Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Mathis megkapta a bónuszát:
 instagram.com/p/mWFoiyHxAV#
😕)MarioAna
komment XD "I'll give you a dollar for that check."
Ezt egy enyhe célzásnak veszem 😀 Nem tudom mi lesz Mathis papával, nem kéne megválni tőle

Jackson témához:
DeSean Jackson's taped interviewed w/ Stephen A. Smith, "which will clear up everything," per a Jackson spokesperson, will air tom. on ESPN.

Meglepődnék, ha bármit is tisztázna, max az lesz a konklúzió, hogy csúnya rossz Eagles meg rasszista Chip. 😀

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
xDD

kapni fog ő nagy lóvét még 😀

több mint 11 éve
MarioAna 1 997
Mathis megkapta a bónuszát:
 instagram.com/p/mWFoiyHxAV#
😕)

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Megnéztem a maradék 3 elérhető meccsét. Voltak hibái. Átlagosan játszott.
Így, hogy van nekünk Jenkins-ünk, N.Allen-ünk és Wolff-unk nem hiszem, hogy annyira rá vagyunk szorulva a safety posztra, hogy mindenképpen kell ide húzni első körben.
Pryorból jó kis safety lehet, szóval inkább Ő első körben, mint pl. Bucannon másodikban, de ha van vmi jó WR, akkor inkább Őt húznám be. Safety meg jöhet nyugodtan később is.

Első körben QB, RB, OL,TE(bár Ebron csúszás?) 99%, hogy nem fog érkezni első körben.
Tehát marad WR, DL, CB, S és a Mosley, KVN, Dee Ford hármas.
- DL be úgy lenne ráció, ha pl jönne Nix NT-nek, Logan meg minőségi első számú csere lenne mindhárom poszton, ha esetleg a kezdőből kiszorulna. Erre kevés esélyt látok jelenleg.
- Ha van vmi isten CB, akkor Őt szívesen látnám nálunk, de ez se az a kimondott 1. napos need.
- Safety majd kiderül, de ez se az az égető nagy need.
- Mosley, KVN pick (igaz utóbbit nem várják első körbe) majd igazán jövőre lehetne kifizetődő (már ha beválnának). Dee Ford-ot meg nagyon remélem, hogy nem húzzuk be első körben. 😀

- Vagyis nálam maradna a WR-húzás aminek nagyon tudnék örülni és még 3.nap is ha úgy van, akkor érkezhetne egy elkapó.
- Jah és persze ott van a letrade, kitrade lehetősége, aminek a legjobban örülnék. 😀
több mint 11 éve
nekem pl Pryor nem jön be olyan nagyon. Annyiszor elküldik gyufáért, hogy fáj néznem.Mondjuk szinte mindegyik safetyről el lehet ezt mondani. Nálam most Ha-Ha a Nr 1. Őt jobban a csapatba illőnek érzem, játékstílust tekintve.Shawn84
Megnéztem a Cincinnati elleni meccsét. Semmit nem csinált. De tényleg konkrétan semmi olyat amire azt mondanám, hogy nah ez szép volt. Pár szerelés és ennyi.
Nah mondom 1 meccs nem meccs. Jöjjön a Kentucky elleni.
 www.youtube.com/watch?v=Io0tKa1cCeU
0:20! Komoly amit csinál? 😀
1:00-nál is nagyon szépen felveszi a WR-t. 😀 Még jó, hogy túldobta a QB.
1:45-nél az a szerelési kísérlet mi? 😀 Odafut és megáll a WR előtt, aki meg nyilván elmegy oldalra.
2:05-nél legalább megakadályozta az elkapást.
3:40-nél az a szerelési kísérlet. Jézusom.
5:00-nél is megakadályoz egy elkapást
5:20-nál hogy megy oda? Kicsit vállal nekimegy és kész. Én érzem magam kellemetlenül már. 😀

Gyorsan megnézem még1 meccsét.
 www.youtube.com/watch?v=0oC5QVHAhhM
0:30-nál szépen fellép és szereli a WR-t
1:00-nál is szépen betömi a lyukat.
1:15-nél azért szépen megbünteti a WR-t.
4:55-nél szép open-field tackle (meg az előző playben is jól levitte a WR-t)
5:30-nál is szép play futás ellen.
6:30nál szép inti
7:55-nél is szépen érkezik.
Nah a Rutgers ellen úgy játszott, mint egy első körös safety. Le a kalappal. Majd még megnézem tőle a maradék 2-3 meccset is.
Mindenesetre egy kicsit kicsinek tűnik.
több mint 11 éve
Pedig azt írták többen is, hogy a TE elleni védekezés miatt és mert elkapóra is rá lehet állítani tetszik Kellynek, amellett, hogy athletikus. Shawn84
Hát jah lényegében csak erre jó, mert emberfogáshoz nem kell ész. 😀 (Jó egy kicsit igen.)
De komolyan olyan hibákat vét a 3 meccs alapján amit néztem tőle, hogy visszasírnám Chung-ot, ha Eagles mezben vétene ilyeneket. 😀 És sztem az a legrosszabb, ha fejben hülye a focihoz vki (khmm...Ernie Sims khmm..)

