Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Közben zajlik az LSU Pro day:
Jarvis Landy (WR) 40 yard: 4,58 sec. Combine-on ugye 4,77 sec.
7,41 sec a 3-cone.
Ezek az eredmények hagynak némi kívánni valót, főleg úgy, hogy combine óta leadott 10 fontot. Gondolom a szezonra ezt vissza fogja szedni.
több mint 11 éve
Fél óra múlva jön az előszezon menetrend. 😍
Tipp: Patriots, Steelers, Jax, Jets
3/4-ben megtenném. 😀
több mint 11 éve
Jó azért van benne rizókó, ez tény, de szerintem nem akkora mint te szerinted 😊 2. körben ettől függetlenül úgyis elviszik.Shawn84
Hát én az előbb írtam, hogy első kör végén simán jó meg, ha az orvosaink is az áldásukat adják rá, akkor felőlem jöhet én boldog lennék vele. Vagy most nem Lee-ről beszéltünk? 😀
Chip mondta még róla anno:
"He may be the best receiver I've had the opportunity to coach against."
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Nem az a lényeg hogy milyen a sérülése után, hanem hogy egyfolytában sérüléssel játszott tavaly, végig. És már nem az. Nem sérülés után volt, hanem közben.Shawn84
Igen erre is akartam példát hozni, csak hirtelen nem jutott ilyen eszembe. 😀
De szal jah az ilyen hülye felfogásom miatt nem nézek ennyivel régebbi vidiket. 😀 Érted ki tudja, hogy lesz-e még olyan jó, mint régen, hiszen térdsérüléssel bajlódott. Így talán jobban átjön. 😀Bébé
Jó azért van benne rizókó, ez tény, de szerintem nem akkora mint te szerinted 😊 2. körben ettől függetlenül úgyis elviszik.
több mint 11 éve
Nem az a lényeg hogy milyen a sérülése után, hanem hogy egyfolytában sérüléssel játszott tavaly, végig. És már nem az. Nem sérülés után volt, hanem közben.Shawn84
Igen erre is akartam példát hozni, csak hirtelen nem jutott ilyen eszembe. 😀
De szal jah az ilyen hülye felfogásom miatt nem nézek ennyivel régebbi vidiket. 😀 Érted ki tudja, hogy lesz-e még olyan jó, mint régen, hiszen térdsérüléssel bajlódott. Így talán jobban átjön. 😀
több mint 11 éve
Nem az a lényeg hogy milyen a sérülése után, hanem hogy egyfolytában sérüléssel játszott tavaly, végig. És már nem az. Nem sérülés után volt, hanem közben.
több mint 11 éve
Leeről néztál 12-es 11-es vidiket is? Azok mutatják meg igazából, hogy mit tud.Shawn84
Nem. Meg sztem nem is fogok. Tavaly Barkleyt se a 2011-es meg a 2010-es vidijei alapján elemezték és csúszott (ha csúszott 😀 ) a 4. körig. Persze más, meg minden, de hát nem az érdekel, hogy miylen volt egy játékos a sérülése előtt. Az érdekel (meg gondolom a scoutokat is), hogy milyen jelenleg és mire lehet képes a sérülése után.
Stewart Bradleyt 2008-ban isten volt. Aztán ACL, 2010-ben meg szar. 2011-ben nem az volt, hogy nézzük meg a 2008as vidijeit mert az mutatja meg, hogy mit tud igazán. Jó tudom ez se jó példa, mert ez azért mégiscsak ACL sérülés volt, de talán vmennyire átjön, hogy mit akarok ebből kihozni. 😀

Értem ezt az Ansah hasonlatot, de tavaly ki volt nála jobb DE? Dion Jordan, Mingó ugyanúgy kérdőjeles volt, meg hogy nincs meg a súlyuk az NFL-hez. Jarvis Jones csak az NCAA-hez elég atletikus, NFL-ben lassú lesz. Meg a tavalyi draft elég szar volt úgy összességében is top prospectek terén.
Idén Benjaminnál elég sok biztosabb WR van a drafton. Ilyenkor nem hiszem, hogy rizikózni fognak a GM-ek annyira, hogy kihúzzák pl. Top20-ban. De kíváncsi leszek, hogy ott lesz-e az első 5 kihúzott WR között. .
több mint 11 éve
Néztem Lee-ről vidiket. Beckham játékát jobb nézni 😀 , meg lehetne egy kicsit gyorsabb, de teljesen jó WR. Ér első kört végét. A térdével kapcsolatban ugye vannak kérdőjelek, de hát majd a viziten megvizsgálják az orvosaink, hogy mennyire durva.

Amúgy megnézni több TopWR vidijét, arra a következtetésre jutottam, hogy Benjamin érkezésének nem igazán örülnék első körben. Sztem nincs benne a Top5 WR-ben. Aggaszt, hogy routokat se tud igazán futni, meg dropjai is vannak. Igaz mind2 javítható, de első körben ha lehet készebb játékost húzzunk ennél.Bébé
Benjaminál ezért van külön kihangsúlyozva mindenhol, hogy nem a jelenlegi tudása alapján kell draftolni, hanem a benne lévő potenciál miatt. Ezért hasonlítottam nemrég Ansához. Ő se volt top5 játékos tudása alapján.

Leeről néztál 12-es 11-es vidiket is? Azok mutatják meg igazából, hogy mit tud.
több mint 11 éve
Lehet, hogy idén is lesz közös edzés a Patriotsal:  www.bleedinggreennation.com/2014/4/9/5597548/eagles-patriots-joint-training-camp-practices-could-happen-again

Tavaly bejött.Shawn84
Cary megint beszólogathat nekik. 😀
több mint 11 éve
Néztem Lee-ről vidiket. Beckham játékát jobb nézni 😀 , meg lehetne egy kicsit gyorsabb, de teljesen jó WR. Ér első kört végét. A térdével kapcsolatban ugye vannak kérdőjelek, de hát majd a viziten megvizsgálják az orvosaink, hogy mennyire durva.

Amúgy megnézni több TopWR vidijét, arra a következtetésre jutottam, hogy Benjamin érkezésének nem igazán örülnék első körben. Sztem nincs benne a Top5 WR-ben. Aggaszt, hogy routokat se tud igazán futni, meg dropjai is vannak. Igaz mind2 javítható, de első körben ha lehet készebb játékost húzzunk ennél.
több mint 11 éve
Lehet, hogy idén is lesz közös edzés a Patriotsal:  www.bleedinggreennation.com/2014/4/9/5597548/eagles-patriots-joint-training-camp-practices-could-happen-again

Tavaly bejött.
több mint 11 éve
Your Picks:
Round 2 Pick 4 (OAK): Marqise Lee, WR, Southern California (A-)
Round 2 Pick 22: Kyle Van Noy, OLB, Brigham Young (A)
Round 3 Pick 3 (OAK): Keith McGill, CB, Utah (B-)
Round 3 Pick 22: Shayne Skov, ILB, Stanford (B)
Round 3 Pick 27 (N.O.): Kenny Ladler, FS, Vanderbilt (C+)
Round 4 Pick 22: Ahmad Dixon, SS, Baylor (A-)
Round 5 Pick 32 (SEA): Kevin Norwood, WR, Alabama (C+)
Round 6 Pick 30 (N.E.): Calvin Barnett, DT, Oklahoma State (C+)
Round 7 Pick 22: Andre Hal, CB, Vanderbilt (B-)
Round 7 Pick 27 (S.F.): Jeoffrey Pagan, DE, Alabama (D+)

játszik a gyerekJanek
Kit adtál el ennyi pickért? Roseman lelkét?
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
hol is lehet ezt a draft játékot nyomni? egyszer kipróbálnám 😀

több mint 11 éve
Lee is érkezik visitre.
"I can confirm USC receiver Marqise Lee will visit the Eagles this week. Has met with #Eagles several times, per source, in various places."
Nagyon helyesen részletesen kielemezzük a Top5-10 WR-eket.
Valakit csak be fogunk húzni közülük. 😀
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
Your Picks:
Round 2 Pick 4 (OAK): Marqise Lee, WR, Southern California (A-)
Round 2 Pick 22: Kyle Van Noy, OLB, Brigham Young (A)
Round 3 Pick 3 (OAK): Keith McGill, CB, Utah (B-)
Round 3 Pick 22: Shayne Skov, ILB, Stanford (B)
Round 3 Pick 27 (N.O.): Kenny Ladler, FS, Vanderbilt (C+)
Round 4 Pick 22: Ahmad Dixon, SS, Baylor (A-)
Round 5 Pick 32 (SEA): Kevin Norwood, WR, Alabama (C+)
Round 6 Pick 30 (N.E.): Calvin Barnett, DT, Oklahoma State (C+)
Round 7 Pick 22: Andre Hal, CB, Vanderbilt (B-)
Round 7 Pick 27 (S.F.): Jeoffrey Pagan, DE, Alabama (D+)

játszik a gyerek

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Én bízom benne, hogy 1/22-re bent marad HaHa vagy Pryor. Ha nem, akkor egy CB-t szívesebben látnék, mint WR-t, és a második körben jöhetne WR. Én amúgy Cookst hamarabb kihúznám, mint Beckhamet vagy Leet.

