NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
1
1
2:15, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Ha Bridgewter lecsúszik 1/22-ig behúznátok?www.bleedinggreennation.com/2014/4/17/5623120/mike-mayock-teddy-bridgewater-first-round-eagles
A QB-kat egyáltalán nem néztem szóval fogalmam sincs, hogy mennyire jó játékos.
Mindenesetre a tenyere nem nagy, szóval nem húzzuk be. 😀
több mint 11 éve
NFC East-be idén érkező QB-k:Dallas: Weeden
Eagles: Sanchez
Giants: Freeman
Redskins: Colt McCoy
Menő névsor. 😀
Louis Riddick Barr-ról: 😀
"I need to see a highlight tape of Barr's impact plays, because I have not seen any."
Nah akkor talán nem vagyok olyan hülye, hogy nem húznám be első körben. --> 100%, hogy az év újonca lesz All-Pro teljesítménnyel. 😀
Jelenleg befér Foles a 2012-es draft Top10-ébe:
Cox is maradt a Top15-be. Ezen egy kicsit meglepődtem. Lejjebb vártam.
több mint 11 éve
Jajj, és kezdetnek lehet draft tippelek egyet ha én is játszhatok!?NemlettmindenolyanÜdv közöttünk! Természetesen bárki játszhat 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Sziasztok!Új ember vagyok a fórumon, bár már régóta követem (akár az előzőt). Több mint 10 éve ismerem a sportot, és az Eaglest. Kedvencem Jim Johnson volt, és a védelmei.
Nem leszek túl aktív, nem vagyok guru, de 1-2 észrevételt/kérdést lehet intézni fogok engedelmetekkel.
Ölellek titeket!
Jajj, és kezdetnek lehet draft tippelek egyet ha én is játszhatok!?
több mint 11 éve
Biztos látta az előtte lévő szezonunkat ahol kb miénk volt a legrosszabb TO mutató....ugye?JanekNem csak kb. 😀
Chiefs-el holtversenyben mi voltunk a legszarabbak.
De ahogy látszott tavaly Andy is tanult belőle. 😀
több mint 11 éve
Biztos látta az előtte lévő szezonunkat ahol kb miénk volt a legrosszabb TO mutató....ugye?
több mint 11 éve
Turnorver ratio stat:www.sportingcharts.com/articles/nfl/comparing-turnover-ratios-to-winning-percentage-2013-nfl-season.aspx
Eladott labdáknál kivettem a Seattle-t és Elit 😛 és ha jól számoltam, akkor átlagosan 24 labdát adnak el a csapatok egy szezonba. Akik ez alatt voltunk közülük csak 2 csapat zárt negatív mérleggel (Tampa (utolsó előtti támadósor és a Rams) E fölött pedig csak 4 csapat zárt pozitív mérleggel (Packers, Broncos (nagyonelit támadósor) , Bengals (Top10 D#), Cards (Top10 D#). ).
Csak, hogy Chip miért ragaszkodik annyira ahhoz, hogy ne legyen TO és nem kell bevállalni a rizikós szitukat. Van benne vmi. 😀 (meg a field-position harc)
több mint 11 éve
Hol kell aláírni?Vmi project OLB-t húzhattál volna -mert Kirksey 3-4-ben ILB, akit nem mellesleg bírok és örülnék, ha hozzánk kerülne a középső körökben -, de jah jó kis draftnak tűnik.
22
S CALVIN PRYOR
LOUISVILLE
54
WR JORDAN MATTHEWS
VANDERBILT
86
OLB CHRISTIAN KIRKSEY
IOWA
122
G ANTHONY STEEN
ALABAMA
162
CB AARON COLVIN
OKLAHOMA
237
DT JAY BROMLEY
SYRACUSEShawn84
több mint 11 éve
Szóval a szétszedted dolog kicsit nagy arcoskodás volt.EazzyUtána néztem, hogy a smiley lemaradt, de mondom ennyire már csak ismertek. 😀
DeSean amúgy tavaly 1010 snap-et kapott az O#-ben. (PFF szerint)
Összesen pedig 1054 támadósnap-ünk volt a sportingcharts szerint. Nem hiszem, hogy az a 44 snap-et kielemezte másrészről, hogy ebből következtetést lehet levonni.
