NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
9
3
2:15, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
K B siman bent lesz 22.reJanekÉn azért már elzárkózok az ilyen tényszerű kinyilatkozásoktól, hiszem ha látom 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Nekem Evans baromi lassúnak tűnik , ő az akit tuti nem akarok Eagles mezeben látni . Persze semmit se értek a prospectekhez , csak pár videót néztem az 1-2. körre várt Wr-ekről . Akik nagyon tetszenek az Beckham meg Kelvin Benjamin. Nekik szerintem jól állna a zöld 😀Petikievak01Megnéztem az LSU elleni meccsét:
www.youtube.com/watch?v=iTOSJxctBIE
Egy 3-csillagos újonc Rashard Robinson védekezett rajta és szinte levette a pályáról. Igaz Manziel is elég vakon volt. 😀
Az Alabama ellen nagy meccse volt:
www.youtube.com/watch?v=wl2OfgKbEBs
A CB-je, Cyrus Jones ennyire szar játékos vagy Evans aláz nagyon csúnyán? 😀
Ez alapján: www.sports-reference.com/cfb/players/cyrus-jones-1.html
Cyrus Jones még WR volt 2012-ben és 2013 lett belőle CB. Valamint mintha a kommentátor is mondana olyat, hogy Cyrus Jones csak beugró. Ez azért egy kicsit árnyalja a képet Evans-nél.
több mint 11 éve
Pedig szinte minden felmérője jobban sikerült mint Benjaminnak, gyorsaságban is... Igaz utóbbiért nem kéne (vagy nem ennyit kéne) feltrédelni.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Nekem Evans baromi lassúnak tűnik , ő az akit tuti nem akarok Eagles mezeben látni . Persze semmit se értek a prospectekhez , csak pár videót néztem az 1-2. körre várt Wr-ekről . Akik nagyon tetszenek az Beckham meg Kelvin Benjamin. Nekik szerintem jól állna a zöld 😀
több mint 11 éve
- A 6. kört-ért kit tradeltél el? 😀KC-től van, feljöttek egy helyet a 3. körben, aztán rögtön tovább is passzolták a Patriotsnak 😊 Hogy megéri-e Evans a feltrédet azt nem tudom 😀 A jövő döntené el ha valóban összejönne egy ilyen tréd hogy jobban jártunk-e volna egy Cooksszal/Beckhammel meg a jövő évi első körünkkel. Én azért húztam ezt be mert Cooks és Beckham is azért limitáltabb szerephez juthat csak a méretei miatt, Evans viszont egy igazi szörnyeteg 😊
Bébé
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Csináltam is gyors egy mock draftot ahol próbáltam pont ilyen több poszton is bevethető játékosokat behúzni... Illetve az első körben felmentem a jövő évi 1/32 felhasználásával Evansért 😊- A 6. kört-ért kit tradeltél el? 😀
Your Picks:
Round 1 Pick 9 (BUF): Mike Evans, WR, Texas A&M (A)
Round 2 Pick 22: Kyle Van Noy, OLB, Brigham Young (A)
Round 3 Pick 23 (K.C.): Deone Bucannon, SS, Washington State (A)
Round 4 Pick 22: Antone Exum, CB, Virginia Tech (A-)
Round 5 Pick 22: Tom Savage, QB, Pittsburgh (A)
Round 6 Pick 24 (K.C.): Calvin Barnett, DT, Oklahoma State (C)
Round 7 Pick 22: Gabe Ikard, C, Oklahoma (D+)Rataxes
- Evansnek örülnék. Igaz eddig minimális vidit láttam róla, de mindenki úgy oda van érte, szal biztos jó lehet. 😀 Csak nem lenne olyan alulteljesítő, mint Maclin.
Amúgy ha való életben összejönne egy ilyen trade annak örülhetnénk? Van ennyire jó prospect?
több mint 11 éve
Csináltam is gyors egy mock draftot ahol próbáltam pont ilyen több poszton is bevethető játékosokat behúzni... Illetve az első körben felmentem a jövő évi 1/32 felhasználásával Evansért 😊Your Picks:
Round 1 Pick 9 (BUF): Mike Evans, WR, Texas A&M (A)
Round 2 Pick 22: Kyle Van Noy, OLB, Brigham Young (A)
Round 3 Pick 23 (K.C.): Deone Bucannon, SS, Washington State (A)
Round 4 Pick 22: Antone Exum, CB, Virginia Tech (A-)
Round 5 Pick 22: Tom Savage, QB, Pittsburgh (A)
Round 6 Pick 24 (K.C.): Calvin Barnett, DT, Oklahoma State (C)
Round 7 Pick 22: Gabe Ikard, C, Oklahoma (D+)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Van Noy? - ILB és OLB is lehet, mindkét posztra elfér az erősítés. De ilyen alapon a hátvédsorba is elférne egy corner/safety/ST hibrid (McGill?), meg az OL-be is egy guard aki szükség esetén tackle-t is tud játszani. Mondjuk ilyenünk már van Dennis Kelly személyében 😛RataxesOL-be inkább az OG/OC kombót támogatnék, aki meg tudja szorongatni Vandervelde, Molk duót (nem hiszem, hogy nehéz dolga lesz 😀 ) plusz jövőre kezdő OG-ként is szóba jöhet.
