Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Mathist mennyiért adnátok?4. felett semmiképpen nem adnám, de szívem szerint inkább 3
Csak nem lesz ennek is cut a vége. 😀
Mathis a legöregebb guard az egész ligában (pedig csak novemberben lesz 33) de az egyik legjobb is. Amúgy 3 millát spórolnánk az eltradelésével.
5. kör lehet kb az ára?Bébé
több mint 11 éve
Mathist mennyiért adnátok? Csak nem lesz ennek is cut a vége. 😀
Mathis a legöregebb guard az egész ligában (pedig csak novemberben lesz 33) de az egyik legjobb is. Amúgy 3 millát spórolnánk az eltradelésével.
5. kör lehet kb az ára?
több mint 11 éve
Szóval házon belül már mindenki tudott mindent és valószínűleg liga szinten is csak nem merték elmondani kifelé és a vége az lett hogy a kulcs játékosunkat 2 lábbal vágtuk ki a rákba ingyé 😀 nem rosszValamit nem értek, miért nem tradeltük el? Amcsik a manit mondják okként csak...ezek azért nem olyan gördeszkás 26 centis karú nyálas bandák, akik ha rájuk néz a rendőr már sárga a fehér gatya.. 😀
Konkrétan kibasztuk ha magyarra fordítjuk a cut-ot.
Illetve ezt a Gang member-es dolgot sem értem valaki magyarázza már el... Kinyírt a banda valakit?
Tilos bármilyen bandával haverkodniuk vagy mi a tök?zsoeo
Amúgy az egész szarul lett felépítve szerintem, először jött a hír hogy tradelnénk, aztán 1-2 nap múlva ha senki nem viszi el cutolva lesz a faszba, így meg valljuk be senkinek nem kell. Inkább várnak 2 hetet a cutra, mintsem egy 7. kört adjanak. Aztán szerintem az egész megnyugtatás egy beetetés volt az egész elcseszett helyzet javítására, hogy azt higgye a többi 31 csapat , hogy mégis adni kell érte valamit ha el akarják vinni.
De lehet a szerződése miatt is. Ha el tradeltük volna, mi kifizetjük a garantáltját, de a fizetését ami valami 12 millió dollár volt erre a szezonra ha jól emlékszem, az a következő csapat idei capjét terhelte volna. Ami valljuk be nem kevés (a potenciális trade jelöltek közül nem soknak lett volna ennyi szabad capje ), főleg egy 160 centis törpéért aki, ha belassul igazából lószart nem ér 😀ano92
több mint 11 éve
DeSean korábbi edzője nyilatkozik, hogy milyen jó arc DeSean és mindig visszajár hozzájuk:Szerintem senki nem hiszi ezt, még Kellyék sem igazán.
www.presstelegram.com/sports/20140329/long-beach-supporters-come-to-defense-of-ex-poly-star-desean-jackson
Csak azért, hogy nehogy most mindenki azt higgye mekkora szar ember DeSean meg minden.Bébé
több mint 11 éve
DeSean korábbi edzője nyilatkozik, hogy milyen jó arc DeSean és mindig visszajár hozzájuk: www.presstelegram.com/sports/20140329/long-beach-supporters-come-to-defense-of-ex-poly-star-desean-jackson
Csak azért, hogy nehogy most mindenki azt higgye mekkora szar ember DeSean meg minden.
több mint 11 éve
Szeretnék már egy nagyobb darab, fizikális elkapót látni a csapatban, szvsz több előnnyel jár. Nem hiszem, hogy egy az egyben akarjuk majd pótolni Jacksont, pláne ha Kelly is a megatronokat szereti. Izgalmas lesz, hogy vajon milyen sorrendben választunk a hiányposztokra. Én jelenleg azt mondom, hogy nem fogunk első körben wr-t húzni.
több mint 11 éve
Ha a drafton kiment már Evans, és Watkins akkor ti kit húznátok? Egy nagy darab elkapót vagy a DeSean 2.0 Brandin Cooksot esetleg? Egyébként nézegettem ezt a gyereket, és hát tényleg egy az egyben olyan mint D-Jax, csak picivel jobbak a felmérői.Shawn84Jelenleg én úgy érzem, hogy Evans lehet a mi nagy kedvencünk (Watkins elérhetetlen lesz), és vagy felmegyünk érte 15 körülre ha akkor még elérhető lesz, 22-re behúzunk egy Djax utódot (Cooks, esetleg Beckham), vagy csak a 2. körben jön egy nagyobb elkapó.