Amúgy azzal egyet értek, hogy igen a safety hátrébb voltak miatt és ez segítette a futójátékot, csak azzal nem, ha kijelentik, hogy DeSean nélkül szar volt a futójátékunk. Majd idén kiderül, hogy milyen lesz. Eddig erről nem kaptunk valós képet.
több mint 11 éve
Hol kell aláírni?22
S CALVIN PRYOR
LOUISVILLE
54
WR JORDAN MATTHEWS
VANDERBILT
86
OLB CHRISTIAN KIRKSEY
IOWA
122
G ANTHONY STEEN
ALABAMA
162
CB AARON COLVIN
OKLAHOMA
237
DT JAY BROMLEY
SYRACUSE
több mint 11 éve
Szerintem LT tavalyról beszélt csak, nincs is értelme másról, hiszen új a rendszer, egy kalap alá venni másikkal nem túl jó. Ilyenkor pedig nem arról van szó, hogy hány meccset hagyott ki, hanem a snapek amikor nem volt fenn. Legalábbis én így értelmeztem, ennek lenne értelme, bár belegondolva lehet hülyeséget mondok, mindjárt megint meghallgatom, hátha félreértettem.Amit ide még mellé kell tenni, hogy nemrég mondta LT, hogy DeSeannal a pályán 5,5 yard/carry, nélküle 3 yard/carry. EazzyAzért ez nem kicsit csalóka adat.
2013-ban és a rookie szezonjában az összes meccsen játszott.
2012-ben decemberre dőlt ki. Az alapból szar csapat volt. Nem volt se Peters, se Kelce, se Herremans és Shady is csak az utsó kettő tét nélküli meccsre tért vissza.
A maradék 3 szezonban pedig összesen hiányzott 4 meccset, ebből egy meccs az volt, amikor 2010-es szezon utsó alapszakasz meccsén pihentettük a teljes kezdő csapatot.
Szóval lényegében fogalmunk sincsen, hogy megy a (futó)játék DeSean nélkül.Bébé
Egyébként azért annyira nem hülyeség ám, hogy többet átalgol a futó vele. Többször kiemelték, többek között Shady is, hogy azt lesz nehéz pótolni, hogy sokkal hátrébb voltak a safetyk miatta, ami a futásnak nem kicsit kedvez.
Szóval a szétszedted dolog kicsit nagy arcoskodás volt.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Eagles-draft magyarul:goingdeep.taccs.hu/2014/04/16/eagles-draft/?fb_action_ids=10203860362696219&fb_action_types=news.publishes&fb_ref=pub-standard
Korrekt kis áttekintő írás.
WR-es résszel nem értek egyet, DeSean +2 yard futásoknál statot már szétszedtem, valamint az, hogy Benjamin akkora mint Megatron és rohadt nehéz levédekezni. Hát náluk már csak 6-7 magas és 240 font Momah-t vagy a 6-6, 225 Ramses Bardent nehezebb. Jah nem. Elkapóposzt (is) többről szól, minthogy megvannak a fizikai és atletikus képességeid.
több mint 11 éve
Valóban, tök gépiesen másoltam át a pickeket valamelyik oldalról aztán fel se tűnt 😊 Javítom.RataxesAzért örültem volna ha nincs igazam :p
több mint 11 éve
Valóban, tök gépiesen másoltam át a pickeket valamelyik oldalról aztán fel se tűnt 😊 Javítom.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Idén sem marad el a draft tippjáték:Az egyik 5. kör már mintha nem a miénk lenne, vagy tévedek?
philly.blog.hu/2014/04/16/draft_tippjatekRataxes
több mint 11 éve
Idén sem marad el a draft tippjáték:philly.blog.hu/2014/04/16/draft_tippjatek
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Amit ide még mellé kell tenni, hogy nemrég mondta LT, hogy DeSeannal a pályán 5,5 yard/carry, nélküle 3 yard/carry. EazzyAzért ez nem kicsit csalóka adat.
2013-ban és a rookie szezonjában az összes meccsen játszott.
2012-ben decemberre dőlt ki. Az alapból szar csapat volt. Nem volt se Peters, se Kelce, se Herremans és Shady is csak az utsó kettő tét nélküli meccsre tért vissza.
A maradék 3 szezonban pedig összesen hiányzott 4 meccset, ebből egy meccs az volt, amikor 2010-es szezon utsó alapszakasz meccsén pihentettük a teljes kezdő csapatot.
