NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 666
47
20:00 BIRMINGHAM BOWL - Georgia Southern vs Appalachian State
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Amúgy holnap jön Peter King mock-draftja azt még megvárom az első körös pickünkkkel kapcsolatban. 😀 Barr-al még mindig nem tudom, hogy vagyok. Nem örülnék neki túlzottan, én nem húznám be, de Dion Jordant se akartam és Chipék pedig meg vannak veszve érte. 😀
Amúgy OLB, akit nagyon nem akarok az Dee Ford. Nagyon-nagyon remélem, hogy nem fogjuk behúzni.
Csak Hulkeinstein mock-draftjával kapcsolatban eszembe jutott. 😀
több mint 11 éve
Remélem a feleségét Viktóriának fogják híni.Akkor legyen Békön, aztán az még finom is.Shawn84Egyrészt elírtad a nevét, az Beken. Másrészt done deal! Kezet rá 😀EazzyHa Beken jön, akkor tuti veszek mezt, és kíváncsian várom hányan nézik majd, hogy mi a szar ez a csapat, nem is játszott zöldben Dávid, csak fehérben meg vörösben meg redbullbanEazzyHa Bekem jön, meghozatom neked azt a mezt! 😀Shawn84
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Akkor legyen Békön, aztán az még finom is.Egyrészt elírtad a nevét, az Beken. Másrészt done deal! Kezet rá 😀EazzyHa Beken jön, akkor tuti veszek mezt, és kíváncsian várom hányan nézik majd, hogy mi a szar ez a csapat, nem is játszott zöldben Dávid, csak fehérben meg vörösben meg redbullbanEazzyHa Bekem jön, meghozatom neked azt a mezt! 😀Shawn84
több mint 11 éve
Egyrészt elírtad a nevét, az Beken. Másrészt done deal! Kezet rá 😀Ha Beken jön, akkor tuti veszek mezt, és kíváncsian várom hányan nézik majd, hogy mi a szar ez a csapat, nem is játszott zöldben Dávid, csak fehérben meg vörösben meg redbullbanEazzyHa Bekem jön, meghozatom neked azt a mezt! 😀Shawn84
több mint 11 éve
Barr-hoz hogy álltok hozzá? 1/22-n vagy 3. kört beáldozott feltrade során (17-18. hely környéke) behúznátok?BébéÉn bírom, szeretném őt ide. Látom benne a potenciált, és lenne is lehetősége, ideje tanulni. Kell!
több mint 11 éve
Jut eszembe, ha valaki még mezvásárláson törné a fejét, még mindig meg van a kontaktom, úgyhogy tudok segíteni rendelésben. Asszem most 12500Ft-ért mennek a hímzettek.
több mint 11 éve
Barr-hoz hogy álltok hozzá? 1/22-n vagy 3. kört beáldozott feltrade során (17-18. hely környéke) behúznátok?
több mint 11 éve
Ha Beken jön, akkor tuti veszek mezt, és kíváncsian várom hányan nézik majd, hogy mi a szar ez a csapat, nem is játszott zöldben Dávid, csak fehérben meg vörösben meg redbullbanEazzyHa Bekem jön, meghozatom neked azt a mezt! 😀
több mint 11 éve
Ha Beken jön, akkor tuti veszek mezt, és kíváncsian várom hányan nézik majd, hogy mi a szar ez a csapat, nem is játszott zöldben Dávid, csak fehérben meg vörösben meg redbullban
több mint 11 éve
Kendricks szélen sztem is elvetemült ötlet, annak ellenére, hogy ha jól emlékszem egyetemen játszott 3-4-es OLB-t és 8 sack felett termelt, de ez az NFL és Kelly nem fog egy 5-11-es LB-t OLB-ként szerepeltetni.Nekem ma C.J. Mosley járt a fejemben. Tehát, hogy első kör, Kelly szeret meglepetést okozni, és mondjuk Mosley a draft boradunkon eléggé elöl szerepel, ami nem kizárt. És BPA alapon, mondván, hogy kell egy klasszis Ryans mögé aki jövőre már helyettesítheti, vagy akár idén is kezdő lehet, ha Kendrickst kiteszik szélre. Tehát én valami meglepőt várok, de azt mondom húzzuk be Cooksot ne picsázzunk!Shawn84Nekem továbbra is inkább David Beckham. De Mosley nem kizárt szerintem sem, viszont Kendricks a szélen? Áhh...Eazzy
Fogadnék arra, hogy fogunk ILB-t húzni a drafton.
