Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Mondjuk így utólag összegezve a hallottakat, olvasottakat az üggyel kapcsolatban, azért annyit megtehetne a vezetőség, hogy megmagyarázza ezt a lépést. Megérdemelnék a szurkolók, ha már a csapat egyik legjobbját küldték el. Bár ha valami személyes ok húzódik e mögött akkor érthető, hogy nem akarják kiteregetni, de ez így annyira cink, hogy nem tudni semmi konkrétumot.

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Sherman a DeSean ügyről:
 mmqb.si.com/2014/04/02/richard-sherman-desean-jackson/?eref=sihp
Engem nem zavar ha bandázik meg ilyenek vagy ha vmelyik haverja belekeveredett egy gyilkosságba. Nem is gondolom azt, hogy a FO-nak ezzel volt legfőképpen baja. Hanem lehetett olvasni arról, hogy néha ellépett előbb a NovaCare-ből csak, hogy a haverjaival lóghasson. Annó még Reid is leültette egy meccsre, mert nem jelent meg egy meetingen (ébresztője bemondta az unalmast).
Ellenben azt is lehetett olvasni, hogy tavalyi offseason során rengetegszer kint maradt edzések után Avant-al és a JUGS géppel elkapásokat gyakorolni. (Ez meg is látszott tavaly, mert alig droppolt.) De jah most elment Avant meg Vick is...
Majd talán egyszer kiderül, hogy mi is volt valójában az ügy hátterében.
több mint 11 éve
Szaratós ez a Redskins offense így , Trent williams , RG3 , DJax , Garcon , Morris ,Jordan Reed asszem a redskins versenybe szállt a divízióért.Petikievak01
és ez még inkább fájóbb annak kapcsán, hogy minden bizonnyal megint csak úgy lehet esélyünk a PO-ra, ha behúzzuk a csoportot. Legalábbis úgy tűnik ez lesz a könnyebb út.
Egy WC helyre a Seattle/49ers le fog csapni.
És akkor még ott van a Saints, Carolina, Falcons csoport.
Cards is elég jó volt tavaly. Lions se balfaszkodhatja el mindig.

De reméljük, hogy ismét szarok lesznek. 😀Bébé
Mondjuk én úgy vagyok ezzel, hogy ha van valami keresnivalónk és tényleg bajnokesélyeshez méltóan játszunk, akkor vennünk kell az akadályokat. Ne azért nyerjünk mert más csapatok szarok, hanem mert mi vagyunk a megállíthatatlanok 😀 Egyébként le merném fogadni, hogy jövőre is lesznek flop csapatok azok közül akiket most erősnek gondolunk 😀 (lehet, hogy mi XD )

több mint 11 éve
Szaratós ez a Redskins offense így , Trent williams , RG3 , DJax , Garcon , Morris ,Jordan Reed asszem a redskins versenybe szállt a divízióért.Petikievak01
és ez még inkább fájóbb annak kapcsán, hogy minden bizonnyal megint csak úgy lehet esélyünk a PO-ra, ha behúzzuk a csoportot. Legalábbis úgy tűnik ez lesz a könnyebb út.
Egy WC helyre a Seattle/49ers le fog csapni.
És akkor még ott van a Saints, Carolina, Falcons csoport.
Cards is elég jó volt tavaly. Lions se balfaszkodhatja el mindig.

De reméljük, hogy ismét szarok lesznek. 😀
több mint 11 éve
3 év 24 millió 16 garantált. Ez nem rossz. Nyilván az egyiknek az volt a fontos ne terhelje túl a capet, a másiknak, hogy pénzéhez jusson. Nagyjából elérték amit akartak, ha jól értelmezem a számokat.dande
És amikor lejár a szerződése még mindig csak 29 éves lesz, szóval van esélye, hogy ismét kapjon egy normálisabb szerződést.
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Szaratós ez a Redskins offense így , Trent williams , RG3 , DJax , Garcon , Morris ,Jordan Reed asszem a redskins versenybe szállt a divízióért.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 296 — Így remélem megfelelek nektek.....
3 év 24 millió 16 garantált. Ez nem rossz. Nyilván az egyiknek az volt a fontos ne terhelje túl a capet, a másiknak, hogy pénzéhez jusson. Nagyjából elérték amit akartak, ha jól értelmezem a számokat.
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Lehet úgy nagy meccse, h kikapnak.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Hasonló szép sikereket kívánok neki, mint amennyi DMacnek volt ellenünk 😀😀mustaine
Egyszer azért legyőzött minket, szal inkább legyen 0-2 az egymás elleni mérleg. 😀Bébé
egyszer legyőzhetnek, ha utána 30 ponttal verjük őket hétfő este 😀

több mint 11 éve
Hasonló szép sikereket kívánok neki, mint amennyi DMacnek volt ellenünk 😀😀mustaine
Egyszer azért legyőzött minket, szal inkább legyen 0-2 az egymás elleni mérleg. 😀
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Hasonló szép sikereket kívánok neki, mint amennyi DMacnek volt ellenünk 😀😀

több mint 11 éve
mikor és hogy került ide Kaddu? ésmijé??????Janek
Január elején igazoltuk. Nyugi nem adtunk érte pick-et. 😀
Amúgy októberben vágta ki a Dolphins.
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
mikor és hogy került ide Kaddu? ésmijé??????

