Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Caplan:WR Kelvin Benjamin és CB Aaron Colvin is jön vizitre.
Számomra most lett világos, hogy a viziteken nem lehet a játékosokkal gyakorlatokat csináltatni.
Ezek "csak" a beszélgetésről és legfőképpen az egészségügyi állapot felméréséről szólnak.
Benjamin 1-2 napja lett részletesebben átbeszélve.
Aaron Colvin CB - Oklahoma (Big12)
5-11, 177
2012 (13 meccs 13 kezdő): 61 tackles, 2,5 TFL, 2 sack, 4 INT, 14 pdf
2013 (11 meccs 8 kezdő): 55 tackles, 5 TFL, 1 sack, 1 INT, 3 pdf
Senior Bowl-on elszakította az ACL-jét. Előtte 2. körbe várták.
Van olyan CB állományunk, hogy idén még elviseljük, hogy nem fog játszani. Jövőre meg robbanthatna. Az utóbbi időben már az ACL sérülés se olyan durva. Ha jól tudom, akkor ez az első neki. Majd kiderül, hogy milyen jelenleg a térde. Reméljük, hogy nem egy újabb Ingram effektus lenne, ha behúznánk.
több mint 11 éve
Jordan Tripp OLB jön vizitre hozzánk és a jelentések alapján élénken érdeklődünk iránta.Anno ezt írtam róla:
www.bleedinggreennation.com/2014/4/6/5588108/2014-nfl-draft-jordan-tripp-visit-eagles-montana-linebackerHighlander
Jordan Tripp
6-3, 237, Senior , Másodosztályban” játszott.
2012: 95 tackles, 13,5 TFL, 5,5 sack, 2 pdf, 1 INT
2013: 100 tackles, 5,5 TFL, 2 sack, 2 pdf, 3 INT
Részt vett a Senior Bowl-on. Vki azt mondta h nem igazán ment neki és főleg atletikussága gyenge, más meg pont azt emelte ki, szóval jah. 😀 Majd a combine talán vmennyire választ ad rá.
Colt Anderson-hoz hasonlóan, Ő is a Montana járt egyetemre.
Sajnos csak egy vidi van fent róla, az alapján semmi extra. 3. napos pick, 4. körre teszik. A kemény egy meccs alapján, annyit nem adnék érte. Szerelni is elég furán szerel (már ha le tudja vinni az embert) Utsó körökben nagyon talán elgondolkodnék rajta, de egyáltalán nem nyűgözött le.
Inkább ILB-nek gondolom 3-4-es rendszerben.
Combine eredményei:
40 yard: 4,67 sec
Fekvenyomásnál 22 ismétlés. Aránylag nagyot ugrik.
3-cone: 6,89 sec - kurvajó
20 yard shuttle: 3,96 sec - kurvajó
Nagyon-nagyon rövid karjai vannak.
több mint 11 éve
Jordan Tripp OLB jön vizitre hozzánk és a jelentések alapján élénken érdeklődünk iránta.www.bleedinggreennation.com/2014/4/6/5588108/2014-nfl-draft-jordan-tripp-visit-eagles-montana-linebacker
Adam Caplan @caplannfl
#Eagles are scheduled to work out G/T Laurent Duvernay-Tardif (McGill) today or Tuesday.
www.bleedinggreennation.com/2014/4/7/5590480/2014-nfl-draft-eagles-laurent-duvernay-tardif-visit
több mint 11 éve
Avant szerintem bárhova kerül, nagyon jól fognak vele járni. A Panthersben lehet még 2-3 szép éve, nagyon szorítok neki.
több mint 11 éve
Avant vizitre megy a párducokhoz:www.bleedinggreennation.com/2014/4/6/5588778/panthers-to-host-former-eagles-wide-receiver-jason-avant
és egy kis elmélkedés Henery jövőjéről:
www.bleedinggreennation.com/2014/4/6/5587410/alex-henery-eagles-kicker-future
több mint 11 éve
Az a kérdés, hogy mik az igényeink WR poszton. Ha azok közül akarunk valakit akikre kiemelt figyelmet fordítunk....akkor muszáj lesz feltradelni. 😊Azért az elég kérdéses, hogy ilyen kevés pick-kel felmennének-e érte. Mondjuk így h D-Jax off, könnyen meglehet h feltesznek Chipék mindent egy lapra, de nagyon meglepődnék ilyen mély WR class-nél, úgy, hogy több hiányposzt is van. Meg ugye lehet még a futóinkkal is bizniszelni (Brown, Polk)HighlanderNem is akárkik. 8-) Örülnék ha felmennénk pl. Evansért. Illetve aki még interested...az Dee Ford. Ez a pick is tetszene.GreengoHmm, private visit ill. very interested státuszban csak WR-ek vannak ha jól látom.HighlanderItt van , hogy ki volt priváton vagy ki iránt érdeklődünk...stb:Tudom, de azokból ilyen összesítettet még nem nagyon láttam egyik oldalon sem. csak egyesével csepegtetik.Shawn84Akik nálunk vizitálnak:
www.bleedinggreennation.com/2014-nfl-draft-philadelphia-eagles-draft-prospect-visits
Meg lényegében ez is az:
www.phillymag.com/birds247/2014/03/20/eagles-pre-draft-tracker/
Workoutosat most hirtelen nem találtam.Bébé
walterfootball.com/draft2014meetingsteams.php Illetve az összes csapatnál mi a helyzet.Greengo
Sok a hiányposzt és kevés a pick. Ebből kiindulva nem is fogunk tudni minden lyukat "rendesen" betömni így sztem benne van az is, hogy akkor rámegyünk 1-2 kiszemeltre.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Azért az elég kérdéses, hogy ilyen kevés pick-kel felmennének-e érte. Mondjuk így h D-Jax off, könnyen meglehet h feltesznek Chipék mindent egy lapra, de nagyon meglepődnék ilyen mély WR class-nél, úgy, hogy több hiányposzt is van. Meg ugye lehet még a futóinkkal is bizniszelni (Brown, Polk)Nem is akárkik. 8-) Örülnék ha felmennénk pl. Evansért. Illetve aki még interested...az Dee Ford. Ez a pick is tetszene.GreengoHmm, private visit ill. very interested státuszban csak WR-ek vannak ha jól látom.HighlanderItt van , hogy ki volt priváton vagy ki iránt érdeklődünk...stb:Tudom, de azokból ilyen összesítettet még nem nagyon láttam egyik oldalon sem. csak egyesével csepegtetik.Shawn84Akik nálunk vizitálnak:
www.bleedinggreennation.com/2014-nfl-draft-philadelphia-eagles-draft-prospect-visits
Meg lényegében ez is az:
walterfootball.com/draft2014meetingsteams.php Illetve az összes csapatnál mi a helyzet.Greengo
több mint 11 éve
Nem is akárkik. 8-) Örülnék ha felmennénk pl. Evansért. Illetve aki még interested...az Dee Ford. Ez a pick is tetszene.Hmm, private visit ill. very interested státuszban csak WR-ek vannak ha jól látom.HighlanderItt van , hogy ki volt priváton vagy ki iránt érdeklődünk...stb:Tudom, de azokból ilyen összesítettet még nem nagyon láttam egyik oldalon sem. csak egyesével csepegtetik.Shawn84Akik nálunk vizitálnak:
Meg lényegében ez is az:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Hmm, private visit ill. very interested státuszban csak WR-ek vannak ha jól látom.Itt van , hogy ki volt priváton vagy ki iránt érdeklődünk...stb:Tudom, de azokból ilyen összesítettet még nem nagyon láttam egyik oldalon sem. csak egyesével csepegtetik.Shawn84Akik nálunk vizitálnak:
Meg lényegében ez is az:
több mint 11 éve
Round 1 Pick 22: Odell Beckham, WR, LSU (A)Round 3 Pick 1 (HOU): Deone Bucannon, SS, Washington State (A)
Round 3 Pick 22: Keith McGill, CB, Utah (B+)
Round 4 Pick 1 (HOU): Demarcus Lawrence, DE, Boise State (A)
Round 4 Pick 22: Adrian Hubbard, OLB, Alabama (A-)
Round 5 Pick 22: Justin Ellis, DT, Louisiana Tech (A-)
Round 7 Pick 22: Aaron Colvin, CB, Oklahoma (B-)
Egy ilyen drafthoz mit szólnátok?
több mint 11 éve
Itt van , hogy ki volt priváton vagy ki iránt érdeklődünk...stb:Tudom, de azokból ilyen összesítettet még nem nagyon láttam egyik oldalon sem. csak egyesével csepegtetik.Shawn84Akik nálunk vizitálnak:
Meg lényegében ez is az:
walterfootball.com/draft2014meetingsteams.php Illetve az összes csapatnál mi a helyzet.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Tudom, de azokból ilyen összesítettet még nem nagyon láttam egyik oldalon sem. csak egyesével csepegtetik.Shawn84Akik nálunk vizitálnak:
Meg lényegében ez is az:
Workoutosat most hirtelen nem találtam.
több mint 11 éve
Tudom, de azokból ilyen összesítettet még nem nagyon láttam egyik oldalon sem. csak egyesével csepegtetik.Csak mert az igazán lényeges azok a philadelphiai vizitek meg a workout-ok.BébéEz egy Walterfootballos lista. Nincsenek részletek, csak hogy vizit volt velük.Shawn84Eddig velük vizitált a csapat:Mármint ez így interjú meg pro day részvétel mind?
Shawn84
Vagy csak azoknak a névsora akik jönnek Philly-be meg akiket workoutoltuk?Bébé
több mint 11 éve
Csak mert az igazán lényeges azok a philadelphiai vizitek meg a workout-ok.Ez egy Walterfootballos lista. Nincsenek részletek, csak hogy vizit volt velük.Shawn84Eddig velük vizitált a csapat:Mármint ez így interjú meg pro day részvétel mind?
Shawn84
több mint 11 éve
Ez egy Walterfootballos lista. Nincsenek részletek, csak hogy vizit volt velük.Eddig velük vizitált a csapat:Mármint ez így interjú meg pro day részvétel mind?
Shawn84
több mint 11 éve
Eddig velük vizitált a csapat:Mármint ez így interjú meg pro day részvétel mind?
Shawn84
Vagy csak azoknak a névsora akik jönnek Philly-be meg akiket workoutoltuk?
több mint 11 éve
Eddig velük vizitált a csapat:Kelvin Benjamin, WR, Florida State (COM)
Tajh Boyd, QB, Clemson (SR)
Jonathan Brown, LB, Illinois (SR)
Philly Brown, WR, Ohio State (COM)
Martavis Bryant, WR, Clemson (COM)
Deone Bucannon, DB, Washington State (SR)
Will Clarke, DL, West Virginia (SR)
Brandin Cooks, WR, Oregon State (VINT)
Darqueze Dennard, DB, Michigan State (COM)
Dakota Dozier, G, Furman (EW)
Mike Evans, WR, Texas A&M (PRI)
Dee Ford, DL, Auburn (INT)
Kyle Fuller, CB, Virginia Tech (PRO)
Trey Hopkins, OL, Texas (PRO)
Adrian Hubbard, LB, Alabama (COM)
Dontae Johnson, DB, N.C. State (COM)
Wesley Johnson, OL, Vanderbilt (SR)
Devon Kennard, LB, USC (EW)
Cody Latimer, WR, Indiana (PRI)
Johnny Manziel, QB, Texas A&M (COM)
Keith McGill, DB, Utah (COM)
Ryan Shazier, LB, Ohio State (COM)
Charles Sims, RB, West Virginia (SR)
Robert Thomas, DL, Arkansas (PRO)
Khyri Thorton, DL, Southern Miss (PRO)
Kyle Van Noy, LB, Brigham Young (SR)
Jaylen Watkins, WR, Florida (PRI)
több mint 11 éve
Igazság szerint, minden posztra más jelöltem volt, és nem vagyok teljesen elégedett, de én kiegyeznék ezzel a draftal a valóságban is. Benjamin számomra egyértelmű volt, másik igazán értékén lévő játékost nem láttam, és nekem a Cb poszt jelenleg nem akkora hiányposzt, hogy az elején mindenképpen húznék. Terveztem hátsó körben CB-t húzni, de végül ott sem volt akit igazán be akartam volna. Aaron Colvint szerettem volna megszerezni, de őt elég korán kivitték az 5. körben, kicsit meg is bántam már, hogy nem őt húztam be. Safetyre szerintem szükség van, és hiába project játékos, egy év alatt sokat fejlődhet, és jövőre nem biztos, hogy bármelyik safety jobb lenne nála. Idén még talán belefér Bucannon. LB poszton Smallwoodot és Will Clarkeot sem ismerte, ez az én hibám, éppen ezért nem is igazán vettem figyelembe egyikőjüket sem. Most úgy érzem Kellyék nem feltétlenül egy pass rusher OLB-re mennek rá, inkább gy univerzálisabb Barwin szerű játékost szeretnének. Ezeket a dolgokat is próbáltam figyelembe venni. Persze lehet, hogy néhol mellé lőttem, és rosszul értelmeztem az eddigi nyilatkozatokat, cikkeket 😀 Fergusont már régebben kinéztem magamnak, nekem bejön az ő játéka, és Logan cseréjének szántam kezdettől fogva. Annak tökéletesnek érzem őt. DAT-ot nem szeretném semmi esetre sem. Illetve egész pontosan még egy futót nem akarok a csapatban látni. Maximum UDFA-ként. Bármilyen picket baromságnak tartok olyan posztra elpazarolni, ahol bőven meg vagyunk minőségben és mennyiségben egyaránt. Itt jött volna Huff mint írtam, aztán hírtelen kellett valaki mást nézni. Utólag a Colvin pick nekem is jobban tetszene, de én Jonesban is látok fantáziát. Nem világmegváltó, de tényleg egy Avant szerű 3rd down játékos lehet belőle. Fultonnál nem figyeltem én semmilyen blokkolási sémát. Ezen a helyen egy jó értéknek tartom, és project játékosnak. Ha egy hasznos csere lesz belőle, már megérte. És erre szerintem képes is lesz. A másik jelöltem Wesley Johnson volt, ő elég univerzális és athletikus is. Végül aztán inkább a guard mellett döntöttem.Meg volt a Bowl.hu-s mock draft játék....
docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsbbN5jVO88QdEg5ODlfaU8wbE0zOHd1c1RkTTk4VHc&usp=sharing#gid=0
Az Eaglesnek én húztam. Azt nem mondanám, hoyg maradéktalanul elégedett vagyok, de azt hiszem, hogy sikerült jól kijönni a szar választási hely miatti hátrányból. Lényegében mindenki kiment akiket igazán szerettem volna az első 3 körben.
Shawn84
.BleedingGreen
több mint 11 éve
Benjaminról ez volt, és lényegesen nem is változott:Nem rossz húzás sem Benjamin, sem Bucannon, de mindkettő elég project játékos, akikben jócskán van kockázat. Benjaminről már írtam korábban, én Leet jobbnak tartom, de egyiket sem kedvelem túlzottan. Ha értékre húzunk Roby vagy Fuller nálam előrébb vannak, persze papírforma szerint őket sem tudnánk a kezdőben használni azonnal.Benjaminról leírnád légyszi még egyszer a véleményedet? (Elfelejtettem és érdekel, hogy mit gondolsz róla)
Christian Jonest nem vittem volna el a 3. körben. Sokoldalú, a játék minden eleméhez hozzá tud tenni, ezért vonzó lehet nekünk. Viszont fejben szerintem gyenge, Kendrickshez hasonló. Személy szerint Smallwoodot jobban kedvelem. BleedingGreen
Valamint Smallwood kedvelése plusz pont. 😀 (bár az 5 sec-es 40 yardja egy kicsit elbizonytalanított 😀 ) Nem tudod, hogy most milyen sérüléssel küzd? (csak egyik oldalon láttam a keresztet a neve mellett)Bébé
Nem feltétlenül a kedvenc WR-em az idei classból, de ha Cooper nem marad, akkor megfelelő pótlás lenne. Még messze van a kész játékostól, de már így is veszélyes. Vannak dropjai, de szerintem főleg koncentráció hiányra és kapkodásra vezethetőek vissza, mert sokszor olyankor droppolt, ha tök üresen volt, ill. slant routeoknál mozgás közben nem fejezte be rendesen az elkapást. (Ugyanakkor fontos pillanatokban csinált meg nagy elkapásokat.) A combineon is látszott, hogy még nem egy igazán csiszolt route-futó, bár az alkata miatt valószínűleg sose a hirtelen megállás/irányváltás lesz az erőssége, de még ebben is javulhat.Amit még jól csinál az a futás blokkolás. Mondhatnánk, hogy ilyen mérettel ez elvárható, de láttunk már olyan nagyembert, aki nem agilis ilyenkor és nem hajlandó rendesen odatenni magát.
BleedingGreen
Lee tavaly ilyenkor még lehetséges top10-es picknek számított volna, ha kijöhetett volna. Nagyon jó volt újoncként, második évében pedig még sokkal jobb (1700+ yard, 14 TD, egy vállsérülésből felépülő Barkleyval) meg is kapta Biletnikoff Awardot (legjobb egyetemi elkapó). Tavaly szerintem főleg a sérülései vetették vissza, az USC támadósor általános gyengülése mellett. De ha nem hagy ki több meccset sérülés miatt, így is meglett volna neki az 1000 yard. A sérülékenysége gond lehet. Benne van, hogy top elkapó legyen, de Maclinhez hasonló underachiever is lehet belőle rosszabb esetben. Jelenleg jobbnak tartom Benjaminnál, akiből viszont ha kihoznánk a potenciált, akkor igazi szörny lehet.
Smallwoodnak combhajlitó izom (hamstring) sérülése volt /van amit a combinenon szenvedett el a 40 yard alatt (rosszabb idejében ez is benne lehet), a UConn pro dayre sem jött rendbe teljesen.

több mint 11 éve
Nem rossz húzás sem Benjamin, sem Bucannon, de mindkettő elég project játékos, akikben jócskán van kockázat. Benjaminről már írtam korábban, én Leet jobbnak tartom, de egyiket sem kedvelem túlzottan. Ha értékre húzunk Roby vagy Fuller nálam előrébb vannak, persze papírforma szerint őket sem tudnánk a kezdőben használni azonnal.Benjaminról leírnád légyszi még egyszer a véleményedet? (Elfelejtettem és érdekel, hogy mit gondolsz róla)
Christian Jonest nem vittem volna el a 3. körben. Sokoldalú, a játék minden eleméhez hozzá tud tenni, ezért vonzó lehet nekünk. Viszont fejben szerintem gyenge, Kendrickshez hasonló. Személy szerint Smallwoodot jobban kedvelem. BleedingGreen
Valamint Smallwood kedvelése plusz pont. 😀 (bár az 5 sec-es 40 yardja egy kicsit elbizonytalanított 😀 ) Nem tudod, hogy most milyen sérüléssel küzd? (csak egyik oldalon láttam a keresztet a neve mellett)
több mint 11 éve
Meg volt a Bowl.hu-s mock draft játék.Nem rossz húzás sem Benjamin, sem Bucannon, de mindkettő elég project játékos, akikben jócskán van kockázat. Benjaminről már írtam korábban, én Leet jobbnak tartom, de egyiket sem kedvelem túlzottan. Ha értékre húzunk Roby vagy Fuller nálam előrébb vannak, persze papírforma szerint őket sem tudnánk a kezdőben használni azonnal.
docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsbbN5jVO88QdEg5ODlfaU8wbE0zOHd1c1RkTTk4VHc&usp=sharing#gid=0
Az Eaglesnek én húztam. Azt nem mondanám, hoyg maradéktalanul elégedett vagyok, de azt hiszem, hogy sikerült jól kijönni a szar választási hely miatti hátrányból. Lényegében mindenki kiment akiket igazán szerettem volna az első 3 körben.
