NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
32
11
2:15, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Nekem most már mindegy ki jön, csak legyen végre draft, és akiket választunk, majd nyerjünk velük 😀 Léci jövőre tegyék vissza áprilisra, léci léci 😀
több mint 11 éve
Shady: "anyone who says they're happy about the move is lying" DeSeanról természetesen.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
én pl Fullernek (vagy ha a top2 corner közül egyik bentmarad, akkor nekik) jobban örülnék 1/22-n mint egy WR-nekmustaineNéztem Dennard-ról vidiket.
Sajnos neves elkapók elleni meccsei nincsenek fent. Itt pl. TJ. Jones-t egy 4. körös elkapót fog.:
www.youtube.com/watch?v=zpy_FlUtQcI
Combine-on 4,51-et futott. 3-cone és 20 yard shuttle eredménye se kiemelkedő. Karja se hosszú. 5-11 magas. NFL bírókkal biztos lesz baja, mert nagyon aktívan használja a kezeit. Jó lenne ha leszoknak erről, ha hozzánk kerülne. 😀 Amúgy jó kis CB-nek tűnik. Nem lenne nagy bajom azzal, ha hozzánk kerülne.
Kyle Fuller itt pedig az 5. körre várt Kevin Norwood-ot fogja:
www.youtube.com/watch?v=7FIYqkWpX98
Fuller szimpibb. Lehet, hogy ha Dennard és közte kéne vállasszak, akkor Fullert választanám.
több mint 11 éve
Zach Ertz highlights:Nem ártott volna nem fél perc alatt átrohanni a pályán a támadóknak, és akkor esélyt sem hagynak fordítani az ellennek! De ezt már kibeszéltük ezerszer, csak gondoltam árnyaljuk azért a képet.
www.youtube.com/watch?v=0s6oWYZ4EWk
De fájt látni még mindig a Saints-es TD-t. Támadóink úgy fejezték be a szezont, hogy amikor lejöttek a pályáról vezetett a csapat. :S Esélyük se volt a fordításra...Bébé
Igazából én annyira nem értek a prospectekhez, meg kb itt senki szerintem, mint ahogyan a scoutok kinn. Már annyi variáció van, hogy WR, S, OLB, ILB, CB, hogy azt mondom jöjjön akármelyik posztra ember, csak BPA legyen.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
én pl Fullernek (vagy ha a top2 corner közül egyik bentmarad, akkor nekik) jobban örülnék 1/22-n mint egy WR-nek
több mint 11 éve
Túl egyértelmű,hogy ha nem S akkor WR a logikus választás elsőre...Szerencsére az 1/22n elérhető lesz vagy 2-3 fittnek gondolt játékos ...aztán persze majd borul minden és húzunk egy Oline embert...
több mint 11 éve
Odell Beckham lett a választás:goingdeep.taccs.hu/2014/03/23/olvasoi-mock-draft-2/
Én is rá szavaztam.
több mint 11 éve
Will Clarke 6-6, 271, nagyon hosszú karok
A West Virginian a DL-ben játszott, azonban Chip-ék LB-gyakorlatokat csináltattak vele és elég jól mozgott.
2012:26 tackles, 6,5 TFL, 1,5 sack, 4 pdf,
2013: 50 tackles, 17 TFL, 6 sack, 3 pdf, 1 FF
Elmúlt 3 évben nem voltak sérülései. 2010-ben volt egy bokasérülése.
Combine eredményei:
40 yard: 4,77 sec - az ideálisnál rosszabb
3-cone: 7,26 sec - éppenhogy átlagos
20 yard shuttle: 4,57 sec - gyenge
Itt a Pro Day vidije (magas, hosszú hajú, általában Ő kezdi a gyakorlatokat)
www.youtube.com/watch?v=Nnvk_wAhzAI
4:03-nál azért látszik,hogy nem fordul olyan könnyedén, ami végülis érthető, hiszen egyetemen se LB-t játszott. Attól nem kell félni, hogy intiket szerez nekünk. 😀
Senior Bowl-on átlagos volt. Volt jobb és kevésbé jobb napja is.
Megnézve 2 meccsét, 3. pick-et nem költenék rá. Lehet le is kéne mennie 260-ra a 3-4-es OLB poszthoz. Sztem a 3. körben lesznek bent nála jobb 3-4-es OLB-k. 3. nap vissza lehet rá térni, ha még bent lesz, de én akkor sem húznám be.
Inkább jöjjön, akkor az 5. körben James Gayle. Őt bírom. 😀
több mint 11 éve
Zach Ertz highlights:DeSean utolsó playe a csapatban 😕
www.youtube.com/watch?v=0s6oWYZ4EWk
De fájt látni még mindig a Saints-es TD-t. Támadóink úgy fejezték be a szezont, hogy amikor lejöttek a pályáról vezetett a csapat. :S Esélyük se volt a fordításra...Bébé
Bár a Notre Dame DL-eket csíptük Andy idejében:Lawsból annyi maradt meg, hogy szedett egy intet a Texans ellen 😀
Abiamiri, Laws és Landri is a 2006-os csapat tagja volt.
Arról, hogy milyen sikereket értek el nálunk, inkább nem beszélnék. 😀
Igaz Landrinek volt egy jó szezonja 2011-ben.Bébé
több mint 11 éve
Itt olyan szépen alázza a stanfordi Oline a Tuitt-Nix párost, mint annak a rendje:www.youtube.com/watch?v=_R-FhC0hv7I
Ha rá lennénk szorulva az NT-re vagy vmi kezdő DLman-re, akkor elgondolkoznék rajtuk, de így sztem egyáltalán nem érnek nekünk első kört. Nix-nek a térdével is voltak problémái, meg amúgyis sokat van a földön. Tuitt-se tűnt annak a kihagyhatatlan prospectnek.
Nem támogatom a DL húzást első körben.
Bár a Notre Dame DL-eket csíptük Andy idejében:
Abiamiri, Laws és Landri is a 2006-os csapat tagja volt.
Arról, hogy milyen sikereket értek el nálunk, inkább nem beszélnék. 😀
Igaz Landrinek volt egy jó szezonja 2011-ben.
több mint 11 éve
Zach Ertz highlights:www.youtube.com/watch?v=0s6oWYZ4EWk
De fájt látni még mindig a Saints-es TD-t. Támadóink úgy fejezték be a szezont, hogy amikor lejöttek a pályáról vezetett a csapat. :S Esélyük se volt a fordításra...
több mint 11 éve
Tuitt?Shawn84Max megnézem Nix-el együtt. 😊
Akkor húznék a DL-ba ha tényleg vmi kihagyhatatlan, korszakos egyéniségű játékos lenne. (De az ilyenek általában nem csúsznak le 1/22-ig.)
több mint 11 éve
Tuitt?Dline húzást el sem tudsz képzelni?JanekSztem annyira szimpi Chipéknek is a jelenlegi Cox-Logan-Thornton kezdő trió, hogy nem akarják ezt megbontani. Arról nem is beszélve, hogy sztem nincs is olyan játékos, aki első kört érne nekünk.
Ealy 4-3-ba való sztem.
Aaron Donald inkább 4-3-as 1-gap-es DT.
Jernigan-ről még nem néztem vidit, Nix-ről is csak egyet (azon nem igazán tetszett), de sztem egyik sem az a must-get-guy nekünk.
Cox-ot nem ültetném a cserepadra, Logant sem, Thornton sem. Ide egy univerzális csere kéne, aki mindhárom poszton bevethető és kész. De ilyet simán találni a középső, hátsó körökben.
Még nézek pár vidit Jerniganről és Nix-ről, de jelenleg sztem 99%, hogy nem húzunk a DL-be.
De majd úgyis jön lassan Peter King mock-draftja és akkor kiderül, hogy ki kerül hozzánk májusban vagy legalábbis kit akarunk húzni 😀Bébé
több mint 11 éve
Dline húzást el sem tudsz képzelni?JanekSztem annyira szimpi Chipéknek is a jelenlegi Cox-Logan-Thornton kezdő trió, hogy nem akarják ezt megbontani. Arról nem is beszélve, hogy sztem nincs is olyan játékos, aki első kört érne nekünk.
Ealy 4-3-ba való sztem.
Aaron Donald inkább 4-3-as 1-gap-es DT.
Jernigan-ről még nem néztem vidit, Nix-ről is csak egyet (azon nem igazán tetszett), de sztem egyik sem az a must-get-guy nekünk.
Cox-ot nem ültetném a cserepadra, Logant sem, Thornton sem. Ide egy univerzális csere kéne, aki mindhárom poszton bevethető és kész. De ilyet simán találni a középső, hátsó körökben.
Még nézek pár vidit Jerniganről és Nix-ről, de jelenleg sztem 99%, hogy nem húzunk a DL-be.
De majd úgyis jön lassan Peter King mock-draftja és akkor kiderül, hogy ki kerül hozzánk májusban vagy legalábbis kit akarunk húzni 😀
több mint 11 éve
Lee is jó lesz de ő lehet csúszni fog sokat.Dline húzást el sem tudsz képzelni?
több mint 11 éve
Tehát ha lényegében mind a 6 első számú jelöltünk kiment (Barr, Mack, Pryor, HAHA, Watkins, Evans) akkor se húznál be egy OLB-t hanem inkább jöjjön egy CB mondjuk? Azért ha Barr valami csoda folytán ott maradna, és behúznánk, hát én örömömben innék rá egy áldomást az tuti.Shawn84Nem. Marcus Smith-ért se adnék első kört. KVN-en elgondolkodnék a sokoldalúsága miatt, de Ő meg túlkoros egy kicsit. Mosley talán, de nála se ugrálnék örömömben.