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Dallászban meg az almáknál gyorsan visszadugaszoltak a pezsgőket gondolom 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Remélem fogja hozni a 1000+ yardos szezonokat, meg azt is, hogy ez a Redskins győzelmeinek a száma nem fog 8 fölé menni. 😀
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 765 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Idén fogjátok látni nagy valószinüség szerint D-Jaxet. Méghozzá kétszer (mert a Redskinsbe igazolt).
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Trey Hopkins is vizitál a csapatnál  www.bleedinggreennation.com/2014/3/31/5568520/2014-nfl-draft-eagles-trey-hopkins-visit-texas
több mint 11 éve
mindig is egy Kaddu mezre vágytam!mustaine
pfff....divatfan 😀
több mint 11 éve
mindig is egy Kaddu mezre vágytam!

több mint 11 éve
Ki akar új mezt? 😊
Shawn84
Én még mindig csak Akeem Jordant, DRC-t, Dallas Reynolds-ot, Mikell-t, Kaddut 😀, K.Colemant, Backdraft-ot (aka Watkins), Kafkat és Weavert látom 😀

Így, hogy Maragos megkapta a #42-t, 100% lett, hogy K.Coleman nem tér vissza. Nem mondom, hogy szomorú vagyok emiatt, de nincs az a kirobbanó öröm. És ezen meglepődök egy kicsit. 😀
több mint 11 éve
Csak így tudom linkelni sajnos, de Foles mióta lett utcai zenész?  szenzacio.com/a-srac-akinek-nincs-szuksege-hangszerre-megis-az-egesz-utca-az-o-zenejet-hallgatja/?fb_action_ids=766248976760731&fb_action_types=og.likesShawn84
Ennyire futja az újoncszerződésből. Ez egy üzenet a ligának minden bizonnyal.

több mint 11 éve
Csak így tudom linkelni sajnos, de Foles mióta lett utcai zenész?  szenzacio.com/a-srac-akinek-nincs-szuksege-hangszerre-megis-az-egesz-utca-az-o-zenejet-hallgatja/?fb_action_ids=766248976760731&fb_action_types=og.likes
több mint 11 éve
jó hát azóta tudjuk kinek hová vezetett az útja 😛 (már ha a mi vezetőinknek szólt be, ezt én nem értem tisztán, ám úgy sejtem azért írtad mert igen)dande
Igen, azt mondta, hogy mindenki követ el hibákat az életben, Ők is elkövettek egyet tavaly. (vagyis amikor tradeltük) 😀

:-/
 twitter.com/Cindy610/status/451038751603843072/photo/1

Jelenleg kik azok a játékosok akiket ki lehet rakni így nagyba? 😀
Shady alap. Boykin, de az meg hülyén jön ki, hogy a legjobb CB-nk nem kezdő. 😀 (amúgy egyet érték jelenleg ezzel a döntéssel). Folesnál kicsit félek, hogy esetleg ez csak egy kicsúszott év volt. 😀 Ryans már kezd öreg lenni végén még kiszorítja vki a TC-ben. 😀 Jason Peters is alap, de azért nah mégis "csak" egy LT. 😀 Celek nagy eséllyel már "csak" 2. számú TE lesz.
Majd ha vki Phillyben jár mondja meg pls. 😀
több mint 11 éve
Ki akar új mezt? 😊
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Nekem nincs bajom azzal ha a Redskinsbe megy, sőt, sok sikert neki, játszon jól és villogjon évente két meccs kivételével. Boykint majd ráállítjuk 1-az-1-ben leszedi a pályáról 😊 Nekem továbbra is az egyik kedvenc játékosom marad, és inkább mennjen oda RGIII mellé, mint teszem azt a Raidersbe ahol ilyen Schaubok dobálnának neki. Ezt persze lehet hogy visszaszívom majd pár csoportrangadó közben, de ne legyen így. (Egyébként legszívesebben a Jetsben látnám, ahogy Eazzy is írta tudtommal szereti a várost 😊 )

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes