és TD. Nem reagálja le gyorsan a dolgokat és nincsen meg a sebessége ahhoz, hogy helyre hozza. Szereléssel is néha vannak gondjai (szög választás, beültetik a hintába). Blokkokkal is eléggé meggyűlik a baja. Az se lenne baj, ha még felszedne magára pár fontot. Jah és a három meccs alatt egy olyan megmozdulása sem volt, amire azt mondanám, hogy ez igen nem hiába tartják első körös játékosnak.
több mint 11 éve
ÉÉs HAHA?Shawn84
Gondolom azzal számol, hogy kimegy Top15-ben.

Amúgy róla még elég kevés vidit néztem, de remélem majd a köv. napokban lesz rá időm.
több mint 11 éve
11 szóba jövő prospect az első körben:
 www.philly.com/philly/sports/eagles/256771051.html
Cooks jöhet.
Beckham jöhet
Latimer amikor megnéztem akkor nagyon tetszett 3-4. körben (akkor még oda várták), első két körben nem tudom, annyira tüzetesen ne vizsgáltam meg nem úgy néztem rá. 😀
Fuller ha első körben CB, akkor Ő.
Lee jöhet.
Barr érkezésénél nem ujjonganék.
Shazier kössz nem.
Roby kössz nem.
Pryor-ral kapcsolatban is vannak fenntartásaim. Volt pár tényleg borzasztó meccse. Meg nagy ütések ide, nagy ütések oda egy kicsit kicsinek tűnik a pályán. Nála se ujjonganék.
Benjamin kössz nem.
Zach Martin róla egy vidit se néztem meg és semmit nem tudok róla, de végülis O-falba mindig kell ember. Azonban nála se ujjonganék.Bébé
ÉÉs HAHA?
több mint 11 éve
11 szóba jövő prospect az első körben:
 www.philly.com/philly/sports/eagles/256771051.html
Cooks jöhet.
Beckham jöhet
Latimer amikor megnéztem akkor nagyon tetszett 3-4. körben (akkor még oda várták), első két körben nem tudom, annyira tüzetesen ne vizsgáltam meg nem úgy néztem rá. 😀
Fuller ha első körben CB, akkor Ő.
Lee jöhet.
Barr érkezésénél nem ujjonganék.
Shazier kössz nem.
Roby kössz nem.
Pryor-ral kapcsolatban is vannak fenntartásaim. Volt pár tényleg borzasztó meccse. Meg nagy ütések ide, nagy ütések oda egy kicsit kicsinek tűnik a pályán. Nála se ujjonganék.
Benjamin kössz nem.
Zach Martin róla egy vidit se néztem meg és semmit nem tudok róla, de végülis O-falba mindig kell ember. Azonban nála se ujjonganék.
több mint 11 éve
Christian Kirksey LB, Iowa a következő vizitáló a csapatnál. Bébé szerint ILB lesz 😀
 www.bleedinggreennation.com/2014/4/25/5653004/2014-nfl-draft-christian-kirksey-eagles-visit
Shawn84
Hát 233 nem hiszem, hogy 3-4-es OLB-t akarunk vele játszatni. 😀
Chip lenyilatkozta pár hónappal ezelőtt, hogy prioritásnak tekintjük azt, hogy vmi project ILB-t húzzunk akit ki tudnánk nevelni 1 év alatt Ryans mögött. Ez alapján nagyon nagy eséllyel fogunk egy ILB-t húzni a drafton. Jordan Tripp, Telvin Smith és Kirksey vizitálását is ennek tudom be. 😀
Amúgy Kirksey-t bírom, szóval örülnék, ha nálunk kötne ki.
több mint 11 éve
Christian Kirksey LB, Iowa a következő vizitáló a csapatnál. Bébé szerint ILB lesz 😀
 www.bleedinggreennation.com/2014/4/25/5653004/2014-nfl-draft-christian-kirksey-eagles-visit