Ha kimenne ez a 6 ember, akkor Beckham, Cooks duóból vkit. Fuller-rel és Verrett-el kapcsolatban is vannak kérdőjelek. Roby nálam nem első kör. El se gondolkodnék rajta.
Nálam jelenleg a 4 WR közül vki vagy letrade. Ezekben az esetekben örülnék.
több mint 11 éve
Én egy Mack húzásnak örülnék azért 😊JanekJó hát neki én is nagyon örülnék. 😀
Combine előtt ez volt a listám.
1. Mack
2. Barr
3. Marcus Smith
4. KVN
5. Lawrence
6. Reilly
7. Chris Smith
8. Gayle
9. Attaochu
10. Dee Ford
11. Trent Murphy
12. Jeffcoat
13, Kareem Martin
14. Sam
15. Bradford
16. Crichton
17. Early
18. Hubbard
19. Webster
20. Lynch
Barr-on még most is sokat gondolkodnék, de inkább vmi class kis WR-t húznék ha bent van vagy letrade, mintsem, hogy Barr.
Jeffcoat-tól azóta csak 1 meccs került fel (Combine előtt is csak 1et láttam róla), de azon se győzött meg, hogy Ő annyira mozgékony lenne. Nem értem azt a kurvajó combine időt. 😀 Harmadik körben elgondolkodnék rajta.
Kareem Martinról és Hubbard-ról még nem néztem azóta vidiket (combine-on nagyon jó időt mentek és ez meglepett), de tervbe vannak véve. Ők még feljebb léphetnek bőven. 😀
Lawrence nálam a válaszvonal a 2. és 3. kör között. Nem tudom, hogy behúznám-e második körben.
több mint 11 éve
WR és OLB poszt jobbá tétele:Tehát ha lényegében mind a 6 első számú jelöltünk kiment (Barr, Mack, Pryor, HAHA, Watkins, Evans) akkor se húznál be egy OLB-t hanem inkább jöjjön egy CB mondjuk? Azért ha Barr valami csoda folytán ott maradna, és behúznánk, hát én örömömben innék rá egy áldomást az tuti.
mobile.philly.com/sports/eagles/?wss=/philly/sports/eagles&id=254978951
"This just may not be the offseason to make significant upgrades at outside linebacker."
Ezzel a kijelentéssel nagyon egyet értek. Első körben biztos, hogy nem húznék OLB-t. (Barr-t se húznám be.) Második körben meg attól függ, hogy kik maradnak bent, meg hogy folyik le a draft.Bébé
több mint 11 éve
WR és OLB poszt jobbá tétele:Én egy Mack húzásnak örülnék azért 😊
mobile.philly.com/sports/eagles/?wss=/philly/sports/eagles&id=254978951
"This just may not be the offseason to make significant upgrades at outside linebacker."
Ezzel a kijelentéssel nagyon egyet értek. Első körben biztos, hogy nem húznék OLB-t. (Barr-t se húznám be.) Második körben meg attól függ, hogy kik maradnak bent, meg hogy folyik le a draft.Bébé
több mint 11 éve
WR és OLB poszt jobbá tétele:mobile.philly.com/sports/eagles/?wss=/philly/sports/eagles&id=254978951
Ezzel a kijelentéssel nagyon egyet értek. Első körben biztos, hogy nem húznék OLB-t. (Barr-t se húznám be.) Második körben meg attól függ, hogy kik maradnak bent, meg hogy folyik le a draft.
több mint 11 éve
Volt egy lista valahol ugye a Bébé az OLB-kről?
több mint 11 éve
Itt a cím magáért beszél: www.bleedinggreennation.com/eagles-nfl-draft-2014/2014/4/13/5610270/jeremiah-attaochu-dee-ford-greg-cosell-2014-nfl-draftShawn84Ebbe nincsen semmi meglepő. Az én 3-4-es OLB listámon is így volt. 😀
Attaochu 9. volt, Dee Ford pedig 10. 😀 (Ebben benne van az ár-érték is. Szóval Dee Ford nem ér első két kört, csakúgy mint Attaochu sem. 😀 )
több mint 11 éve
Itt a cím magáért beszél: www.bleedinggreennation.com/eagles-nfl-draft-2014/2014/4/13/5610270/jeremiah-attaochu-dee-ford-greg-cosell-2014-nfl-draft