Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Szvsz. van egy elképzelése Kellynek, hogy milyen focit szeretne.A turmix, az alvás, a zenével megspékelt edzés, a játékosok hozzáállása…stb, és ide nem férhetett be Djax.
A kidobása (ráadásul érték nélkül…), nagyon rizikós lépésnek látszik! (Elvesztünk egy „támadó fegyvert”, és rengeteg szurkolót érzelmileg megviselt a történet, ráadásul csoport riválishoz került!)
Vélhetően láthatták ezeket a negatív hatásokat, de mégis meglépték, mert vannak pozitív hatások is. (első sorban nem a némi pénz szerzés…)
A csapatunk egységesebb mentalítású lesz, a játékosok előtt egyértelműen megerősödik az edző, és nagyobb lehetőség lesz, a „foci program” végig viteléhez! Véleményem szerint, a rendszerben meg van a lehetőség, hogy a játékosokból a legjobb tudásuk jöjjön ki. Itt savazzátok a védelmünket, de erőteljes javulást láttam, ami biztató lehet a következő szezonra! A labdaszerzésben a liga élmezőnyéhez tartoztunk, csak mellékesen megjegyzem!
ST megerősítésére (ne csak védő, vagy támadó oldalban gondolkodjunk…) látszik az elképzelés. A játékosoknak már nem lesz annyira szokatlan az edzőnk elképzelése, illetve már tapasztalhatták az első eredményeket is, így még könnyebb lesz nekik azonosulni az elképzelésekkel! Szerintem izgalmas, és érdekes szezon elé nézünk!
több mint 11 éve
Úgy tűnik félreérthető voltam, Roseman munkájával semmi bajom, sőt. A hozzászólást se azért írtam hogy nála ketyeg az óra hogy villantson valamit, hanem egyszerűen jelenleg könnyebben elképzelhetően tartom hogy ő menjen a köv. 4 éven belül mint Chip. De remélhetőleg egyikőjük se fog és győzelmekben gazdag évek elé nézünk 😊Én eléggé biztosnak érzem hogy valami nagy katasztrófa, széthullás nélkül Chip meg fogja kapni az 5 évet. Lurie nem arról híres, hogy vagdossa ki az edzőket, meghozott egy döntést és innentől hagyja kibontakozni a dolgokat (nagyon helyesen). Roseman esetében nem biztos hogy van 5 év, de ott is hasonlóan látom. CooltiszoRosemannek 2016-ig biztos, hogy van szerződése (2012.novemberében hosszabbítottak vele 4 évet). Ha a következő 2 draft is jól sikerül, akkor biztos vagyok benne, hogy maradni fog.
Talán pont 2012-ben mondta róla ezt Lurie:
“I keep voluminous notes on talent evaluation on not just who we draft, but who is valued in each draft by each person that is in the organization that’s working here,” Lurie said. “I came to the conclusion that the person that was providing by far the best talent evaluation in the building was Howie Roseman. I decided to streamline the whole decision-making process for the 2012 draft and offseason and that’s the first draft and offseason I hold Howie completely accountable for. The mistakes that were made in the 2011 draft have little or nothing to do with Howie’s evaluations and I think it was important for me to own up to the mistakes that were made and understand where they were coming from and it was awfully clear."
Azt bizonyította már, hogy a FA-piacon nincs olyan akit ne tudna megszerezni. (Jó annó J.Peppers nem jött össze. 😀 ) 2 franchise QB-t is nagyon jó áron tradelt el. (Igen a másik Kolb 😀 ) Sokat tradel, és nem mindig jövünk ki jól belőle, de azért nem lehet rá panasz.
A 2012-es és a 2013-as draft pedig eddig jónak néznek ki.
2012-es draftnál 9 rookiet húztunk és közülük 7 még mindig rosteren van (Korábbi draftokat elnézve ez nagy szó 😀 ) és akar köztük pár olyan, aki lehet is építeni. Cox, Kendricks, Foles, Boykin. A tavalyi draft-classból is csak az utolsó 2 választott (Poyer és King) nincs rosteren. Lane, Ertz, Logan, Wolff pedig mind jól játszottak.Bébé
több mint 11 éve
Én eléggé biztosnak érzem hogy valami nagy katasztrófa, széthullás nélkül Chip meg fogja kapni az 5 évet. Lurie nem arról híres, hogy vagdossa ki az edzőket, meghozott egy döntést és innentől hagyja kibontakozni a dolgokat (nagyon helyesen). Roseman esetében nem biztos hogy van 5 év, de ott is hasonlóan látom. CooltiszoRosemannek 2016-ig biztos, hogy van szerződése (2012.novemberében hosszabbítottak vele 4 évet). Ha a következő 2 draft is jól sikerül, akkor biztos vagyok benne, hogy maradni fog.
