Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Mondjuk Martavis Bryantet még mindig elfogadnám ,nem tom miért csúszik.
több mint 11 éve
Jó volt ez bőven, WR gondok megoldva 😊Holnap aki jöhet:
CB
S
OLB
ILB
OL
Oregon játékos 😀
ismeretlen UDFA 😀 😀
több mint 11 éve
Én mindkettőnek örülök, Kelly pedig azt nyilatkozta, hogy nincs kizárva, hogy a 3. napon is hozunk WR-t 😀Mondjuk egy bármilyen defensive backnek lehet jobban örülnék most, meg a falakba is elfér az erősítés
több mint 11 éve
Adjatok nekem Matthes kiválasztós videót!
több mint 11 éve
Átaludtam bazmeg a kibaszott telefon miatt, erre kihúzzák a kedvencemet! Kibaszottul ideges vagyok, de örülök nagyon 😀 Ti meg Huffnak ugye?
több mint 11 éve
Itt az igazi slot receiverünk szerintem. Bőven megengedhető, főleg, hogy jól elboltoltuk a másik 3. köröst. A rendszert meg nem kell bemutatni neki. 😊 A 4/1-en is lehet majd DB-t hozni.

több mint 11 éve
Huff a 3. körös. 😊
több mint 11 éve
Így már teljesebb a kép klasszikusokat csak pontosan 😛 😉 kösziCHIP: Matthews can catch the ball in traffic. We’ll probably start him inside, Maclin and Cooper on outside. Kelly noted he believes Matthews can also play on the outside.zsojtiChip Kelly says Jordan Matthews will be the Eagles slot receiverzsojtiMondjuk ez így érdekes. Azért viszont sok lenne a 2. kör ám legyen ha beválik. (ez viszont nem kérdés 😛)dande
több mint 11 éve
CHIP: Matthews can catch the ball in traffic. We’ll probably start him inside, Maclin and Cooper on outside. Kelly noted he believes Matthews can also play on the outside.Chip Kelly says Jordan Matthews will be the Eagles slot receiverzsojtiMondjuk ez így érdekes. Azért viszont sok lenne a 2. kör ám legyen ha beválik. (ez viszont nem kérdés 😛)dande
több mint 11 éve
Chip Kelly says Jordan Matthews will be the Eagles slot receiverzsojtiMondjuk ez így érdekes. Azért viszont sok lenne a 2. kör ám legyen ha beválik. (ez viszont nem kérdés 😛)
több mint 11 éve
Chip Kelly says Jordan Matthews will be the Eagles slot receiver
több mint 11 éve
Én szóltam, hogy így lesz csak hallgassatok rám 😀 még mindig alig hiszem el.
több mint 11 éve
szerintem ezentúl vegyük úgy, hogy Matthews volt az első körös és Smith a második körös, így nincs reach, csak két A+ pick 😀
több mint 11 éve
Látszik, hogy szerelem első látásra. 😊tûzoltó

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Kelly azt mondja, hogy a másik fő célpontunk kiment. Gondolom Lee volt. Lehet, hogy így jobban járunk.

több mint 11 éve
4. körért bőven jó trade volt szerintem. A játékosról nem is beszélve . shawnra majd kiváncsi leszek mit szól 😀
több mint 11 éve
Eddig nagyon fasza sztem a draft. Van egy Marcus Smith, egy Matthews, és két 3. körös 😊
több mint 11 éve
Imádom ezt a picket, egyik nagy kedvencem az idei drafton.
több mint 11 éve
Jó húzás, biztos nem húzta volna 2/22-ig. Robinson és közte hezitáltam volna, ő talán jobban illik a sebessége miatt.

több mint 11 éve
Zseniális pick

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ééééés Matthews! Meg is van az a WR, ráadásul Chip választotta ki a sajátjár, rosszul ez nem sülhet el 😉Hulkeinsteinez tuti ? Mert még a Rams van csak .
több mint 11 éve
Ééééés Matthews! Meg is van az a WR, ráadásul Chip választotta ki a sajátjár, rosszul ez nem sülhet el 😉
több mint 11 éve
Hé-hé, én azok között vagyok, akik teljesen elégedettek a pick-kel 😀 Főleg úgy, hogy nem lett volna jobb döntés, pont én írtam korábban. Csak azt írtam, hogy nem biztos hogy igazat mondott Howie, ennyi.Mire 1/22-re értünk, mint a 6 játékos kiment, akit akartunk volna. feltradelni a kevés pickünk miatt nem nagyon lehetett, safety reachnél (Bucannon, Ward) ugyanúgy sírás lenne, Ford nem 3-4 OLB. Akkor áruld már el, mi lett volna a jó döntés.mustaine- Howie azt mondta, hogy 22. helyen is Marcus Smith-t húztuk volna, Dee Ford-ot Marcus Smith mögé rangsoroltuk.Nyilván ezt mondja, és nem azt, hogy 22-re más lett volna, csak pont beszoptuk, és így muszáj volt reachelni 😀. A többi kijelentését igaznak érzem, ez viszont sztem közel sem biztos, hogy az.Hulkeinstein
- Egy 3-4-es csapat scoutja azt mondta, hogy 2. körös pick volt náluk Marcus Smith, de mivel a pass rusherek általában korán mennek ki, számított arra, hogy kimehet előbb.Bébé
több mint 11 éve
Jól tudod, de majd jön Rugland FA-ról 😀Úgy tudom, nem vagytok elégedettek a rúgótokkal. 😛StezMire 1/22-re értünk, mint a 6 játékos kiment, akit akartunk volna. feltradelni a kevés pickünk miatt nem nagyon lehetett, safety reachnél (Bucannon, Ward) ugyanúgy sírás lenne, Ford nem 3-4 OLB. Akkor áruld már el, mi lett volna a jó döntés.mustaine- Howie azt mondta, hogy 22. helyen is Marcus Smith-t húztuk volna, Dee Ford-ot Marcus Smith mögé rangsoroltuk.Nyilván ezt mondja, és nem azt, hogy 22-re más lett volna, csak pont beszoptuk, és így muszáj volt reachelni 😀. A többi kijelentését igaznak érzem, ez viszont sztem közel sem biztos, hogy az.Hulkeinstein
- Egy 3-4-es csapat scoutja azt mondta, hogy 2. körös pick volt náluk Marcus Smith, de mivel a pass rusherek általában korán mennek ki, számított arra, hogy kimehet előbb.Bébé
tûzoltó