Jah a TE elleni védekezésünk javulhatna. (Bár lényegében mind1ik) Ez alapján a ligában a 24. "legjobban" védekeztünk ellenük:  www.footballoutsiders.com/stats/teamdef
De, ha lehet akkor ezt a FO ne Bucannon-al oldja meg légyszi. 😀
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Egyre jobban tetszik nekem Bucannon. Közel sem tökéletes, de a hibái talán korrigálhatónak tűnnek, míg az erősségeit már a karrierje elején kamatoztathatja. Úgy gondolom, hogy ahhoz hogy megszerezhessük vhogy a 2. kör elejére kellene jutni. Jelenleg jobban örülnék 2 pickenek 35-40 között mint az 1/22-nek és a 2/22-nek. És egy esetleges ilyen trade-nél, még papíron kaphatunk egy középső kört is mellé. 2. körben nagyon jó játékosokat lehet húzni idén...Cooltiszo
Múltkor megnéztem az Oregon elleni meccsét, hát ott nagyon gyenge volt.
Most megnéztem gyors az USC elleni meccsét.
 www.youtube.com/watch?v=HPb-6tEiYSk
1:30-nál nagyon csúnyán benne van a TD-ben. 2:30-kor egy safety nem próbálhat így meg szerelni. Mintha socceres védő lenne. J.Page csinált ilyeneket. 😀

Olyan hűde pozitív momentuma pedig nem jól. Itt se játszott kimondottan jól. Az a bajom vele, hogy tehetséges meg minden, de nagyon sokat kell még javítani a játékán. Minden elemében. Kérdés, hogy ér-e első két kört ez. Főleg ilyen mély draft-classban. Még február környékén vhol twitteren olvastam, hogy Chip keresi a 6-1, 215-ös safety-ket. Bucannon tökéletesen megfelel ennek.

Nah néztem gyors még1et.
Stanford ellen:
 www.youtube.com/watch?v=BEMmWBoAivs
Első playben leküldi a földre a WR. 3:15-nél berohan a sűrűjébe közben az RB meg már elment. És többször vannak ilyenjei. Csak párszor nézze el és nagyon megszophatja vele a csapat. Később szerzett egy intit 4:40-nél de az a QB baszta el, mert alul-dobta a WR-t. 6:25-nél mit csinál? Egy safety nem csinálhat ilyet. 7:15-nél megint eltűnik.

Lehet, hogy fizikailag tökéletes meg minden, de fejben hülye a focihoz. Amikor alig van pickünk nehogy elpazaroljunk rá első két körös pick-et, mert sokkot kapok. 😀
Arról nem is beszélve, hogy a két meccs közül egyiken se mutatott olyat, hogy neki korai körös picknek kéne lennie.Bébé
Pedig azt írták többen is, hogy a TE elleni védekezés miatt és mert elkapóra is rá lehet állítani tetszik Kellynek, amellett, hogy athletikus. nekem pl Pryor nem jön be olyan nagyon. Annyiszor elküldik gyufáért, hogy fáj néznem.Mondjuk szinte mindegyik safetyről el lehet ezt mondani. Nálam most Ha-Ha a Nr 1. Őt jobban a csapatba illőnek érzem, játékstílust tekintve.
több mint 11 éve
Egyre jobban tetszik nekem Bucannon. Közel sem tökéletes, de a hibái talán korrigálhatónak tűnnek, míg az erősségeit már a karrierje elején kamatoztathatja. Úgy gondolom, hogy ahhoz hogy megszerezhessük vhogy a 2. kör elejére kellene jutni. Jelenleg jobban örülnék 2 pickenek 35-40 között mint az 1/22-nek és a 2/22-nek. És egy esetleges ilyen trade-nél, még papíron kaphatunk egy középső kört is mellé. 2. körben nagyon jó játékosokat lehet húzni idén...Cooltiszo
Múltkor megnéztem az Oregon elleni meccsét, hát ott nagyon gyenge volt.
Most megnéztem gyors az USC elleni meccsét.
 www.youtube.com/watch?v=HPb-6tEiYSk
1:30-nál nagyon csúnyán benne van a TD-ben. 2:30-kor egy safety nem próbálhat így meg szerelni. Mintha socceres védő lenne. J.Page csinált ilyeneket. 😀

Olyan hűde pozitív momentuma pedig nem jól. Itt se játszott kimondottan jól. Az a bajom vele, hogy tehetséges meg minden, de nagyon sokat kell még javítani a játékán. Minden elemében. Kérdés, hogy ér-e első két kört ez. Főleg ilyen mély draft-classban. Még február környékén vhol twitteren olvastam, hogy Chip keresi a 6-1, 215-ös safety-ket. Bucannon tökéletesen megfelel ennek.