Talán pont 2012-ben mondta róla ezt Lurie:
“I keep voluminous notes on talent evaluation on not just who we draft, but who is valued in each draft by each person that is in the organization that’s working here,” Lurie said. “I came to the conclusion that the person that was providing by far the best talent evaluation in the building was Howie Roseman. I decided to streamline the whole decision-making process for the 2012 draft and offseason and that’s the first draft and offseason I hold Howie completely accountable for. The mistakes that were made in the 2011 draft have little or nothing to do with Howie’s evaluations and I think it was important for me to own up to the mistakes that were made and understand where they were coming from and it was awfully clear."
Azt bizonyította már, hogy a FA-piacon nincs olyan akit ne tudna megszerezni. (Jó annó J.Peppers nem jött össze. 😀 ) 2 franchise QB-t is nagyon jó áron tradelt el. (Igen a másik Kolb 😀 ) Sokat tradel, és nem mindig jövünk ki jól belőle, de azért nem lehet rá panasz.
A 2012-es és a 2013-as draft pedig eddig jónak néznek ki.
2012-es draftnál 9 rookiet húztunk és közülük 7 még mindig rosteren van (Korábbi draftokat elnézve ez nagy szó 😀 ) és akar köztük pár olyan, aki lehet is építeni. Cox, Kendricks, Foles, Boykin. A tavalyi draft-classból is csak az utolsó 2 választott (Poyer és King) nincs rosteren. Lane, Ertz, Logan, Wolff pedig mind jól játszottak.
több mint 11 éve
Kiakaszt, hogy DeSean nemhogy az NFC-ben, de ráadásul a divízióban maradt. Nagy kedvencem és qrva szar lesz vörösben látni! A skins erősítéséről meg annyit, hogy oké, hogy most elég komoly " fegyverei" vannak RG3-nak, de ki fogja megvédeni ha jön szembe Vinny Curry ? 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Én eléggé biztosnak érzem hogy valami nagy katasztrófa, széthullás nélkül Chip meg fogja kapni az 5 évet. Lurie nem arról híres, hogy vagdossa ki az edzőket, meghozott egy döntést és innentől hagyja kibontakozni a dolgokat (nagyon helyesen). Roseman esetében nem biztos hogy van 5 év, de ott is hasonlóan látom. A top csapatokkal nem áll jelenleg a keret pariban, viszont az NFC East-el nagyon is. A Redskins sokat erősödött ezzel ez tuti, de ettől még nem válnak hirtelen erőnyerőkké. Ha megnézem a két keretet, akkor azt mondhatjuk hogy jóval jobb a védelmünk 😀 A támadó egység pedig DJax nélkül is erős. Maclin kérdőjeles, de azért nem kutyaütő, tavalyhoz képest valamennyire ellensúlyozni fogja Djax elvesztését. Tavaly a Djax-Cooper kettősre ilyenkor elég csúnyán néztünk volna, idén Cooper jó idényének is köszönhetően annyira nem hangzik rosszul a Cooper-Maclin kettős, nem is beszélve Ertz remélhető fejlődéséről. És meglepődnék, ha Chip ne szerezne újabb játékszert...