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Olyan sok videót és meccset még nem néztem, de nálam Beckham vezeti a rangsort, ha ő jönne, akkor lennék a legboldogabb.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Jimmie Wardról tudtok mondani valamit?mustaine
Elég soványka, meg alacsony is kissé. Ezért nem gondolom, hogy komolyan számításba jöhet nálunk. 1 videót láttam róla, az alapján nem volt rossz. Egész gyors, tud szerelni, ütni, és nem is tűnik a pályán olyan kicsinek. Többet ha látok még róla videót. Meg a bowl.hu prospect ismertetően is találsz róla.Shawn84
Elolvastam már az ismertetőt. Valami plusz infóra lettem volna kíváncsi.
Egyetemen SS-t játszott, rengeteget volt a boxban, de az nfl-ben szerintem a méreteivel gondok lehetnek, a tight endekkel szemben komoly hátrányban lenne. Nem tudom, volt-e corner valaha, de a méretei inkább ezt a posztot indokolnák szerintem.

több mint 11 éve
Jimmie Wardról tudtok mondani valamit?mustaine
Elég soványka, meg alacsony is kissé. Ezért nem gondolom, hogy komolyan számításba jöhet nálunk. 1 videót láttam róla, az alapján nem volt rossz. Egész gyors, tud szerelni, ütni, és nem is tűnik a pályán olyan kicsinek. Többet ha látok még róla videót. Meg a bowl.hu prospect ismertetően is találsz róla.
több mint 11 éve
Jimmie Wardról tudtok mondani valamit?

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
Megnéztem róla két meccsvidit, majd még holnap nézek párat, meg ahogy írtad a pro day-ére kiv leszek. Játékát nézve nekem Avant ugrott be. Semmi extra, megbízható szint. 3. körös pick kb. De tipikus olyan, hogy ha nem sérül meg, akkor sztem 6-7 évig biztos, hogy folyamatosan fog játszani a ligában. YAC-ben nem tűnik erősnek, kérdés, hogy ez nálunk mennyire fontos szempont.

Olvastam olyat, hogy megsérült a combine-on futás közben, szóval holnap biztos, hogy ennél pár tizeddel jobb időt fog repeszteni. Kiv vagyok, hogy befér-e 4,5 alá.Bébé
NFL.comon a combine összefoglalóját érdemes megnézni, olyan egykezest csinál a végén, mint anno Avant 😀mustaine
Ha már egykezesek. Jordan Matthews:  www.youtube.com/watch?v=LfoPwGsNhcoShawn84
Nekem egyértelmű, hogy ő kell, de pont ezért nem ő lesz 😛 úgyhogy most mondjuk úgy, hogy nem szeretném itt látni 😀
több mint 11 éve
Privát workout-on is járt nálunk a kanadai OL, Laurent Duvernay-Tardif.
"4 teams that have shown the most interest: GB, PHI, SF and CHI. He had a private workout with the #Eagles recently"
Pro Day-e:
 www.youtube.com/watch?v=vI4UBIKjOaw

Nem tudom, hogy volt-e már, de biztos ami biztos, Marqise Lee (WR) is vizitál nálunk.
több mint 11 éve
Megnéztem róla két meccsvidit, majd még holnap nézek párat, meg ahogy írtad a pro day-ére kiv leszek. Játékát nézve nekem Avant ugrott be. Semmi extra, megbízható szint. 3. körös pick kb. De tipikus olyan, hogy ha nem sérül meg, akkor sztem 6-7 évig biztos, hogy folyamatosan fog játszani a ligában. YAC-ben nem tűnik erősnek, kérdés, hogy ez nálunk mennyire fontos szempont.

Olvastam olyat, hogy megsérült a combine-on futás közben, szóval holnap biztos, hogy ennél pár tizeddel jobb időt fog repeszteni. Kiv vagyok, hogy befér-e 4,5 alá.Bébé
NFL.comon a combine összefoglalóját érdemes megnézni, olyan egykezest csinál a végén, mint anno Avant 😀mustaine
Ha már egykezesek. Jordan Matthews:  www.youtube.com/watch?v=LfoPwGsNhco
több mint 11 éve

NFL.comon a combine összefoglalóját érdemes megnézni, olyan egykezest csinál a végén, mint anno Avant 😀

több mint 11 éve

Olvastam olyat, hogy megsérült a combine-on futás közben, szóval holnap biztos, hogy ennél pár tizeddel jobb időt fog repeszteni. Kiv vagyok, hogy befér-e 4,5 alá.