Kevin Norwoodos nem tudom volt már itt?  www.bleedinggreennation.com/2014/4/21/5638280/2014-nfl-draft-alabama-kevin-norwood-eagles-visit

Én őt is nagyon bírom. Kicsit alul értékelt, a sok jó elkapó között elveszik, de 3. kört ő is megérhet.
több mint 11 éve
Nem jellemző a draft közben a játékost - draft pickért csere a fel/letradek során, vagy leglábbis én nem emlékszem egyre sem. Talán még nem is volt ilyen. Úgyhogy én nem fűznék nagy reményeket ehhez. Ha valaki idei draftjogért szerené valamelyik játékosunkat, akkor eddig is cserélhetett volna érte. Esetleg jövő évi pickért, de annak sem kell a draft napján történni.BleedingGreen
Tavaly is volt ilyen, amikor Davone Bess került a Brownshoz meg 2-2 pick is helyet cserélt. meg emlékszem én korábbról is csak nevet meg csapatot nem tudnék mondani. Közben eszembe jutott Legarette Blount Tampából a Patsbe kerülése, de abban nem vagyok biztos, hogy draft előtt vagy közben történt e.
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Nem jellemző a draft közben a játékost - draft pickért csere a fel/letradek során, vagy leglábbis én nem emlékszem egyre sem. Talán még nem is volt ilyen. Úgyhogy én nem fűznék nagy reményeket ehhez. Ha valaki idei draftjogért szerené valamelyik játékosunkat, akkor eddig is cserélhetett volna érte. Esetleg jövő évi pickért, de annak sem kell a draft napján történni.

több mint 11 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
...Egyébként arról kevesebb szó esett eddig, hogy ha Kellyék felfelé akarnának cserélni, a drafton bárhol, akkor kik vagy mik azok amiket bedobhatnak ellenértékként?...Bébé
Szerintem a Graham/Curry és a Brown/Polk párosból egy-egy játékost fel fogunk használni legkésőbb a draft napján valami trade keretében. És szerintem a két előbbit...

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 11 éve
Latimer első körben?
 www.bleedinggreennation.com/2014/4/25/5652182/todd-mcshay-2014-nfl-mock-draft-eagles-cody-latimerBébé
Nagyon jön fel de jó lesz az legkorábban 3.-nak is.

Egyébként arról kevesebb szó esett eddig, hogy ha Kellyék felfelé akarnának cserélni, a drafton bárhol, akkor kik vagy mik azok amiket bedobhatnak ellenértékként?
Mit gondoltok? Szerintem idei picket biztos, hogy nem, és a jövő éviekből is csak legkorábban 4. kört tudnék elképzelni. Játékosok közül a Graham, Celek, Brown, Mathis Curry ötös fogatot tartom legvalószínűbbnek. Az első három részemről elfogadható dolog lenne, de az utolsó 2 játékos elcserélésének nagyon nem örülnék.
több mint 11 éve
Latimer első körben?
 www.bleedinggreennation.com/2014/4/25/5652182/todd-mcshay-2014-nfl-mock-draft-eagles-cody-latimer
több mint 11 éve
Az annyira hihetetlen, hogy project játékosokat keresnek néhány posztra? Az LB is simán lehet ilyen, hiszen Cole ott van, és szezon végére sokat fejlődött.Shawn84
Csak annyi, hogy simán elképzelhető az, hogy kimegy 2. körbe, számunkra meg a 3. kör is kérdéses.
több mint 11 éve
Egy 10-es mez elférne rajta. Shawn84
Viccelsz ugye?. A 10-est vissza kell vonultatni. 😀😀Greengo
Ahhoz még keveset tett. De a sajátodat visszavonultathatod. Bekeretezve jól mutat majd a falon 😀
Persze idén még erős lenne rögtön kiosztani de 1-2 év múlva már nem fog népharagot kiváltani. 3-4 év múlva meg már az új sztárokról lesz szó, és nem a riválishoz elengedett "fenegyerekről" 😊 De azért mi sokat fogjuk még emlegetni éveken át. Nekünk ő egy ikonikus alakja a csapatnak, a kintieknek már talán kevésbé lesz az.
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 299 — Eagles fan
Egy 10-es mez elférne rajta. Shawn84
Viccelsz ugye?. A 10-est vissza kell vonultatni. 😀😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Telvin Smith LB, Florida State is vizitre jön:  www.bleedinggreennation.com/2014/4/24/5646984/2014-nfl-draft-telvin-smith-eagles-visit-florida-stateShawn84
Ezt a vizitet nem értem.
Lenyilatkozta, hogy safetyt nem akar játszani. 218 fonttal pedig csak mint ILB jöhetne szóba, de az is inkább csak jövőre. Sztem a 4-3-as csapatok draft-boardján sokkal feljebb van, mint a miénken.
Minimum 15 fontot fel kéne pakolni rá.Bébé
Az annyira hihetetlen, hogy project játékosokat keresnek néhány posztra? Az LB is simán lehet ilyen, hiszen Cole ott van, és szezon végére sokat fejlődött.
több mint 11 éve
Telvin Smith LB, Florida State is vizitre jön:  www.bleedinggreennation.com/2014/4/24/5646984/2014-nfl-draft-telvin-smith-eagles-visit-florida-stateShawn84
Ezt a vizitet nem értem.
Lenyilatkozta, hogy safetyt nem akar játszani. 218 fonttal pedig csak mint ILB jöhetne szóba, de az is inkább csak jövőre. Sztem a 4-3-as csapatok draft-boardján sokkal feljebb van, mint a miénken.
Minimum 15 fontot fel kéne pakolni rá.
több mint 11 éve
Néztem Coocks - Beckham videókat kis összehasonlításképpen. Hát nekem egyértelműen Cooks kell jobban. Az az ember egy az egyben D-Jax. Teljesen olyan mozgás, ugyan olyan mozdulatokat vélek felfedezni, nagyon vagány, magabiztos. Egyszerűen benne jobban látom azt a pluszt amire nekünk szükségünk lehet. Nem beszélve arról, hogy szerintem simán közönség kedvenc lesz, pont emiatt a laza stílusa miatt. Emberileg persze nem tudom milyen lehet, ha nagyszájú az se gáz, csak Kellyvel legyen jóba meg ne bandázzon, vagy drogozzon, a többit leszarom. Egy 10-es mez elférne rajta. Mondjuk most Beckham is jobban tetszett mint korábban, de akkor is Cooks kell 😀
több mint 11 éve
Telvin Smith LB, Florida State is vizitre jön:  www.bleedinggreennation.com/2014/4/24/5646984/2014-nfl-draft-telvin-smith-eagles-visit-florida-state
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Csoporton kívül első blikkre 3 meccs van ahol W tutinak néz ki. Szóval csoporton belül kéne egy jó 5-1.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Elméletileg csak egy olyan csapattal fogunk játszani, aki bye weekből jön (5. héten a Rams). Ez azért meglepő. Általában 4-5 ilyen csapat is szokott lenni. 😀
Hálaadás meccsnek örülök. Legalább december előtt lesz egy kis bye weekünk. Az rossz, hogy otthon játszunk Titans ellen, majd rá 4 napra már Dallasban. De legalább a Titans elleni az egy korai meccse.
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
én azt sem bánnám ha a hazai tvben egyfajta pats hypot kapnánk 😀 legalább 12 alapszakasz meccsünket adják leee 😀d

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
A hazai TV-ben elég sokat leszünk ahogy nézem, legalább 4-szer.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 291 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szerintem annyira nem egyszerű. Ha a Bye-ra 4-2 vel tudunk menni már jó aztán meg kitudja.

Mondjuk a Cards Giants meccs az óraátállítás miatt fordítva jobb lett volna 😛