Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Pardon. Legalább most nem iszok ok nélkül 😊Lelépett Chung.. bebaszok, mint enimöl!karmigranMár a FA kezdetén.
Most igazolta le a Pats és ha rosterre kerül, akkor 1 millával megkönnyíti az a cap-space-ünket.Bébé
több mint 11 éve
Lelépett Chung.. bebaszok, mint enimöl!karmigranMár a FA kezdetén.
Most igazolta le a Pats és ha rosterre kerül, akkor 1 millával megkönnyíti az a cap-space-ünket.
több mint 11 éve
Lelépett Chung.. bebaszok, mint enimöl!
több mint 11 éve
A szívbaj kerülgetett mikor ezt megláttam. 😀 😛Viccelsz? Ez még rosszabb. 😀
McCoy signs with Redskins
aztán kiderült Colt McCoyról van szó 😀dande
Bírom a srácot. Egy McCoy-McCoy párost el tudtam volna képzelni nálunk. 😀
Bár nem biztos, hogy éles meccsen örültem volna ennek. 😀
több mint 11 éve
A szívbaj kerülgetett mikor ezt megláttam. 😀 😛McCoy signs with Redskins
aztán kiderült Colt McCoyról van szó 😀
több mint 11 éve
Minden évben kijön Peter King pár (tényleg 1-2 db) mock drafttal. A végső az április 20. körül szokott jönni (most lehet h ez csúszni fog május elejére). A lényeg, hogy vmi hihetetlen érzékkel találja el az Eagles pick-jeit. Szóval ha tud vki tőle idei mock-draftot akkor legyen szíves és linkelje be. 😀
2013: Dion Jordant írta hozzánk. Chip a sajtótájékoztatón elmondta, hogy ugyanaz volt a draft boardunk ahogy kimentek a pick-et, szóval ha a Miami nem viszi ki Jordant, akkor Őt húzzuk. Plusz azt is mindenki tudja, hogy Tom Gamble mennyire odavan Jordan-ért.
2012: Coplest írta hozzánk. Bevallotta, hogy ez csak egy tipp, semmi alapja, fogalma sincsen, hogy az Eagles mit fog csinálni. Azonban egy korábbi mock-draftjában Cox-ot írta hozzánk és amúgy a posztot így is eltalálta.
2011: Watkins. Telitalálat.
2010: Feltrade a 12. helyre és behúzzuk a DE, Derrick Morgant. A valóságban feltradeltünk a 13. helyre és behúztuk a DE, Brandon Graham-et.
2009: Shady. Végül a második körben került hozzánk.
2008: DeSean. Végül a második körben került hozzánk.
2007: Brandon Meriweather. Ez is már 100%-osan kiderült, hogy ha a Pats nem húzza be előttünk kettővel, akkor hozzánk került volna. Azonban így jött a letrade a második körben.
több mint 11 éve
Sebaj, húzunk valami állat WR-t, Maclin jobb lesz mint Cooper, aztán mehet amerre lát 😀Eazzy2015-ben se fogja anyagilag megérni elküldeni, szóval nagy eséllyel még 2 évig el kell viseld. 😀
több mint 11 éve
Sebaj, húzunk valami állat WR-t, Maclin jobb lesz mint Cooper, aztán mehet amerre lát 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Mondjuk az már engem is érdekelne, hogy ha DeSean személye probléma volt az öltözőben, akkor Cooper tavaly miért nem lett automata kivágva? Biztos semennyire nem befolyásolja az öltözőt mi? Majd tisztelni fogják a fiatal újonc feketék. De Shady is távolságtartó azóta. Azért ott fog ez motoszkálni, és olaj lesz a tűzre bármilyen kicsike vita esetén is.Cooper mellé állt Avant és Vick is. Nagyon sokat nyomott a latba, hogy ez a két ember kiállt a csapat elé és beszélt a többiekkel valamint mindenkit arra ösztönöztek, hogy bocsássanak meg Coopernek. Valamint Maclin az egyik legjobb barátja Coopernek. Ez csak egy elszólás volt, ami nagyon csúnyán visszanyalt. De nem hiszem, hogy ebből probléma lesz. Ha egy rookie pedig nem fogja tisztelni, akkor azzal majd Ryans és a többiek szépen elbeszélgetnek. 😀
Ez a rész nekem fura, és picit ellentmond annak, hogy azért küldtük el DeSeant, mert rossz hatása van.Eazzy
több mint 11 éve
Egy sportban, ahol a játékosok jó nagy százaléka színesbőrű, hogy lehet egy edző rasszista? Mármint el sem tudom képzelni, hogy valaki futball edzőnek álljon amikor rasszista. Ennek semmi értelme. Mondjuk az már engem is érdekelne, hogy ha DeSean személye probléma volt az öltözőben, akkor Cooper tavaly miért nem lett automata kivágva? Biztos semennyire nem befolyásolja az öltözőt mi? Majd tisztelni fogják a fiatal újonc feketék. De Shady is távolságtartó azóta. Azért ott fog ez motoszkálni, és olaj lesz a tűzre bármilyen kicsike vita esetén is.
Ez a rész nekem fura, és picit ellentmond annak, hogy azért küldtük el DeSeant, mert rossz hatása van.
több mint 11 éve
A BGN-t egy kicsit nívósabb oldalnak gondoltam annál, minthogy kirakjon egy ilyen írást. 😀 Ennél még az is értelmesebb lett volna, ha egy cikbben Romot kezdik el éltetni. 😀
több mint 11 éve
Ez meg röhej XD www.bleedinggreennation.com/2014/4/3/5576162/chip-kelly-racist-desean-jackson-richard-sherman-eagles[/quote]Majd amikor mindenkinek a csapatból aki fekete, Michael Jackson-ként "fehérré" kell válnia..., akkor azért kezdhetünk gyanakodni😛
több mint 11 éve
Bucannon is jön vizitre:www.bleedinggreennation.com/2014/4/3/5577510/2014-nfl-draft-deone-bucannon-eagles-visit
Ez meg röhej XD
www.bleedinggreennation.com/2014/4/3/5576162/chip-kelly-racist-desean-jackson-richard-sherman-eagles
több mint 11 éve
Nálunk vizitál majd az ex-oregoni DE, Taylor Hart is.6-6, 284, Karja aránylag rövid.
2012 (12 kezdő meccs): 36 tackles, 11 TFL, 8 sack, 3 pdf, 1 FF
2013 (12 kezdő meccs): 75 tackles, 6 TFL, 3,5 sack, 5 pdf, 3 FF
Combine felmérők közül csak a fekvenyomáson vett részt (21 ismétlés). Lábtörés miatt a Senior Bowl-t is ki kellett hagynia.
Pro Day-en 4,8 körüli 40 yardot futott. 10 yard split: 1,65 körül volt, ez elég jónak mondható. (Nyilván combine-on ez lassúbb lett volna.) Magasugrás 30 inch, DT között ez jónak számít.
Egyetemen leginkább 3-4-es DE volt, néha bedobták NT-be is, szóval tudja milyen amikor duplázzák az embert. Beleillik a mi 2-gap rendszerünkbe, de lehet, hogy leginkább az 1-gap system lenne számára a legmegfelelőbb. Attól nem kell félni, hogy Cox-ot vagy Thornton egyből kiszorítaná a kezdőből, de jó kis csere lehet belőle már rookie szezonjában is. Szemével jól követi a labdát. A DLman-ek között atletikusnak mondható. (Pro Day-en még LB gyakorlatokat is végzett.) Nincsen meg mindig benne azaz átütő erő, néha úgy berobban meg eltolja az embert mint a szél, utána meg aránylag simán megblokkolják. Azonban összességében tetszik a játéka. Okosan játszik. Amikor simán átmegy a OL-en, akkor tudja, h screen lesz és elkezd egyből figyelni a passzra.
5-6. körösnek tartják. Semmi extra, de megvan benne a potenciál, hogy NFL-ben is kezdő /nagyon jó csere legyen. 6. körös pickünk ugye nincsen, szóval ha az első 4 körben nem húzunk a DL-be, akkor könnyen elképzelhető, hogy egy 5. körös picket ellövünk rá.
több mint 11 éve
xDDDD FHOF majd meglátjátok ha bekerül, én megmondtam. 😀 Attól még a gif az jó 😀
több mint 11 éve
Lehet hogy egy ideig a legtöbb amit kapunk az elküldés okairól: www.bleedinggreennation.com/2014/4/2/5575804/brian-dawkins-laments-why-the-eagles-released-desean-jacksonMegmondom őszintén én hiszek ennek. Dawkinsnak jelenleg nem "parancsol" a csapat, ugyanakkor a közelében van manapság. Történhettek olyan dolgok a háttérben, amik azt irányozzák elő, hogy ez lehet a jó döntés.
A karakter és a csapatszellem pedig nem egymásnak ellentmondó jelenség, nézzük meg Barwint, akire nehéz azt mondani hogy nem egy különc figura, mégis példás csapattárs (az MMQB-s cikke eszméletlenül tetszett). Viszont egy csapatnak együtt kell egy irányba hajtania, és ha ezt belülről bomlasztják akkor jóval nagyobb lehet a veszteség mint a pályán mutatott nyereség.
Alapvetően veszélyesnek érzem az RGIII Djax kettőst önmagukra is. Nem követem napi figyelemmel a Skins-t, de RGIII-ről és az apjáról elég érdekes hírek jelentek meg ( ha jól emlékszem megkérte az edzőket, hogy a csapat előtt ne elemezzék azokat a play-eket ahol rontott).
Egy valamit ne feledjünk mielőtt a kardunkba dőlnénk: az offseason bajnok szinte sose lesz igazi bajnok. Nem most játszák a meccseket, 3 évvel ezelőtt Mathis-t a legelvetemültebb szurkolók se igazán ismerték, de arra meg senki se gondolt hogy ő kezdő lehet, aztán a végén csak a liga egyik legjobb G-je lett. Aso-éknál akaratlanul is mindenkit szétvetett az öröm és a vége látjuk mi lett. Várjuk meg amíg játszik a csapat, én bízok bennük és a korszakos játékosunk elvesztése ellenére is sok örömet tartogathat még a szezon 😊
több mint 11 éve
Mindenki ott volt aki számít!
Ki más lett volna a műsorvezető egyébként? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
ano bazdmeg ez az a gif, amikor kiszopatott utána a cowgirlls szedd le azonnal.Desean meg alázni fog ellenünk(remélem is) , de ennek ellenére remélem behúzzuk a csoportot 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Egy éve tényleg vicces összehasonlítás lett volna ez, most pedig közel sem az 😊
több mint 11 éve
Hatalams QB volt, még azzal a pár szar évével is kárrierje végén. Ha valójában nincs is benne minden idők 4 legjobb QB jában, egy top10 be simán befér 😀 hof!!!!!!!!!!!ano92Sajnos sztem nem. (nem tudom, hogy komolyan írtad-e vagy sem 😀 )
Mezvisszavonultatást megérdemelte, de a HoF szerintem erős. Nem tett le annyit az asztalra. Ha az utsó évei jól sikerültek volna, pl. még 10 000 yardot összedobált volna, akkor azt mondom, hogy realitása is lehet a dolognak, de így nem hiszem.
több mint 11 éve
McNabb mindenidők 4 legjobb QB-ja között. 😀 Kicsit erősnek érzem. 😀 Szavazás lemenetele eléggé kedvez neki. 😀Finoman szólva is jó ágat kapott 😛, de a döntőben akár Montana akár Brady jön azért az meg nem nyeri, akár milyen hardcore Eagles fanok vannak, és szavaznak.dande
www.nfl.com/qs/bracketology/round4.jsp
Most már nyerje meg. 😀 Mindenki szavazzon rá. 😀 Blogra is menjen. 😀
70%-30% és vezet. Beszarok. 😀Bébé

Jó ez a McNabb mond utánam,
Umbala umba umbala umba
Nem akarja még is jár a lába
Umbala umba umbala umba
Hatalams QB volt, még azzal a pár szar évével is kárrierje végén. Ha valójában nincs is benne minden idők 4 legjobb QB jában, egy top10 be simán befér 😀 hof!!!!!!!!!!!
több mint 11 éve
Szvsz. van egy elképzelése Kellynek, hogy milyen focit szeretne.Sajnos én az ilyesmit telibeszarom, mint szurkoló. Én különösen kedvelem ha karakterek vannak egy csapatban. Ez a sterilizálás amit csinál Chip (legalábbis annak tűnik így elsőre) nekem nem adja.
A turmix, az alvás, a zenével megspékelt edzés, a játékosok hozzáállása…stb, és ide nem férhetett be Djax.
A kidobása (ráadásul érték nélkül…), nagyon rizikós lépésnek látszik! (Elvesztünk egy „támadó fegyvert”, és rengeteg szurkolót érzelmileg megviselt a történet, ráadásul csoport riválishoz került!)
Vélhetően láthatták ezeket a negatív hatásokat, de mégis meglépték, mert vannak pozitív hatások is. (első sorban nem a némi pénz szerzés…)
A csapatunk egységesebb mentalítású lesz, a játékosok előtt egyértelműen megerősödik az edző, és nagyobb lehetőség lesz, a „foci program” végig viteléhez! Véleményem szerint, a rendszerben meg van a lehetőség, hogy a játékosokból a legjobb tudásuk jöjjön ki.tûzoltó
Az más kérdés, hogy a játékstílus amit képvisel viszont igen. Csak ettől nem lesz szerethetőbb számomra a csapat.
Most komolyan, ilyen Foles, Cooper, Maclinek nem igazán nagy arcok. Még nem temetem a dolgokat, mert van Jason Peters, van Kelce, Todd, Shady, csak arra akarok rávilágítani, hogy megérthető a szurkolói letargia.
több mint 11 éve
McNabb mindenidők 4 legjobb QB-ja között. 😀 Kicsit erősnek érzem. 😀 Szavazás lemenetele eléggé kedvez neki. 😀Finoman szólva is jó ágat kapott 😛, de a döntőben akár Montana akár Brady jön azért az meg nem nyeri, akár milyen hardcore Eagles fanok vannak, és szavaznak.
www.nfl.com/qs/bracketology/round4.jsp
Most már nyerje meg. 😀 Mindenki szavazzon rá. 😀 Blogra is menjen. 😀
70%-30% és vezet. Beszarok. 😀Bébé
több mint 11 éve
McNabb mindenidők 4 legjobb QB-ja között. 😀 Kicsit erősnek érzem. 😀 Szavazás lemenetele eléggé kedvez neki. 😀 Most már nyerje meg. 😀 Mindenki szavazzon rá. 😀 Blogra is menjen. 😀
70%-30% és vezet. Beszarok. 😀
több mint 11 éve
Mondjuk a védelemnek volt honnan javulnia az nem olyan nagy művészet 😛 De még mindig hajlamosak voltak szép misstacklekre és hosszú 3.-k benyelésére. Az RZ D javult tényleg óriásit és valóban a labdaszerzések. Ezen a téren jó lenne tartani a szintet vagy legalább még egy kicsit növelni.