Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Van ez az oldal is:
 first-pick.com/Default.aspx
Nem próbáltam még idén, de lehet hogy ebben nincsenek hasonló anomáliák (mint pl. Evans a második körben)Rataxes
Áh bakker ez se jó, ennek meg csere mániája van. Még csak a 2. kör elején járok és már 12 pickem van.Egy 1. egy 2. három 3. három 4. két 5. és három hetedik.
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
Ez egy jobb oldal lehet tradelni is pl

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Van ez az oldal is:
 first-pick.com/Default.aspx
Nem próbáltam még idén, de lehet hogy ebben nincsenek hasonló anomáliák (mint pl. Evans a második körben)

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Látom már mindenki nagyon várja a draftot (Maddenben is csak azárt játszottam le a szezonokat, hogy utána draftolhassak 😀 )

Én egy ilyet toltam múltkor unalmamban:
22. Mike Evans WR
54. Demarcus Lawrence DE/OLB
86. Marcus Robertson CB
122. Anthony Johnson DT
162. Bruce Ellington WR
237. John Urschel OG

Ezt nagyjából el is fogadnám, csak a safetyt nem tudtam megoldani, 22-re a két top ember kiment 54-re meg többre értékeltem Lawrence-t és az OLB posztot mint Bucannont, utána meg már kivittek mindenkit. Csak Ellington volt tiszta BPA, needes posztra nem volt senki, de ő jó slot WR és nagy stealnek minősülne ott.

Volt olyan board is, amivel J.Ward kiment 11-re, Evans meg ott volt 54-re is 😊, de le is állítottam azonnal, mert ez így nem móka.

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Fanspeak board-on toltam de most pl egy ilyen is kijött 😀 picit utópisztikusnak tűnik, hogy 1/22-re bent lesz Evans
22
WR MIKE EVANS
TEXAS A&M
54
S DEONE BUCANNON
WASHINGTON STATE
86
ILB SHAYNE SKOV
STANFORD
122
CB RASHAAD REYNOLDS
OREGON STATE
162
ILB DEDE LATTIMORE
SOUTH FLORIDA
237
DT VILLIAMI MOALA
CALIFORNIA

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na egy próba tőlem is:

22
S CALVIN PRYOR
LOUISVILLE
54
WR JORDAN MATTHEWS
VANDERBILT
86
CB PHILLIP GAINES
RICE
122
ILB JORDAN ZUMWALT
UCLA
162
DE MICHAEL SAM
MISSOURIHighlander
Neked, hogy a csudába maradt bent addig Jordan Matthews, nekem mindig muszáj behúznom első körben különben esélyem sincs 😛 mondjuk gondolom attól is függ milyen board-l játszol.
több mint 11 éve
Aki még nem olvasta volna a bowl.hu mock draftos hozzászólásaimat, akkor annak itt van cikkben, szépen leírva, színes képpel meg minden 😀
 philly.blog.hu/2014/04/10/bowl_hu_mock_draft
több mint 11 éve
Ki érdekel? Hátha láttam.Shawn84
Nincs kimondott egy, hanem úgy összességében. 😀
Pl. kik számodra a kedvencek adott posztokon meg kb. hol húznád Őket?
WR-eknél Benjaminnal, Jordan Matthews-al, Landry-vel tisztában vagyok. 😀

Meg egy ilyen, hogy kik a kedvencek, nagyon érdekelne BleedingGreen-től is. (de persze más NCAA-gurutól is szívesen olvasnék ilyet)Bébé

Meg egy ilyen, hogy kik a kedvencek, nagyon érdekelne BleedingGreen-től is. (de persze más NCAA-gurutól is szívesen olvasnék ilyet)Bébé
Oké, majd estére gyártok egy ilyet is 😀
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga

Meg egy ilyen, hogy kik a kedvencek, nagyon érdekelne BleedingGreen-től is. (de persze más NCAA-gurutól is szívesen olvasnék ilyet)
több mint 11 éve
Ezeknél a fanatsy draftoknál érdemes figyelni , hogy kik hol mennek ki. nagyon nagy állatságok vannak, szóval ezek a mock draftok a minimálisnál is kevesebb reális értéket tartalmaznak. De jó játék sok fanatikusnak, mint mi vagyunk 😀Shawn84
Plusz ismerkedünk a nevekkel. Szal örülnék, ha vki ismer vkit, akkor leírná, hogy mit gondol róla, mert az LB-kkel képben vagyok, meg pár korai körös játékossal, de rajtuk kívül se kép, se hang. 😀Bébé
Ki érdekel? Hátha láttam. Ja volt ez a Baptiste gyerek. Meccsen láttam a UCLA ellen, de rettenet fosul játszott, el is vette miden érdeklődésem az irányába. Lassú volt, az ember közelébe nem tudott lenni, rosszul váltott többször is. Így most hirtelen azt mondom, hogy kaptak róla minimum 1 TD-t, és volt jópár elkapás rajta, plusz 2-3 misstackleje is. Remélem jól emlékszem.
több mint 11 éve
Ezeknél a fanatsy draftoknál érdemes figyelni , hogy kik hol mennek ki. nagyon nagy állatságok vannak, szóval ezek a mock draftok a minimálisnál is kevesebb reális értéket tartalmaznak. De jó játék sok fanatikusnak, mint mi vagyunk 😀Shawn84
Plusz ismerkedünk a nevekkel. Szal örülnék, ha vki ismer vkit, akkor leírná, hogy mit gondol róla, mert az LB-kkel képben vagyok, meg pár korai körös játékossal, de rajtuk kívül se kép, se hang. 😀
több mint 11 éve
Na egy próba tőlem is:

ILB JORDAN ZUMWALT
UCLA
162
DE MICHAEL SAM
MISSOURIHighlander
Személy szerint nekem Zumwalt és Sam se szimpi.
Zumwalt:
"Elég jó Senior Bowlt zárt. Középső körös prospect. Kicsit lassúnak tűnik. Blokkokkal eléggé meggyűlik a baja. Sokszor elég távol van a játéktól. Nem áldoznék rá középső körös picket. Passz ellen nem sűrűn védekezett. Nem illik a mi rendszerünkbe. Nem tudom, hogy hol, miben tudna nekünk egyáltalán segíteni. Nem kéne, remélem nem húzzuk be. "
Sam:
"Senior Bowl-on nem volt jó. Látszott, hogy atletikus, de a blokkokról nem tudott lejönni meg a QB-hoz se ért oda. (A meccsen 1 sack-et elért.) 4-3as DE-t játszott és NFL-ben is 4-3as 1 gap D# felelne meg a leginkább neki, nem a mi 3-4-es 2 gap system-ünk. Zónázás nála is kérdéses, Senior Bowl-on az LB-kkel edzett nem is ment neki igazán. Nem látom Őt se Eagles mezben."
Erre jön az, hogy a combine-on is elég szarul ment neki. Nagyon nem fekszik neki a 3-4-es OLB poszt. Még egy 5. körös picket se áldoznék rá.
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Hála égnek nem vagyok GM 😀
Elragadtattam magam és Rögtön 2 WR-el kezdtem , bár szerintem 2 jóval (LSU)😀
22
WR ODELL BECKHAM
LSU
54
WR JARVIS LANDRY
LSU
86
S DEONE BUCANNON
WASHINGTON STATE
122
CB E.J. GAINES
MISSOURI
162
RB DE'ANTHONY THOMAS
OREGON
237
ILB DEVEKEYAN LATTIMORE
SOUTH FLORIDA

több mint 11 éve
Ezeknél a fanatsy draftoknál érdemes figyelni , hogy kik hol mennek ki. nagyon nagy állatságok vannak, szóval ezek a mock draftok a minimálisnál is kevesebb reális értéket tartalmaznak. De jó játék sok fanatikusnak, mint mi vagyunk 😀
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Na egy próba tőlem is:

22
S CALVIN PRYOR
LOUISVILLE
54
WR JORDAN MATTHEWS
VANDERBILT
86
CB PHILLIP GAINES
RICE
122
ILB JORDAN ZUMWALT
UCLA
162
DE MICHAEL SAM
MISSOURI

több mint 11 éve
Csináltam egy draftot gyorsba, készülés nélkül, komolyabb prospect ismeret nélkül...mondhatjuk, hogy feleslegesen is 😀 Ilyen jött ki, csak 5 köröset csináltam, a végén úgysem tudja az ember mit húzzon:Eazzy
1. kör Bradley Roby. CB-kkel kapcsolatban nagyon vakon vagy. Lényegében csak a nevük van meg nagyjából. 😀 De összességében a CB-húzást támogatom ha nincs bent értékes WR. Szóval, ha be tudunk húzni egy olyan játékost, aki 5-6 évre megoldja az egyik CBposztot, akkor hajrá.
2.kör Benjamin. Ahogy már korábban írtam első körben nem akarom, másodikban még nem tudom. 😀 De úgy vagyok vele, hogy ha Chipnek és Rosemannek megfelel, akkor nekem is. 😀
3.körben Marcus Smith sztem jó húzás. Nagyon örülnék annak, ha hozzánk kerülne 2-3. körben.
Ellisről és Longról nem láttam vidiket és egy kis túlzással azt se tudom, hogy kicsodák. 😀
több mint 11 éve
Csináltam egy draftot gyorsba, készülés nélkül, komolyabb prospect ismeret nélkül...mondhatjuk, hogy feleslegesen is 😀 Ilyen jött ki, csak 5 köröset csináltam, a végén úgysem tudja az ember mit húzzon:

122
DT JUSTIN ELLIS
LOUISIANA TECH

No ez a pick már hasraütés volt, egyedül a posztot figyeltem, akartam valakit a falba, de fingom sincs, hogy illik-e 3-4-be Ő, vagy mi a hányás.

