Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Sources: DeSean Jackson Was A Problem For Kelly, Eagles In Locker Room
 www.bleedinggreennation.com/2014/4/4/5582124/desean-jackson-was-a-problem-for-the-eagles-in-the-locker-room-per

Részletesebb cikk:
 philadelphia.cbslocal.com/2014/04/04/sources-desean-jackson-was-a-problem-for-kelly-eagles-in-locker-room/

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
baszadék ilb-k. CM-et jobban visszafogjuk sírni ha egyszer elküldik mint DJaxet, majd meglássátok, majd meglássátok.

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
A Pats kivágta Adrian Wilsont. Érdemes lehet őt idehozni?Shawn84
Chung miatt dobták ki.. szerinted?Janek
Ja így már egyértelmű. nem voltam vele képben egyáltalán.
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Jake Knott LB, a szezon első 4 mérkőzésén eltiltás miatt nem játszhat majd. Ennek oka, hogy megsértette az NFL tiltott anyag használatra vonatkozó szabályzatát.Shawn84
Legalább Casey esélyei minimálisan javultak. 😀

Közben Terrence Cody visszament a Ravens-hez.
Rob Jackson is maradt a fővárosban.
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
Chung miatt dobták ki.. szerinted?

több mint 11 éve
Jake Knott LB, a szezon első 4 mérkőzésén eltiltás miatt nem játszhat majd. Ennek oka, hogy megsértette az NFL tiltott anyag használatra vonatkozó szabályzatát.
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Októberben 35 éves lesz. A tavalyi évet teljes egészében kihagyta achilles sérülés miatt.
Őőőő......nem. Nem érdemes idehozni. 😀
több mint 11 éve
A Pats kivágta Adrian Wilsont. Érdemes lehet őt idehozni?
több mint 11 éve
Mack kene de sajna ő hamar kimegy

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Nyilván vannak ellenpéldák, de azért abból van a kevesebb 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Hogy is van az a nagy ember - kis emberes dolog ? Ebből kifolyólag szerintem tuti nem húzunk törpét.

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
JÓhát mondjuk genot meg első körbe várták a szakik azt szomorúan kelt fel a székéből a nap végén, xD

több mint 11 éve
Ja, csak kategorikusan kijelentetted hogy Beckham meg Cooks nem első körös, gondoltam jelzem hogy mások szerint igen 😊 Nyilván ez majd csak akkor fog kiderülni ha lement a draft, de van egy olyan érzésem hogy Ők közelebb állnak a valósághoz.
szerk.: most felsejlett emléikeimben egy tavaly kb. ilyenkor folytatott párbeszédnük valamelyik blogos cikknél, amikor szintén szembe menntél a várakozásokkal, és arra akartál fogadni hogy Terrance Williams első körös lesz, kis-Kelce meg nem lesz bent az első 10 kiválasztott tight endben 😊

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
CBS-en Cooksot és Beckhamet is első körbe rangsorolják, Matthewst meg a harmadikba.Rataxes
És ez kell, hogy engem érdekeljen, mikor elmondom a véleményemet? Nem mondom, hogy igazam van, de de én így vagyok vele.
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Ezt az oldalt érdemes nézegetni :  www.nfldraftscout.com/ratings/players.php?genpos=WR&draftyear=2014&sortby=tsxpos&order=ASC&startspot=0

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
CBS-en Cooksot és Beckhamet is első körbe rangsorolják, Matthewst meg a harmadikba.

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Arra ne fogadjJanek
Nem mintha arra számítanék, hogy kihúzzák, csak én így gondolom.
több mint 11 éve
Arra ne fogadj

több mint 11 éve
De az már nem elso körJanek
Szerintem Beckham sem. Cooks is szo-szo. Nekem Matthews az első körös vitán felül.
több mint 11 éve
De az már nem elso kör

több mint 11 éve
Bekem vagy kukJanek
Vagy Martavis Bryant, Allen Robinson, Donte Moncrief,
https://static.www.nfl.com/image/upload/t_editorial_landscape_8_desktop_mobile/t_lazy/f_auto/league/jgigrvicrd8fkkndsn1z.jpg
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.
több mint 11 éve
Bekem vagy kuk

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Pedig azt írták többen is, hogy a TE elleni védekezés miatt és mert elkapóra is rá lehet állítani tetszik Kellynek, amellett, hogy athletikus. nekem pl Pryor nem jön be olyan nagyon. Annyiszor elküldik gyufáért, hogy fáj néznem.Mondjuk szinte mindegyik safetyről el lehet ezt mondani. Nálam most Ha-Ha a Nr 1. Őt jobban a csapatba illőnek érzem, játékstílust tekintve.Shawn84
Jó azért nem olyan sokszor. 😀 Tényleg benne van ez a hibalehetőség a játékában, de ez pont az a dolog amin bőven lehet javítani. Ha emiatt csúszna a draftolása a második körre akkor ki nem hagynám.
A mostani helyzetből adódóan én is úgy látom, hogy most a legfontosabb egy jó WR behúzása lenne. Olyan prospecteket kell nézegetni ahol megvan a sebesség bőven. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Az igazi need egy nr1 elkapo

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Az NFLPA egy esetleges Jackson elleni lejárató kampány után kezdett nyomozásba a csapat háza táján:
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/did-eagles-smear-desean-nflpa-investigating

Gáz lenne ha még ebből is mi jönnénk ki szarul