OT/OG átmenet megvan Kelly 😛 , Bamiro, Barbre és Tobin személyében. Talán Andrew Gardner is szóba jöhet a fal közepén.
több mint 11 éve
Szóval kik a draft legsokoldalúbb játékosai? 😀Van Noy? - ILB és OLB is lehet, mindkét posztra elfér az erősítés. De ilyen alapon a hátvédsorba is elférne egy corner/safety/ST hibrid (McGill?), meg az OL-be is egy guard aki szükség esetén tackle-t is tud játszani. Mondjuk ilyenünk már van Dennis Kelly személyében 😛
Bébé
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Roseman nyilatkozat még szeptemberből:www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/roseman-drafting-watkins-i-was-wrong
Szó van benne Watkins-ról, hogy szarul elemezte meg, hogy úgy mentek a draftnak neki, kell guard meg safety. Így reacheltünk párat. 😀 De legalább tényleg tanultunk a dolgokból és ez az elmúlt 2 drafton meg is látszik.
Valamint beszél arról, hogy Casey Matthews miért maradt végül az 53-as rosteren. Legfontosabb dolog az volt, hogy tud csereként OLB-t, ILB-t (ha Ryans sérült volna le szezon közben, akkor Ő lett volna a beugró, nem pedig Goode) valamint az ST-ben is hasznos.
Chipnél tényleg nagyon sokat számít az, hogy sokoldalú legyél. (Lane: RT, LT Ertz: sima TE, de slotban is simán fel tud állni, sőt a szélen is Logan mind3 DL poszton tud játszani, James Casey TE, FB, ST-ben kurvajó, Barwin is mindent tud csinálni, Jason Phillips és csere ILB, plusz ST-ben is jó elméletileg, Jenkins fel tud állni slotban is). Akkor meg akartuk szerezni Dion Jordant, Spillert mind2 sokoldalú. Végül jött Sproles Ő is bevethető 1-2 poszton.
Szóval kik a draft legsokoldalúbb játékosai? 😀
Draftos írás:
www.bleedinggreennation.com/2014/4/14/5612066/philadelphia-eagles-2014-nfl-draft-strategy
"The Eagles need quality more than quantity at this point."
Ezzel egyet értek. Chip is lenyilatkozta tavaly, ha minden évben draftolsz 10 játékost, akkor vmit szarul csinálsz.
Nagyon fájó azért, hogy a 2010-es és 2011-es draft ilyen szarul sikerült. A két drafton összesen 24 játékost húztunk (12-t az első 4 körben). 24-ből mindössze 8 van rosteren. 24 játékosból sikerült húzni 3 kezdő játékost (N.Allen, R.Cooper és Kelce) valamint 1 kickert a 4. körben, aki finoman szólva nem váltotta eddig be a hozzá fűzött reményeket. A 3 kezdőből 2 ráadásul az 5. és 6. körben jött. Kicsit jobb drafttal nagyon szépek lehetettek volna a 2011-es és 2012-es szezonok is.
több mint 11 éve
Marcus Smith is vizitál nálunk. Ennek még jobban örülök, mint Barr-nak. 😀 "Marcus Smith has visited with Titans & Colts. Heading to Eagles on Mon for final pre-draft visit."
UConn DE/LB Jesse Joseph worked out with the Eagles a few days ago.
Hátsó körös prospect.
több mint 11 éve
Coleman búcsúzik: Amikor nem a védelemben játszott, én bírtam amúgy tényleg 😀😀
több mint 11 éve
Egy jóféle R.Cooper-DeSean-Foles írás:www.thechipwagon.com/eagles/2014/04/20-riley-goes-deep.html
Felhoz pár jó pontot:
- Nem minden play-ben kettőzik DeSeant.
- Amikor nem kettőzik DeSeant, akkor is sokszor kettőzik 😀 és területet nyit meg Cooper előtt.
- DeSean nem tudta magát azért annyira üresre játszani és nem csak annyi, hogy rohadt gyors, ezért senki se tudja levenni a pályáról. Láthattuk a Saints elleni WC meccsen is, hogy simán levette a pályáról a Saints kezdő CB-je. (Mindig elfelejtem a nevét 😀 )
- 50-50%-os szituknál inkább választotta Coopert Folest, ami teljesen érthető a 6-3 magassága miatt, valamint, hogy bizonyította is Cooper, hogy lehet rá dobni, akkor is, amikor nincsen meg a szeparáció.