Shawn84
Ha kimegy a két top safety én nem biztos, hogy erőltetném a korai safety draftot. Bucannonnak sokat kell tanulnia, szerintem még ott sem tart képzettségben, ahol tavaly Wolff, amikor kihúztuk. Viszont van érzéke a nagy játékokhoz, amit meg kell becsülni.
Christian Jonest nem vittem volna el a 3. körben. Sokoldalú, a játék minden eleméhez hozzá tud tenni, ezért vonzó lehet nekünk. Viszont fejben szerintem gyenge, Kendrickshez hasonló. Személy szerint Smallwoodot jobban kedvelem. Ha OLB-ről beszélünk (Jones ILB lesz inkább) akkor itt már szóba jöhet pl. Will Clarke. Tweener, de ha nem megy neki az OLB, akkor a falba is be lehet tenni, jó passrusher, amire szükségünk van a falban is.
Ferguson jó depth. Jó passrushernek viszont nem mondanám, 1 sackje volt összesen az egyetemen. A jobb passusher Anthony Johnson, de őt elvitték korábban és talán ő a tehetségesebb is.
TJ Jonesban nincs semmi különös, optimális esetben jó 2., 3. elkapó lehet. Itt már elgondolkoztam volna DAT-on.
Fulton nem biztos, hogy a mi zone blocking rendszerünkbe illik, de értékre jó húzás. Zone blockingba a potenciális UDFA-k közül inkább Trey Hopkins (őt külön is meg fogjuk nézni) vagy talán Tyler Shatley (Clemson) illene.

több mint 11 éve
Jön vizitre hozzánk az OLB Jeremiah Attaochu:www.bleedinggreennation.com/2014/4/5/5584960/2014-nfl-draft-jeremiah-attaochu-eagles-visit
BGN mock draft. Dee Ford és Bucannon:
www.bleedinggreennation.com/2014/4/5/5575768/2014-nfl-mock-draft-eagles-defense-dee-ford
több mint 11 éve
Meg volt a Bowl.hu-s mock draft játék.Először is grat meg le a kalappal, hogy ennyi játékost ismersz meg lehoztad ezt a draftot. 7 körös draft az már nem piskóta.
docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsbbN5jVO88QdEg5ODlfaU8wbE0zOHd1c1RkTTk4VHc&usp=sharing#gid=0Shawn84
A draft maga nem igazán tetszik.
- Bár nehéz dolgod volt az első körben, mert elég sok jelölt kiment. Igazából pl. ilyen esetben nagyon tudnék örülni egy letradenek. Benjamin-ról kevés vidit láttam, de nem igazán vagyok vmi nagy fan-ja. Darabosnak tűnik. Potenciál nyilván megvan benne, de ilyen mély WR-classban nem hiszem, hogy ellőnék rá egy első köröset. Marqise Lee-ről még nem néztem igazán vidit, ha jó játékos, akkor inkább Őt húztam volna vagy maradt volna a CB.
- 2. kör: Bucannon. Igen nem ez a kedvenc pickem. 😀 Lehet behúztam volna Jaylen Wakints CB-t, ha már úgyis jön vizitre hozzánk. 😀 De nagy eséllyel vmi OLB-t berántottam volna itt. Marcus Smith pl bírom. Kareem Martint sajnos combine óta nem tudtam megnézni, de ott elég durva számokat hozott, lehet neki is van jövője 3-4-es OLB-ként,
- 3. kör: Christian Jones. Nálam Ő inkább ILB és ahogy írtad végülis az is kell. Most sajnos nem otthon vagyok, szóval nem tudom, hogy anno mit írtam róla, de 1 év tanulás után ki tudja mi lesz belőle. Teljesen korrekt pick.
A további emberkéket nem ismerem, de a DL-be is kell ember, a második WR húzást is támogatom, valamint az OL húzás is hasznos a legvégén.
