NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Amúgy holnap jön Peter King mock-draftja azt még megvárom az első körös pickünkkkel kapcsolatban. 😀

Barr-al még mindig nem tudom, hogy vagyok. Nem örülnék neki túlzottan, én nem húznám be, de Dion Jordant se akartam és Chipék pedig meg vannak veszve érte. 😀

Amúgy OLB, akit nagyon nem akarok az Dee Ford. Nagyon-nagyon remélem, hogy nem fogjuk behúzni.
Csak Hulkeinstein mock-draftjával kapcsolatban eszembe jutott. 😀
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Ha Beken jön, akkor tuti veszek mezt, és kíváncsian várom hányan nézik majd, hogy mi a szar ez a csapat, nem is játszott zöldben Dávid, csak fehérben meg vörösben meg redbullbanEazzy
Ha Bekem jön, meghozatom neked azt a mezt! 😀Shawn84
Egyrészt elírtad a nevét, az Beken. Másrészt done deal! Kezet rá 😀Eazzy
Akkor legyen Békön, aztán az még finom is.Shawn84
Remélem a feleségét Viktóriának fogják híni.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ha Beken jön, akkor tuti veszek mezt, és kíváncsian várom hányan nézik majd, hogy mi a szar ez a csapat, nem is játszott zöldben Dávid, csak fehérben meg vörösben meg redbullbanEazzy
Egyrészt elírtad a nevét, az Beken. Másrészt done deal! Kezet rá 😀Eazzy
Akkor legyen Békön, aztán az még finom is.
több mint 11 éve
Egyrészt elírtad a nevét, az Beken. Másrészt done deal! Kezet rá 😀

több mint 11 éve
Barr-hoz hogy álltok hozzá? 1/22-n vagy 3. kört beáldozott feltrade során (17-18. hely környéke) behúznátok?Bébé
Én bírom, szeretném őt ide. Látom benne a potenciált, és lenne is lehetősége, ideje tanulni. Kell!
több mint 11 éve
Jut eszembe, ha valaki még mezvásárláson törné a fejét, még mindig meg van a kontaktom, úgyhogy tudok segíteni rendelésben. Asszem most 12500Ft-ért mennek a hímzettek.
több mint 11 éve
Barr-hoz hogy álltok hozzá? 1/22-n vagy 3. kört beáldozott feltrade során (17-18. hely környéke) behúznátok?
több mint 11 éve
Ha Bekem jön, meghozatom neked azt a mezt! 😀
több mint 11 éve
Ha Beken jön, akkor tuti veszek mezt, és kíváncsian várom hányan nézik majd, hogy mi a szar ez a csapat, nem is játszott zöldben Dávid, csak fehérben meg vörösben meg redbullban

több mint 11 éve
Nekem ma C.J. Mosley járt a fejemben. Tehát, hogy első kör, Kelly szeret meglepetést okozni, és mondjuk Mosley a draft boradunkon eléggé elöl szerepel, ami nem kizárt. És BPA alapon, mondván, hogy kell egy klasszis Ryans mögé aki jövőre már helyettesítheti, vagy akár idén is kezdő lehet, ha Kendrickst kiteszik szélre. Tehát én valami meglepőt várok, de azt mondom húzzuk be Cooksot ne picsázzunk!Shawn84
Nekem továbbra is inkább David Beckham. De Mosley nem kizárt szerintem sem, viszont Kendricks a szélen? Áhh...Eazzy
Kendricks szélen sztem is elvetemült ötlet, annak ellenére, hogy ha jól emlékszem egyetemen játszott 3-4-es OLB-t és 8 sack felett termelt, de ez az NFL és Kelly nem fog egy 5-11-es LB-t OLB-ként szerepeltetni.

Fogadnék arra, hogy fogunk ILB-t húzni a drafton.

Én Peter Kingnek hiszek, úgyhogy én már elkönyveltem a Beckham/Lee draftot első körben. 😀
több mint 11 éve
Nekem ma C.J. Mosley járt a fejemben. Tehát, hogy első kör, Kelly szeret meglepetést okozni, és mondjuk Mosley a draft boradunkon eléggé elöl szerepel, ami nem kizárt. És BPA alapon, mondván, hogy kell egy klasszis Ryans mögé aki jövőre már helyettesítheti, vagy akár idén is kezdő lehet, ha Kendrickst kiteszik szélre. Tehát én valami meglepőt várok, de azt mondom húzzuk be Cooksot ne picsázzunk!Shawn84
Nekem továbbra is inkább David Beckham. De Mosley nem kizárt szerintem sem, viszont Kendricks a szélen? Áhh...

