Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Ha már itt tartunk, ugye Sanchóról mihamarabb kiderül, hogy mexicói bandákkal tart kapcsolatot léciiiiiiiii 😛
több mint 11 éve
Egy kinti szurkoló írta:Ha egy hónappal ezelőtt azt mondja valaki, hogy kivágjuk Deseant és aláírjuk Sancheznek, akkor azt mondom az illető tudatmódosító szer hatása alatt van!
több mint 11 éve
Az események fényében egyébként egy ilyen draftot sikerült összekalapálni, ami nyilván távol áll a realitástól, de hasonló esetleg nem lenne rossz:22 WR JORDAN MATTHEWS VANDERBILT
54 CB KEITH MCGILL UTAH
86 OLB TELVIN SMITH FLORIDA STATE
122 S C.J.BARNETT OHIO STATE
162 C TYLER LARSEN UTAH STATE
237 WR AUSTIN FRANKLIN NEW MEXICO STATE
több mint 11 éve
Vélhetően nem csak mi szurkolók tudjuk, hogy milyen jó játékos, és mennyi Eagles fan szereti..., tehát igen komoly oka kell, hogy legyen a kivágásának! Ráadásul, úgy szabadultunk meg tőle, hogy semmit nem kaptunk érte!(Hol van már a nevetséges 3. kör...?)Szerintem ilyen infókkal a háta mögött nehéz lett volna elpasszolnunk másik csapatnak. Gondolom azért rákérdeztek páran az okára, hogy mégis miért akarunk megválni tőle azt meg nyilván nem mondhatta Roseman, hogy ne kérdezz csak adjad a 3. kört.
Miért nem tudtuk, úgy lejátszani, hogy kapjunk valamit érte?tûzoltó
több mint 11 éve
Vélhetően nem csak mi szurkolók tudjuk, hogy milyen jó játékos, és mennyi Eagles fan szereti..., tehát igen komoly oka kell, hogy legyen a kivágásának! Ráadásul, úgy szabadultunk meg tőle, hogy semmit nem kaptunk érte!(Hol van már a nevetséges 3. kör...?)Mert nyilván sehol sem??? hülyék és sejtették, hogy valami komoly dolog van mögötte. Persze éljen az ember az ártatlanság vélelmével de tartok tőle ha kap is valahol szerződést nem fog sokáig tartani.... én max egy éves opciós valamit kötnék vele aztán meglátjuk. Fáj nekem is de nem nagyon van mit tenni. Mondom Shadyre lennék nagyon kíváncsi, esetleg még Avantra és Reidre mit mond.
Miért nem tudtuk, úgy lejátszani, hogy kapjunk valamit érte?tûzoltó
több mint 11 éve
Vélhetően nem csak mi szurkolók tudjuk, hogy milyen jó játékos, és mennyi Eagles fan szereti..., tehát igen komoly oka kell, hogy legyen a kivágásának! Ráadásul, úgy szabadultunk meg tőle, hogy semmit nem kaptunk érte!(Hol van már a nevetséges 3. kör...?)Miért nem tudtuk, úgy lejátszani, hogy kapjunk valamit érte?
több mint 11 éve
kínomban én is írtam pár faszságot a témával kapcsolatban. De az a nagy büdös helyzet hogy bármi is legyen, nekem nagy űr fog tátongani Desean után. Hiányozni fog a gólvonalon földhöz vágott labdájával, a giants elleni visszahordással, és a tehenészek elleni bedőléssel együtt. Talán az ő stílusa állt hozzám a legközelebb, ha játszanék rá akarnék hasonlítani. Nem mondom hogy ő volt a legjobb, vagy a legszimpibb játékosunk, de kétségkívül a legnagyobb playmaker. . Szinte az összes divízió ellenfelünk utálta, és ez nem lehet véletlen. Remélem normális csapatba kerül. A legjobb az lenne ha barnákhoz kerülne, Manzielnek arany élete lenne, és Deseannak is Gordon mellett.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
a sírás határán állok, miért kell a kedvenc játékosomat kidobni 😥
több mint 11 éve
Tudom amúgy, nem is vettem annak. Most mindenki feszültséget vezet le.Mondjuk ez nálam nem vicces. Bár látom a többieknek tetszik :Ssajnálom, nem offensnek szántam,
Eazzy
töröltem inkább.ano92
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Mondjuk ez nálam nem vicces. Bár látom a többieknek tetszik :Ssajnálom, nem offensnek szántam,
Eazzy
töröltem inkább.
több mint 11 éve
DeSean Jackson was cutting meetings to hang out with friends, a source confirmed. Relationship with Kelly was also a big concern.BébéMondjuk ez már önmagában elég nyomós ok, még ha a bandázgatás nem is lenne igaz.
több mint 11 éve
DeSean Jackson was cutting meetings to hang out with friends, a source confirmed. Relationship with Kelly was also a big concern.
több mint 11 éve
Ha cutolva lett mindegy miért jól tették. A mostani Front Office/Chip nagyon értik a dolgukat , nem félek attól hogy nem oldják meg azt a kisebb űrt ami keletkezett így.
