NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
spiczi Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 326 — "Typical Vikings loss. Going to hang myself."
Sziasztok, Kurt Colemanről tudnátok írni egy pár szót? Most került a Vikingshez.
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Barr is jön vizitre:
 www.bleedinggreennation.com/2014/4/14/5613808/2014-nfl-draft-anthony-barr-visit-eagles-schedule
Ennek örülök nagyon. Nézzék csak meg közelebbről, ha esetleg el szeretnénk-e lőni rá egy első kört (vagy megéri-e a feltrade-et).

Louis Riddick (2008-2013 Eagles scout és director of pro personnel):
"There's reason why when u do an NFL report on a prospect, FIRST things you evaluate are background, character, mental capacity, work ethic."
"and those aspects of the evaluation are not just to be treated as a "nuisance"."
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Charles Scott for Jorrick Calvin. Meg Mike Bell for Jerome Harrison.
Hatalmas tradek voltak ezek. 😀Bébé
Megérte azért a TDért a Skins ellen Harrison 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
B.Graham idén is ott van a PFF legjobbjai között:
 a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fpbs.twimg.com%2Fmedia%2FBlMG7b0CQAAMpz9.jpg&key=2ygundnGrYnTcyp3ddEPMw&w=600&hBébé
aha, kezdem tényleg azt hinni a pff valami trollfoci szintű oldal.ano92
Ha jobban megnézitek ez nem a komplett OLB rangsor, hanem a pass rush eredményességet számolják a játékban töltött snapek száma és az elér eredmények (sack, qb hurry, stb.) alapján egy általam nem ismert képlettel... A futás elleni védelmet/passzvédekezést itt nem vették figyelembe.
A teljes PFF rangsor, ahol az OLB-k játékának minden eleme alapján rangsorolnak:
 snag.gy/ZZn7d.jpg

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
nem kicsit élveztem volna el, ha sikerült volna elhozni a Billsből, bár így a 2.kedvenc csapatomban van, szóval így is jó 😀Newman
Ricky Sapp-nél talán jobban bevált volna. 😛
Igaz 5. körben én is örültem neki, mert úgy voltam vele egy próbát megér. Hátha....Hát nem. 😀
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Rotoworld: Sources tell CSN Philly that the Eagles tried to trade for C.J. Spiller before dealing for Darren Sproles.Shawn84
Pont most akartam beírni.
Shady is sokat keres, kúrjuk ki a picsába. 😀
Amúgy nem tudom, hogy itt mi volt az elképzelés. Vagy azt hittük, hogy egy középső körös pickért meg tudjuk szerezni?
2010-ben örültem volna, ha lecsúszik hozzánk. Akkor simán behúztam volna első körben. (Nem bíztam 100%-osan Shady-ben. 😀 )

Dion Jordan, CJ.Spiller. Roseman próbál hű maradni saját magához. 😀Bébé
nem kicsit élveztem volna el, ha sikerült volna elhozni a Billsből, bár így a 2.kedvenc csapatomban van, szóval így is jó 😀

több mint 11 éve
a tavalyi Clifton Geathers tradehez képest előrelépés a targetek minősége 😀mustaine
Jó hát Roseman imádja a szart-szarért tradeket. 😀

Pedig, de szerettem Havilit. Legalábbis ezen a vidin kurvajó volt 😀
 www.youtube.com/watch?v=1JmHA8rkuVs
Szurkoltam neki, hogy beváljon nálunk.

Charles Scott for Jorrick Calvin. Meg Mike Bell for Jerome Harrison.
Hatalmas tradek voltak ezek. 😀
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
 a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fpbs.twimg.com%2Fmedia%2FBlMG7b0CQAAMpz9.jpg&key=2ygundnGrYnTcyp3ddEPMw&w=600&hBébé
aha, kezdem tényleg azt hinni a pff valami trollfoci szintű oldal.

több mint 11 éve
Azért most Kelly vezeti a bandát, és Roseman csak az ő elképzelései után megy.Shawn84
Reidnél is ez volt. Végső szó az Reid-é volt mégis mentek elég rendesen a tradek. (Heckertnél meg nem annyira).
Sztem ez inkább olyan oda-visszamenő kapcsolat. Chip is hat Roseman-ra és Roseman is hat Chip-re.

