NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
aztarohadt, xD áés a keresési előzményekben donta moncrief volt írva, xDDDDDD ezért nem adott találatot draftbreakdown xDDD kösz xDD

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Én szeretném Moncriefet. Nem egy szar elkapó, és futást is jól blokkol. 2012 es meccs videók vannak róla youtubon, az meg már több mint 1 éve volt. (újabbat én nem találtam, de ha van link szívesen fogadok xD)ano92
 draftbreakdown.com/?s=donte+moncrief
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Én szeretném Moncriefet. Nem egy szar elkapó, és futást is jól blokkol. 2012 es meccs videók vannak róla youtubon, az meg már több mint 1 éve volt. (újabbat én nem találtam, de ha van link szívesen fogadok xD)

Ha figyelembe vesszük Chip nyilatkozatát, miszerint DJax nem fér bele az elképzeléseibe elkapó poszton, akkor Moncrief pont belefér. Én szeretném ha idejönne. Böszme állat aki jól fut routokat 😀 És azt sem szabad elfelejteni, hogy nem ilyen neve sincs CB-k ellen játszott és kapkodott össze labdákat.

Ertzel meg majd konzultál a droppokról azt csőőőő 😀

3. körben ha még bent van mindenesetre és addig nem húzunk wr-t. Akkor boldog lennék ha beszednénk 😊

(Jó azért egy 6-6 magas, 4,10 es 40 yardos elkapó lenne a legjobb 😀 )

És mellesleg rettentő fiatal is, lehet bőven fejleszteni a srácot.

több mint 11 éve
Pár hete néztem meg pár meccsét:
"Nah néztem Moncriefről vidiket (Alabama, LSU, Auburn, Missouri).
Hát nem akarom, hogy hozzánk kerüljön. Főleg nem az első 3. körben, de később se igazán.
Futást blokkolni tud, de elkapások után nem sok yardot hoz, dropjai is vannak, egyáltalán nem úgy játszik, mint egy 6-2 magas játékos, sebessége se vmi nagy (combine idejeit nem értem). Auburn ellen volt 2 hosszú elkapása, de még ugrania sem kellett meg semmi.
Nagyon nem örülnék annak, ha nálunk kötne ki."

Egy részletesebb elemzés vele kapcsolatban:
 www.phillymag.com/birds247/2014/04/11/draft-daily-spotlight-ole-miss-wr-donte-moncrief/
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Moncriefról írjatok már valamit, nem láttam tőle semmit, de volt több helyen is hozzánk írva.

Ha két WR-t is hozunk, akkor 4-5.-ben Huffnak örülnék.Eazzy
Moncrief
6-2, 221
Ole Miss
Szélső elkapó, de a pálya középső részén is voltak jó megmozdulásai. Leginkább mélységi célpont volt, ehhez a sebessége is meg van a testtömege ellenére. 4:40 volt a Combineon a 40 yardja. Érdekes játékos, mert sokszor a szar passzokat is lehúzza, máskor viszont a legkönnyebbet is droppolja. Ebben még kell fejlődnie. Ha csapatból kéne akkor Maclinéhez tudnám hasonlítani, de azért más mert erősebb alkatú. Elkapás után ezáltal nehezebb levinni. Ilyen Maclin - Boldin kombináció. Nekem 3. körös prospect, másnál előrébb van.
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Moncriefról írjatok már valamit, nem láttam tőle semmit, de volt több helyen is hozzánk írva.

Ha két WR-t is hozunk, akkor 4-5.-ben Huffnak örülnék.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Abbrenderis a hülyék közé pont beilleszkedne, de én kicsit gyengének érezném most. Shawn84
Ez kiket takar? 😀 A Damaris, Maehl, Murphy, Brad Smith, Benn, Momah, Cunningham csoportot? 😀Bébé

Profilab illő feje van 😊
több mint 11 éve
Abbrenderis a hülyék közé pont beilleszkedne, de én kicsit gyengének érezném most. Shawn84
Ez kiket takar? 😀 A Damaris, Maehl, Murphy, Brad Smith, Benn, Momah, Cunningham csoportot? 😀
több mint 11 éve
4 körös mock-draft:
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000345921/article/mock-draft-60-fourround-2014-nfl-draft-projection
Fuller (CB), Moncrief (WR), T.Murhpy (OLB) és Abbrederis (WR)
Abbrederis-ről nem néztem filmet, de többször láttam, hogy hozzánk írták. Jóféle a srác?
Fuller okés, de Moncrief és T.Murphy érkezésének nem örülnék.Bébé
Abbrenderis a hülyék közé pont beilleszkedne, de én kicsit gyengének érezném most. Meg Moncriefal sem egyeznék ki 3. körnél korábban. Vannak jobbak is.
több mint 11 éve
A behúzás helye alapján Watkins és B.Graham is felfért az elmúlt 10 év legrosszabb első körös dratpickjei közé:
 www.nfl.com/photoessays/0ap2000000346036/best-worst-picks-for-first-32-draft-slots-over-last-10-ye

PFF szerint a needjeink: CB, WR, S
 www.profootballfocus.com/blog/2014/05/01/draft-needs-nfc-east-2/Bébé
Darabra az OLB végül is meg van, csak a minősége nem a legfaszább. Konkrétan nekünk passrush kéne, mert abban szarul állunk jelenleg.
több mint 11 éve
4 körös mock-draft:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/zwarhgmarmefnx76vgxd
Mock Draft 6.0: Four-round 2014 NFL Draft projection
While Johnny Manziel is a top-five draft pick, much-hyped small-school quarterback prospect Jimmy Garoppolo experiences a drop to the third day of the draft in Bucky Brooks' four-round simulation.

Fuller (CB), Moncrief (WR), T.Murhpy (OLB) és Abbrederis (WR)
Abbrederis-ről nem néztem filmet, de többször láttam, hogy hozzánk írták. Jóféle a srác?
Fuller okés, de Moncrief és T.Murphy érkezésének nem örülnék.
több mint 11 éve
A behúzás helye alapján Watkins és B.Graham is felfért az elmúlt 10 év legrosszabb első körös dratpickjei közé:
https://res.cloudinary.com/nflleague/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/qwjjsf1hn9656a9llknw
Best, worst picks for first 32 draft slots over last 10 years
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

PFF szerint a needjeink: CB, WR, S
 www.profootballfocus.com/blog/2014/05/01/draft-needs-nfc-east-2/
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Én ott is voltam!
Aztán kinyomtam a Maddent és elmentem aludni....

több mint 11 éve

így néz ki az Eagles war roomkristof
A kis genyák kihagytak, pedig megígérték. de lehet, hogy csak álmodtam bassza meg.Shawn84
nekem is megígérték, aztán ki kértem az utolsó felest és elhagytam a kocsmát. Lehet nem ők voltak :S

több mint 11 éve

így néz ki az Eagles war roomkristof
A kis genyák kihagytak, pedig megígérték. de lehet, hogy csak álmodtam bassza meg.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

így néz ki az Eagles war room
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Kétlem, hogy Marcus Smith bent lesz még 3/22-remustaine
Én is. Noha láttunk már ehhez hasonló csúszásokat.

Brutális égető needünk nincs, ami nagyon jó, mert lehet hozni bárhová embert BPA alapon. Beckhamnek én is örülnék, de szerintem nem fog lecsúszni hozzánk. Simán lehet, hogy kimegy Watkins-Evans-Beckham-Cooks négyes közül mindenki előttünk. Onnan már annyira nem érzem senkin, hogy a második körben ne találnánk valakit hasonló potenciállal.Eazzy
Ha kimennek mind a 4-en, és az FO nincs beleszerelmesedve Lee-be, akkor én sem húznék az első körben WR-t. Akkor sztem a letrade a legjobb ötlet, ha lesz rá vevő, mondjuk az egyik QB needes csapat, aki az első körben nem választott QB-t. Akkor inkább jöjjön mondjuk Van Noy a pickjükért, aztán 2. körben a 2 pickből WR/S/Marcus Smith trióból 2, mondjuk Bucannon és Smith. 3. körben is lesz sztem faja WR, akkor jöhetne ott valaki, 4. kör tisztán BPA bárki, 5-ben meg Colvin.

Vagy valami ehhez hasonló:

Round 1 Pick 22: Calvin Pryor, FS, Louisville (A)
Round 3 Pick 6 (JAX): Kelvin Benjamin, WR, Florida State (A)
Round 3 Pick 22: Telvin Smith, OLB, Florida State (A)
Round 4 Pick 5 (JAX): Jaylen Watkins, CB, Florida (A)
Round 4 Pick 14 (JAX): James Gayle, DE, Virginia Tech (B)
Round 4 Pick 22: Devin Street, WR, Pittsburgh (C)
Round 5 Pick 4 (JAX): Max Bullough, ILB, Michigan State (D)
Round 6 Pick 1 (HOU): Brock Vereen, SS, Minnesota (F)
Round 7 Pick 4 (OAK): Aaron Colvin, CB, Oklahoma (C-)
Round 7 Pick 18 (NYJ): Jay Bromley, DT, Syracuse (B+)
Round 7 Pick 20 (OAK): De'Anthony Thomas, RB, Oregon (B-)
Round 7 Pick 22: Andrew Norwell, OG, Ohio State (C-)
több mint 11 éve
Kétlem, hogy Marcus Smith bent lesz még 3/22-remustaine
Én is. Noha láttunk már ehhez hasonló csúszásokat.

Brutális égető needünk nincs, ami nagyon jó, mert lehet hozni bárhová embert BPA alapon. Beckhamnek én is örülnék, de szerintem nem fog lecsúszni hozzánk. Simán lehet, hogy kimegy Watkins-Evans-Beckham-Cooks négyes közül mindenki előttünk. Onnan már annyira nem érzem senkin, hogy a második körben ne találnánk valakit hasonló potenciállal.

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Kétlem, hogy Marcus Smith bent lesz még 3/22-re

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Most azért aláírnék egy ilyen első három kört: Fuller - Matthews - Marcus Smith.
Segítenénk a secondary-n, a passrushon, és bőven biztató WR-el gazdagodnánk.

Tökömért nem lehetett már letudni ezt a draftot...Eazzy
Én a CB-t nem érzem akkora égető neednek. Van 4 CB-nk, még sérülések esetén is lesz bevethető ember. Akkor már inkább jöjjön Colvin az 5. körben, ameddig felépül, addig a többiek is elkarcolnak. Akkor már inkább Beckham/Cooks - Ward/Bucannon - Marcus Smith
több mint 11 éve
Most azért aláírnék egy ilyen első három kört: Fuller - Matthews - Marcus Smith.
Segítenénk a secondary-n, a passrushon, és bőven biztató WR-el gazdagodnánk.

Tökömért nem lehetett már letudni ezt a draftot...

több mint 11 éve
Fasza kis összegzés, hogy kik után érdeklődtünk:
 www.bleedinggreennation.com/2014/5/2/5448652/2014-nfl-draft-philadelphia-eagles-prospects-interest
több mint 11 éve
Jimie Wardról kevesebbet beszéltünk mert kicsit méreten aluli, de az ő stílusa meg játéka nekem nagyon tetszik.Én örülnék neki, de tényleg azok a fránya méretek.Shawn84
Hát még akkor Joyner, az 5-8-as magasságával és a 184 fontjával. 😀
Pedig tökjó nézni a játékát meg szurkol neki az ember, de azért távol áll az ideális safetymérettől.
Kicsit meglepődnék, ha az első két kört Jason Verrett (5-9, 189) -Lamarcus Joyner duóval zárnánk. 😀
Verrett játéka is nagyon tetsztik,de nem tudom elképzeni, hogy Kelly Top50-et áldozna rá.
Mióta itt van csak 6-0-ás vagy annál magasabb CB-ket szereztünk.
több mint 11 éve
Szép lassan hangolódjunk rá a jövő heti eseményekre 😀  www.youtube.com/watch?v=1jKWrT1gpqQ&feature=youtu.beShawn84
Kb. 12 playből áll és annak is szinte a fele preseasonból való. 😀
What a BEAST! 😀
De amúgy szurkolok neki meg szimpi, csak szegény bust gyanús eddig.
több mint 11 éve
Jah, most utána olvastam. Én ott maradtam le, hogy azt twittelte ki, hogy nem vitték be, nem volt részeg, semmi sem igaz. Azóta az is kiderült, hogy valaki betelefonált a rendőrségnek, hogy részeg sofőrt lát, és hogy el is ájult a kormánynál. A rendőrség azt mondja a helyszíni józansági teszten megbukott. 😀 Ciki. Azért elég hülyének kell ám lenni két héttel a draft előtt ilyet csinálni.

Jajj de jó ez a vidi Curry-ről. Annyira szurkolok, hogy fejlődjön, és nagy szerephez jusson a rotációban. Év végére tavaly beszürkült, pedig az első felében pusztított ha pályán volt.