több mint 11 éve
De legalább így több értelmet nyert a Sproles trade. 😀
több mint 11 éve
Mondjuk ez nálam nem vicces. Bár látom a többieknek tetszik :SEgy komoly kérdésem van. Most mi a szart csináljak az avatarommal?Eazzyano92
Amúgy mindegyik egy gangbe tartozik: BirdGang
több mint 11 éve
Ez alapján DeSean nem írta el Reid nevét, hanem simán csak Andy-t írt:www.bleedinggreennation.com/2014/3/28/5558290/desean-jackson-releases-official-statement-eagles-gang-affiliation
Csak hogy azért ennyire ne húzzuk le. 😀
több mint 11 éve
Attól mert Jacksonnal ez történt nem kell az összes feka játékosunkban meglátni a ganxtát XDmég nem. MÉG 😀ano92Mert tán már róla is cikkezgetnek?HighlanderEgy komoly kérdésem van. Most mi a szart csináljak az avatarommal?EazzyNagyítsd fel Shadyt, de lassan tőle is búcsúzhatunk a végén.Shawn84
több mint 11 éve
Mert tán már róla is cikkezgetnek?HighlanderDehogyis.
Valamint Ő csak vmi csajt dobott le tavaly a buszáról. 😀
www.complex.com/sports/2013/05/lesean-mccoy-is-being-sued-for-allegedly-assaulting-a-woman-on-a-party-bus
több mint 11 éve
még nem. MÉG 😀Mert tán már róla is cikkezgetnek?HighlanderEgy komoly kérdésem van. Most mi a szart csináljak az avatarommal?EazzyNagyítsd fel Shadyt, de lassan tőle is búcsúzhatunk a végén.Shawn84
több mint 11 éve
Mert tán már róla is cikkezgetnek?Egy komoly kérdésem van. Most mi a szart csináljak az avatarommal?EazzyNagyítsd fel Shadyt, de lassan tőle is búcsúzhatunk a végén.Shawn84
több mint 11 éve
Egy komoly kérdésem van. Most mi a szart csináljak az avatarommal?EazzyNagyítsd fel Shadyt, de lassan tőle is búcsúzhatunk a végén.
több mint 11 éve
Egy komoly kérdésem van. Most mi a szart csináljak az avatarommal?
több mint 11 éve
Lehet még most is elfogadnátok a csapatban. Sokkal rosszabb nem lett azóta. A múltkor láttam egy elemzést, amiben az elkapásokat nézték, és a droppokat. Az drop Rate alapján Fitz volt az első, nem túl meglepő módon. Sajnos már nem sokáig lesz nálunk, szerintem lassan visszavonul. Nagy a fizuja is.A draftolása előtti offseason másról sem szólt. Mindenképp kellett már egy elit elkapó az alakulatba mivel évekig próbálkoztak olyan 1-2 körös tehetségekkel mint R. Brown; F. Mitchell vagy T. Pinkston. Egyikük sem vált be. Ebből is látszik, hogy igazán nehéz dolog egy ilyen playmakert találni.GreengoMikor volt az amikor Fitzgeraldot követelték? Érdekes lehetett, bár a minőségre való igény megvolt az biztos. 😊Leon78Amúgy csak én nem látom annyira borúsan a helyzetet kövi szezonra nézve? Tény, hogy érdekes lesz, hogy miként fogja betölteni Kelly a Desean hiánya keltette űrt, de azért a támadófoci szerencsére nem csak abból áll, hogy dobd fel a pályára az X elkapót. Oké, hogy Maclin meg Cooper nem fix, de motivációval nem hiszem h hiány lenne + van még egy Shady, Sproles kombó is a Tight Endekről meg nem is beszélve + egy jól sikerült draft is dobhat a csapaton. Ja és tegyük hozzá, hogy azért Foles játékának a minősége is erősen kérdéses lesz, én bízok benne de az egy dolog 😀 Szerintem jövőre csak a két véglet jön szóba, vagy nagyon trágya szezon vagy kitalál Chip vmi egyedülállót és hasítunk.HighlanderNem tudom mióta nézed a sportot, de ilyen fickók nem teremnek minden bokorban. Évekig ment a keresgetés mire behúztuk DeSean-t. (emlékszem még arra amikor mindenki Fitzgerald vagy Moss ideigazolását követelte) Ez azért nagy érvágás....bárhonnan is nézzük. Ha szerencsénk van belenyúlunk a tutiba, de egy biztos a WR most nagy need lett. Eddig is kellett vna vki...,de ez most már duplán igaz.Greengo
Esetleg aki még nem látta. www.profootballfocus.com/blog/2014/03/24/sig-stats-drop-rate-wrs/
És bocs, hogy belekontárkodtam a csapatfórumotokba 😊
több mint 11 éve
Furi, mert közben meg minden community cuccban benne van, tegnap is kiírta, hogy mennek gyerekeknek beszélni meg ilyenek. Csalódást keltő, amennyiben igaz.
több mint 11 éve
Jordy Nelson sem rossz.. de ez most már semmit sem jelent.