több mint 11 éve
Ezek a százalékozások hatalmasak, már tavaly is imádtam 😊Rataxesazért még nem Iktriad (JDR megy-marad-megy-marad...) szint 😛 😀
több mint 11 éve
Ezek a százalékozások hatalmasak, már tavaly is imádtam 😊Rataxesne tessék komolyan venni 😀
több mint 11 éve
Ezek a százalékozások hatalmasak, már tavaly is imádtam 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Várjuk ki a végét. 2 év alatt ez a védelem is lehet top 10-es akár. persze nagyon nagy esélyt nem adnék rá, csak mondjuk 30% körül.Arra gondoltam, hogy egy jó keretet kapott tavaly. Az offenshez pl hozzá se kellet nyúlni igazán. 3 év alatt simán SB közelébe lehetne jutni, illetve lehetett volna jutni azzal a kerettel. Seahawks kerete sem volt sokkal jobb. Náluk a védelem nálunk a támadók a jobbak. Nekik jött most ki a lépés, de egy közepes védelemmel mi is jóval közelebb juthattunk volna már idén is.Shawn84Ezzel csak az a baj, hogy a védelem nyeri a bajnokságot. 😀Bébé
több mint 11 éve
Arra gondoltam, hogy egy jó keretet kapott tavaly. Az offenshez pl hozzá se kellet nyúlni igazán. 3 év alatt simán SB közelébe lehetne jutni, illetve lehetett volna jutni azzal a kerettel. Seahawks kerete sem volt sokkal jobb. Náluk a védelem nálunk a támadók a jobbak. Nekik jött most ki a lépés, de egy közepes védelemmel mi is jóval közelebb juthattunk volna már idén is.Shawn84Ezzel csak az a baj, hogy a védelem nyeri a bajnokságot. 😀
több mint 11 éve
Arra gondoltam, hogy egy jó keretet kapott tavaly. Az offenshez pl hozzá se kellet nyúlni igazán. 3 év alatt simán SB közelébe lehetne jutni, illetve lehetett volna jutni azzal a kerettel. Seahawks kerete sem volt sokkal jobb. Náluk a védelem nálunk a támadók a jobbak. Nekik jött most ki a lépés, de egy közepes védelemmel mi is jóval közelebb juthattunk volna már idén is.Ez az 5 éves terv szerintem inkább 3. Ezzel a kerettel nem kap Chip 5 évet, hogy eljusson Sb közelébe.Shawn84Milyen kerettel? Mármint ezt úgy írtad, hogy jó keret?
Az elmúlt 8 évben voltak ennél sokkal jobb keretek.
Sztem ez a keret közelébe sincs annak, hogy Top5ös csapat legyünk.
Támadóoldalon Chip zsenialitása nyilván fel fogja húzni a dolgokat (bár az elit Ofal és RB megvan nélküle is), de a védelmünk olyan távol van a Top10-től, mint ide Mekka.
2 db átlagosnál jobb játékosunk van a D#-ben ez pedig Barwin és Boykin (Thornton?)
Ryansnek hatalmas szerepe van abban, hogy összetartsa a csapatot meg kell az öltözőben, de szigorúan csak a játékát nézve, sztem könnyen pótolható lenne.
Persze vannak szép dolgok, hogy T.Cole, Thornton futás ellen elit, Cox pedig jó passzsiettető (bár utsó 5 meccsen láthatatlan volt), de azért liga szinten nem mondanám Őket Top játékosoknak.Bébé
több mint 11 éve
Reid is itt volt úgy 13 évet SB win nélkül, ráadásul Ő is csak az 5. évében lett NFC bajnok. Remélem Chip is megkapja a bizalmat és nem játszunk Cleveland Brownst.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Én is erre gondoltam,hogy ez a keret azért minden csak nem elit...inkább egy kicsivel jobb mint az átlag alatti...
több mint 11 éve
Ez az 5 éves terv szerintem inkább 3. Ezzel a kerettel nem kap Chip 5 évet, hogy eljusson Sb közelébe.Shawn84Milyen kerettel? Mármint ezt úgy írtad, hogy jó keret?
Az elmúlt 8 évben voltak ennél sokkal jobb keretek.
Sztem ez a keret közelébe sincs annak, hogy Top5ös csapat legyünk.
Támadóoldalon Chip zsenialitása nyilván fel fogja húzni a dolgokat (bár az elit Ofal és RB megvan nélküle is), de a védelmünk olyan távol van a Top10-től, mint ide Mekka.
2 db átlagosnál jobb játékosunk van a D#-ben ez pedig Barwin és Boykin (Thornton?)
Ryansnek hatalmas szerepe van abban, hogy összetartsa a csapatot meg kell az öltözőben, de szigorúan csak a játékát nézve, sztem könnyen pótolható lenne.
Persze vannak szép dolgok, hogy T.Cole, Thornton futás ellen elit, Cox pedig jó passzsiettető (bár utsó 5 meccsen láthatatlan volt), de azért liga szinten nem mondanám Őket Top játékosoknak.
több mint 11 éve
Idén papíron se Djax-el se nélküle nem lettünk volna pariban a Seahawks-al, 49ers-el, Denverrel, 2 év múlva bőven lehetünk így is úgy is.CooltiszoIgen sokszor felrótták DeSeannak, hogy nagy meccseken nem tud előlépni (elég csak az idei Saints meccsre gondolni, a kezdő CB sérüléséig momentuma nem volt). És igen nem DeSean billenti el a mérleg nyelvét egy Saints, 49ers vagy Broncos ellen.
Azonban az NFC Eastes és WC csapatok ellen igenis lehet, és volt is a döntő faktor. Ezeken a meccseken pedig a PO múlik.
Persze én is azt a nézetet vallom, hogy egyszer nyerjünk SB-t, utána felőlem jöhet 5 0-16-os szezon, de azért nem lenne rossz rendre bejutni a PO-ba. 😀
több mint 11 éve
Ez az 5 éves terv szerintem inkább 3. Ezzel a kerettel nem kap Chip 5 évet, hogy eljusson Sb közelébe.
több mint 11 éve
Nem tudom mennyi bandázás volt ebben, szerintem csak egy plusz lehetett, őszintén szólva nem hiszem hogy ez volt az sok. Sokkal prózaibbnak tűnik az, hogy elkésett, nem tisztelte az edzőit, úgy csinálta a dolgait ahogy ő szerette, Chip pedig ezt nem tűrte. Egy 5 éves terv 1. évén vagyunk túl, ha most megmarad egy ilyen sztár a csapatban, akkor ebből túlburjánzó következmények lehettek volna. Chip döntött, neki nem kell Djax, a tervére veszélyesebb mint amennyire a hasznát veszi. Ezzel egyébként lehet egyetérteni vagy sem, utólag kiderül hogy jöttünk ki belőle. Djax nagyon jó WR, de nem Megatron, Fritzgerald szint, sose volt az és nem is lesz. Ettől még nálam top 10es Wr. összességében is, amellett hogy néhány dologban 1. a ligában, de nem tartom pótolhatatlannak. Egy az egyben nem lehet utánozni, hogy hozunk egy alacsony speedstert és kész is a pótlás tized annyiért, de lehet hogy most hozunk egy magas elkapót (hány éve követel mindenki egy ilyen WR-t? 😀 ) Meglátjuk, én lehiggadva és felocsúdva azt mondom hogy in Chip I trust. Tavaly olyat tett amire senki nem számított, és őszintén szólva itt nem éreztem azt hogy mi szépen fel is értünk a hegy tetejére ezzel, hanem ezt az út elejének érzem. Idén papíron se Djax-el se nélküle nem lettünk volna pariban a Seahawks-al, 49ers-el, Denverrel, 2 év múlva bőven lehetünk így is úgy is.
több mint 11 éve
Picit nehezen tudom elképzelni, hogy pont a fővárosi csapat igazolja le jókor garantált lóvéval, ha annyira komolyak lennének a bandázások.Elég rossz üzenete lenne, kb egy ilyen h: bandázzatok csak nyugodtan, így is-úgyis nagy pénzt kaszáltok amiért ráadásul össze se kell törnötök magatokat.
több mint 11 éve
azért kérdezett a Raiders és a 49ers FO utána a LAPD-nél (L.A. rendőrség).Az csak a sajtó spekulációja, nem tudjuk még mindig, hogy mi volt a kiváltó ok.HighlanderMegint naiv leszek: Amcsi észt megérteni innen nem lehet de akkor Washingtonban ezek szerint nem számít a gangnam style?zsoeoNa ez nem egy őszinte mosoly, sokkal inkább egy rábasztok még erre vicsor.inkább egy "na, itt a 16 milla a zsebben, ki a fasza gyerek?" mosolyAmadeus91
Shawn84
több mint 11 éve
Az csak a sajtó spekulációja, nem tudjuk még mindig, hogy mi volt a kiváltó ok.Megint naiv leszek: Amcsi észt megérteni innen nem lehet de akkor Washingtonban ezek szerint nem számít a gangnam style?zsoeoNa ez nem egy őszinte mosoly, sokkal inkább egy rábasztok még erre vicsor.inkább egy "na, itt a 16 milla a zsebben, ki a fasza gyerek?" mosolyAmadeus91
Shawn84
több mint 11 éve
Megint naiv leszek: Amcsi észt megérteni innen nem lehet de akkor Washingtonban ezek szerint nem számít a gangnam style?Na ez nem egy őszinte mosoly, sokkal inkább egy rábasztok még erre vicsor.inkább egy "na, itt a 16 milla a zsebben, ki a fasza gyerek?" mosolyAmadeus91
Shawn84
több mint 11 éve
Na ez nem egy őszinte mosoly, sokkal inkább egy rábasztok még erre vicsor.inkább egy "na, itt a 16 milla a zsebben, ki a fasza gyerek?" mosoly
Shawn84
több mint 11 éve
Na ez nem egy őszinte mosoly, sokkal inkább egy rábasztok még erre vicsor.Photoshop! oh...wait...😕
Shawn84
több mint 11 éve
Na ez nem egy őszinte mosoly, sokkal inkább egy rábasztok még erre vicsor.