NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
33
11
2:15, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Most ez az én szegénységi bizonyítványom, de ki pontosan a csere center a csapatban? Mert úgy emlékszem, hogy leginkább ilyen beugrók voltak.Shawn842011: Kelce végig játszott
2012: Kelce és Dallas Reynolds (2 meccs és 14 meccs)
2013: Kelce végig, a meccsek végén néha bejött pár snapre Vandervelde, hogy szokja a dolgokat, ha esetleg élesben is be kéne állnia.
Mióta draftoltuk edzett már néha centerként, csak nem került fel nálunk a rosterre. 2013-as TC-ben pedig kiszorította Dallas Reynolds-ot. Szóval a meccstapasztalata centerként elenyésző. (Nah nem mintha amúgy olyan sok lenne. 😀 )
több mint 11 éve
Alapvetően C volt a roosteren hogy ncaaaban mit jatszott passzJanekguardot, úgy is draftoltuk
több mint 11 éve
Alapvetően C volt a roosteren hogy ncaaaban mit jatszott passz
több mint 11 éve
Nah közben itt van Marcus Martin pro day ideje:Most ez az én szegénységi bizonyítványom, de ki pontosan a csere center a csapatban? Mert úgy emlékszem, hogy leginkább ilyen beugrók voltak.
www.cbssports.com/nfl/draft/players/1851125/marcus-martin
Nem egy Kelce, de megnézve gyors a Notre Dame elleni vidijét, alkalmas lehet a mi rendszerünkbe is. Nagy pozitívum vele kapcsolatban, hogy tud centert és guardot is játszani. Nem hiszem, hogy bent marad 3. kör végéig, de hátha és akkor elgondolkodhatunk rajta.Bébé
több mint 11 éve
Nah közben itt van Marcus Martin pro day ideje:www.cbssports.com/nfl/draft/players/1851125/marcus-martin
Nem egy Kelce, de megnézve gyors a Notre Dame elleni vidijét, alkalmas lehet a mi rendszerünkbe is. Nagy pozitívum vele kapcsolatban, hogy tud centert és guardot is játszani. Nem hiszem, hogy bent marad 3. kör végéig, de hátha és akkor elgondolkodhatunk rajta.
több mint 11 éve
Egy Cleveland fan lehet hogy másképp gondolja, náluk nem annyira bíztató a jövőkép az FO miatt, gondolom nem véletlenül cserélgetik évről-évre a HC-t, és Banner se véletlenül lett elküldve. Egy év távlatában bizalmat szavaznék a Kelly-Roseman duónak, elvégre ki gondolta volna hogy Chip első évében bekerül a csapat a rájátszásba.A lényeg hogy én jobban bízok a front office stratégiájában és munkájában mint itt a fórumon a saját, vagy akár bármelyikünk véleményében, tekintettel arra hogy nekik ez a szakmájuk... RataxesJó mert mi szerencsések vagyunk és Lurienak, Bannernak )bár a késő éveiben már nem igazán), Reidnek, Rosemannak köszönhetően kialakult egy olyan FO, amely értelmes.
Egy Cleveland fan lehet, hogy másképpen gondolja a tőled idézett részt. 😀Bébé
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
A lényeg hogy én jobban bízok a front office stratégiájában és munkájában mint itt a fórumon a saját, vagy akár bármelyikünk véleményében, tekintettel arra hogy nekik ez a szakmájuk... RataxesJó mert mi szerencsések vagyunk és Lurienak, Bannernak )bár a késő éveiben már nem igazán), Reidnek, Rosemannak köszönhetően kialakult egy olyan FO, amely értelmes.
Egy Cleveland fan lehet, hogy másképpen gondolja a tőled idézett részt. 😀
több mint 11 éve
Persze, ezek teljesen nyilvánvaló dolgok, és az is nyilvánvaló hogy kell egy vezér a védelembe Ryans korosodása miatt. De én amondó vagyok - főleg a főedzőnk kiléte miatt - hogy nekünk most a támadóegységből kéne egy top 3-as alakulatot összehozni. És ahogy én látom nagyjából ez is a terv, a védelmünkről nem mondható el hogy elit játékosok hada lenne, és nem is tűnik úgy hogy ez lenne a cél. Pl. a középszerű CB-sorunkba is egy középszerű játékos érkezett Nolan Carroll személyében a másik két középszerű szélső CB, Williams és Fletcher mellé. Persze ebben az is benne lehet hogy Boykinban látják a potenciált hogy all-down játékos legyen.Mosley-val én úgy vagyok hogy elsőkörös ILB igenis legyen kezdő már a szezon első meccsén, szóval vagy halasszuk ezt a korai LB-húzást 1-2 évvel, vagy húzzunk be hátrébb valami project játékost aki fejlődhet Ryans mögött. És ha én ezt mondom akkor tuti hogy ILB-t húzunk az első cetlinkkel 😀RataxesJó csak a project se olyan, hogy: 3.körös ILB egy tanulóév után = 1. körös ILB.
Claytonból (4.kör) se lett semmi. Casey (4.kör) is csak az ST-ben jó. Bradley (3.kör) korábban bevált, csak ugye sérülés. Gocongnak (3.kör) nálunk sose ment igazán. Kendricksre (2.kör) se mondanám azt jelenleg, hogy Top10-15 ILB.
Egy jó ILB rohadt sokan dob a csapaton, ezt láthattuk Ryans érkezésével. Ezért ha úgy érezzük, hogy Mosleyban megvan az All-Pro potenciál és ki is fog jönni, akkor nem bánnám, ha az első évében még csak alig-alig kerülne pályára. És abban minden szakértő egyet ért, hogy Mosley rendelkezik ilyen kvalitásokkal. Bár persze Rolando McClain-től és Aaron Curry-től is mindenki el volt ájulva....de Kuechlytől is...szóval légy okos. 😀Bébé
A lényeg hogy én jobban bízok a front office stratégiájában és munkájában mint itt a fórumon a saját, vagy akár bármelyikünk véleményében, tekintettel arra hogy nekik ez a szakmájuk... Függetlenül attól hogy DeSean elküldéséről, vagy a draft cetlijeink felhasználásáról van szó. Ha ILB-t húzunk akkor elhiszem nekik hogy ez a legjobb a csapatnak, és nem fogok kedvenc váltással fenyegetőzni 😊 És akkor se leszek elkeseredve ha akár komolyabb feltrédet eszközölünk valamelyik elkapóért.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
A draft nagy emberei:www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Fan-Demonium-The-Drafts-Big-People/79c4d0dc-49fe-49b9-9382-420f76907fa7
több mint 11 éve
Mosley-val én úgy vagyok hogy elsőkörös ILB igenis legyen kezdő már a szezon első meccsén, szóval vagy halasszuk ezt a korai LB-húzást 1-2 évvel, vagy húzzunk be hátrébb valami project játékost aki fejlődhet Ryans mögött. És ha én ezt mondom akkor tuti hogy ILB-t húzunk az első cetlinkkel 😀RataxesJó csak a project se olyan, hogy: 3.körös ILB egy tanulóév után = 1. körös ILB.
Claytonból (4.kör) se lett semmi. Casey (4.kör) is csak az ST-ben jó. Bradley (3.kör) korábban bevált, csak ugye sérülés. Gocongnak (3.kör) nálunk sose ment igazán. Kendricksre (2.kör) se mondanám azt jelenleg, hogy Top10-15 ILB.
Egy jó ILB rohadt sokan dob a csapaton, ezt láthattuk Ryans érkezésével. Ezért ha úgy érezzük, hogy Mosleyban megvan az All-Pro potenciál és ki is fog jönni, akkor nem bánnám, ha az első évében még csak alig-alig kerülne pályára. És abban minden szakértő egyet ért, hogy Mosley rendelkezik ilyen kvalitásokkal. Bár persze Rolando McClain-től és Aaron Curry-től is mindenki el volt ájulva....de Kuechlytől is...szóval légy okos. 😀
Jó persze az edzőknek nagyon sok szerepük van abban, hogy egy játékos jól játsszon. Ezt láthattuk a Reid érában is (Első edző stábja isten volt, és jöttek is az eredmények. Majd elkapkodták Őket, nem sikerült a pótlásuk és nem is voltunk olyan sikeresek.) Reméljük Chip jól válogatott poszt edzőket.
több mint 11 éve
Philly Mag reports the Eagles are "open to moving" OLB/DE Brandon Graham.Szóval még Ő is cutolva lesz szezonkezdet előtt Mathisszal egyetemben, király 😀
Ez nagyon meglepő. 😀
Bébé
Mosley-val én úgy vagyok hogy elsőkörös ILB igenis legyen kezdő már a szezon első meccsén, szóval vagy halasszuk ezt a korai LB-húzást 1-2 évvel, vagy húzzunk be hátrébb valami project játékost aki fejlődhet Ryans mögött. És ha én ezt mondom akkor tuti hogy ILB-t húzunk az első cetlinkkel 😀
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Marcus Martin a USC centere is jön vizitre: www.bleedinggreennation.com/2014/4/12/5607832/2014-nfl-draft-marcus-martin-visit-eagles-usc-centerShawn84Jó hosszú karjai vannak:
Plusz Pac-12 konferenciából érkezik, ami nem hátrány Chipnél (Tavaly 4 draftolt játékosunk is onnan jött. Oregon is Pac-12 csapat.)
Gondolom nem kezdő centerként számolunk vele, hanem majd Mathis és Herremans helyetteseként. (2011-ben és 2012-ben is guard-ot játszott.) Pro day-en 5,35 másodperc alatt futotta le a 40-et. Sajnos 3-cone-t és 20 yard shuttle-t nem csinált, amiből azért lehetett volna következtetni az atletikusságára. (Meccset nézni most nincs kedvem. 😀 ) November végén mindössze 21 éves lesz.
több mint 11 éve
Kurt Colemannek ajánlatot tettek a Vikingek de nem fogadta el:www.bleedinggreennation.com/2014/4/12/5608434/former-eagles-safety-kurt-coleman-turns-down-offer-from-the-vikings
Ezzel a kijelentéssel pedig nagyon egyetértek:
"While you may not have enjoyed seeing him on the field on defense, Coleman is a good character guy, who always seemed to have appreciated being a member of the Eagles. We wish him luck in his future endeavors."
Idén megkedveltem így, hogy a D#-ben minimális snap-et játszott, ST-ben meg király volt.
több mint 11 éve
Marcus Martin a USC centere is jön vizitre: www.bleedinggreennation.com/2014/4/12/5607832/2014-nfl-draft-marcus-martin-visit-eagles-usc-center
több mint 11 éve
Feltrade Mike Evans-ért?www.bleedinggreennation.com/2014/4/11/5605784/mike-evans-eagles-trade-up-rumors-2014-nfl-draft
Nagy eséllyel kicsit sokat kéne adni érte és nem is biztos, hogy megérné ez nekünk.
Ebben az esetben én se örülnék egy Fuller draftnak:
www.bleedinggreennation.com/2014/4/11/5605022/2014-nfl-mock-draft-eagles-kyle-fuller-sb-nation-writers-mock
Beckham-nek már annál inkább.
2jük közül én is inkább McGill-t választanám:
igglesblitz.com/2014/04/a-couple-of-big-cbs/
Philly Mag reports the Eagles are "open to moving" OLB/DE Brandon Graham.
Ez nagyon meglepő. 😀
"Don't think I've ever seen a head coach attend more pro days than #Eagles' Chip Kelly has this year."
Úgy könnyű, hogy nincs nő meg család. 😀
De talán ez majd segíteni fogja az UDFA igazolásokat.
Mosley és Marcus Smith az első két körben?
www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/jared-shermans-eagles-mock-draft-10
Nagy bajom nincsen a Mosley pick-el. Hosszú távon nagyon jól járhatunk vele.
Anno ezt írtam róla:
"Nem az a sprintkirály, de azért megvan a kellő sebessége ehhez a poszthoz. Elég sok sérülése volt már. A lead-blocker néha könnyen megblokkolja és kiveszi a játékból. Blitzei is néha olyan semmilyenek. Belefut csak úgy a tömegbe. De azért látszik, hogy jó játékos. Nem ugrálnék örömömben, ha első körben Őt húznánk, de rációt is látnék benne. Van benne a potenciál plusz Ryans mögött tudna tanulni egy évet, ami nagyon hasznos lehet a számára, de nem lettem szerelmes Mosley-ba. Ha KVN és közte kéne válasszak, akkor inkább KVN-t választanám. Lehet, hogy még magára kéne pakolnia pár fontot, de az meg nagy eséllyel a sebességének a rovására menne. "
Pro Day-en 4,65-4,72-t futott 40 yardon.
