Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Nekem nincs bajom azzal ha a Redskinsbe megy, sőt, sok sikert neki, játszon jól és villogjon évente két meccs kivételével. Boykint majd ráállítjuk 1-az-1-ben leszedi a pályáról 😊 Nekem továbbra is az egyik kedvenc játékosom marad, és inkább mennjen oda RGIII mellé, mint teszem azt a Raidersbe ahol ilyen Schaubok dobálnának neki. Ezt persze lehet hogy visszaszívom majd pár csoportrangadó közben, de ne legyen így. (Egyébként legszívesebben a Jetsben látnám, ahogy Eazzy is írta tudtommal szereti a várost 😊 )

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
DeSean még nem írt alá sehova. Most pl. a Browns is szóba került.
Azt kívánni, hogy vmi rossz derüljön ki róla....hát.....:#

+ McNabbnek azért voltak jó meglátásai a csapattal kapcsolatban. Lehet nem jól jöttek ki ezek a nyilatkozatok, de volt igazságtartalma.

Továbbra is nagy hibának tartom, annak is fogom, amíg valami tényleg megdönthetetlen érvet kapok.
Eazzy
Számomra is még felfoghatatlan. Mint vmi rossz álom ..és csak várom, hogy felébredjek. Nekem is a kedvencem. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Továbbra is nagy hibának tartom, annak is fogom, amíg valami tényleg megdönthetetlen érvet kapok.

Gondolom Ő sem Washingtonba akar menni, az amúgy is egy szar város (elnézést attól aki nem így gondolja), Ő meg ha high life-ot akar élni, akkor előbb megy Caliba, vagy NY-ba. Gondolom a Raiders szignifikánsan kevesebbek ajánl, ezért kénytelen a fővárosba menni. Azért annyira nem lesz rossz dolga ott, van egy kiváló QB, kiváló RB. Garcon sem rossz. Jó kis offense lesz ott, remélem megszopatja velük a védelmünket kicsit.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 296 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bocsánat de egy nagyon önző disznó egyben őszinte Eagles fan leszek és bocsásson meg érte mindenki, de így, hogy csoportriválishoz megy D-Jax (amihez egyébként szíve joga) várom, hogy kapják rajta valami hülyeségen és Kellyéknek lesz igaza. Még egyszer bocsánat de ez az igazság. Aztán még lehet, hogy megenyhülök meg minden, de most nem igazán ez a helyzet.dande
Simán benne van, hogy ez a legjobb lehetősége. Gondolom a fizuja se lesz alacsony.
Másrészt Őt kirúgták úgy, hogy (kicsit leegyszerűsítve) lényegében semmi rosszat nem csinált. Szóval nem volt nagy geci, csak voltak zűrösebb dolgai meg öltözőben se jött ki mindenkivel.
A helyében én is megszeretném mutatni az Eaglesnek, hogy rossz döntést hoztak. Számomra ez teljesen természetesen. Ha megnyerik jövőre az NFC East-et nyilván édesebb lesz DeSean-nak a siker.
0:55-nél azért beszól egy kicsit a vezetőknek McNabb is 😀
 www.youtube.com/watch?v=ismgwBoOmsoBébé
jó hát azóta tudjuk kinek hová vezetett az útja 😛 (már ha a mi vezetőinknek szólt be, ezt én nem értem tisztán, ám úgy sejtem azért írtad mert igen)

Tényleg szíve joga, hogy odamenjen és egyébként semmi kifogásom nem lehet ellene, teljesn érthető lépés, csak fájni fog, ha minden nem kezelhető probléma nélkül rakták ki. Az, hogy az öltözőben nem volt feltétlen jó fiú, ez nekem nem teljesen elég ok, vagy akkor mondják meg nyíltan, hogy ilyen problémák voltak vele. Ez vállalható szvsz. Ha rendőrségi ügy, az kevésbé, a nyomozás érdekeire hivatkozva. Azt sajnálom, hogy Shady és mondjuk főleg Avant még nem szólalt meg az ügyben.
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Bocsánat de egy nagyon önző disznó egyben őszinte Eagles fan leszek és bocsásson meg érte mindenki, de így, hogy csoportriválishoz megy D-Jax (amihez egyébként szíve joga) várom, hogy kapják rajta valami hülyeségen és Kellyéknek lesz igaza. Még egyszer bocsánat de ez az igazság. Aztán még lehet, hogy megenyhülök meg minden, de most nem igazán ez a helyzet.dande
Simán benne van, hogy ez a legjobb lehetősége. Gondolom a fizuja se lesz alacsony.
Másrészt Őt kirúgták úgy, hogy (kicsit leegyszerűsítve) lényegében semmi rosszat nem csinált. Szóval nem volt nagy geci, csak voltak zűrösebb dolgai meg öltözőben se jött ki mindenkivel.
A helyében én is megszeretném mutatni az Eaglesnek, hogy rossz döntést hoztak. Számomra ez teljesen természetesen. Ha megnyerik jövőre az NFC East-et nyilván édesebb lesz DeSean-nak a siker.
0:55-nél azért beszól egy kicsit a vezetőknek McNabb is 😀
 www.youtube.com/watch?v=ismgwBoOmso
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
azért olyat nem kívánok neki, hogy kapják rajta valamin. Azt viszont szívből remélem, hogy kap pár szép ütést majd ellenünk 😀

