Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
CrichtonHulkeinsteinJah hát nálam Ő alapból nem elsőkörös. 😀
Legalábbis a mi szempotunkból. 4-3-as D# nagyon feküdhet majd neki, ha jól emlékszem (a feljegyzéseim az otthoni gépemen vannak 😀 ).
több mint 12 éve
CrichtonÉs a krájton fiju?Janekőőő tessék? 😀 Nem tudom, hogy kire gondolsz. 😀Bébé
több mint 12 éve
És a krájton fiju?Janekőőő tessék? 😀 Nem tudom, hogy kire gondolsz. 😀
több mint 12 éve
Első körben akiknek örülnék:- WR-ek (Beckham, Cooks, Evans, Lee). Bár Evans-től tök sokat vártam, mert mindenki osztotta, hogy Top10 meg minden, majd miután megnéztem a fent lévő meccseit, akkor egy kicsit csalódott voltam. Többet vártam tőle, de mindenesetre, ha behúzzuk, akkor biztos fasza lesz. 😀
- Fuller
Akiknek nem örülnék első körben:
- QB, RB, TE, DT/NT
- Benjamin (WR), Dee Ford (OLB), Shazier (LB), Roby (CB), Dennard (CB), Pryor, HaHa (safety)
Verrett-el nincsen semmi bajom (sőt), de sztem a magassága miatt nem fogjuk behúzni első körben. Mosley behúzását érteném, olyan semlegesen reagálnék rá, nem lenne az érkezésével semmi bajom, de nem is ujjonganék. Barr-t egyszer behúznám 1/22-n, egyszer nem. Mosley kategória. OLB-nél inkább 2.-3. körös picknek örülnék. De nem fogok kiakadni, ha hozzánk kerül. Olyan Cox-pickesen lereagálnám, hogy hát ez van, ezt kell szeretni. 😀
Bár sztem mindegyik picknél ez lesz a mechanizmus. 😀
Jah és OL-eket nem igazán néztem (Marcus Martin kivételével korai köröseket egyáltalán nem), de ha jó és nincsen bent a Top5-öm meg letrade se jött össze és tényleg nagyon jó a csávó, akkor nem bánom.
több mint 12 éve
Nem hiszem, hogy igaz de azért mégiscsak hír 😀 Elméletileg fel akarunk tradelni Watkins-ért vagy Evans-ért 😀
www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/05/nfl_draft_2014_rumors_eagles_trying_to_move_into_the_top_5_picks_according_to_report.html
Ha az összes pickünket eltradeelnénk, az még mindig nem lenne elég az 1/5-höz. 😀
több mint 12 éve
Robilluma 4. körös draftja:1. kör: Martavis Bryant WR
2. kör: Pierre Desir CB
3. kör: T.Murhpy OLB
4. kör: Taylor Hart DL
Hát elsőre nagyon nem örülnék egy ilyen draftnak.
Martavis Bryant első körben semmiképpen se kéne.
Nem vagyok vmi nagy T.Murhpy fan, bár a 3. körben, lehet megérné. :S Az zavar, hogy nem igazán robbanékony és úgy összességében a sebessége se biztos, hogy megvan neki a 3-4-es OLB poszthoz. De legalább futás ellen nem elveszett és passz ellen is elég sokszor használták.
Taylort Hart nem rossz, de 4. körben azért kicsit reach-szagú.
több mint 12 éve
ÉS Marcus Smith esetleg? Nálam egyre inkább ő a favorit a 2. körben. Vagy ha nem ő, akkor Joyner/Ward/Bucannon a felsoroltakon kívül.HulkeinsteinSmitht kissé túlértékeltnek tartom, a számai tetszetősek, de inkább a 3. körben lenne ideális.
A lehetséges CB-ket én jobb értéknek tartom, mint ezeket a safety jelölteket. Joyner esetleg, mert ő félig CB, nem tudom szándékunkban állna-e FS-nek átképezni.

több mint 12 éve
Ezért vinném el csak a 3. körben. Szerintem ilyen alkatú OLB-t keresnénk. Talán le is kéne adnia valamennyit. Inkább egy 3. körös játékossal kísérletezzünk, ha mint egy-két körrel előbb mondjuk Ealyvel. A végén aztán lehet, hogy 5 tech DE sülne ki belőle.(Igazából Will Clarkeot szeretném a harmadik körben, de lehet, hogy nem lesz bent akkor már).BleedingGreenEnnyire bízol benne, hogy összejön a posztváltás és jó lesz 3-4-es OLB-ként?
Én csak a pro day filmjét néztem meg, de az alapján annyira nem győzött meg, hogy megvan az atletikussága, de nyilván Te azért több meccsét láttad már.
(Pro Day-e: www.youtube.com/watch?v=Nnvk_wAhzAI (az elején Ő mindig az első)Bébé
Trent Murphy is szóba jöhet, ő már közelebb áll az OLB-hez, de ő se az a természetes passrusher, inkább Barwinhoz hasonló mindenes lehetne.

több mint 12 éve
Semmi értelmét nem látom feltérdelni (térd=trade) jó nekünk ülve is draftolni 😛
több mint 12 éve
Érdekes ez az óriási Beckham hype, mármint azt figyelembe véve, hogy lényegében ott van a vele azonos erényeket csillogtató Brandin Cooks is. Tuti agyfaszt kapnék, ha felmennénk top15-ig Beckhamért. 😀Amúgy én valamiért Benjamint érzem (többek között ezért is húztam be GM-ben 😊 ), mert, ha tényleg leginkább a jövőben gondolkodunk, aki 2-3 év múlva a legmesszebb tarthat, akkor az kétségtelenül ő.
több mint 12 éve
Rapaport: Mentioned earlier the #Jets are looking to trade up. Their target is the Top 10, and I’m told they are very hot on #LSU WR Odell Beckham.Asszem Beckham nem fog sokáig bent maradni.
több mint 12 éve
húzzuk csak be fullert, majd cary megy safetybe ha mást nem csattanni tud 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Ez tény és való, a gond igazából az, hogy a legjobb safetynk is középszar kategória... Na de majd a draft után okosabbak leszünk 😊HulkeinsteinJó hát azért Wolffnál van upside, nem tudjuk ő konstans kezdőként mire lenne képes. Mellé szerintem Allen az előző évekhez képest tavaly egész jó volt, Jenkinsnek meg (nagyon remélem 😀) nem hiába adtunk ennyi pénzt
több mint 12 éve
Ez tény és való, a gond igazából az, hogy a legjobb safetynk is középszar kategória... Na de majd a draft után okosabbak leszünk 😊Engem sem, de egy csapat sem tarthat rosteren 5 kezdő szintű safetyt. Ha úgy tekintjük, van most 3 középszar safetynk, melléjük érkezik majd valaki + Maragos. az már 5 safety rosteren, több nem is lesz (Keelan Johnson meg megharcol valakivel a roster spotért)mustaineKeelan Johnsohn nem fog megnyugtatni, ha arra kerül a sor 😀HulkeinsteinHa sérülés lesz, ott van Keelan Johnson, Maragos, és a draftról tuti érkezik majd valaki. Csak nem az első körökben szvsz.mustaineEz edig szép és jó, de ez 3 ember 2 posztra. Mi lesz, ha lesz sérülés? Neadjisten 2? Sztem nagyon nem elég 3 játékos ide, kell még 1. Mondjuk nem értem Clemons-t miért nem igazoltuk le, mint FA...Hulkeinsteinengem az izgat hogy mi lesz a kezdő S sorunk, mert gyanítom első 2 körben nem húzunk safetyt.eaglesmcnabbAnnyira nem parázok tőle. N.Allen teljesen elfogadható szinten tolta és elméletileg nem szabadna szarabbul játszania idén sem. Wolff reménykeltő volt, simán benne van, hogy kiérdemli a kezdő posztot. Jenkins-ről nem igazán mondtak jók és nagyon szarul szerel (csakúgy, mint az új stáb érkezése előtt az egész D#), de ezen simán lehet javítani.Bébé
több mint 12 éve
Engem sem, de egy csapat sem tarthat rosteren 5 kezdő szintű safetyt. Ha úgy tekintjük, van most 3 középszar safetynk, melléjük érkezik majd valaki + Maragos. az már 5 safety rosteren, több nem is lesz (Keelan Johnson meg megharcol valakivel a roster spotért)Keelan Johnsohn nem fog megnyugtatni, ha arra kerül a sor 😀HulkeinsteinHa sérülés lesz, ott van Keelan Johnson, Maragos, és a draftról tuti érkezik majd valaki. Csak nem az első körökben szvsz.mustaineEz edig szép és jó, de ez 3 ember 2 posztra. Mi lesz, ha lesz sérülés? Neadjisten 2? Sztem nagyon nem elég 3 játékos ide, kell még 1. Mondjuk nem értem Clemons-t miért nem igazoltuk le, mint FA...Hulkeinsteinengem az izgat hogy mi lesz a kezdő S sorunk, mert gyanítom első 2 körben nem húzunk safetyt.eaglesmcnabbAnnyira nem parázok tőle. N.Allen teljesen elfogadható szinten tolta és elméletileg nem szabadna szarabbul játszania idén sem. Wolff reménykeltő volt, simán benne van, hogy kiérdemli a kezdő posztot. Jenkins-ről nem igazán mondtak jók és nagyon szarul szerel (csakúgy, mint az új stáb érkezése előtt az egész D#), de ezen simán lehet javítani.Bébé
