Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
ennétek fenét, olvasom facebook Evan Mathis kivágva. Ma még cska átverve voltam, rányomok dobogó szívvel, hogy mémáheeeeeeeee és látom a lényeget....
több mint 11 éve
Egyre inkább úgy tűnik D-Jax évente legalább kétszer boldogít minket.- nagy ez így k gáz ha tényleg játszani fog és nem kapják el bizonyíthatóan valamiért..... francért nem kellett Reidnek vagy szerezte meg a Raiders.................dande
Egyre inkább úgy tűnik D-Jax évente legalább kétszer boldogít minket.- nagy ez így k gáz ha tényleg játszani fog és nem kapják el bizonyíthatóan valamiért..... francért nem kellett Reidnek vagy szerezte meg a Raiders.................dandeMurphy törvénye; Ha elit wr-t cuttol az Eagles, akkor az csoportriválishoz igazol.
több mint 11 éve
Akik jönnek hozzánk vizitre, azoknak igyekszek utánanézni egy kicsit. Néztem gyors pár vidit Cody Latimer-ről (WR, Indiana - Big10).
6-2, 215. A combine-on lábadozás miatt (lábsérülés) nem vett 100%-osan részt. Azért a fekvenyomásban így is a legjobb volt, 23 ismétléssel.
A minap volt a Pro Day-e ott 4,39-es időt repesztett. (Combine idő 4,5 felett/körül)
2012: 51 elkapás, 805 yard, 6 TD
2013: 72 elkapás, 1096 yard, 9 TD
Nem kimondottan gyors. Kb. mint Cooper. Jó keze van. Többször volt, hogy elkapás után egyből megütötték, de akkor sem ejtette el a labdát. Aránylag jól blokkol.
A súlypontemelkedése 39 inch, ami nagyon jó. Itt is látható, hogy elég jó rugói vannak:
www.youtube.com/watch?v=Jk5Zl2mU254
Ebben az erős WR-classban nem hiszem, hogy ki fog menni első 2 nap, de 4. kör környékén jó érték lehet. Még lehet is belőle vki az NFL-ben.
több mint 11 éve
Ezt a hozzászólást azért mentsd el, lehet pár nap múlva már aktuális lesz 😀HighlanderRemélem nem. 😀
Akkor már inkább húzzunk le vkit egy 7. körrel. 😀
több mint 11 éve
Ezt a hozzászólást azért mentsd el, lehet pár nap múlva már aktuális lesz 😀Evan Mathis, pro bowl guard officially released by the Philadelphia Eagles.hát ez komolyan kezd vicces lenni 😀
linkRataxes
Ezentúl senki ne merjen nálunk sokat keresni. 😀
Pedig Mathis kurva nagy arc volt. Imádtam a humorát.
Szegénynek lehet jobb lett volna, ha 2012-ben elmegy a Ravenshez. Legalább lenne egy gyűrűje is. In Chip we trust vagy hogy is van. 😀Bébé
több mint 11 éve
jaaaah. ok ... leseett 😀Evan Mathis, pro bowl guard officially released by the Philadelphia Eagles.hát ez komolyan kezd vicces lenni 😀
linkRataxes
Szegénynek lehet jobb lett volna, ha 2012-ben elmegy a Ravenshez. Legalább lenne egy gyűrűje is. In Chip we trust vagy hogy is van. 😀Bébé
ebből már kinőttem 😀
(nah sose fogok hinni a fórumra belinkelt dolgoknak 😀 ... a link felirat kicsi volt 😛 )
több mint 11 éve
Evan Mathis, pro bowl guard officially released by the Philadelphia Eagles.hát ez komolyan kezd vicces lenni 😀
linkRataxes
Szegénynek lehet jobb lett volna, ha 2012-ben elmegy a Ravenshez. Legalább lenne egy gyűrűje is. In Chip we trust vagy hogy is van. 😀
több mint 11 éve
Egyre inkább úgy tűnik D-Jax évente legalább kétszer boldogít minket.- nagy ez így k gáz ha tényleg játszani fog és nem kapják el bizonyíthatóan valamiért..... francért nem kellett Reidnek vagy szerezte meg a Raiders.................
több mint 11 éve
még egy csigának is menne 😀 4,96
Kíváncsi vagyok első meccsen velünk lesz e még. Talán eleget bizonyított, hogy lószart nem ér a ligában 😀
több mint 11 éve
40 yard: 40,96 sec - átlagos BébéEz még nekem is menne 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Eagles have signed OL Andrew Gardner to the 90-man roster.6-6, 319 font (karja átlagos hosszúságú)
Tavaly a Texansban játszott.
(Általában egy játékos pályafutása: Houston Texans-->Philadelphia Eagles-->Cleveland Browns) "Játszott". PFF szerint 0 snap. Gondolom ST-ben lépett csak pályára, azon a kemény 3 meccsen.
2009-ben 6.körben draftolta a Dolphins.
2008-ban vállsérülése volt emiatt nem is tudott részt venni a combine-on.
Pro day számai:
40 yard: 40,96 sec - átlagos
Magasugrás: 30 1/2 inch - elég jó
Távol: 8'11" - átlag alatt
3-cone: 7,51 sec - elég jó
20 yard shuttle: 4,7 sec - átlagos
Eddig 5 szezont húzott le az NFL-ben és mi vagyunk az 5. csapata.