2 példa:
- Roseman anno mondta, hogy Reidnél úgy volt, hogy Reid mondta ki a végső szót a draftnál. Ha Roseman nagyon kedvelt vkit, akkor felhívta rá többször Reid figyelmét, Reid esetleg újra átrágta magát a játékoson, de ha nem volt neki szimpi, akkor Roseman bármit csinálhatott, az a játékos nem került hozzánk.
- Colt Andersont pedig úgy sikerült megszerezni, hogy szezon közben Howie odament az akkori ST edzőnkhöz, Bobby April-hez, hogy figyelj itt ez a gyerek, sztem jóféle, jelenleg FA, Te mit gondolsz róla? April megnézte, majd mondta, hogy tegyen meg mindent azért, hogy megszerezzük ezt a játékost és végül meg is szereztük.

Igaz ez még a korábbi érából való, de ahogy a sajtótájékoztatókból és a nyilatkozatokból lejött ez még most is megmaradt. Oda-vissza hat egymásra a GM és a HC. Megbeszélik, átrágják magukat a dolgokon (igaz a végső szó Chipé) Sztem nem olyan egyszerű a dolog, hogy Roseman Chip csatlósa és kész.
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Rotoworld: Sources tell CSN Philly that the Eagles tried to trade for C.J. Spiller before dealing for Darren Sproles.Shawn84
Amúgy nem tudom, hogy itt mi volt az elképzelés. Vagy azt hittük, hogy egy középső körös pickért meg tudjuk szerezni?
2010-ben örültem volna, ha lecsúszik hozzánk. Akkor simán behúztam volna első körben. (Nem bíztam 100%-osan Shady-ben. 😀 )

Azért most Kelly vezeti a bandát, és Roseman csak az ő elképzelései után megy.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan

a tavalyi Clifton Geathers tradehez képest előrelépés a targetek minősége 😀

több mint 11 éve

Dion Jordan, CJ.Spiller. Roseman próbál hű maradni saját magához. 😀
több mint 11 éve
Rotoworld: Sources tell CSN Philly that the Eagles tried to trade for C.J. Spiller before dealing for Darren Sproles.
több mint 11 éve
Jimmy Kempski ‏@JimmyKempski 15 p
According to a source, the #Eagles have high interest in Florida OLB Ronald Powell, who was Rivals. com's #1 overall H.S. prospect in 2010.Shawn84
Szeretjük a középsulikból kijövő nagy tehetségeket, akiknek az egyetemi karrierjük nem jött igazán össze. Bryce Brown-t is az ország legjobb játékosának tartották számon érettségi után.

Combine előtt ezt írtam róla:
Ronald Powell
6-3 237, Junior, Florida Gators
2012-ben az egész szezont kihagyta ACL szakadás miatt. (kétszer szakította el: tavasszal és ősszel)
2011: 32 tackles, 9 TFL, 6 sack, 1 FF
2013: 26 tackles, 7 TFL, 4 sack
Gimiből kijövet poszttól függetlenül a legjobb játékosnak tartották.
Legtöbbször 4-3as DE volt, de az LB sorból is többször küldték a QB-ra. Kíváncsi leszek a combine-jára. Amúgy semmi extra, sőt inkább gyengének mondanám. Blokkokról nem igazán tud lejönni. Futás ellen se mondanám jónak. Leginkább vmi LEO szerepkörben tudnám elképzelni. Az biztos, hogy nem ILB-nek való, de 3-4-es OLB-ként se igazán látom. Nagyon hajtós játékos. 5. körre teszik. Nem látom Eagles mezben.

Combine eredményei:
 www.nfl.com/combine/profiles/ronald-powell?id=2543579
több mint 11 éve
Jimmy Kempski ‏@JimmyKempski 15 p
According to a source, the #Eagles have high interest in Florida OLB Ronald Powell, who was Rivals. com's #1 overall H.S. prospect in 2010.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor már nem is kérdés miért akarjuk őt is elcserélni 😀
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Azt eddig is tudtuk, hogy Shady szeret beszólogatni 😀
"LeSean McCoyt megkérdezték, hogy ki a legjobb játékos, akinek nincs csapata, talán Tim Tebow? McCoy válasza: "A fiam 2 éves. Inkább őt választanám, mint Tebowt.""
több mint 11 éve
T.Lawlor 3-4-es OLB cikke:
 scoutsnotebook.com/2014/04/14/3-4-olbs/
Azt eddig is tudtam, hogy másképpen látjuk a dolgokat. 😀 (Cox-ért odavolt, hogy mekkora sztár. Én meg egyáltalán nem láttam azt a különlegességet a játékában. 😀 )
James Gayle-t Ő is bírja. Nagyon helyes. 😀
Barr nála Top10, Lawrence-ben nem látja, hogy mi olyan különleges. Idióta. 😀

(Mustaine aláírásából lopva 😀
 hu.wikipedia.org/wiki/Dunning%E2%80%93Kruger_hat%C3%A1s )
több mint 11 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
shazierben lát valamit mosher olb-ként, amit én nem, ilyenkor mindig gyanakszom, hogy ő tudja jól és nem én😊 akkor már inkább van noy

viszont abban egyetértek vele, hogy d-jax azonnali és egy az egyben történő pótlása picit el van túlozva, lesz mélységi célpont d-jax 2. nélkül is.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Geoff Mosher mock-draftja:
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/geoff-moshers-eagles-mock-draft-10
Shazierről Ti mit gondoltok? Sztem számunkra nem ér első kört. Én nagyon nem bírom ezt a pick-et.Bébé
Shaziert OLB-ként sehogy sem látom nálunk, ha tud ILB-t játszani és valóban akkora állat, mint mondják, akkor egy év padozás/tanulás után Ryans helyett el tudnám képzelni. Mondjuk egy első körös játékost nem a padra húznék, onnan impact player kéne sztem

Ez a mock tetszik egyébként, de az egyik CB helyett nózit húznék. Ja és Mauro sztem vékonyka nekünk DE-nek, főleg ha odatesszük Cox vagy Thornton mellé. Nem látom, mivel lennénk vele előrébb, mint Curryvel vagy akár Krugerrel.

Szóval ami tetszik: McGill, Abbrederis, Boyd

De a többi is magyarázható 😀

több mint 11 éve
Geoff Mosher mock-draftja:
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/geoff-moshers-eagles-mock-draft-10
Shazierről Ti mit gondoltok? Sztem számunkra nem ér első kört. Én nagyon nem bírom ezt a pick-et.
több mint 11 éve
Lehet, hogy tévedek, de pont Norwoodot nem fogja. A Tide legjobb elkapóját Amari Coopert (#9) fogja az esetek döntő többségében, és néha DeAndrew Whiteot (#2) és Christion Jonest (#22).BleedingGreen
Értem. Köszi a helyesbítést.
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Kyle Fuller itt pedig az 5. körre várt Kevin Norwood-ot fogja:
 www.youtube.com/watch?v=7FIYqkWpX98
Fuller szimpibb. Lehet, hogy ha Dennard és közte kéne vállasszak, akkor Fullert választanám.Bébé
Lehet, hogy tévedek, de pont Norwoodot nem fogja. A Tide legjobb elkapóját Amari Coopert (#9) fogja az esetek döntő többségében, és néha DeAndrew Whiteot (#2) és Christion Jonest (#22).

több mint 11 éve
Shady: "anyone who says they're happy about the move is lying"

DeSeanról természetesen.Eazzy
Nah ezaz vesszenek össze Kelce-vel. 😀