Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
+ Amit én nagyon figyelek az az első 10-20 yard utáni(elkapás utáni) sebesség.GreengoÉs ez alapján mire jutottál? Változtat a Top5-ön? Top10-ed, hogy néz ki?
Valamint, ha bent maradna Barr, Beckham és Lee, akkor Ti kit húznátok? (Top2 safety, Top2 CB kiment)
több mint 11 éve
Huff is jöhetne, aztán kitakarítanánk a semmirekellőeket.EazzyHuffnak én is nagyon örülnék. Kelleni is fog vki még. Benn és Smith mint 4-5 wr ? Ne vicceljünk. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Itt a nagy draft és mindenféle izgalmak közepette, nem tudom kinek mit jelent, de megállva egy pillanatra, engedjétek meg, hadd kívánjak nektek, mindnyájótoknak:Áldott Ünnepet a már lassan elmúló Nagypéntekben és a közeledő Húsvétban, a Feltámadás ünnepében!!!!
több mint 11 éve
Huff is jöhetne, aztán kitakarítanánk a semmirekellőeket.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Cooksot még ide vettem. Nekem bejön a sebessége, a kezei és azok a testcselek amivel elküldi a védőket. 😊 ( közülük viszont csak Evans aki magas)Ehhhm pontosan mi is a top 3 ? Watkins - Evans - ??????Petikievak01Mel Kiper újabb draftja (jöjjön már Peter Kingé)A valóságban meg majd 3-4 WR fog elkelni az első körben. Utánuk már eléggé közel vannak egymáshoz a játékosok kvalitásban(kicsik a különbségek, ezért nem is fognak rájuk pazarolni első kört.) Azt gondolom most, hogy nekünk a top3-ból kéne valaki és ha ez nem jönne be akkor számítok én is egy letradere vagy egy első körös OLB vagy DB megszerzésére. (igaz ennél a verziónál kicsit csalódottabb lennék...mert nagyon kell a WR ) Szval továbbra is benne van a pakliban sztem egy feltrade WR-ért mivel 1/22-re nem biztos, hogy bent maradna a top3-ból vki. (arról már nem is beszélve, hogy ebben a hármasban csak 1 játékos van aki magas is 😉 )Greengo
www.bleedinggreennation.com/2014/4/18/5624576/mel-kiper-2014-nfl-mock-draft-eagles-kelvin-benjamin
8 WR megy ki első körben.
Inkább Lee-t húznám be (már ha az orvosaink meg voltak elégedve a térdével), mint Benjamint.Bébé
+ Amit én nagyon figyelek az az első 10-20 yard utáni(elkapás utáni) sebesség.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Ehhhm pontosan mi is a top 3 ? Watkins - Evans - ??????Mel Kiper újabb draftja (jöjjön már Peter Kingé)A valóságban meg majd 3-4 WR fog elkelni az első körben. Utánuk már eléggé közel vannak egymáshoz a játékosok kvalitásban(kicsik a különbségek, ezért nem is fognak rájuk pazarolni első kört.) Azt gondolom most, hogy nekünk a top3-ból kéne valaki és ha ez nem jönne be akkor számítok én is egy letradere vagy egy első körös OLB vagy DB megszerzésére. (igaz ennél a verziónál kicsit csalódottabb lennék...mert nagyon kell a WR ) Szval továbbra is benne van a pakliban sztem egy feltrade WR-ért mivel 1/22-re nem biztos, hogy bent maradna a top3-ból vki. (arról már nem is beszélve, hogy ebben a hármasban csak 1 játékos van aki magas is 😉 )Greengo
www.bleedinggreennation.com/2014/4/18/5624576/mel-kiper-2014-nfl-mock-draft-eagles-kelvin-benjamin
Inkább Lee-t húznám be (már ha az orvosaink meg voltak elégedve a térdével), mint Benjamint.Bébé
több mint 11 éve
