Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
A Walterfootballnál sem szaroztak  walterfootball.com/draft2014_1.php ...a végére csak beírták hozzánk Latimert úgy, hogy Cooks hárommal mögöttünk megy ki. (hajamat tépném 😀 )Greengo
Mondjuk ha Latimert kihúznánk úgy, hogy még Lee, Cooks és CJ Mosley is bent van, akkor én is 😀

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 299 — Eagles fan
Azért itt a kezdés előtt megborult pár mock író. Mayock se szarozott. 😀 ( Manziel a Cowboysba->imádnám 😀 )
A Walterfootballnál sem szaroztak  walterfootball.com/draft2014_1.php ...a végére csak beírták hozzánk Latimert úgy, hogy Cooks hárommal mögöttünk megy ki. (hajamat tépném 😀 )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Igaz ez Highlights vidi, de én felültem a bandwagonra 😀

www.youtube.com/watch?v=rZXQcakwFAc
több mint 11 éve
Kezdem egyre jobban azt érezni, hogy Cody Latimer lesz a befutó, de lehet, hogy csak a ma olvasottak miatt.MirrMurr
Első kört soknak tartanám érte. Ha meg nem első körben húzunk WR-t akkor kiborulok...szval ez sehogy sem jó . 😀 Amúgy olvasni lehetett olyat is, hogy Allen Robinsonra megyünk...ami elsőben megint csak erős lenne.Greengo
Én a letrade + Latimer megoldásnak örülnék, de ezzel csak kiátkozást érnék el ha bejönne 😊
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 299 — Eagles fan
Kezdem egyre jobban azt érezni, hogy Cody Latimer lesz a befutó, de lehet, hogy csak a ma olvasottak miatt.MirrMurr
Első kört soknak tartanám érte. Ha meg nem első körben húzunk WR-t akkor kiborulok...szval ez sehogy sem jó . 😀 Amúgy olvasni lehetett olyat is, hogy Allen Robinsonra megyünk...ami elsőben megint csak erős lenne.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Remélem ebben az esetben, akkor egy letrade bele fog férni. Ha pl tudnánk szerezni egy 2. köröset vagy 3 és 4. körös pickeket, akkor még talán jól is járnánk.
Sajnos Lattimer-nél még mindig le vagyok ott maradva, hogy akkor néztem, amikor még 4. körre várták és ott nagyon tetszett és lezártam azzal, hogy nagyon simán behúznám a középső körökben. Ha behúzzuk, akkor majd még jobban utánajárok. 😀
több mint 11 éve
Kezdem egyre jobban azt érezni, hogy Cody Latimer lesz a befutó, de lehet, hogy csak a ma olvasottak miatt.
több mint 11 éve
Nekem csak két kérésem van ma estére: győzzön a Montreal Cands, és húzzuk be azt, akivel SB-t nyerhetünk mondjuk már ebben az idényben 😛. Tippeket "kérek" melyikre van nagyobb esély 😀dande
Kár, hogy kikap a Cands 😕
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
C, húzunk valakit és nem lesz Super bowl

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 282 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nekem csak két kérésem van ma estére: győzzön a Montreal Cands, és húzzuk be azt, akivel SB-t nyerhetünk mondjuk már ebben az idényben 😛. Tippeket "kérek" melyikre van nagyobb esély 😀
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
Ja és az elmaradhatatlan James Gayle pick a 4. körben 😀 Ha őt behúzzuk, pezsgőt bontok.MirrMurr
én 6. körben húztam GM játékban 😊

9 óra múlva okosabbak leszünk
vagy nem

több mint 11 éve
Ja és az elmaradhatatlan James Gayle pick a 4. körben 😀 Ha őt behúzzuk, pezsgőt bontok.
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Akinek örülnék
Beckham, Roby, Fuller, Pryor

Olyan nincs akinek nagyon nem. Én nem haterkedek 😛

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Egyre több helyen olvasom Cody Latimer nevét, mint lehetséges 1/22. Én ízlelgetem, de érdekelne a ti véleményetek.

Amúgy nálam 1. Barr, 2. Fuller, 3. Beckham 😊
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
én még mindig Fuller párti vagyok, de ha nem ő, akkor Beckham vagy Cooks 😊
akit nem szeretnék, az Benjamin, Roby és Verrett

amúgy az a lényeg, hogy ésszerű húzás szülessen.

több mint 11 éve
WR,WR,WR ha nem akkor Verrett,vagy Mosley...

több mint 11 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
Draft day 😊

A mai napot nem nezem, de nalam most ez a sorrend akiknek legjobban orulnek:
1. Barr (akar feltrade is, de 3. Kornel nem dragabban)
2. Haha Dix
3. Lee/Beckham/Cooks
4. Fuller
5. C.J. Mosely/ Shazier