több mint 11 éve
Szerintem bármelyik védelmi sémába mehet. Én inkább a pályán látottaknak hiszek, nem egy combine gyakorlatnak. A 40 yard szerintem az egyik legtúlértékeltebb gyakorlat, főleg egy passrushernél. Egyébként a pro dayén ő is befért 4.7 alá. Ha combine gyakorlatokat nézzük, azt ne hallgassuk el, hogy a short shuttleje a legjobbak között volt, és a pro dayen is jól mozgott a zónázós gyakorlatokban. Én elsősorban passrusherként számítanák rá az elején, és erre is van szükségünk. Jó első lépése van, gyorsan ott van az irányítónál és elég jó üldöz is. Szerintem 4-3-ban jobban akár jobban is kijöhet a limitáltsága, az 5-ös technikán azért hajlomos volt eltűnni, és volt, hogy a jobb LT-k könnyen kontrollálták.BleedingGreenJó a Pro Day-en a prospectek 90% jobb időt fut 1 tizeddel, szóval kb ugyanott van.
Örülnék neki nagyon ha itt kötne ki, csak a zónázása miatt félek egy kicsit. (Amit a pályán nem igazán lehetett látni, mivel 4-3-as DE volt, szóval ezért próbálok következtetni a 2 combine időből.)
Nah nem mintha T.Cole olyan nagy király lenne, de azért nem lenne rossz, ha tudnánk szerezni egy kicsit Barwinhoz hasonló OLB-t (pass-russh, zóna is jöhet) így B.Davis is tudná variálni a kártyákat. Chip is nagyon bírja a sokoldalú játékosokat: Dion Jordan, Jenkins, Logan is mind3 poszton bevethető, N.Allen se olyan elveszett slotban, James Caseyt is nagyon meg akartuk szerezni. És mivel az idei drafton nincsen kimondottan olyan hűdejó passzsiettető OLB lehet, hogy inkább olyan irányba megyünk el, hogy tudjon futni is a QB-ra meg zónázni is, aztán lesz ami lesz. Inkább elviszünk olyat aki mind2ből közepes, mint aki az egyikből átlag feletti másikból meg alatti. Jövőre meg hozunk vmi nagy QB-siettető állatot, ha úgy van.
több mint 11 éve
Lawrence-nek megvan az atletikussága a 3-4-es OLB poszthoz? Nagyon bírom a csávót és sztem 4-3-ban király lesz, de 3-4-ben sztem kérdéses. Egyetemen szinte sohasem zónázott és mindössze 4,8 sec-es 40 yard és 3-coneban is elég szar időt ment (7,46sec).Szerintem bármelyik védelmi sémába mehet. Én inkább a pályán látottaknak hiszek, nem egy combine gyakorlatnak. A 40 yard szerintem az egyik legtúlértékeltebb gyakorlat, főleg egy passrushernél. Egyébként a pro dayén ő is befért 4.7 alá. Ha combine gyakorlatokat nézzük, azt ne hallgassuk el, hogy a short shuttleje a legjobbak között volt, és a pro dayen is jól mozgott a zónázós gyakorlatokban. Én elsősorban passrusherként számítanák rá az elején, és erre is van szükségünk. Jó első lépése van, gyorsan ott van az irányítónál és elég jó üldöz is. Szerintem 4-3-ban jobban akár jobban is kijöhet a limitáltsága, az 5-ös technikán azért hajlomos volt eltűnni, és volt, hogy a jobb LT-k könnyen kontrollálták.
Bébé

több mint 11 éve
Mond hogy neked nem 😀Shawn84Nem ismerem Marsh játékát. 😀
Az a gyerek is....Fizikailag minden megvan, de vmi mégis hiányzik belőle, hogy kezdő CB legyen meg, hogy egyáltalán pályára kerüljön. 😀
több mint 11 éve
Mond hogy neked nem 😀Curtis Marsh ugrott be róla. Bár McGillben azért több potenciált vélek felfedezni.Shawn84Mondhattál volna vmi jobb játékost is. 😀Bébé
több mint 11 éve
Curtis Marsh ugrott be róla. Bár McGillben azért több potenciált vélek felfedezni.Shawn84Mondhattál volna vmi jobb játékost is. 😀