Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Landry érdekes lesz, szerintem ő lehet, aki nagyon különböző helyen szerepel az egyes csapatok boardjain. Akik a combine eredményeknek és az olyan adottságoknak "amik nem taníthatóak", főleg a sebességnek nagyobb jelentőséget tulajdonítanak, azoknál lehet, hogy lejjebb lesz, sőt akár nem is az első két napra lesz sorolva. Holnap lesz az LSU pro day, meglátjuk ott hogy szerepel. Nálunk el tudom képzelni, hogy magasra lesz sorolva, akár 2. körösként. Kétségtelen, hogy nem rendelkezik olyan gyorsulással és végsebességgel, mint pl. Beckham, de vannak olyan lépességei, amit egy NFL elkapónál szintén fontosnak tartanak. Jó route futó, jól érzi az üres területeket. Jó a keze, nem body catcher, kevés elejtett labdája volt, el tud kapni az események sűrűjében is. Jól használja a testét, jó az ütemérzéke. Kemény, nem tart az ütközésektől, és megbízható blokkoló. Ami érdekes, hogy 6'0 alatti létére az egyik legnagyobb kézmérettel rendelkezik az első két napra jósolt WR-ek között. Akkora keze, mint a 6'5-ös Benjaminnak (10 1/4) Náluk nagyobb kézmérettel, ahogy néztem csak Matthews rendelkezik.

több mint 11 éve
Nézd meg Landryt is. Meccset láttam és ott mindig jobban tetszett ő.Shawn84Ő?
4,77-et futott 40 yardon. Ez egy kicsit elrémiszt. 😀
De talán még ma vagy legkésőbb holnap meglesem.
több mint 11 éve
Nézd meg Landryt is. Meccset láttam és ott mindig jobban tetszett ő.Megnéztem róla gyors 2 vidit. Returnerként is segíthetné majd a csapatot, egész jó routoket fut. Blokkjai is elmennek. Elég durva elkapásokat is csinál néha. Jók a rugói, így simán magasabban játszik, mint amennyit a méretéből lehetne következtetni. Az félő, hogy néha nehezen tudott eljönni a LoS-ról és az NFL-ben ez még nehezebb lesz. De nagyon jó nézni a játékát. Felőlem jöhetne első körben.BébéNem értem miért vagytok érte oda. Semmi extrát nem láttam tőle, amitől nagyonn ki kéne húzni a zelején. Cooksot sokkalta jobban tartom még mindig, sőt Landryt a volt LSU csapattársat is előbb kihúznám.Shawn84Fejlődőképes , egyre jobbak a kezei , nagyon jó burstje van sebessége is egész jó , és YAC-ben sem elhanyagolható.Petikievak01
több mint 11 éve
Megnéztem róla gyors 2 vidit. Returnerként is segíthetné majd a csapatot, egész jó routoket fut. Blokkjai is elmennek. Elég durva elkapásokat is csinál néha. Jók a rugói, így simán magasabban játszik, mint amennyire a méretéből lehetne következtetni. Az félő, hogy néha nehezen tudott eljönni a LoS-ról és az NFL-ben ez még nehezebb lesz. De nagyon jó nézni a játékát. Felőlem jöhetne első körben.Nem értem miért vagytok érte oda. Semmi extrát nem láttam tőle, amitől nagyonn ki kéne húzni a zelején. Cooksot sokkalta jobban tartom még mindig, sőt Landryt a volt LSU csapattársat is előbb kihúznám.Shawn84Fejlődőképes , egyre jobbak a kezei , nagyon jó burstje van sebessége is egész jó , és YAC-ben sem elhanyagolható.Petikievak01
több mint 11 éve