Masik lehetosegkent letradelnek jopar helyet es 30+ban mar huznam Lattimert, 2. Korben meg feltrade Attachouert vagy Marcus Smithert.
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Én is leszek végig 😊
több mint 11 éve
nosztalgiázok picit, készülve az estére 😀
 www.ustream.tv/recorded/22174494
21:23-tól hatalmasat nevettem én is 😀

több mint 11 éve
Én végignézem a draftot ha nem alszom el 😊

több mint 11 éve
Vége az érettséginek , jöhet jó kis levezetésnek a várva várt draft 😀 Vicces egyébként hogy szerintem Wr prospectekből többet készültem mint magára a vizsgára. Egyébként eddig akiket én akartam soha nem húztuk be. (2012: Michael Brockers, 2013:Baccari Rambo) De idén érzem ! elején még Beckhamet akartam , de mostanra nálam Cooks/Lee a favorit , de egy későbbi Jarvis Landry vel is kieggyeznék , feltéve ha nem első kör. BPAzunk szerintem , vagy WR.Petikievak01
És mennyivel hasznosabb is ez a megszerzett tudás. 😀
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Vége az érettséginek , jöhet jó kis levezetésnek a várva várt draft 😀 Vicces egyébként hogy szerintem Wr prospectekből többet készültem mint magára a vizsgára. Egyébként eddig akiket én akartam soha nem húztuk be. (2012: Michael Brockers, 2013:Baccari Rambo) De idén érzem ! elején még Beckhamet akartam , de mostanra nálam Cooks/Lee a favorit , de egy későbbi Jarvis Landry vel is kieggyeznék , feltéve ha nem első kör. BPAzunk szerintem , vagy WR.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 282 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért néhányan gutaütést kapunk szerintem, ha fönnmaradunk egész hajnalig aztán kitrade-lünk a 2. körbe 😀 😛 Mondjuk én amúgy is fent leszek mert nézem a Habs meccset is közben, mire annak vége talán sorra kerülünk, vagy sem 😀
több mint 11 éve
Most tudatosult bennem, hogy én még soha nem örültem igazán az elsőkörös pickünknek. 😀

2013: Jött Lane. Én Star Lotulelei-t akartam (kis letrade árán). (Meg ment az Austin hype 😀 )
2012: Jött Cox. Hát Őt én nagyon nem akartam. 😀 (Kuechlynek jobban örültem volna (csak sajnos kiment), de ha DL, akkor már inkább vmi DE-nek örültem volna.)
2011: Watkins. Nem volt semmi bajom Watkins-al, de csak akkor húztam volna be ha második körbe visszatradelünk. (Még így is reach lett volna 😀 ) A favoritom Jimmy Smith (CB) volt illetve még Gabe Cariminek is tudtam volna örülni, ha RG-nek rakjuk be. 😀
2010: B.Graham-mel kapcsolatban semmi bajom nem volt, de összességében nem akartam DE-t az első napon. Jah meg itt bírtam volna egy CJ Spiller választást, de hát megint csak kihúzták korábban. 😀 (És idei offseasonban is akartunk érte tradelni 😛 )
2009: Akkor még ennyire se vágtam a dolgokat, így Maclin-ről semmit nem tudtam, csak annyit, hogy simán ki kellett volna már mennie. 😀 Úgyhogy nagy bajom nem volt vele. 😀 (De amúgy ott egy Moreno picknek tudtam volna örülni, csak hát igen a scoutoknak is jó szemük van és kivitték már 12. helyen 😀 )

2007-ben és 2008-ban meg elképzelésem se volt a drafttal kapcsolatban, plusz nem is húztunk első körben. 😀 Jah 2006-ben meg annyit vágtam a draftból, hogy Reggie Bush. 😀

Remélem, hogy idén végre rendesen tudok majd örülni az elsőkörös választottunknak. 😀
több mint 11 éve
Ő egészen jó rúgó. Sokat láttam. Nem mondom, hogy megveri Heneryt de ki tudja?Shawn84
Aki jelen pillanatban Henery-t nem veri meg annak amúgy sem sok keresni valója van az NFL-ben 😛dande
Henery-nél jobb hátterű egyetemi kickert lehetetlenség találni, úgyhogy nagyon nem érdekel, hogy egyetemen 70/70 volt vki, vagy 35/70. Lényeg, hogy a TC-ben és preseasonban, hogy rúg. (Aztán, ha felfér az 53-ra, akkor ott.)
Henery mindenidők legjobb college kickere és finoman szólva eddig nem váltotta meg a világot.
Akers-t senki nem draftolta. Falcons-nál és a Panthersnél nem fért be a csapatba. Redskins színeiben játszott 1 meccset, ahol berúgott 2 extra pontot és kihagyott két FG-t (igaz mind2 50+ -os volt.). Majd jött Európa, végül hozzánk került, ahol isten volt.
Szóval engem már egy kicker múltja rohadtul nem érdekel. Jöjjön bárki aztán majd meglátjuk.Bébé
Nem ezt mondom én is 😀 egyébként majd kirakjuk, behúzza valamelyik a csoportrivális és egy darabot ki nem fog hagyni 😛