Összességében egyedül csak az zavar, hogy nem érkezett OLB a drafton. Szóval megint maradna a T.Cole, B.Graham, C.Barwin trió, ami már tavaly is elég rizikós volt. 3. körben inkább Jeffcoat-ot vittem volna. Combine-on Ő is elég jól mozgott, ami meglepett és sajnos azóta nem tudtam jobban utánanézni, de talán jó húzás lett volna Ő is.
Bakker nagyon kevés pickünk van. 😀
több mint 11 éve
emberektől függetlenül, a posztok sorrendisége nekem tetszikugyanakkor a DL mélysége továbbra is kérdésnek tűnik: a kezdő adott, jönne valaki Draft-ról + van egy Curry, aki nem az a tipikus 3-4 DE, van tavalyról egy Joe Kruger, meg egy Square...hááát
több mint 11 éve
Meg volt a Bowl.hu-s mock draft játék. docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsbbN5jVO88QdEg5ODlfaU8wbE0zOHd1c1RkTTk4VHc&usp=sharing#gid=0
Round 1 - 22 Kelvin Benjamin, WR Florida State (Watkins, Evans, Mack, Barr, Pryor és Ha-Ha sem volt benn, az elkapók meg szépen fogytak, muszáj volt húzni valakit. Én Benjamint jobban kedvelem Marquise Leenél, és nagyobb fejlődési lehetőséget is látok benne, alkatilag tökéletes, nagy elkapót szeretnék a csapatba, így rá esett a választásom.)
Round 2 - 54 Deone Bucannon S, Washington State (A legjobb még elérhető safetyt sikerült behúzni, aminek Bébé biztosan nem örül, de Kelly lehet, hogy annál inkbb örülne. Én látok benne fantáziát, sokat kell még fejlődnie, de messze jobb prospectnek érzem mint anno Jarrett volt, vagy tavaly Wolff. Erősítést hozhat, igaz nem az első héttől.)
Round 3 - 86 Christian Jones, OLB, Florida State (Az egyik legnehezebb dolgom itt volt. Az elsőszámú jelöltem Marcus Smith volt, de őt 2 pickel korábban kihúzták, így maradt Jones, Jeffcoat és Reilly. Rilleyt a kora miatt kizártam, mert 5 év az nem kevés ezen a szinten, és a másik két játékosnál nem tart előbbre. Jeffcoat kicsit erőtlennek tűnik még, de gyors, és OLB poszton még nem szerepelt, akár Orakpohoz hasonló első szezonra is képes lehet. Jones pedig lassabb picit, de nagyobb darab, agulis és nagyot üt. Lehet, hogy ILB lesz inkább, de arar is szükségünk van)
Round 4 - 122 Ego Ferguson DT, LSU (Kell valaki Logan mellé a fal közepére, mert egyedül nem fogja bírni az egész szezont végignyomni. Ferguson ugyanonnan jön, ugyanaz volt a posztja, de nagyobb méretekkel rendelkezik. Erős, gyorsan indul, és nyomást is tud helyezni az irányítóra. DE poszton szintén hasznos lehet, a falba kellett az erősítés)
Round 5 - 162 TJ Jones, WR Notre Dame Josh Huffot sajnos elvitte a Cowboys előttem nem sokkal, amit draft közben be is néztem kicsit, annyira koncentráltam. Végül egy gyors vészmegoldásra volt szükség, és Jonesra esett a választásom. Nem tipikus slot elkapó, d otthonosan mozog ebben a szerepkörben is, és a vonal mellett is használható. Nem kimondottan gyors, de nem is igazán lassú. Tökéletes Avant pótlék lehet.)
Round 7 - 237 Zach Fulton OG, Tennessee (A 7. körben szinte mindegy kit húz az ember, az kissé lutri. Én az OL erősítését gondoltam aktuálisnak, és Fulton meglepetésre még benn volt. Őt tartom olyan jónak, hogy 1-2 év tanulás után Austin Howard szintű fejlődést mutasson, és átvegye a kezdőben valamelyik guard helyét. Erős ellenfelekkel szemben edződött,)