Szóval lényegében fogalmunk sincsen, hogy megy a (futó)játék DeSean nélkül.
több mint 11 éve
5 nap múlva kezdődik a mulatság: "The Eagles start their offseason program in five days. For two weeks, the focus is on strength and conditioning, but quarterbacks are allowed to throw to (uncovered) receivers. Beginning on May 5, coaches are allowed to have individual instruction on the field and conduct team practices."
több mint 11 éve
Nézz majd rá a facebook csoportra 😊Már látom is magam előtt ahogy egy testcsellel átb@ssza majd Shermant és lengeti a karját Folesnak , hogy üresen van. xDGreengoNagyon fog kelleni valaki, hogy megint top3 egység legyen, akitől fosnak.EazzyChip Kelly.Rataxes
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Duke elleni meccse Mike Evans-nek:www.youtube.com/watch?v=Zr-cIY3u8Tk
A 4-5. körre várt Ross Cockrell fogja, akinem ultra rövid karja van.
Egy kicsit elpattant a gyerek 2. negyed elején. 😀
A három meccs megnézése után egy kicsit csalódott vagyok. Kicsit többre számítottam. De persze azért simán jó játékos, de nem tartom annyira elképzelhetetlennek, hogy kicsúszik Top15-ből (Maclin is kicsúszott, pedig ahogy olvasgattam mindenki nagyon odavolt érte. DHB pick ide vagy oda, attól Ő még nem lett kevésbé tehetséges játékos. Persze az idő jelenleg a scout-okat igazolta.) Ott pedig már fel tudunk tradelni érte (elméletileg nagyon szimpi számunkra a csávó).
több mint 11 éve
Már látom is magam előtt ahogy egy testcsellel átb@ssza majd Shermant és lengeti a karját Folesnak , hogy üresen van. xDNagyon fog kelleni valaki, hogy megint top3 egység legyen, akitől fosnak.EazzyChip Kelly.Rataxes

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Nagyon fog kelleni valaki, hogy megint top3 egység legyen, akitől fosnak.EazzyChip Kelly.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Egy jóféle R.Cooper-DeSean-Foles írás:Amit ide még mellé kell tenni, hogy nemrég mondta LT, hogy DeSeannal a pályán 5,5 yard/carry, nélküle 3 yard/carry.
www.thechipwagon.com/eagles/2014/04/20-riley-goes-deep.html
Felhoz pár jó pontot:
- Nem minden play-ben kettőzik DeSeant.
- Amikor nem kettőzik DeSeant, akkor is sokszor kettőzik 😀 és területet nyit meg Cooper előtt.
- DeSean nem tudta magát azért annyira üresre játszani és nem csak annyi, hogy rohadt gyors, ezért senki se tudja levenni a pályáról. Láthattuk a Saints elleni WC meccsen is, hogy simán levette a pályáról a Saints kezdő CB-je. (Mindig elfelejtem a nevét 😀 )
- 50-50%-os szituknál inkább választotta Coopert Folest, ami teljesen érthető a 6-3 magassága miatt, valamint, hogy bizonyította is Cooper, hogy lehet rá dobni, akkor is, amikor nincsen meg a szeparáció.
Kíváncsi lennék arra, hogy Folesnak van-e beleszólása a WR-draftba. 😀Bébé
Nagyon fog kelleni valaki, hogy megint top3 egység legyen, akitől fosnak. Ezt egy újonc nem fogja megadni, szóval Maclin és Sproles fontos lesz hogy jók legyenek.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Persze ettől lehet,hogy ő lesz a 3. kiválasztott WR de papirforma alapján van előtte vagy 6-7 jobb játékos.Ja, lásd Tyson Alualu, pont ezért írtam amit írtam 😊
Janek
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Persze simán lehet egy WR run csak épp ő elég nyers játékos a class meg erős nagyon.K B siman bent lesz 22.reJanekÉn azért már elzárkózok az ilyen tényszerű kinyilatkozásoktól, hiszem ha látom 😊Rataxes
Persze ettől lehet,hogy ő lesz a 3. kiválasztott WR de papirforma alapján van előtte vagy 6-7 jobb játékos.
Az meg elég bizarr lenne ha az első 21ben kimenne 8 WR 😊