Jelenleg 1. körben csak a 2 Safetyt, Evans vagy talán Cooks-ot (vannak kétségeim) húznám be, és ha innen senki se megoldható 22-re vagy feltrade-el, akkor megpróbálnék vissztradelni a 2. körbe onnan. Nagy visszaesést nem szenvednénk, a plusz pick viszont nagyon jól jöhet, hiszen need-ünk azért van jelenleg (S,OLB,WR).
több mint 11 éve
Ha a drafton kiment már Evans, és Watkins akkor ti kit húznátok? Egy nagy darab elkapót vagy a DeSean 2.0 Brandin Cooksot esetleg? Egyébként nézegettem ezt a gyereket, és hát tényleg egy az egyben olyan mint D-Jax, csak picivel jobbak a felmérői.
több mint 11 éve
Nincs.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
DeSean cut után, van jelentősége pénzügyileg, (Eagles csapat szempontjából) hogy talál-e csapatot magának, és mennyiért?
több mint 11 éve
Ez igaz. Csak a lószart résszel nem értettem egyet. De 27 éves, még nem fog belassulni pár évig.jóhát csak úgy már nem ér évi 12 milkát 😀ano92160 centis törpéért aki, ha belassul igazából lószart nem ér 😀ano92Azért ezt nem tartom igaznak. Melysegi játéka sokat fog romlani jó pár év múlva, de ettől meg jó rout futó és jó keze is van.Eazzy
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
jóhát csak úgy már nem ér évi 12 milkát 😀160 centis törpéért aki, ha belassul igazából lószart nem ér 😀ano92Azért ezt nem tartom igaznak. Melysegi játéka sokat fog romlani jó pár év múlva, de ettől meg jó rout futó és jó keze is van.Eazzy
több mint 11 éve
Sanchónak hála majd nem dream team leszünk hanem Mém Team. 😛 azért remélem nem. 😀
több mint 11 éve
160 centis törpéért aki, ha belassul igazából lószart nem ér 😀ano92Azért ezt nem tartom igaznak. Melysegi játéka sokat fog romlani jó pár év múlva, de ettől meg jó rout futó és jó keze is van.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Sanchez beugrott www.bleedinggreennation.com/2014/3/30/5565530/mark-sanchez-tricked-by-fake-howie-roseman-twitter-account
Komment 😀
"This is all the Front Office's doing
They just knew Mark Sanchez would do enough stupid things to divert attention and questions away from the circus show #10mode"
több mint 11 éve
Valamit nem értek, miért nem tradeltük el? Amcsik a manit mondják okként csak...ezek azért nem olyan gördeszkás 26 centis karú nyálas bandák, akik ha rájuk néz a rendőr már sárga a fehér gatya.. 😀
Konkrétan kibasztuk ha magyarra fordítjuk a cut-ot.
Illetve ezt a Gang member-es dolgot sem értem valaki magyarázza már el... Kinyírt a banda valakit?
Tilos bármilyen bandával haverkodniuk vagy mi a tök?zsoeo
Amúgy az egész szarul lett felépítve szerintem, először jött a hír hogy tradelnénk, aztán 1-2 nap múlva ha senki nem viszi el cutolva lesz a faszba, így meg valljuk be senkinek nem kell. Inkább várnak 2 hetet a cutra, mintsem egy 7. kört adjanak. Aztán szerintem az egész megnyugtatás egy beetetés volt az egész elcseszett helyzet javítására, hogy azt higgye a többi 31 csapat , hogy mégis adni kell érte valamit ha el akarják vinni.
De lehet a szerződése miatt is. Ha el tradeltük volna, mi kifizetjük a garantáltját, de a fizetését ami valami 12 millió dollár volt erre a szezonra ha jól emlékszem, az a következő csapat idei capjét terhelte volna. Ami valljuk be nem kevés (a potenciális trade jelöltek közül nem soknak lett volna ennyi szabad capje ), főleg egy 160 centis törpéért aki, ha belassul igazából lószart nem ér 😀
több mint 11 éve
Valamit nem értek, miért nem tradeltük el? Amcsik a manit mondják okként csak...Konkrétan kibasztuk ha magyarra fordítjuk a cut-ot.
Tilos bármilyen bandával haverkodniuk vagy mi a tök?
több mint 11 éve
A cikk amivel a sajtóban elkezdődött az egész DeSean-ügy.Szerintem ezt senki nem hitte el az elején 😀 Kíváncsi lennék azért, hogy Sproles-t már korábban kinézte magának Kelly vagy csak vészmegoldásként jött mert már tudták a színfalak mögött, hogy cut lesz Jacksonból.
www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Eagles-signings-of-Jeremy-Maclin-and-Riley-Cooper-could-signal-a-DeSean-Jackson-trade.html
Kereken 4 héttel később pedig ki is vágták.
Persze nagy eséllyel nem Kempski cikke miatt kezdtek el ezen gondolkodni Roseman-ék. 😀
Érdemes vetni egy pillantást a kommentekre. 😀Bébé
Azt viszont én is nehezen tudom elképzelni, hogy Kellynek ne lett volna beleszólása a dologba, pláne, hogy elvileg övé az utolsó szó a szakmai ügyekben. Mindenesetre én továbbra is adom, hogy valami erősen bűzlött Jacksonnal kapcs és h Chipnek konkrét elképzelése van a jövőről, szóval bízok benne, mivel nem minden nap vágnak ki szemrebbenés nélkül egy carrier high szezont futó wr-t egy csapatból.
több mint 11 éve
A cikk amivel a sajtóban elkezdődött az egész DeSean-ügy. www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Eagles-signings-of-Jeremy-Maclin-and-Riley-Cooper-could-signal-a-DeSean-Jackson-trade.html
Kereken 4 héttel később pedig ki is vágták.
Persze nagy eséllyel nem Kempski cikke miatt kezdtek el ezen gondolkodni Roseman-ék. 😀
Érdemes vetni egy pillantást a kommentekre. 😀
több mint 11 éve
Brad Smith (WR/ST) belement a fizucsökkentésbe:"Smith was owed $1.3 million this season, but the new deal lowers his base salary by $395,000. He's now due just $450,000 in guaranteed money. Smith, 30, will compete for a role on special teams and as a reserve wideout."
több mint 11 éve
Megérkeztek Attaochu (6-3, 252) pro day számai 😀 40 yard: 4,58 és 4,63 (10 yard: 1,55 és 1,62) --> combine időben ez 4,7 körül/felett van, ami átlagos (csapattársa Jemea Thomas a combine-on 4,55-öt futott, most a Pro Day-en 4,38-at )
Magasugrás: 37,5 - ez nagyon jó
3-cone: 7,28 sec - átlagos
20 yard shuttle: 4,64 sec - ez nagyon gyenge
Én még mindig nem húznám be az első három körben.
több mint 11 éve
Ebben van igazság, valóban. Bár ez attól is függ majd sztem, hogy mennyire érzi magát áldozatnak az eset után, mennyire haragszik majd a vezetőségre. Bár ha megtenné ezzel nem Chipéket köpné szembe első sorban. Viszont ha tényleg normálisan fog viselkedni és nem lesz semmi extra, akkor azzal talán az a feltételezés is megerősítést nyerhet, hogy teljes joggal lett cutolva és ezt ő is felfogta.Arra azért kíváncsi leszek, hogy ha elmegy a skinsbe meg TD-t szerez ellenünk akkor megy-e majd a pályán a T.O. féle alázás meg gúnyolódás. (gyanítom igen)HighlanderHát nem hiszem. Mármint DeSean tudja, hogy Phillyben nagyon szerette Őt mindenki(csak úgy mint TO-t. Bár nem a TO őrület nagyobb volt 😀 ) és ez a kivágása után is így van. Nem szólt be a csapatnak, nem volt rossz nyilatkozata.
De ha jövőre elkezdene szárnycsapásokat csinálni egy TD után, akkor nem kicsit elküldenék a faszba Őt a nézők. És teljesen jogosan. 😀
TO-t nem mi tettük naggyá. Nem nálunk lett sztár.
Azonban DeSean igen. Max ilyen bedőlős playt tudok elképzelni a részéről. Az meg nem a fanoknak szól. 😀Bébé
több mint 11 éve
Arra azért kíváncsi leszek, hogy ha elmegy a skinsbe meg TD-t szerez ellenünk akkor megy-e majd a pályán a T.O. féle alázás meg gúnyolódás. (gyanítom igen)HighlanderHát nem hiszem. Mármint DeSean tudja, hogy Phillyben nagyon szerette Őt mindenki(csak úgy mint TO-t. Bár nem a TO őrület nagyobb volt 😀 ) és ez a kivágása után is így van. Nem szólt be a csapatnak, nem volt rossz nyilatkozata.
De ha jövőre elkezdene szárnycsapásokat csinálni egy TD után, akkor nem kicsit elküldenék a faszba Őt a nézők. És teljesen jogosan. 😀
TO-t nem mi tettük naggyá. Nem nálunk lett sztár.
Azonban DeSean igen. Max ilyen bedőlős playt tudok elképzelni a részéről. Az meg nem a fanoknak szól. 😀
több mint 11 éve
DeSean helyében ha csak nem keresne meg vmi sztár csapat, akivel reális esély van a gyűrűre, akkor simán elmennék a Redskins-be és nagyon nagyon várnám az Eagles elleni meccseket.Arra azért kíváncsi leszek, hogy ha elmegy a skinsbe meg TD-t szerez ellenünk akkor megy-e majd a pályán a T.O. féle alázás meg gúnyolódás. (gyanítom igen)
Új edző van, QB van, RB van, talán a fal se szar annyira (bár nagyon nem vagyok tisztában a Redskins helyzetével), védelem se olyan rossz.
A tulajt ismerve pedig nem fog szar szerződést ajánlani DeSeannak.Bébé