Sajnos eddig nem nagyon volt jelemző, hogy Penn alumnit húzunk pedig főleg D oldalon vannak jó tehetségeik. Csak hogy két ember is említsek akit elszalasztottunk, akik bár sérülékenyek talán nálunk másként alakult volna a sorsuk: Sean Lee és N. Bowman és ugye mindkettő nem rossz LB.Egyébként ha már Penn State egy Daquan Jones (DT) is megtekinthetne talán....dandeHa már ott volt, biztos hogy megnézte őt is. Meg mivel államon belüliek, bármikor át is ruccanhatnak egy privát edzésre vagy dumálgatásra.Shawn84
több mint 11 éve
Fejlődőképes , egyre jobbak a kezei , nagyon jó burstje van sebessége is egész jó , és YAC-ben sem elhanyagolható.Odell Beckham Jr. ?? Én nekem a drafton most ő az a játékos akiért nagyon szurkolok hogy mi húzzuk be , bár kicsi de mégis reménykedem benne.Petikievak01Nem értem miért vagytok érte oda. Semmi extrát nem láttam tőle, amitől nagyonn ki kéne húzni a zelején. Cooksot sokkalta jobban tartom még mindig, sőt Landryt a volt LSU csapattársat is előbb kihúznám.Shawn84
több mint 11 éve
Egyébként ha már Penn State egy Daquan Jones (DT) is megtekinthetne talán....dandeHa már ott volt, biztos hogy megnézte őt is. Meg mivel államon belüliek, bármikor át is ruccanhatnak egy privát edzésre vagy dumálgatásra.
több mint 11 éve
Odell Beckham Jr. ?? Én nekem a drafton most ő az a játékos akiért nagyon szurkolok hogy mi húzzuk be , bár kicsi de mégis reménykedem benne.Petikievak01Nem értem miért vagytok érte oda. Semmi extrát nem láttam tőle, amitől nagyonn ki kéne húzni a zelején. Cooksot sokkalta jobban tartom még mindig, sőt Landryt a volt LSU csapattársat is előbb kihúznám.
több mint 11 éve
Egyébként ha már Penn State egy Daquan Jones (DT) is megtekinthetne talán....
több mint 11 éve
Én Te-t nem hoznék semmiképp elöl főleg nem annál azért vannak nagyobb szükségeink. Hátrébb meg nincs értelmes ember. Úgy tűnik Jordan Matthewsról el el feledkezik a média és a népek, remélem a többi csapat is és esetleg még második körben is behúzhatjuk Neki örülnék nagyon mint WR de lehet butaságot beszélek.dandeÉn nem feledkezem el róla ebben biztos lehetsz 😉 😀
több mint 11 éve
Odell Beckham Jr. ?? Én nekem a drafton most ő az a játékos akiért nagyon szurkolok hogy mi húzzuk be , bár kicsi de mégis reménykedem benne.
több mint 11 éve
Én Te-t nem hoznék semmiképp elöl főleg nem annál azért vannak nagyobb szükségeink. Hátrébb meg nincs értelmes ember. Úgy tűnik Jordan Matthewsról el el feledkezik a média és a népek, remélem a többi csapat is és esetleg még második körben is behúzhatjuk Neki örülnék nagyon mint WR de lehet butaságot beszélek.
több mint 11 éve
Nem láttam a 40yardjukat, de jó elkapó ez kétségtelen, sé eléggé egyben is van mint TE. Benjamin meg kicsit olyan mint Ansah volt. Nagyon nagy tehetség, nagy dolgokra lehet képes, de van még tanulnivalója bőven. Az biztos, hogy elkapónak Ebron azért nem lenne olyan jó mint Benjamin, viszont elkapó TE-nek kiemelkedő lehet. Celekhez annyiban hasonlítom, hogy elkapás után rohadt nehéz földre vinni.Shawn84Értem.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz idén Kelly stratégiája. Tavaly nagyon sok 3 WR-es felállásunk volt. Kérdés, hogy ez Ertz lassú kezdése és Casey rendszerbe nem illése miatt volt vagy idén is inkább ezt a formációt fogja favorizálni?