Én Peter Kingnek hiszek, úgyhogy én már elkönyveltem a Beckham/Lee draftot első körben. 😀
több mint 11 éve
Nekem ma C.J. Mosley járt a fejemben. Tehát, hogy első kör, Kelly szeret meglepetést okozni, és mondjuk Mosley a draft boradunkon eléggé elöl szerepel, ami nem kizárt. És BPA alapon, mondván, hogy kell egy klasszis Ryans mögé aki jövőre már helyettesítheti, vagy akár idén is kezdő lehet, ha Kendrickst kiteszik szélre. Tehát én valami meglepőt várok, de azt mondom húzzuk be Cooksot ne picsázzunk!Shawn84Nekem továbbra is inkább David Beckham. De Mosley nem kizárt szerintem sem, viszont Kendricks a szélen? Áhh...
több mint 11 éve
Nekem ma C.J. Mosley járt a fejemben. Tehát, hogy első kör, Kelly szeret meglepetést okozni, és mondjuk Mosley a draft boradunkon eléggé elöl szerepel, ami nem kizárt. És BPA alapon, mondván, hogy kell egy klasszis Ryans mögé aki jövőre már helyettesítheti, vagy akár idén is kezdő lehet, ha Kendrickst kiteszik szélre. Tehát én valami meglepőt várok, de azt mondom húzzuk be Cooksot ne picsázzunk!
több mint 11 éve
Casey Matthews and Alex Henery were 4th round picks. That's what happens when you draft for "need."Shawn84Watkins és Jarrett első és második körben is ragyogó példa lett volna. 😀
több mint 11 éve
Needre draftolni főleg 4. kör és utána elég nagy baj tud lenni. Mi most aránylag jó helyzetben vagyunk, mert elég kevés poszt van, ahová ha hozunk egy nagyon jó játékost, akkor az ne férne el (most ez így elég negatív gondolatnak hangzik a csapat kapcsán, de nem az). Ez főleg D oldalon igaz, de offenseben is meg tudok magyarázni kb minden posztot, ahová jöhetnek emberek nyugodtan. Én egyértelműen BPA híve vagyok, és érzésem szerint ez igaz a mostani vezetésre is, Rózsi nem hülye, tanult a rossz draftokból. Azért tavaly pl elég jól csináltuk (azért kíváncsi leszek Barkleyval mi lesz, de hátha Palmer helyett a Cards ad érte valami picket a jövőben 😀 ).
több mint 11 éve
Toddosok figyelmébe a Saginaw Valley State következő sztárja? www.bleedinggreennation.com/2014/5/5/5680946/2014-nfl-draft-interview-jeff-janis-saginaw-valley-state-wide-receiver
több mint 11 éve
Casey Matthews and Alex Henery were 4th round picks. That's what happens when you draft for "need."
több mint 11 éve
xDD nem emlékszem már, csak hogy valaki nagyon oda volt érte. 😀
több mint 11 éve
Nem rég írták a draft topicban, hogy Villanueva az utóbbi tíz év legbotkezűbb college elkapója 😀Ebből kikövetkeztethető, hogy biztonságis lesz 😀
(csak ezt találtam meg, de ennél volt naprakészebb infó is róla 😀)
mustaineAzt hiszem a tavalyelőtt végzett egy kibaszott magas TE és ahelyett, hogy jött volna a draftra (nemtom h mennyi esélye lett volna elkelni) elment katonának/ vagy legalábbis szolgálatot teljesíteni 2 évre ha jól tudom.Ali Villanueva. 6'10
Róla lehet tudni vmit?Bébé
kibaszott tehetségtelen volt.Höri
több mint 11 éve
Na, azért. Hivatalosan DE nek írták, de ő WR. Őt hypolták itt bowl.hu n nem is olyan rég, aztán reményekdtem hogy megy valahova, és pont idejött. A kedvenc elkapóm.ano92ki hypeolta? szeretném kibannolni, segíts légyszíves.
a csávó 3 poszton játszott az Armyban (szerencsétlenségemre akkoriban hardcore meccsnéző voltam és láthattam) ugyanolyan szarul. PR-igazolás-
Highlights:
több mint 11 éve
Nem rég írták a draft topicban, hogy Villanueva az utóbbi tíz év legbotkezűbb college elkapója 😀(csak ezt találtam meg, de ennél volt naprakészebb infó is róla 😀)
Azt hiszem a tavalyelőtt végzett egy kibaszott magas TE és ahelyett, hogy jött volna a draftra (nemtom h mennyi esélye lett volna elkelni) elment katonának/ vagy legalábbis szolgálatot teljesíteni 2 évre ha jól tudom.Ali Villanueva. 6'10
Róla lehet tudni vmit?Bébé
kibaszott tehetségtelen volt.Höri
több mint 11 éve
Benjamin? 😀 Szegényt annyira akarja mindenki, hogy senki 😀 Jöjjön ide a culák közé akkor.Legalább katonás rend lesz idén az öltözőben. 😀iktriadKelly új taktikája. Csak hail mary passzok lesznek. Cooper, Momah, Villanueva, Ertz + valaki magas újonc 😀 Erre úgyse lesz senkinek taktikája meg embere 😀Shawn84
több mint 11 éve
Legalább katonás rend lesz idén az öltözőben. 😀iktriadKelly új taktikája. Csak hail mary passzok lesznek. Cooper, Momah, Villanueva, Ertz + valaki magas újonc 😀 Erre úgyse lesz senkinek taktikája meg embere 😀
több mint 11 éve
Legalább katonás rend lesz idén az öltözőben. 😀iktriadAzért Williamset megnézném neki mennyit pofázna 😀
több mint 11 éve
Legalább katonás rend lesz idén az öltözőben. 😀