Nah néztem gyors még1et.
Stanford ellen:
 www.youtube.com/watch?v=BEMmWBoAivs
Első playben leküldi a földre a WR. 3:15-nél berohan a sűrűjébe közben az RB meg már elment. És többször vannak ilyenjei. Csak párszor nézze el és nagyon megszophatja vele a csapat. Később szerzett egy intit 4:40-nél de az a QB baszta el, mert alul-dobta a WR-t. 6:25-nél mit csinál? Egy safety nem csinálhat ilyet. 7:15-nél megint eltűnik.

Lehet, hogy fizikailag tökéletes meg minden, de fejben hülye a focihoz. Amikor alig van pickünk nehogy elpazaroljunk rá első két körös pick-et, mert sokkot kapok. 😀
Arról nem is beszélve, hogy a két meccs közül egyiken se mutatott olyat, hogy neki korai körös picknek kéne lennie.
több mint 11 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
Egyre jobban tetszik nekem Bucannon. Közel sem tökéletes, de a hibái talán korrigálhatónak tűnnek, míg az erősségeit már a karrierje elején kamatoztathatja. Úgy gondolom, hogy ahhoz hogy megszerezhessük vhogy a 2. kör elejére kellene jutni. Jelenleg jobban örülnék 2 pickenek 35-40 között mint az 1/22-nek és a 2/22-nek. És egy esetleges ilyen trade-nél, még papíron kaphatunk egy középső kört is mellé. 2. körben nagyon jó játékosokat lehet húzni idén...
több mint 11 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
Nálatok Chung hogyan teljesített?tamasboldizsar
ha azt mondom, hogy hulladék szar volt, akkor szerintem nem túloztam.mustaine
Én a szartól kérnék elnézést, ha ahhoz hasonlítanám 😊Attis
Hát nem zártuk a szívünkbe, de alapvetően bajlódott vállsérüléssel is és nem feküdt neki az amit a S-einktől elvárunk. Klasszikus SS pozícióban még talán elmegy kategóriába beleférne ha nem bajlódna a vállával, de coverage-ben nem lehet tőle sokat várni, 1-1eket is elveszítette és zónákat se lehet rábízni jó szívvel egyedül.
több mint 11 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
ha azt mondom, hogy hulladék szar volt, akkor szerintem nem túloztam.mustaine
Én a szartól kérnék elnézést, ha ahhoz hasonlítanám 😊
több mint 11 éve
Bekemnek örülnék, jóvóna. Jó elkapó, nem érdekelne djax elküldése ha ő hozzánk kerülne 😀ano92
Jah igen, minthogy Akerst is simán pótolja Henery és hogy jobban jártunk. 😀
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Bekemnek örülnék, jóvóna. Jó elkapó, nem érdekelne djax elküldése ha ő hozzánk kerülne 😀

több mint 11 éve
Elkapók!

Beckham:
 igglesblitz.com/2014/04/beckham/

Cooks:
 www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Oregon-State-WR-Brandin-Cooks-thinks-he-can-do-it-like-DeSean-Jackson-and-do-it-better.html
több mint 11 éve
Mi ez az anonim alkoholista klub? 😀Shawn84
most esett le, hogy miért ez a nick-e 😀Bébé
xDD
evolution of ano. Anonymus13 > anomaster > ano > ISZONYATNAGYKIKURTÜBERÁLLATMACSOISTEN

több mint 11 éve
OTA-k:
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Offseason-Workout-Program-Dates-Announced/efd8d61a-8daa-456d-b132-c88c7f403dd0
több mint 11 éve
Preseasonban nagyon jó volt. Utána meg nagyon szar. 😀
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
ha azt mondom, hogy hulladék szar volt, akkor szerintem nem túloztam.

több mint 11 éve
Hurrá hangulat volt hogy elment. A legszarabb volt a szar secondaryban.
több mint 11 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Nálatok Chung hogyan teljesített?
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
A szívbaj kerülgetett mikor ezt megláttam. 😀 😛

McCoy signs with Redskins

aztán kiderült Colt McCoyról van szó 😀dande
én is kb úgyanígy voltam vele 😀

több mint 11 éve
Most ez azt jelenti, hogy Davis hatalmas D# guru? 😀
 www.profootballfocus.com/blog/2014/04/03/unblocked-pressure-defense/
több mint 11 éve
Mi ez az anonim alkoholista klub? 😀Shawn84
most esett le, hogy miért ez a nick-e 😀
több mint 11 éve
Mi ez az anonim alkoholista klub? 😀
több mint 11 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
Lelépett Chung.. bebaszok, mint enimöl!karmigran
Már a FA kezdetén.
Most igazolta le a Pats és ha rosterre kerül, akkor 1 millával megkönnyíti az a cap-space-ünket.Bébé
Pardon. Legalább most nem iszok ok nélkül 😊