Mel Kiper újabb draftja (jöjjön már Peter Kingé)A valóságban meg majd 3-4 WR fog elkelni az első körben. Utánuk már eléggé közel vannak egymáshoz a játékosok kvalitásban(kicsik a különbségek, ezért nem is fognak rájuk pazarolni első kört.) Azt gondolom most, hogy nekünk a top3-ból kéne valaki és ha ez nem jönne be akkor számítok én is egy letradere vagy egy első körös OLB vagy DB megszerzésére. (igaz ennél a verziónál kicsit csalódottabb lennék...mert nagyon kell a WR ) Szval továbbra is benne van a pakliban sztem egy feltrade WR-ért mivel 1/22-re nem biztos, hogy bent maradna a top3-ból vki. (arról már nem is beszélve, hogy ebben a hármasban csak 1 játékos van aki magas is 😉 )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
1/22-re kiment HaHa és Pryor is, ott nem tradelnék fel, nem éri meg, mert mély a class. 2/6-ra nagy reachnek tartottam volna bármelyik megmaradt safetyt, talán Ward játszhatott volna, de mivel bennt volt Lee, így nem volt kérdés kit húzok. 2/22-nél szintén lehetett volna safetyt, de itt Van Noy-t soha nem hagynám ki 😀 3/5-nél érdekes a szitu, ott talán lehetett volna, de kiment ott is minden value pick safety, csak reach lett volna. 3/22-re mindenképp akartam safetyt, mert azért annyira neednek tartom, és ott ő volt a legjobb.Round 2 Pick 6 (T.B.): Marqise Lee, WR, Southern California (A)Ahmad Dixon-t nem láttam játszani, de Shawn leírása alapján a 3. körben történő behúzásának nem örülök. 😀
Round 2 Pick 22: Kyle Van Noy, OLB, Brigham Young (A)
Round 3 Pick 5 (T.B.): Marcus Smith, DE, Louisville (A-)
Round 3 Pick 22: Ahmad Dixon, SS, Baylor (C+)
Round 4 Pick 22: Christian Jones, ILB, Florida State (A-)
Round 5 Pick 22: Aaron Colvin, CB, Oklahoma (D+)
Round 7 Pick 22: Michael Campanaro, WR, Wake Forest (A)
Ezt most azonnal aláírnám 😀Hulkeinstein
Shawn: "Ahmad Dixonról (S) van ismertető bowl.hu-n is, Annyit fűznék hozzá, hogy kis szerencsével kezdő is lehet valahol, de 2-3 év tanulás után várok tőle kiugrást. Ha az elején nem húzunk safetyt, akkor 4.-5. körben szívesen látnám. Egyre kell figyelni vele kapcsolatban, hogy futójátéknál néha borzalmasan szarul helyezkedik, nem elég gyors ak az irányváltásai, és ilyenkor általában csak a futó után lohol. Slot elkapónál szintén hasonló szitu. Ha az elkapónak van 1-2 méternyi szabad területe, ott már nem fogja meg. A játék olvasásában ha fejlődne, fele ennyi hibája nem jönne ki. "
Bowl.hu-s ismertetőből 😀 "2013 őszén őrizetbe vették miután összevert egy a lakásába érkező fiatalembert, akiben felismerte azt, aki pár hónappal korábban betört hozzá és ellopta a tévéjét. Decemberben felmentették. "
Amúgy tényleg nagyon jó kis draftnak tűnik. Főleg az az első 3 pick eléggé üt. Lehet, hogy aláírnám. 😀Bébé
Amúgy IRL is reálisnak tűnik az, hogy letradelünk, ha nincs bennt HaHa, Pryor, illetve lassan fogynak az elkapók. Ha sokan mennek ki, akkor mindenképp húzni kell, viszont ha valami csoda folytán nem, akkor én letradelnék egy + 3. kör eleji pickért, szerintem pont ott húzhatnánk be Smith-t, 3/22-ig nem fog csúszni, de 2/22-n meg lehetne valami jó kis safetyt (mert Van Noy IRL sztem nem lesz bennt), így jöhetne mondjuk Lee/Cooks, Ward/Bucannon/Brooks, és Marcus Smith az első 3 pickünkkel, utána pedig 4.-re mehetne a BPA CB/OLB/WR/DL/OL/S bennmaradók közül.
több mint 11 éve
Round 2 Pick 6 (T.B.): Marqise Lee, WR, Southern California (A)Ahmad Dixon-t nem láttam játszani, de Shawn leírása alapján a 3. körben történő behúzásának nem örülök. 😀
Round 2 Pick 22: Kyle Van Noy, OLB, Brigham Young (A)
Ezt most azonnal aláírnám 😀Hulkeinstein
Shawn: "Ahmad Dixonról (S) van ismertető bowl.hu-n is, Annyit fűznék hozzá, hogy kis szerencsével kezdő is lehet valahol, de 2-3 év tanulás után várok tőle kiugrást. Ha az elején nem húzunk safetyt, akkor 4.-5. körben szívesen látnám. Egyre kell figyelni vele kapcsolatban, hogy futójátéknál néha borzalmasan szarul helyezkedik, nem elég gyors ak az irányváltásai, és ilyenkor általában csak a futó után lohol. Slot elkapónál szintén hasonló szitu. Ha az elkapónak van 1-2 méternyi szabad területe, ott már nem fogja meg. A játék olvasásában ha fejlődne, fele ennyi hibája nem jönne ki. "
Bowl.hu-s ismertetőből 😀 "2013 őszén őrizetbe vették miután összevert egy a lakásába érkező fiatalembert, akiben felismerte azt, aki pár hónappal korábban betört hozzá és ellopta a tévéjét. Decemberben felmentették. "
Amúgy tényleg nagyon jó kis draftnak tűnik. Főleg az az első 3 pick eléggé üt. Lehet, hogy aláírnám. 😀
több mint 11 éve
Round 2 Pick 6 (T.B.): Marqise Lee, WR, Southern California (A)Round 2 Pick 22: Kyle Van Noy, OLB, Brigham Young (A)
Ezt most azonnal aláírnám 😀
több mint 11 éve
2 db statos WR-es cikk:Watkins, Evans, Benjamin és Lee:
www.rotoworld.com/articles/cfb/46006/349/peshek-top-4-wr-metrics
Cooks, Matthews, Landry, Beckham, Robinson:
www.rotoworld.com/articles/cfb/46136/349/out-of-the-box
Lee-nél érdekes, hogy screeneket nem számolva az elkapásainak 43% az rövid routok során jön (Cooks-nál ez 37%, Landry-nél meg 36%), amik után tudja szépen szerezni a yardokat.
Chip egyik filozófiája: "We want the ball out of the quarterback's hands in 1.5 seconds. That does not mean holding the ball until 2.5, waiting for someone to get open. "
(Meg: "The job of a quarterback is simple,” added Kelly. “He has to ‘let it happen’, and not ‘make it happen.’ " - Csak mert offseason elején nagyon ment, hogy Foles csak a biztos passzokat vállalja el és nem meri bevállalni a kockázatosabbat. Hát egyszerűn nem ez Chip filozófiája.)
Ehhez képest azt hiszem Foles bőven átlag fölött tartotta magánál a labdát Azt hiszem 3 másodperc körül. (Bár nem tudom, hogy ebbe bele van-e számolva a read-option, mert lényegében azzal is elmegy 1 másodperc úgy, hogy az elkapók felé még nem is nézett igazán.)
több mint 11 éve
Bele mertek gondolni mi lesz ha lemegy a draft is?? Még jó hogy jön a nyár....
több mint 11 éve
Ki volt a tavalyi év legtöbbet fejlődött játékosa? ... Jon Dorenbos 😀 www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Eagles-Comeback-Player-of-the-Year-consideration-should-go-to-long-snapper-Jon-Dorenbos.html
Sztem az NFL összes long-snapperéről nem írnak annyit, mint Dorenbos-ról. 😀 De hát meg is érdemli. 😀
Korábban volt MVP is 😀
www.youtube.com/watch?v=SUXyGIY-Sag
Lassan bezsebel minden egyéni elismerést. 😀
Jah meg volt Pro Bowl-on is, de az eltörpül ilyen díjak mellett. 😀
több mint 11 éve
Tommy Lawlor @lawlornfl 16 pAnnak örülök, hogy nem az OLB edzőnket küldtük, mert talán ez akkor azt jelenti, hogy a DL-ben számolunk vele. Combine idő ide, combine idő oda, nem látom én 3-4-es OLB-ként. Azonban infók szerint a Pro Day-en leginkább LB-gyakorlatokat csinált. (DL-be végül is láthatták 3 éven keresztül.)
#Eagles DL coach Jerry Azzinaro was at the UNC Pro Day. Have to think he was there checking out DE/OLB prospect Kareem Martin.Shawn84
A 3-4-es DE-hez azért fel kéne szednie még 10-15 fontot (jelenleg 270). 6-6, nagyon-nagyon hosszú karjai vannak, nagy tenyere és emellett azért nem is elveszett a pályán, szóval meg tudom érteni, hogy Chip-ék kedvelik.
Azonban sztem nekünk 2. körben nincsen szükségünk rá, 3. körben pedig lehet, hogy már nem lesz bent. (De ott se biztos, hogy behúznám.) Lehet Ő lenne a mi Coplesünk.
több mint 11 éve
Tommy Lawlor @lawlornfl 16 p#Eagles DL coach Jerry Azzinaro was at the UNC Pro Day. Have to think he was there checking out DE/OLB prospect Kareem Martin.
több mint 11 éve
az egyik komment tökéletesen leírja a véleményem:Nálam még Beckham odaférne, de én is így gondolom.