Vélemények?Eazzy
6-2, 334 es méretei vannak. Kis egyetemről ön, kb értékén húztad. Logan mögé jó lehetne. Többi pick egyébként nem rossz, de én valahogy nem örülnék ha CB-t kéne húzni első körben. nem tartom akkora neednek jelenleg, és ha szezon közben kiderül hogy mégis az, vagy lesz majd elküldés, akkor is ráérünk még jövőre hozni egy komolyabb játékost. Persze ha nincs más épkézláb ember akkor ezt kell húzni. Én ezekkel az előre sorolt CB-kel (Dennard, Gilbert, Verett, Roby) úgy vagyok, hogy kb tökmindegy lenne melyik jön. Egyedül a guard srácot nem ismerem, de látom azért neked is az a véleményed, hogy kell ide depth.
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Csináltam egy draftot gyorsba, készülés nélkül, komolyabb prospect ismeret nélkül...mondhatjuk, hogy feleslegesen is 😀 Ilyen jött ki, csak 5 köröset csináltam, a végén úgysem tudja az ember mit húzzon:

22 CB BRADLEY ROBY
OHIO STATE
Itt pont előttem ment ki Pryor, olyanok nem maradtak, akikért nyugodt szívvel adnék első kört. Verrett vagy Fuller mondjuk még benn volt, biztosan van aki inkább őket választotta volna.

54
WR KELVIN BENJAMIN
FLORIDA STATE
Minden jelöltem kiment hamarabb, KvN, Attaochu, Buccanon. WR egyébként is kell, a sokat emlegetett nevek szintén elmentek már.

86
DE MARCUS SMITH
LOUISVILLE
Itt már kezdtem bajban lenni a nevekkel, de Smith OLB posztra jó prospect, elégedett vagyok.

122
DT JUSTIN ELLIS
LOUISIANA TECH
No ez a pick már hasraütés volt, egyedül a posztot figyeltem, akartam valakit a falba, de fingom sincs, hogy illik-e 3-4-be Ő, vagy mi a hányás.

162
G SPENCER LONG
NEBRASKA
Róla tudom, hogy 3-4 kör környékére simán várták, csak jött az ACL. 5. körben belefér, mert egyébként nem kutyaütő.

Vélemények?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Ki a legkirályabb a slotban? Hát persze, hogy N.Allen 😀
 www.profootballfocus.com/blog/2014/04/10/sig-stats-slot-cornerbacks/
13x dobtak rá, 11 elkapás, de csak 64 yardért. Összesen pedig 115x állt fel slotban. (Nem tudom, hogy ebben benne van-e, hogy ha futott az O#, de talán nincs.)
Malcolm Jenkins is rajta van de nem pozitívumként. 😀

Celeknek nem igazán ment slotban, de legalább nem droppolt:
 www.profootballfocus.com/blog/2014/04/04/sig-stats-slot-tight-ends/
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 614 — a new hope (again)
hol is lehet ezt a draft játékot nyomni? egyszer kipróbálnám 😀Petikievak01
pl.  fanspeak.com/ontheclock/

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
SJB játékát nem ismerem, de McCullersnek semmiképp sem örülnék negyedik körben. Oké hogy 350 lb, de a mozgása, mint egy kacsa és egy elefánt szerelemgyereke kb

több mint 11 éve
Will McKamey tiszteletbeli Eagle lett:
 www.bleedinggreennation.com/2014/4/9/5598952/chip-kelly-will-mckamey-honorary-member-philadelphia-eagles
19 éves volt, a Navy csapatában játszott. Az egyik tavaszi edzésen összeesett, kómába került és 3 nappal később meghalt (március végén).

Atletikus tesztek és a pályán mutatott teljesítmény, Jarvis Landryvel (WR - LSU) a főszerepben:
 scoutsnotebook.com/2014/04/09/understanding-athleticism/

Preseason:
1. hét: Bears idegenben
2. hét: Pats idegenben
3. hét: Steelers
4. hét: Jets

Eagles mock-draft:
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/chris-steubers-eagles-mock-draft-10
Brandin Cooks okés első körben.
Második körben Carl Bradford. Sztem neki nincs meg az atletikussága a 3-4-es OLB poszthoz.
4,76 40 yard, 3-con: 7,25 sec ez is csak éppenhogy elfogadható, 4,3 sec 20 yard shuttle ez se vmi nagy idő. Arról nem is beszélve, hogy mindössze 6-1 magas és a karjai is rövidek.
4-3-as DE-ként pedig simán lehet jövője.
Stanley Jean-Baptiste-ről mi a vélemény? Örülnétek neki?
több mint 11 éve
Meglepő módon 4-ből 3 jött. 😀
Bears, Pats idegenben.
Otthon: Steelers és Jets
több mint 11 éve
Fél óra múlva jön az előszezon menetrend. 😍
Tipp: Patriots, Steelers, Jax, Jets
3/4-ben megtenném. 😀Bébé
Jax szerintem nem, de a többi tuti. Bills?Shawn84
Még aránylag a Browns-al is sokszor játszunk.
Hűű de izgulok. 😀
több mint 11 éve
Fél óra múlva jön az előszezon menetrend. 😍
Tipp: Patriots, Steelers, Jax, Jets
3/4-ben megtenném. 😀Bébé
Jax szerintem nem, de a többi tuti. Bills?