több mint 12 éve
Keelan Johnsohn nem fog megnyugtatni, ha arra kerül a sor 😀Ha sérülés lesz, ott van Keelan Johnson, Maragos, és a draftról tuti érkezik majd valaki. Csak nem az első körökben szvsz.mustaineEz edig szép és jó, de ez 3 ember 2 posztra. Mi lesz, ha lesz sérülés? Neadjisten 2? Sztem nagyon nem elég 3 játékos ide, kell még 1. Mondjuk nem értem Clemons-t miért nem igazoltuk le, mint FA...Hulkeinsteinengem az izgat hogy mi lesz a kezdő S sorunk, mert gyanítom első 2 körben nem húzunk safetyt.eaglesmcnabbAnnyira nem parázok tőle. N.Allen teljesen elfogadható szinten tolta és elméletileg nem szabadna szarabbul játszania idén sem. Wolff reménykeltő volt, simán benne van, hogy kiérdemli a kezdő posztot. Jenkins-ről nem igazán mondtak jók és nagyon szarul szerel (csakúgy, mint az új stáb érkezése előtt az egész D#), de ezen simán lehet javítani.Bébé
több mint 12 éve
Ha sérülés lesz, ott van Keelan Johnson, Maragos, és a draftról tuti érkezik majd valaki. Csak nem az első körökben szvsz.Ez edig szép és jó, de ez 3 ember 2 posztra. Mi lesz, ha lesz sérülés? Neadjisten 2? Sztem nagyon nem elég 3 játékos ide, kell még 1. Mondjuk nem értem Clemons-t miért nem igazoltuk le, mint FA...Hulkeinsteinengem az izgat hogy mi lesz a kezdő S sorunk, mert gyanítom első 2 körben nem húzunk safetyt.eaglesmcnabbAnnyira nem parázok tőle. N.Allen teljesen elfogadható szinten tolta és elméletileg nem szabadna szarabbul játszania idén sem. Wolff reménykeltő volt, simán benne van, hogy kiérdemli a kezdő posztot. Jenkins-ről nem igazán mondtak jók és nagyon szarul szerel (csakúgy, mint az új stáb érkezése előtt az egész D#), de ezen simán lehet javítani.Bébé
több mint 12 éve
Ez edig szép és jó, de ez 3 ember 2 posztra. Mi lesz, ha lesz sérülés? Neadjisten 2? Sztem nagyon nem elég 3 játékos ide, kell még 1. Mondjuk nem értem Clemons-t miért nem igazoltuk le, mint FA...engem az izgat hogy mi lesz a kezdő S sorunk, mert gyanítom első 2 körben nem húzunk safetyt.eaglesmcnabbAnnyira nem parázok tőle. N.Allen teljesen elfogadható szinten tolta és elméletileg nem szabadna szarabbul játszania idén sem. Wolff reménykeltő volt, simán benne van, hogy kiérdemli a kezdő posztot. Jenkins-ről nem igazán mondtak jók és nagyon szarul szerel (csakúgy, mint az új stáb érkezése előtt az egész D#), de ezen simán lehet javítani.Bébé
több mint 12 éve
Nem tudom, hogy ebből mire lehet következtetni, mindenesetre Foles ebben is isten. 😀Egyértelmű nem is kérdés én megmondtam tudjátok már tavaly a Pats legyőzése után 😛😉
pbs.twimg.com/media/Bm89VZqCQAA5_Ki.jpg:large
Bár talán beleszámít az a read-option is, hogy mikor hagyja a RB-nél a labdát és mikor húzza vissza, szóval hogy jó döntéseket tud hozni.Bébé
Nála csak tényleg az a kérdés tudja e tartani ezt a formát a következő idényben (neki lényegében most jön a Soph Year) illetve ami hiányossága, azon még tud e javítani. Csak már lehet ez nem nálunk fog kiderülni 😀
több mint 12 éve
engem az izgat hogy mi lesz a kezdő S sorunk, mert gyanítom első 2 körben nem húzunk safetyt.eaglesmcnabbAnnyira nem parázok tőle. N.Allen teljesen elfogadható szinten tolta és elméletileg nem szabadna szarabbul játszania idén sem. Wolff reménykeltő volt, simán benne van, hogy kiérdemli a kezdő posztot. Jenkins-ről nem igazán mondtak jók és nagyon szarul szerel (csakúgy, mint az új stáb érkezése előtt az egész D#), de ezen simán lehet javítani.