Remélem nem Mathist akarjuk vele pótolni. 😀
több mint 11 éve
Talán ez lehet az eddigi legésszerűbb magyarázat a Desean cutra:www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/report-didnt-sink-desean-his-exit-was-sealed
Kérdés, hogy mennyire fogunk emiatt szívni a kövi szezonban (1. nincs fix, bejáratott fegyverünk elkapó fronton 2. lehet, hogy a csoportrivális skinshez igazol majd)
több mint 11 éve
Ok. Bár ez még talán benyelhető. Inkább ez mint hogy játsszon. 😛 😀Eaglescap.com szerint Sanchot simán cutolhatjuk, nem lesz semmi dead money-nk.Adam Caplan @caplannfl 45 s
Ez azért megnyugvás, ha esetleg preseasonban nagyon szar lenne. 😀Bébé
Mark Sanchez's one-year deal with the #Eagles is for $2.25 M ($1.5 M fully guaranteed). With an additional $1.75 M in playing time bonuses.
1.5M dead money mindenképpen keletkezik cutolásnál.Beki
Barkleyra nagyon mérges leszek, ha nem lesz jobb Sancheznél.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Eaglescap.com szerint Sanchot simán cutolhatjuk, nem lesz semmi dead money-nk.Adam Caplan @caplannfl 45 s
Mark Sanchez's one-year deal with the #Eagles is for $2.25 M ($1.5 M fully guaranteed). With an additional $1.75 M in playing time bonuses.
1.5M dead money mindenképpen keletkezik cutolásnál.
több mint 11 éve
Eagles to bring in Florida CB/S Jaylen Watkins for a visit, per NFL source.
több mint 11 éve
óóóó hát ha szancsez sb-t nyer nekünk leszarom mennyi lesz görgetve xD de jogos, el is felejtettem. SORRYYYazért az nem mindegy, mennyit görgetünk jövőre 😀mustaineEaglescap.com szerint Sanchot simán cutolhatjuk, nem lesz semmi dead money-nk.nincs még contract info rendes az a baj xD szerintem eaglescap is arra támaszkodik, hogy kb 50% base salaryja, és a maradék 50% meg valamihez kötve van, pl mennyit passzol. Nem lenne rossz, de igazából tök8, mert amennyi space van az több mint elég draftra, nagy fa meg már úgyse jön, szóval igazából space szempontjából egyenlőre mind1 hogy ő a rosteren van e vagy sem 😀ano92
több mint 11 éve
azért az nem mindegy, mennyit görgetünk jövőre 😀Eaglescap.com szerint Sanchot simán cutolhatjuk, nem lesz semmi dead money-nk.nincs még contract info rendes az a baj xD szerintem eaglescap is arra támaszkodik, hogy kb 50% base salaryja, és a maradék 50% meg valamihez kötve van, pl mennyit passzol. Nem lenne rossz, de igazából tök8, mert amennyi space van az több mint elég draftra, nagy fa meg már úgyse jön, szóval igazából space szempontjából egyenlőre mind1 hogy ő a rosteren van e vagy sem 😀ano92
több mint 11 éve
Eaglescap.com szerint Sanchot simán cutolhatjuk, nem lesz semmi dead money-nk.nincs még contract info rendes az a baj xD szerintem eaglescap is arra támaszkodik, hogy kb 50% base salaryja, és a maradék 50% meg valamihez kötve van, pl mennyit passzol. Nem lenne rossz, de igazából tök8, mert amennyi space van az több mint elég draftra, nagy fa meg már úgyse jön, szóval igazából space szempontjából egyenlőre mind1 hogy ő a rosteren van e vagy sem 😀
több mint 11 éve
4.kör lehet az, hogy mind a két csapat jól kijöhet belőle. 5. kör már kicsit lehúzás gyanús, annak tükrében hogy keveset fog használva az első 7 szezonjában és fizikálisan még benne lehet 2-3. kiemelkedő szezon. 5. körös pick pedig sokszor 2-3 szezon se él meg az NFL-ben, hát még azt, hogy kezdő legyen sok-sok évig.
több mint 11 éve
A Mathis témához azért hozzátenném, hogy lehet, hogy 32 éves, de összesen 4 évet volt kezdő a ligában, szóval nála ez a nem olyan sok.
több mint 11 éve
ezért írtam, hogy szívem szerint. Érzelmi alapon már csak lehet elfogult az ember nem? 😊32 éves guardért? 3. kör?Amadeus91Mathist mennyiért adnátok?4. felett semmiképpen nem adnám, de szívem szerint inkább 3Shawn84
Csak nem lesz ennek is cut a vége. 😀
Mathis a legöregebb guard az egész ligában (pedig csak novemberben lesz 33) de az egyik legjobb is. Amúgy 3 millát spórolnánk az eltradelésével.
5. kör lehet kb az ára?Bébé
több mint 11 éve
Eaglescap.com szerint Sanchot simán cutolhatjuk, nem lesz semmi dead money-nk. Ez azért megnyugvás, ha esetleg preseasonban nagyon szar lenne. 😀
több mint 11 éve
4. felett semmiképpen nem adnám, de szívem szerint inkább 3Shawn84azért én első körért eltradelném 😛
De 3. kört sztem nem fog adni senki egy 32 éves guardért. Még akkor sem ha elit.
Nyilván ez se fogja nekünk megérni (Sheldon trade effektus), de a pick-el talán behúznunk egy gyémántot.
Rosteren van jelenleg: Bamiro, Barbre, Kelly, Tobin, Vandervelde és Molk.
Nyilván Chipék jobban tisztában vannak azzal, hogy ki hogy teljesített év közben és feláldozható-e Mathis.
több mint 11 éve
32 éves guardért? 3. kör?Mathist mennyiért adnátok?4. felett semmiképpen nem adnám, de szívem szerint inkább 3Shawn84
Csak nem lesz ennek is cut a vége. 😀
Mathis a legöregebb guard az egész ligában (pedig csak novemberben lesz 33) de az egyik legjobb is. Amúgy 3 millát spórolnánk az eltradelésével.
5. kör lehet kb az ára?Bébé