Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
A Cheerleadereket ki engedte ide?
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
DqJones DqJones DqJones 😛dande
GayleGayleGayle 😀
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 448 — Így remélem megfelelek nektek.....
DqJones DqJones DqJones 😛
több mint 12 éve
15 perc 😀 Izgi, és végre nem fogok bealudni.Eazzy
És van sör + whisky kombó is. Húzzuk ki Bro 😀 Mi szegény szerencsétlenek.Shawn84
Hehe, igyekszem. Remélem megajándékoznak minket egy letrade-el 😀Eazzy
Nálam van üdítő + cataflam + nem alszok el 😀 tökéletes este 😀
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 280 — No one likes us, cause no one like us
És van sör + whisky kombó is. Húzzuk ki Bro 😀 Mi szegény szerencsétlenek.Shawn84
Hehe, igyekszem. Remélem megajándékoznak minket egy letrade-el 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
És van sör + whisky kombó is. Húzzuk ki Bro 😀 Mi szegény szerencsétlenek.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 280 — No one likes us, cause no one like us
15 perc 😀 Izgi, és végre nem fogok bealudni.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Am sztem nem fogjuk Colvint behúzni annak ellenére h pozitívak a jelentések az állapotáról, de ez csak egy megérzés.Highlander
Szerintem 5-6. körben ki fog menni és sajnos nem mi visszük
több mint 12 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Am sztem nem fogjuk Colvint behúzni annak ellenére h pozitívak a jelentések az állapotáról, de ez csak egy megérzés.

több mint 12 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 934 — Eagles & Seahawks fan
Mindenesetre akiket én használhatónak tartok, meg lehetségesnek:

CB: Colvin, McGill, Exum, Desir, Breeland, Mitchell, Watkins, Gaines
S: Dixon, Loston, Bailey, Vereen
OL: Duvernay-Tardif, Richardson, Yankey, DOzier, Bodine, Fulton, Ikard
DL: DQ Jones, Kerr
ILB: Zumwalt, Bradford, Jones, Smith, Tripp
OLB: Powell, Hubbard, Kennard, Gayle
több mint 12 éve
45 perc és még nincs eredménykövető??? :o valaki dob majd linket hozzá?MirrMurr
 gofirstrow.eu/sport/american-football.htmlHighlander
Hálám üldözzön örökké 😊
több mint 12 éve
45 perc és még nincs eredménykövető??? :o valaki dob majd linket hozzá?MirrMurr
 gofirstrow.eu/sport/american-football.html

több mint 12 éve
Kelly szavai alapján én az WR húzást sem vetném el, nála sose lehet tudni 😀 Vajon van annyira elvetemült h behúzzon mondjuk egy Martavis Bryantet így extrába?Highlander
Amúgy Martavis Bryant itt már jó értéket képvisel eléggé, ha BPA-zunk, akkor jöhet ő is. Én a letradet sem tartom elképzelhetetlennek, ha lenne 5-6 pickünk, akkor jöhetne BPA alapon OL, DL, S, CB, meg valami Chip játékszer (WR,RB) 😀 is.Hulkeinstein
Graham is mehet 5. körért ha valaikt nagyon akarnánk.
több mint 12 éve
Kelly szavai alapján én az WR húzást sem vetném el, nála sose lehet tudni 😀 Vajon van annyira elvetemült h behúzzon mondjuk egy Martavis Bryantet így extrába?Highlander
Amúgy Martavis Bryant itt már jó értéket képvisel eléggé, ha BPA-zunk, akkor jöhet ő is. Én a letradet sem tartom elképzelhetetlennek, ha lenne 5-6 pickünk, akkor jöhetne BPA alapon OL, DL, S, CB, meg valami Chip játékszer (WR,RB) 😀 is.
több mint 12 éve
45 perc és még nincs eredménykövető??? :o valaki dob majd linket hozzá?
több mint 12 éve
Ennyire nem. Védelmet kell ma erősíteni aztán max h lesz valaki a 7. körben. De utána UDFA ott is lesznek még használható emberek. Érdemes draft után is maradni gép közelben 1-2 órát ha izgulni akartok kedvencekért.
több mint 12 éve
Nagyon remélem, hogy nem, elrontaná a képet 😊
több mint 12 éve
Kelly szavai alapján én az WR húzást sem vetném el, nála sose lehet tudni 😀 Vajon van annyira elvetemült h behúzzon mondjuk egy Martavis Bryantet így extrába?

több mint 12 éve
Ki is volt Dorenbos nagy rajongója Bébé? Tudtad hogy langyi? 😛
több mint 12 éve
5/1 szerintem James Gayle 😛
több mint 12 éve
Nha, egy kis felsorolás, hogy kik maradtak a különböző posztokon, akikre szerintem van esély(láttuk pro day-en, meghívtuk, chip recruitolta, játszott chip ellen, stb.):

CB: Andre Hal, Deion Belue, E.J. Gaines, Keith McGill, terrance Mitchell, Aaron Colvin, Antone Exum, Dontae Johnsohn, Rashard Reynolds

LB: Taylor Hart, Lamin Barrow, Christian Jones, Jordan Zumwalt, Chris Borland, Shayne Skow, Christian Kirksey, Telvin Smith, Devon Kennard, Jordan Tripp, James Galye, Trevor Reilly, Adrian Hubbard, Ronald Powell,

DL: Daquan Jones, DeAndre Coleman, Antonio Johnson, Zach Kerr, Spencer Long, Trey Hopkins, Dakota Dozier

OL: Andrew Norwell, John Urschel, Ryan Groy, Tiny Richardson, Laurent Duvernay-Tardif

RB: DAT, Lache Seastrunk

S: Ahmad Dixon, Brock Vereen, Craig Loston, DIon Bailey (Bailey-t és Lostont többször megnéztük, nem lepődnék meg egyikükön, nálam még mindig Loston a favorit)

Szóval szerintem közülük lesz a következő 3 pickünk.

Részletesen:  www.bleedinggreennation.com/2014/5/2/5448652/2014-nfl-draft-philadelphia-eagles-prospects-interestHulkeinstein
Kirksey kiment.Shawn84
Köszi, javítva!
több mint 12 éve
Nha, egy kis felsorolás, hogy kik maradtak a különböző posztokon, akikre szerintem van esély(láttuk pro day-en, meghívtuk, chip recruitolta, játszott chip ellen, stb.):

CB: Andre Hal, Deion Belue, E.J. Gaines, Keith McGill, terrance Mitchell, Aaron Colvin, Antone Exum, Dontae Johnsohn, Rashard Reynolds

LB: Taylor Hart, Lamin Barrow, Christian Jones, Jordan Zumwalt, Chris Borland, Shayne Skow, Christian Kirksey, Telvin Smith, Devon Kennard, Jordan Tripp, James Galye, Trevor Reilly, Adrian Hubbard, Ronald Powell,

DL: Daquan Jones, DeAndre Coleman, Antonio Johnson, Zach Kerr, Spencer Long, Trey Hopkins, Dakota Dozier

OL: Andrew Norwell, John Urschel, Ryan Groy, Tiny Richardson, Laurent Duvernay-Tardif

S: Ahmad Dixon, Brock Vereen, Craig Loston, DIon Bailey (Bailey-t és Lostont többször megnéztük, nem lepődnék meg egyikükön, nálam még mindig Loston a favorit)

Részletesen:  www.bleedinggreennation.com/2014/5/2/5448652/2014-nfl-draft-philadelphia-eagles-prospects-interestHulkeinstein
Kirksey kiment.
több mint 12 éve

CB: Andre Hal, Deion Belue, E.J. Gaines, Keith McGill, Terrance Mitchell, Aaron Colvin, Antone Exum, Dontae Johnsohn, Rashard Reynolds

LB: Taylor Hart, Lamin Barrow, Christian Jones, Jordan Zumwalt, Chris Borland, Shayne Skow, Telvin Smith, Devon Kennard, Jordan Tripp, James Gayle, Trevor Reilly, Adrian Hubbard, Ronald Powell,

DL: Daquan Jones, DeAndre Coleman, Antonio Johnson, Zach Kerr

OL: Andrew Norwell, John Urschel, Ryan Groy, Tiny Richardson, Laurent Duvernay-Tardif, Trey Hopkins, Dakota Dozier

Részletesen:  www.bleedinggreennation.com/2014/5/2/5448652/2014-nfl-draft-philadelphia-eagles-prospects-interest
több mint 12 éve
Draft után ugye rögtön lehet szerződtetni az UDFA-kat. Tavalyról 4-en is a keretben vannak jelenleg.

Jake Knott
Matt Tobin
Damion Square
Matthew Tucker
több mint 12 éve
Szerintem egy picit mindenki be fogja szopni játékidő terén, avagy pozitívan nézve mindenki jól fog járni kicsit. Cooper és Maclin lesznek alapvetően a kezdők szélen, de sok két TE-s felállás lehet, Celek gondolom lassan Eartz mögé kerül majd. Aztán jó kérdés, hogy a két új WR közül ki mennyit kap majd. Jordan gondolom slotban sokat lesz fenn, Huff kevesebbet, de 4 WR-es felállásoknál mindketten ott lehetnek. Plusz lesz két RB-s felállás Sproles-al, szóval annyi variáció van, hogy már nem is bírom ki, hogy lássam mi lesz 😀 Egy dolog mindenképpen jó tavalyhoz képest, hogy ezúttal nem lenne akkora para, ha valaki kidől a WR sorban, azért tegyük a szívünkre a kezünket, amikor DeSean lenn maradt tavaly, akkor leizzadtunk rendesen, hogy mi lesz most...

Btw mára McGill - Exum - DaQuan Jones hármas közül örülnék valakinek. Kis letrade, és talán kettő is belefér 😀Eazzy
Ezt a TE dolgot én nem érzem úgy, hogy kéne els meg második embernek lenni. Celek nem Ertz mögé szorul, hanem mindenki megkapja szépen a maga szerepét. Ertz= Gronkowski, Celek = Hernandez (gyilkosság nem ér)