több mint 12 éve
Your Picks:Én azt nem értem, hogy hogyan lesz ennyi pickünk. (?) 😀
Round 1 Pick 22: Odell Beckham, WR, LSU (A)
Round 2 Pick 22: Marcus Smith, DE, Louisville (B)
Round 3 Pick 31 (DEN): Craig Loston, SS, LSU (B)
Round 4 Pick 14 (JAX): Louchiez Purifoy, CB, Florida (A)
Round 4 Pick 22: Adrian Hubbard, OLB, Alabama (A-)
Round 4 Pick 23 (CINN): James Gayle, DE, Virginia Tech (C)
Round 5 Pick 26 (IND): Zach Fulton, OG, Tennessee (F)
Round 6 Pick 31 (DEN): Aaron Colvin, CB, Oklahoma (D+)
Round 7 Pick 22: Jay Bromley, DT, Syracuse (A-)
Nálam valahol így nézne ki egy álomdraft. Elsőben Beckham a kedvenc, másodikban Smith, 3.-ban legkésőbb húzni kell safetyt, aztán mehet BPA alapon úgy, hogy legyen backup OL,DL. Vélemények?Hulkeinstein
engem az izgat hogy mi lesz a kezdő S sorunk, mert gyanítom első 2 körben nem húzunk safetyt.eaglesmcnabbPont ezért nem értem a CB húzást sok helyen.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Devon Kennard kell csak, ne fossatok. Majd ő lehozza a meccseket 😀
több mint 12 éve
engem az izgat hogy mi lesz a kezdő S sorunk, mert gyanítom első 2 körben nem húzunk safetyt.eaglesmcnabbAllen/Wolff, Jenkins szerintem
Your Picks:Hubbardnak nem sok értelmét látom, ha jön Smith. És szerintem ennyi pickünk biztosan nem lesz, de az első kettő választás meg Colvin tetszik 😀
Round 1 Pick 22: Odell Beckham, WR, LSU (A)
Round 2 Pick 22: Marcus Smith, DE, Louisville (B)
Round 3 Pick 31 (DEN): Craig Loston, SS, LSU (B)
Round 4 Pick 14 (JAX): Louchiez Purifoy, CB, Florida (A)
Round 4 Pick 22: Adrian Hubbard, OLB, Alabama (A-)
Round 4 Pick 23 (CINN): James Gayle, DE, Virginia Tech (C)
Round 5 Pick 26 (IND): Zach Fulton, OG, Tennessee (F)
Round 6 Pick 31 (DEN): Aaron Colvin, CB, Oklahoma (D+)
Round 7 Pick 22: Jay Bromley, DT, Syracuse (A-)
Nálam valahol így nézne ki egy álomdraft. Elsőben Beckham a kedvenc, másodikban Smith, 3.-ban legkésőbb húzni kell safetyt, aztán mehet BPA alapon úgy, hogy legyen backup OL,DL. Vélemények?Hulkeinstein
több mint 12 éve
engem az izgat hogy mi lesz a kezdő S sorunk, mert gyanítom első 2 körben nem húzunk safetyt.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!