több mint 11 éve
Nekem ma C.J. Mosley járt a fejemben. Tehát, hogy első kör, Kelly szeret meglepetést okozni, és mondjuk Mosley a draft boradunkon eléggé elöl szerepel, ami nem kizárt. És BPA alapon, mondván, hogy kell egy klasszis Ryans mögé aki jövőre már helyettesítheti, vagy akár idén is kezdő lehet, ha Kendrickst kiteszik szélre. Tehát én valami meglepőt várok, de azt mondom húzzuk be Cooksot ne picsázzunk!
több mint 11 éve
Casey Matthews and Alex Henery were 4th round picks. That's what happens when you draft for "need."Shawn84
Watkins és Jarrett első és második körben is ragyogó példa lett volna. 😀
több mint 11 éve
Needre draftolni főleg 4. kör és utána elég nagy baj tud lenni. Mi most aránylag jó helyzetben vagyunk, mert elég kevés poszt van, ahová ha hozunk egy nagyon jó játékost, akkor az ne férne el (most ez így elég negatív gondolatnak hangzik a csapat kapcsán, de nem az). Ez főleg D oldalon igaz, de offenseben is meg tudok magyarázni kb minden posztot, ahová jöhetnek emberek nyugodtan. Én egyértelműen BPA híve vagyok, és érzésem szerint ez igaz a mostani vezetésre is, Rózsi nem hülye, tanult a rossz draftokból. Azért tavaly pl elég jól csináltuk (azért kíváncsi leszek Barkleyval mi lesz, de hátha Palmer helyett a Cards ad érte valami picket a jövőben 😀 ).

több mint 11 éve
Toddosok figyelmébe a Saginaw Valley State következő sztárja?  www.bleedinggreennation.com/2014/5/5/5680946/2014-nfl-draft-interview-jeff-janis-saginaw-valley-state-wide-receiver
több mint 11 éve
Casey Matthews and Alex Henery were 4th round picks. That's what happens when you draft for "need."
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
ezzek ki is húzhatjuk az első körös WR picket.... 😀

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
xDD nem emlékszem már, csak hogy valaki nagyon oda volt érte. 😀

több mint 11 éve
Nem rég írták a draft topicban, hogy Villanueva az utóbbi tíz év legbotkezűbb college elkapója 😀

(csak ezt találtam meg, de ennél volt naprakészebb infó is róla 😀)
Azt hiszem a tavalyelőtt végzett egy kibaszott magas TE és ahelyett, hogy jött volna a draftra (nemtom h mennyi esélye lett volna elkelni) elment katonának/ vagy legalábbis szolgálatot teljesíteni 2 évre ha jól tudom.
Róla lehet tudni vmit?Bébé
Ali Villanueva. 6'10

kibaszott tehetségtelen volt.Höri
mustaine
Ebből kikövetkeztethető, hogy biztonságis lesz 😀
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Na, azért. Hivatalosan DE nek írták, de ő WR. Őt hypolták itt bowl.hu n nem is olyan rég, aztán reményekdtem hogy megy valahova, és pont idejött. A kedvenc elkapóm.ano92
ki hypeolta? szeretném kibannolni, segíts légyszíves.
a csávó 3 poszton játszott az Armyban (szerencsétlenségemre akkoriban hardcore meccsnéző voltam és láthattam) ugyanolyan szarul. PR-igazolás-

Highlights:

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Nem rég írták a draft topicban, hogy Villanueva az utóbbi tíz év legbotkezűbb college elkapója 😀

(csak ezt találtam meg, de ennél volt naprakészebb infó is róla 😀)
Azt hiszem a tavalyelőtt végzett egy kibaszott magas TE és ahelyett, hogy jött volna a draftra (nemtom h mennyi esélye lett volna elkelni) elment katonának/ vagy legalábbis szolgálatot teljesíteni 2 évre ha jól tudom.
Róla lehet tudni vmit?Bébé
Ali Villanueva. 6'10

kibaszott tehetségtelen volt.Höri

több mint 11 éve
Legalább katonás rend lesz idén az öltözőben. 😀iktriad
Kelly új taktikája. Csak hail mary passzok lesznek. Cooper, Momah, Villanueva, Ertz + valaki magas újonc 😀 Erre úgyse lesz senkinek taktikája meg embere 😀Shawn84
Benjamin? 😀 Szegényt annyira akarja mindenki, hogy senki 😀 Jöjjön ide a culák közé akkor.

több mint 11 éve
Kelly új taktikája. Csak hail mary passzok lesznek. Cooper, Momah, Villanueva, Ertz + valaki magas újonc 😀 Erre úgyse lesz senkinek taktikája meg embere 😀
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Azért Williamset megnézném neki mennyit pofázna 😀

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 762 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Legalább katonás rend lesz idén az öltözőben. 😀