"I have ZERO interest in Benjamin, don’t think he’s worth a first at all. Only WR’s I wouldnt be mad about in first – Lee, Cooks, Evans, Watkins, in reverse order of level of happiness."
azért én még Beckhamet is elfogadnám, de Benjamint 2/22-re esetleg 😀mustaine
Top5 WR vagy le/kitrade.
több mint 11 éve
Mel Kiper újabb draftja (jöjjön már Peter Kingé)az egyik komment tökéletesen leírja a véleményem:
"I have ZERO interest in Benjamin, don’t think he’s worth a first at all. Only WR’s I wouldnt be mad about in first – Lee, Cooks, Evans, Watkins, in reverse order of level of happiness."
azért én még Beckhamet is elfogadnám, de Benjamint 2/22-re esetleg 😀
több mint 11 éve
Mel Kiper újabb draftja (jöjjön már Peter Kingé)www.bleedinggreennation.com/2014/4/18/5624576/mel-kiper-2014-nfl-mock-draft-eagles-kelvin-benjamin
Inkább Lee-t húznám be (már ha az orvosaink meg voltak elégedve a térdével), mint Benjamint.
több mint 11 éve
Ráérek, meg jó az alapanyag is... Pár napon belül elkészül 😊Más: csináltam egy összesítés fület a draft tippekből posztonként: docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsbbN5jVO88QdFBMcDdXVWJHenF0YlZac1RwT2ZIZ2c&usp=sharing#gid=1
Majd ha lesz sok tipp akkor ez alapján kéne csinálni egy mockot a blogra.
Eddig úgy néz ki hogy az alábbi draftnak örülnének a legtöbben (12 szavazat alapján):
1. WR
2. OLB
3. S
4. DL/CB
5. OG(C)
7. ILB
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Legyek jófej és csináljak egy siget a képből? 😊Rataxesha nagyon ráérsz 😀
több mint 11 éve
Legyek jófej és csináljak egy siget a képből? 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Cooks, KVN, Hart pick nagyon tetszik meg Long is simán jó itt, hátha lesz belőle vki.Van Noy tényleg kicsit félős hogy nem lesz bent, de akár egy kitrédet is el tudok képzelni az első körből a második elejére/közepére és ott behúzni. De csak akkor ha 2/22-nél még egy tényleg fasza WR-t el tudunk hozni (Matthews vagy Robinson).
KVN-nek örülnék a legjobban második körben. (Csak félek, hogy nem csúszik le addig.) Bébé
A tökéletes LB lenne a számunkra. Első évében mind a 4 LB poszton elsőszámú csere, második évében meg mehetne ILB-be és hoznánk vmi normális top 3-4es OLB-t.BébéTeljesen egyezik ez ügyben a véleményünk, pont ezért erőltetem őt 😀 Jó hogy már a jövő évi drafton gondolkodunk 😀
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Le is adtam a blogos tippjeim ennek megfelelően 😊Az első kettő és az utolsó kettő pick-el engem megvettél.
1/22 Brandin Cooks, WR - DeSean 2.0
2/22 Kyle Van Noy, OLB (/ILB) - Vele az ILB depth is erősödne
3/22 Deone Buchanon, SS - Chung helyére tökéletes
4/22 Antone Exum, CB (/FS) - FS-ként is bevethető
5/22 Taylor Hart, DE - kicsit reach, de az edzők ismerik, bíznak benne 😊
7/22 Spencer Long, OG - OL depth/projectRataxes
Bucannon még mindig nem a kedvencem, de legalább már nem az első két körben érkezik hozzánk. 😀 Exumról meg nem sokat tudok, csak annyit, hogy tavaly ACL sérüléssel bajlódott (combine-on is csak 4,6-ot futott). De tetszik, hogy tudna safety-t meg feltehetőleg vmennyire nickelt is játszani, ha úgy adódik.
Cooks, KVN, Hart pick nagyon tetszik meg Long is simán jó itt, hátha lesz belőle vki.
KVN-nek örülnék a legjobban második körben. (Csak félek, hogy nem csúszik le addig.) A tökéletes LB lenne a számunkra. Első évében mind a 4 LB poszton elsőszámú csere, második évében meg mehetne ILB-be és hoznánk vmi normális top 3-4es OLB-t.
több mint 11 éve
Persze, ez alap, meg ugye simán benne van a cetlicsere is, akkor meg borul az egész 😊Kicsit visszanézve az 53-as rosteremet egy jó csere NT még hiányzik belőle.
Ex-Rataxes