Kíváncsi lennék arra, hogy Folesnak van-e beleszólása a WR-draftba. 😀
több mint 11 éve
jó hát ahhoz képest, hogy hetedik körös volt, lehetett volna jóval szarabb is 😀mustaineJó végül is nem az Ő hibája, hogy játszania kellett. 😀
De pl. Teo is sokkal szarabb lett volna, ha játszik. 😀 Ő legalább olyan szar volt, hogy a pálya közelébe se engedték, így kárt se tudott tenni a csapatba. 😀
több mint 11 éve
jó hát ahhoz képest, hogy hetedik körös volt, lehetett volna jóval szarabb is 😀Téped a hajad néha szint Coleman 😀ano92Kedvencem az volt, amikor play-action. Benyeli a futást, és persze, hogy már nem tud visszaérni a mély-passzra és szopás. 😀
2011-ben és 2012-ben nagyon nem bírtam, de tavaly megszerette így, hogy a D#-ben alig játszott. 😀Bébé
több mint 11 éve
Több hajszálamat pickeltem mint ő lasztit azért 😀 de igen, Sexy Rexy tökéletesen megdobott passzait azért szépen szedegeti 😀Téped a hajad néha szint Coleman 😀ano92ja néha meg három picket szed 😀mustaine
több mint 11 éve
Téped a hajad néha szint Coleman 😀ano92Kedvencem az volt, amikor play-action. Benyeli a futást, és persze, hogy már nem tud visszaérni a mély-passzra és szopás. 😀
2011-ben és 2012-ben nagyon nem bírtam, de tavaly megszerette így, hogy a D#-ben alig játszott. 😀
több mint 11 éve
Téped a hajad néha szint Coleman 😀ano92ja néha meg három labdát szed 😀
több mint 11 éve
Téped a hajad néha szint Coleman 😀
több mint 11 éve
Sziasztok, Kurt Colemanről tudnátok írni egy pár szót? Most került a Vikingshez.spicziKis pluszinfó, hogy a személyisége az nagyon jó. Az újságírók is oda voltak érte. Szerethető figura, csak tényleg 1-2 meccsnél többet ne legyen kezdő a szezonban.
Első 3 évében kezdő safety volt (nem volt nagyon vetélytárs), idén kikerült a kezdőből és pár snap kivételével (talán összesen 70et snap-et játszott a D#-ben), csak az ST-ben kapott szerepet, de kitette a szívét, lelkét a csapatért.
Szurkolok neki, hogy megragadjon az NFL-ben.
Jah meg a statokból úgy látszik, hogy van érzéke az intikhez, de a 7 karrier intijéből 2-t Weeden ellen szerzett, 3-at pedig Grossman ellen. 😀 Ráadásul ezt az 5-öt 2 meccsen. 😀
több mint 11 éve
Jobb híján a kezdőben is elkaristol, de azért inkább special teamer és csere. Azért nem egy életbiztosítás, ha a védelemben a pályán van, de volt 1-2 egész jó meccse, a többi átlagos, vagy azalatti. Nem tudom, mennyit fizettetek neki, de szerintem jól jártok vele. Sok sikert neki!mustaine
Jó Spec teamer, szar kezdő safety, de cserének elmegy azért. Van kezdő tapasztalata, szarul szerel, de ha eltalálja akkor nagyokat is tud ütni. jó kiegészítő ember lehet, csak ne akarjátok kezdőben látniShawn84Kezdő szintű FS van, viszont a SS poszt egy ideje megoldatlan, remélem a Sanford/Sendejo párost megszorítja, ha meg az nem jön be akkor ST. Köszönöm szépen a gyors válaszokat.
több mint 11 éve
Sziasztok, Kurt Colemanről tudnátok írni egy pár szót? Most került a Vikingshez.spicziJobb híján a kezdőben is elkaristol, de azért inkább special teamer és csere. Azért nem egy életbiztosítás, ha a védelemben a pályán van, de volt 1-2 egész jó meccse, a többi átlagos, vagy azalatti. Nem tudom, mennyit fizettetek neki, de szerintem jól jártok vele. Sok sikert neki!
Na ezt utólag elolvasva annyit hozzátennék, hogy Coleman egy rossz safety.
több mint 11 éve
Sziasztok, Kurt Colemanről tudnátok írni egy pár szót? Most került a Vikingshez.spicziJó Spec teamer, szar kezdő safety, de cserének elmegy azért. Van kezdő tapasztalata, szarul szerel, de ha eltalálja akkor nagyokat is tud ütni. jó kiegészítő ember lehet, csak ne akarjátok kezdőben látni