NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Nekem CB-k kapcsán Keith McGill tetszene 3.-4. körben, de lehet addig nem csúszik. róla mit gondolnak az okosok?dande
Hát nem kicsi. 😀 6-3, 211
 www.youtube.com/watch?v=hDUEA2FdeIw
1:40nél az a play. Kicsit kompenzálta azt, hogy lefutották 😀

2011-es szezon felét, a 2012-es szezon egészét kihagyta a vállsérülése miatt.
2013: 37 tackles, 0,5 TFL, 1 INT, 12 pdf
Már 25 éves.
40 yard: 4,51 sec
3-cone: 7,29 sec
20 yard shuttle: 4,18 sec
Rohadt nagyot ugrik.

Senior Bowl-on aránylag jól ment neki. Vki inkább safety-t lát benne. Egyetemen azt is játszott 2009-2012-ig (már amennyit játszott) és utolsó évére lett belőle CB. Blokkokról nagyon nem tud lejönni, nem is kimondottan robbanékony. Vhol 2-3. kör környékére írják. 2. körben nem húznám be, de harmadikban elgondolkoznék rajta. Lenne egy év, hogy kitaláljuk safety-t vagy CB-t csinálunk-e belőle. Bár szerintem CBnek jobb Ő. Legalábbis jelenleg biztos. Van mit tanulni, de nem bánnám, ha a középső körökben hozzánk kerülne.Bébé
Curtis Marsh ugrott be róla. Bár McGillben azért több potenciált vélek felfedezni.
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Nekem CB-k kapcsán Keith McGill tetszene 3.-4. körben, de lehet addig nem csúszik. róla mit gondolnak az okosok?dande
Hát nem kicsi. 😀 6-3, 211
 www.youtube.com/watch?v=hDUEA2FdeIw
1:40nél az a play. Kicsit kompenzálta azt, hogy lefutották 😀

2011-es szezon felét, a 2012-es szezon egészét kihagyta a vállsérülése miatt.
2013: 37 tackles, 0,5 TFL, 1 INT, 12 pdf
Már 25 éves.
40 yard: 4,51 sec
3-cone: 7,29 sec
20 yard shuttle: 4,18 sec
Rohadt nagyot ugrik.

Senior Bowl-on aránylag jól ment neki. Vki inkább safety-t lát benne. Egyetemen azt is játszott 2009-2012-ig (már amennyit játszott) és utolsó évére lett belőle CB. Blokkokról nagyon nem tud lejönni, nem is kimondottan robbanékony. Vhol 2-3. kör környékére írják. 2. körben nem húznám be, de harmadikban elgondolkoznék rajta. Lenne egy év, hogy kitaláljuk safety-t vagy CB-t csinálunk-e belőle. Bár szerintem CBnek jobb Ő. Legalábbis jelenleg biztos. Van mit tanulni, de nem bánnám, ha a középső körökben hozzánk kerülne.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nekem CB-k kapcsán Keth McGill tetszene 3.-4. körben, de lehet addig nem csúszik. róla mit gondolnak az okosok?
több mint 11 éve
Megnéztem pár CB-t. Majd még Gilbert-et és Dennard-ot is meg akarom tekinteni.

Kyle Fuller
6-0, 190, hosszú karok
2012: 52 tackles, 2 INT, 7 pdf, 1 FF
2013: 24 tackles, 2 INT, 10 pdf, 1 FF
40 yard: 4,49 sec
3-cone: 6,9 sec
20 yard shuttle: 4,19 sec
Nagyokat ugrik.

Sokszor küldték blitzelni, játszott a védelem közepén is. Érzi a labdát. Ha CB első körben, akkor felőlem jöhetne. Idén novemberben már véget ért neki a szezon sérv miatt. Lehetne gyorsabb, de sztem szép karrier előtt áll. Nem mondom, hogy All-Pro CB lesz, se meg fog ragadni a kezdőben.