Ertz draftnál nagyon odavolt, hogy felállunk Celek-Ertz-Casey trióval, aztán ha LB-ket állítanak fel a védelembe akkor passzolunk, ha CB-ket, akkor pedig futunk. Pick your poison!
Az első évében ebből szinte semmit nem láttunk. 😀
Jah közbe kiderült, hogy elnéztem egy kicsit. Ebron igaz, hogy jobb 40 yardot futott Benjamin-nál, de csak egy századdal, szóval ez nem annyira számottevő. 😀
több mint 11 éve
Nem láttam a 40yardjukat, de jó elkapó ez kétségtelen, sé eléggé egyben is van mint TE. Benjamin meg kicsit olyan mint Ansah volt. Nagyon nagy tehetség, nagy dolgokra lehet képes, de van még tanulnivalója bőven. Az biztos, hogy elkapónak Ebron azért nem lenne olyan jó mint Benjamin, viszont elkapó TE-nek kiemelkedő lehet. Celekhez annyiban hasonlítom, hogy elkapás után rohadt nehéz földre vinni.Van nekünk tight endünk, nem kéne ide még a fekete Celek is. Tudom a fehér elég szar mostanság, de biztos hogy ide se húznék, ha egyszer annyi más hiányposzt van.Shawn84Azt mondják, hogy blokkolásban elég szar, szal Celekhez nem mérhető. 😀
Meg olvastam egy olyan felvetést, hogy aki odavan Benjamin-ért, az miért akarja inkább Benjamint, mint Ebront? Ebron is azért magas, de gyorsabb és sokkal jobb elkapónak írták.
Van ebbe ráció meg igazság?Bébé
több mint 11 éve
Van nekünk tight endünk, nem kéne ide még a fekete Celek is. Tudom a fehér elég szar mostanság, de biztos hogy ide se húznék, ha egyszer annyi más hiányposzt van.Shawn84Azt mondják, hogy blokkolásban elég szar, szal Celekhez nem mérhető. 😀
Meg olvastam egy olyan felvetést, hogy aki odavan Benjamin-ért, az miért akarja inkább Benjamint, mint Ebront? Ebron is azért magas, de gyorsabb és sokkal jobb elkapónak írták.
Van ebbe ráció meg igazság?
több mint 11 éve
Robinsont is megnézte Kelly, ha már úgyis a közelben van: www.bleedinggreennation.com/2014/4/8/5594282/2014-nfl-draft-allen-robinson-penn-state-pro-day-chip-kelly
több mint 11 éve
Van nekünk tight endünk, nem kéne ide még a fekete Celek is. Tudom a fehér elég szar mostanság, de biztos hogy ide se húznék, ha egyszer annyi más hiányposzt van.vannak needjeink de ha ugy nézzük a kezdők megvannak...Jah ez lenne a logikus. Annyi kérésem van, hogy ha lehet, akkor érkezzen két WR a draftról, mert lényegében az összes elkapónkkal kapcsolatban vagy van kérdőjel vagy szimplán nem mutatott még semmit.
lehet az lesz,hogy BPA alapon húzunk CB-S-WR-OLB posztokra körönként...a sorrend tetszőlegesJanek
Eric Ebron (TE) behúzásával, hogy álltok? Én még nem néztem róla vidit, csak a bowl.hus ismertetőt olvastam el. Van annyira jó szélen is, meg úgy összességében, hogy megérné nekünk?Bébé
több mint 11 éve
Lane Johnson a PFF szerint:www.profootballfocus.com/blog/2014/04/08/rookies-in-focus-lane-johnson/
Valamint egy látványos akármi a rookie OT-kről 😀
www.profootballfocus.com/blog/2014/04/08/rookies-in-focus-offensive-tackles/
több mint 11 éve
vannak needjeink de ha ugy nézzük a kezdők megvannak...Jah ez lenne a logikus. Annyi kérésem van, hogy ha lehet, akkor érkezzen két WR a draftról, mert lényegében az összes elkapónkkal kapcsolatban vagy van kérdőjel vagy szimplán nem mutatott még semmit.