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 296 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bocsánat de egy nagyon önző disznó egyben őszinte Eagles fan leszek és bocsásson meg érte mindenki, de így, hogy csoportriválishoz megy D-Jax (amihez egyébként szíve joga) várom, hogy kapják rajta valami hülyeségen és Kellyéknek lesz igaza. Még egyszer bocsánat de ez az igazság. Aztán még lehet, hogy megenyhülök meg minden, de most nem igazán ez a helyzet.
több mint 11 éve
Ha már ennyi április 1-jei hír van 😀
 goingdeep.taccs.hu/2014/04/01/aprilis-1-jei-mock-draft/
A mienk nem vmi jó, de páron jót mosolyogtam. 😀

Ma van Sean Taylor születésnapja.
Néhány Sasnak is kiosztott pár kemény hit-et:

Emlékszem Maddenben mindig behúztam. (Csak úgy, mint Chris Henry-t...)
több mint 11 éve
Erről Höri is tudna mesélni 😀mustaine
Bakker beelőztél. Pont most akartam felhozni. 😀
 nflscout.blogter.hu/449244/jatekosportre_-_the_skinny_assassin

Annó még egy 15 perces highlights vidi is fent volt róla. 😀
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
megnéztem spotracet a biztonság kedvéért, hogy ez a Henery contract valóban kacsae. 😀 Aztán legörgettem kommentekig amiket 2011 MEG 2012 ben írtak még 😀

ano92
Erről Höri is tudna mesélni 😀

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
megnéztem spotracet a biztonság kedvéért, hogy ez a Henery contract valóban kacsae. 😀 Aztán legörgettem kommentekig amiket 2011 MEG 2012 ben írtak még 😀

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Kamu lesz ez a Henery-s hír. Philly.com-on pl még semmi nincs erről. Ráadásul BGN-en ki se rakták sárga mezőbe h breaking news. A Desean-os dolog viszont gáz, ha igaz.Highlander
Ezt tweetelték: Have a great April, everyone.
vagyis beszopattak. Ezzel a szar hírrel? ugyan már. Mondtam már hogy utálom azt a kiabszott napot?Shawn84
Bekaphatják 😀 cutoltuk volna inkább heneryt és most szopóztak volna a desean hírrel.

több mint 11 éve
Henery.... Már készítettem a kötelet, hogy akasztom magam 😀

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Kamu lesz ez a Henery-s hír. Philly.com-on pl még semmi nincs erről. Ráadásul BGN-en ki se rakták sárga mezőbe h breaking news. A Desean-os dolog viszont gáz, ha igaz.Highlander
Ezt tweetelték: Have a great April, everyone.
vagyis beszopattak. Ezzel a szar hírrel? ugyan már. Mondtam már hogy utálom azt a kiabszott napot?
több mint 11 éve
Kamu lesz ez a Henery-s hír. Philly.com-on pl még semmi nincs erről. Ráadásul BGN-en ki se rakták sárga mezőbe h breaking news. A Desean-os dolog viszont gáz, ha igaz.

több mint 11 éve
Alex Henery has been signed to a 5 year, $15.5M contract extension through 2018 with $6M guaranteed, an exclusive source tells BGN.Shawn84
DeSean Jackson and Redskins appear to be moving closer to an agreement on a contract. Elkúrnák még ezt a szar napot is.Shawn84
Kicsit le vagy maradva. 😀
Citing two people with knowledge of the situation, the Washington Post reports the Redskins have "made progress toward a deal" with free agent DeSean Jackson, but no agreement has been finalized.Greengo
ESPN twitterről nyúltam, ami pár perce jött ki. Nem tudom mi az igazság, mert ezt a 2 verziót olvastam már ma én is.
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Alex Henery has been signed to a 5 year, $15.5M contract extension through 2018 with $6M guaranteed, an exclusive source tells BGN.Shawn84
DeSean Jackson and Redskins appear to be moving closer to an agreement on a contract. Elkúrnák még ezt a szar napot is.Shawn84
Kicsit le vagy maradva. 😀
Citing two people with knowledge of the situation, the Washington Post reports the Redskins have "made progress toward a deal" with free agent DeSean Jackson, but no agreement has been finalized.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
DeSean Jackson and Redskins appear to be moving closer to an agreement on a contract. Elkúrnák még ezt a szar napot is.
több mint 11 éve
Alex Henery has been signed to a 5 year, $15.5M contract extension through 2018 with $6M guaranteed, an exclusive source tells BGN.
több mint 11 éve
Pedig emlékeim szerint még Roseman nyilatkozta, hogy lesz Henery számára competition 😀
Mondjuk ez a contract még nem egyenlő azzal, hogy nem lesz, de na... 😀

Ez kamu lesz sztem, ennek semmi értelme. Pont ápr 1-én hosszabbítunk a mindenki által népszerű és szerettet Heneryvel 😀

több mint 11 éve
most jöhetne egy hír, hogy DeSean kivágása kamu volt, és éppen Snyder pofájába röhög, hogy beszoptad április elsejét köcsög
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Vajon ez is tréfa lenne? XD
 www.bleedinggreennation.com/2014/4/1/5569230/eagles-sign-alex-henery-april-extensionHighlander
Sírok 😀 amilyen jól kezdődött az offseason, az utóbbi 3 lépésünket annyira nem értem 😀

több mint 11 éve
Vajon ez is tréfa lenne? XD
 www.bleedinggreennation.com/2014/4/1/5569230/eagles-sign-alex-henery-april-extension

Long snapper Jon Dorenbos was reached for comment: "Alex is a great kicker and a team leader, he'll be making clutch kicks here for the next decade."

Mondjuk ha ezt Dorenbos mondja akkor úgy is van 😀

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
én még a fórum után is megettem a fészbúkot. valahogy olyan hivatalosnak tűnt.

ez g.ciség volt.