Bradley Roby
5-11, 194, átlagos karok
2012: 63 tackles, 2 TFL, 1 sack, 2 INT, 19 pdf
2013: 69 tackles, 2 TFL, 3 INT, 1 TD, 13 pdf
40 yard: 4,39 sec
20 yard shuttle: 4,04 sec
3-cone(pro day): 6,74 sec
Nagyokat ugrik.

Blokkokkal meggyűlik a baja, futás ellen nem sokat ér, ergó lehet következtetni, hogy a sok tackle az elkapások után született. A szereléssel amúgyis problémái vannak. BIG10-be játszott még azt se lehet mondani, hogy a legerősebbek ellen. Kicsinek is tűnik. Cody Latimer (Indiana 3. körre teszik) és Allen Robinson (Penn State 2. körreteszik) is aránylag simán megverte. Igaz az Indiana meccs végén volt 1-2 szép momentuma, de tényleg nem tud szerelni. Nagyon remélem, hogy nem húzzuk be első körben.

Jason Verrett
5-9, 189, rövid karjai vannak
2012: 63 tackles, 5 TFL, 6 INT, 22 pdf
2013: 39 tackles, 3,5 TFL, 1 sack, 2 INT, 14 pdf, 1 FF
40 yard: 4,38 sec
3-cone: 6,69 sec
20 yard shuttle: 4 sec
Nagyokat ugrik. Szinte az összes felmérőben Top5 volt.

Nem hiába Shawn egyik kedvence. 😀 Nagyon jó játékos, csak egy kicsit lenne magasabb. LSU WR-ek ellen is jól ment neki. Szerelései is ott vannak. Jó kis CB lehet belőle, tényleg egyedül a mérete miatt kérdőjeles az NFL-ben való játéka. SlotCB ugye nem kell nekünk, ha szélre kimerjük rakni Dez-ek ellen, akkor megérné behúzni. Ha lecsúszna a 2. körbe (amire semmi esély nincsen) 5-9 ide 5-9 oda én behúznám nagyon simán. Első kör egy kicsit kérdéses, de majd kiderül. Mindenesetre nekem is az egyik kedvenc CB-m lett. 😀 Amúgy az 5-9 az 175 centi, a 6-0 pedig 183.
több mint 11 éve
A Graham+2. kör már jó lenne, de még mindig 10M Dead Money maradna nekünk. Graham szerződése hogy néz ki? Mert az sem mindegy, hovy a trade haány évre biztosítaná és mennyiért.Geeri
2015-ös szezon végéig van szerződése. Idén 3,4 millát keres, jövőre meg 3,2 millát. Sztem simán megérné nektek ez a trade, ha maradtok 4-3-ban.
A kis T-Rex karjaiban van erő 😀
 www.youtube.com/watch?v=JaLRuC54eJg
több mint 11 éve
Fanspeak board-on toltam de most pl egy ilyen is kijött 😀 picit utópisztikusnak tűnik, hogy 1/22-re bent lesz Evans
ILB DEDE LATTIMORE
SOUTH FLORIDAHighlander
Lattimore-t remélem nem húzzuk be az 5. körös pickünkkkel. Még a 7. köröset se szívesen áldoznám rá.
"K.Coleman LB-ben. Eagles fanok tudják, hogy ez nem bók. 😀 Hajt meg, fut mint a hülye, csak pont ez a baj, hogy mint a hülye. Túlfut a lyukakon, feladja a gap-jét, jön az RB-től a cutback és már ott is a nagy play. Futás ellen nem jó. Amúgy nagyon atletikus. Kicsit olyan viccesen játszik. 😀 Repül meg minden. 😀 Tipikus szív játékos, csak hát azért ehhez se árt ész. Késői körös prospect, de akkor se húznám be. Nem hiszem, hogy szükségünk van rá. Ráadásul kicsi is. ST-ben lehet jövője. Tényleg annyira látszik, hogy nagyon akar meg minden, hogy szurkolni fogok neki, hogy ragadjon meg az NFL-ben. 😀 "

Látom már mindenki nagyon várja a draftot (Maddenben is csak azárt játszottam le a szezonokat, hogy utána draftolhassak 😀 )

54. Demarcus Lawrence DE/OLBBleedingGreen
Lawrence-nek megvan az atletikussága a 3-4-es OLB poszthoz? Nagyon bírom a csávót és sztem 4-3-ban király lesz, de 3-4-ben sztem kérdéses. Egyetemen szinte sohasem zónázott és mindössze 4,8 sec-es 40 yard és 3-coneban is elég szar időt ment (7,46sec).

Na így kora reggel erre jutottam és ha ez realizálódna örülnék is:

Round 3 Pick 22: Telvin Smith, OLB, Florida State
Round 5 Pick 22: Preston Brown, ILB, LouisvilleMirrMurr
Telvin Smith-ről nem néztem vidit, de mindössze 218 font, szóval nem igazán látom, hogy 3-4-ben melyik poszton tudna játszani. Ha jól emlékszem offseason elején lenyilatkozta, hogy safetyt nem akar játszani. Jelenleg egyedül a 4-3-es OLB poszt fekszik neki sztem. 3-4-hez 15-20 fontot fel kéne szednie ami nem kevés. Nem áldoznék rá picket, főleg nem 3. köröset.

Preston Brown egyáltalán nem rossz játékos. Hozza a kötelezőt, depthnek jó lehet. Azonban ILB poszton az megvan. Nem látom, hogy egy év tanulás után Ő kezdő ILB lehetne nálunk. Chip lenyilatkozta, hogy prioritást élvez nálunk az, hogy kineveljünk egy ILB-t Ryans helyére, szóval elképzelhető, hogy vki fog érkezni (ha csak nem látnak vmi írtó nagy tehetséget Goode-ben vagy Casey-ben), de Preston Brown-nál nem látom azt a hatalmas fejlődési potenciált.

Ilyen típusú ILB-k közül nekem Christian Kirksey a kedvencem. Futás ellen bőven kell fejlődnie, meg a blitzelésben is, de egy év Ryans mögött sokat segíthet. Azonban a pro day-en repesztett egy 4,5-ös alatti időt is, szóval ezek után ki tudja, hogy bent marad-e a 3. napra. 😀 Amúgy 4. kör környékére várják.
több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
A Graham+2. kör már jó lenne, de még mindig 10M Dead Money maradna nekünk. Graham szerződése hogy néz ki? Mert az sem mindegy, hovy a trade haány évre biztosítaná és mennyiért.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Na így kora reggel erre jutottam és ha ez realizálódna örülnék is:

Round 1 Pick 22: Brandin Cooks, WR, Oregon State
Round 2 Pick 22: Terrence Brooks, FS, Florida State
Round 3 Pick 22: Telvin Smith, OLB, Florida State
Round 4 Pick 22: Antone Exum, CB, Virginia Tech
Round 5 Pick 22: Preston Brown, ILB, Louisville
Round 7 Pick 22: Jay Bromley, DT, Syracuse
több mint 11 éve
Nem próbáltam még idén, de lehet hogy ebben nincsenek hasonló anomáliák (mint pl. Evans a második körben)Rataxes
Áh bakker ez se jó, ennek meg csere mániája van. Még csak a 2. kör elején járok és már 12 pickem van.Egy 1. egy 2. három 3. három 4. két 5. és három hetedik.Shawn84
Nem muszáj elfogadni 😊Rataxes
nálam csak az accept gombra lehetett kattintani 😊
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Az a Wake-Graham páros elég ütős lenne 😊
Graham eléggé alulértékelt, 2010-ben ugye első körös pick volt, csak aztán a sérülések miatt nem nagyon játszott. 2012-ben viszont ~430 snappel sikerült 7 sacket és 31 siettetést összehozni. Idén sokat vártam volna tőle, csak aztán átálltunk 3-4-re.
A PFF 2012-es rankingja 4-3-as DE-k között:  i.snag.gy/hzEtn.jpg

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 579 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Be is baszna... 😀 Hickey egyrészt nem hülye: tudja ő hogy gyakorlatilag Philbin sorsához, vagyis az idei sikerességhez kötődik a jövője. Kicsit se érdekli mi lesz jövőre.. Ha adja Jordant akkor csak idei körért, és vagy első vagy második+harmadik...Geeri
szerintem nem kéne "eldobni". limitált szerepkörben is jól játszott. lett egy szezon profi liga tapasztalata, fejlődhetett: aranyat ér. vernon volt a sack leader, de azért 1 év kezdőként nem sokat szoroz (kíváncsian várjuk harmadik évére). aztán ugye ott van wake. maholnap 33 éves. el lehetne majd passzolni némi győri kekszért. jordan meg majd mehetne a helyére. nálam valahogy így nézne ki a forgatókönyv.
drafthoz meg amit írtam a dolphins topikban.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 11 éve
Van capünk, van egész mély front seven ha csak a snapek 30%-ban van fent és hozza azt mint tavaly már megéri a fent írt árat.Geeri
De B.Graham meg 4-3-as D#-ben ölne.
2.kör+B.Graham elég korrekt ár volt érte, sőt sztem még a Dolphinsnak előnyös.

Webster a pro day-en amúgy elég sok TE-drillt csinált. Sőt lényegében csak a workout végén tolt egy-két DE feladatot.
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Nem próbáltam még idén, de lehet hogy ebben nincsenek hasonló anomáliák (mint pl. Evans a második körben)Rataxes
Áh bakker ez se jó, ennek meg csere mániája van. Még csak a 2. kör elején járok és már 12 pickem van.Egy 1. egy 2. három 3. három 4. két 5. és három hetedik.Shawn84
Nem muszáj elfogadni 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Azt mondanám, hogy Graham plusz jövő évi 2. vagy 3. kör, Azt el tudnám viselni.dande
Be is baszna... 😀 Hickey egyrészt nem hülye: tudja ő hogy gyakorlatilag Philbin sorsához, vagyis az idei sikerességhez kötődik a jövője. Kicsit se érdekli mi lesz jövőre.. Ha adja Jordant akkor csak idei körért, és vagy első vagy második+harmadik.
Nem éri meg másért tovább adni, maximum akkor ha nem látnak benne semmit. Egyszerűen meg vannak a fizikai adottságai amit nem lehet tőle elvenni akkor sem ha nem illik a rendszerbe. Nyáron sérült volt, alig edzett. Ehhez képest limitált szerepben nagyobb százalékban ért oda az irányítóhoz mint a kezdő (és nem éppen alibiző) Vernon. Többször védekezett passz ellen is a futón/TE-n, sokat elmond hogy ez egy embernek nem tűnt fel, és van aki már bustnak tartja. Azért na...
Van capünk, van egész mély front seven ha csak a snapek 30%-ban van fent és hozza azt mint tavaly már megéri a fent írt árat.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
A szavazáson 51% eltradelné beszarok 😀 Ennek aztán tényleg semmi teteje nem lenne. Még a 2. kör TALÁN vállalható, de első.... no comment. Legyen már draft day könyörgöm, annyira kíváncsi vagyok mit terveznek.
Mondjuk a D-Jax sztori is így kezdődött hogy áááááá semmi értelme, aztán megnézhetjük mi van 😀
Sztem kezdjük el készíteni a kis lelkünket arra hogy bye bye 1st round pick 😀Highlander
Holnap mutatják be:  www.imdb.com/title/tt2223990/?ref_=nv_sr_1
Ha sietsz még elkaphatod kinn.Shawn84
Vártam 😛

több mint 11 éve
A szavazáson 51% eltradelné beszarok 😀 Ennek aztán tényleg semmi teteje nem lenne. Még a 2. kör TALÁN vállalható, de első.... no comment. Legyen már draft day könyörgöm, annyira kíváncsi vagyok mit terveznek.
Mondjuk a D-Jax sztori is így kezdődött hogy áááááá semmi értelme, aztán megnézhetjük mi van 😀
Sztem kezdjük el készíteni a kis lelkünket arra hogy bye bye 1st round pick 😀Highlander
Holnap mutatják be:  www.imdb.com/title/tt2223990/?ref_=nv_sr_1
Ha sietsz még elkaphatod kinn.
több mint 11 éve
Sztem kezdjük el készíteni a kis lelkünket arra hogy bye bye 1st round pick 😀

több mint 11 éve
Graham+1/22= Dion Jordan? hogynepersze. Ezen kiakadnék
 www.bleedinggreennation.com/2014/4/10/5601958/dion-jordan-trade-eagles-brandon-graham-second-round-pick-dolphins
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azt mondanám, hogy Graham plusz jövő évi 2. vagy 3. kör, Azt el tudnám viselni.
több mint 11 éve
Kezdődik a Graham-Jordan trade pletyka:  www.pottsmerc.com/sports/20140409/grotz-trading-for-jordan-would-make-sense-for-eagles

Jimmy Kempski tweetelt. Csak miheztartás képen. ő kezdte el a DeSean cut pletykát is.Shawn84
Pont ma gondoltam erre, hogy mikor hozzák fel újra 😀 Lesznek itt még érdekességek, remélem nem taktikázzák el Kellyék, valamiből választani is kéne drafton.

több mint 11 éve
Csak ha lehet idei picket ne nagyon adjunk már érte abból nem sok van amúgy se.
több mint 11 éve
Kezdődik a Graham-Jordan trade pletyka:  www.pottsmerc.com/sports/20140409/grotz-trading-for-jordan-would-make-sense-for-eagles

Jimmy Kempski tweetelt. Csak miheztartás képen. ő kezdte el a DeSean cut pletykát is.
több mint 11 éve
Újabb meetinges a csapatnál. Larry Webster DE/OLB. A mértei nem gyengék: 6-6, 252.  www.bleedinggreennation.com/2014/4/10/5601712/2014-nfl-draft-philadelphia-eagles-larry-webster-visit-bloomsburgShawn84
low risk, high reward
4 évig kosarazott az egyetemen, 1 évet focizott a Div. II-ben.
2013: 49 tackles, 16 TFL, 12,5 sack, 1 INT
Hosszú karja van, nagy tenyere. Hátsó körökben megér egy picket. De kérdéses, hogy nekünk megér-e. Apja Larry Webster:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/kyauzo2z30nvsmtan5mg
Larry Webster Stats, News and Video - DE | NFL.com
Latest on DE Larry Webster including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com
több mint 11 éve
Újabb meetinges a csapatnál. Larry Webster DE/OLB. A mértei nem gyengék: 6-6, 252.  www.bleedinggreennation.com/2014/4/10/5601712/2014-nfl-draft-philadelphia-eagles-larry-webster-visit-bloomsburg
több mint 11 éve
Ki érdekel? Hátha láttam.Shawn84
Nincs kimondott egy, hanem úgy összességében. 😀
Pl. kik számodra a kedvencek adott posztokon meg kb. hol húznád Őket?
WR-eknél Benjaminnal, Jordan Matthews-al, Landry-vel tisztában vagyok. 😀

Meg egy ilyen, hogy kik a kedvencek, nagyon érdekelne BleedingGreen-től is. (de persze más NCAA-gurutól is szívesen olvasnék ilyet)Bébé
Ki érdekel? Hátha láttam.Shawn84
Nincs kimondott egy, hanem úgy összességében. 😀
Pl. kik számodra a kedvencek adott posztokon meg kb. hol húznád Őket?
WR-eknél Benjaminnal, Jordan Matthews-al, Landry-vel tisztában vagyok. 😀

Meg egy ilyen, hogy kik a kedvencek, nagyon érdekelne BleedingGreen-től is. (de persze más NCAA-gurutól is szívesen olvasnék ilyet)Bébé
Oké, majd estére gyártok egy ilyet is 😀Shawn84
Na akkor itt van pár személyes kedvenc. A Baylor játékosok ugye nem maradhatnak ki.
Cyril Richardsonról (OG) írtam a blogon is még szezon elején, Ahmad Dixonról (S) van ismertető bowl.hu-n is, Annyit fűznék hozzá, hogy kis szerencsével kezdő is lehet valahol, de 2-3 év tanulás után várok tőle kiugrást. Ha az elején nem húzunk safetyt, akkor 4.-5. körben szívesen látnám. Egyre kell figyelni vele kapcsolatban, hogy futójátéknál néha borzalmasan szarul helyezkedik, nem elég gyors ak az irányváltásai, és ilyenkor általában csak a futó után lohol. Slot elkapónál szintén hasonló szitu. Ha az elkapónak van 1-2 méternyi szabad területe, ott már nem fogja meg. A játék olvasásában ha fejlődne, fele ennyi hibája nem jönne ki.

Lache Seastrunk (RB): gyors, mint DAT de jóval erősebb.Majdnem 30 fonttal több izom van rajta, és a magasságuk egyforma. Elkapásban jól használható, és ha kicsi, erős és gyors játékos kell, aki főleg a szélen szeret futni, akkor ő az ember. Ha valahol, akkor nálunk megélhetne, mivel a Baylor is hasonló rendszert alkalmaz.

Tevin Reese (WR): Igazi mélységi célpont, gyors, atletikus, nem túl magas. A pálya közepén és a szélén is gyakran megfordult, nem lenne megoldhatatlan számára a slot poszt, és meggyőződésem, hogy elég hasznos is lesz valahol, ahová kerül. A kezei nagyon jók, nem egy droppolós fajta.

Damien Williams (RB): Se nem túl gyors, se nem semmiben kiemelkedő, de erős, és nagyon tudja merre kell indulni. Megbízható játékos, tud elkapni is. Amolyan Stephan Taylor (Cardinals) típus.

Paul Richardson (WR): 1-2 videót láttam róla csak, de nekem tatszik a stílusa. Nem kiforrott a srác, ezért inkább középső körökbe írják, de jó méretei vannak, és jó sebessége is. Van róla is ismertető az oldalon.

Wesley Johnson (OT): meglep, hogy hátra rangsorolják sok helyen, pedig a Vanderbiltben játszott a SEC-ben, nem szar védőfal játékosok ellen, és az elmúlt 2 évben összesen 2 sacket engedélyezett. Minden poszton játszott már a falban. Atletikus, bár még talán erősödhetne. Tipikusan az a játékos, akiben és sokat látok a későbbiekben, aztán majd eltűnik 1-2 év alatt, mert szar edzők kezei közé kerül. Nem bánkódnék ha hozzánk kerülne.

Egyelőre ennyi, csak még pár név akik szimpatikusak, meg akiket külön figyelni fogok:

Travis Swanson (C), Michael Schofield (OT), Anthony Johnson, Will Sutton, Jay Bromley, Kareem Martin, Chris Smith, Ego Ferguson (DL), CJ Mosley, KVN, Shayne Skov, Adrian Hbbard, Jordan Zumwalt, (LB), Verett, Purifoy, Colvin (CB). Loston, Bucannon, Brooks, Boston, (S). Tudom, kúrva sok van, de hát ez az NCAA. Nem lehet csak 1 kedvenc csapatod, meg játékos sem. Így minden szombaton van kit nézni 😊 Aztán meg a draft is sokkal izgalmasabb. Nálam pl. a Super Bowl a közelébe sem érhet.