lehet az lesz,hogy BPA alapon húzunk CB-S-WR-OLB posztokra körönként...a sorrend tetszőlegesJanek
Eric Ebron (TE) behúzásával, hogy álltok? Én még nem néztem róla vidit, csak a bowl.hus ismertetőt olvastam el. Van annyira jó szélen is, meg úgy összességében, hogy megérné nekünk?
több mint 11 éve
Cooksról egy cikk ha már szóba került: www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Oregon-State-WR-Brandin-Cooks-thinks-he-can-do-it-like-DeSean-Jackson-and-do-it-better.html

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
vannak needjeink de ha ugy nézzük a kezdők megvannak...lehet az lesz,hogy BPA alapon húzunk CB-S-WR-OLB posztokra körönként...a sorrend tetszőleges
több mint 11 éve
Ha Mel Kiper lenne a GM-ünk, akkor Ő személy szerint elégedett lenne egy Marquise Lee (WR), Jeremiah Attaochu (OLB) és Aaron Colvin (CB) trió érkezésével az első három körben. Attaochu értékéről már az offseason kezdete óta szó van a topikban. 😀
Aaron Colvin-ről pár hsz feljebb írtam egy-két infót.
Lee-ről pedig BleedingGreen a napokban mondta el a véleményét:
"Lee tavaly ilyenkor még lehetséges top10-es picknek számított volna, ha kijöhetett volna. Nagyon jó volt újoncként, második évében pedig még sokkal jobb (1700+ yard, 14 TD, egy vállsérülésből felépülő Barkleyval) meg is kapta Biletnikoff Awardot (legjobb egyetemi elkapó). Tavaly szerintem főleg a sérülései vetették vissza, az USC támadósor általános gyengülése mellett. De ha nem hagy ki több meccset sérülés miatt, így is meglett volna neki az 1000 yard. A sérülékenysége gond lehet. Benne van, hogy top elkapó legyen, de Maclinhez hasonló underachiever is lehet belőle rosszabb esetben. Jelenleg jobbnak tartom Benjaminnál, akiből viszont ha kihoznánk a potenciált, akkor igazi szörny lehet. "
Doug Farrar legutóbbi mock-draftjában 1/22-nél az OG, Xavier Su’a-Filo-t húzzuk. Fogalmam sincs, hogy ki Ő és, hogy mennyire jó, de nem kicsit kiakadnék egy ilyen húzáson. 😀
Egy másik mock-draftban Brandin Cooks (WR) kerül hozzánk első körben. Röviden tömören, kicsi is gyors WR...
www.youtube.com/watch?v=Nea1ESUBdTo
Valamint itt-ott még Bradley Roby-t (CB) is írják hozzánk.
bowl.hu/draft_prospect_ismertetok?pozicio=2_cornerback
több mint 11 éve
Sok sikert Avantnak. Nagyon remélem, hogy jó éve lesz.Ezek szerint csak a Hobbitok meg a Naavik érdeklik az edzőket 😀
I'm told Philadelphia Eagles receivers coach Bob Bicknell worked out Rutgers receivers Brandon Coleman (6-6 225) & Quron Pratt (5-11, 190) this morning.
Cody Latimer WR egész offseason alatt Brandon Marshall-al edzett együtt.Bébé
több mint 11 éve
Sok sikert Avantnak. Nagyon remélem, hogy jó éve lesz. I'm told Philadelphia Eagles receivers coach Bob Bicknell worked out Rutgers receivers Brandon Coleman (6-6 225) & Quron Pratt (5-11, 190) this morning.
Cody Latimer WR egész offseason alatt Brandon Marshall-al edzett együtt.
több mint 11 éve
Avant új csapatra talált. 1 évre írt alá a Panthersnél. Ennek azért tudok örülni. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !