Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 281 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azt hiszem idén nem mulasztom majd el a roster frissíteni Madden 08-ba 😛

Kelce mögé lenne jó valakit még találni.
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Tetszik Jordan Matthews mentalitása. 😀
"I want to definitely earn the respect of those guys. I’m going to go in, shut my mouth and do my work."

Jordan részt vett a Senior Bowl-on és január elején már kért meccs-vidiket az SB-n résztvevő CB-kről, hogy tudja tanulmányozni Őket. 😀
Nem csodálom, hogy Chip bele van buzulva. 😀

Remélem nagyon fogja gyakorolni az elkapásokat, mert a dropjairól leszokhatna.
Jerry Rice rokona (cousin), ha csak fele olyan jó, már isten lesz. 😀

"Chip lets the scouts convince him on the Oregon players. He tries to stay out of initial evaluation for objectivity purposes"Bébé
Nem megmondtam?

Az előbb kifelejtettem a másik kis kedvencemet. Ááron Colvin
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Tetszik Jordan Matthews mentalitása. 😀
"I want to definitely earn the respect of those guys. I’m going to go in, shut my mouth and do my work."

Jordan részt vett a Senior Bowl-on és január elején már kért meccs-vidiket az SB-n résztvevő CB-kről, hogy tudja tanulmányozni Őket. 😀
Nem csodálom, hogy Chip bele van buzulva. 😀

Remélem nagyon fogja gyakorolni az elkapásokat, mert a dropjairól leszokhatna.
Jerry Rice rokona (cousin), ha csak fele olyan jó, már isten lesz. 😀

"Chip lets the scouts convince him on the Oregon players. He tries to stay out of initial evaluation for objectivity purposes"
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 281 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Matthews bejelentést eddig 4szer néztem meg. Imádom. A szeméből süt az elszántság. Ez a gyerek nem fog szarozni, odateszi magát komolyan, és nagyon szerény. Örülök mind kisgyerek a a vasútmodellnek 😀Shawn84
Ez az amit én átéltem kb 25 éve úgyhogy tudom miről beszélsz 😛
több mint 11 éve
A Matthews bejelentést eddig 4szer néztem meg. Imádom. A szeméből süt az elszántság. Ez a gyerek nem fog szarozni, odateszi magát komolyan, és nagyon szerény. Örülök mind kisgyerek a a vasútmodellnek 😀
több mint 11 éve
Jah és egy Trevor Reilly (OLB), James Gayle (OLB) draftnak tudnék örülni.
Ebben az esetben jöhetne is a B.Graham trade.Bébé
[/b]

De az már nyilván egy jövő évi pickért. Esetleg 3/4 reálisabban nézve 5. kör.
több mint 11 éve
Jah és egy Trevor Reilly (OLB), James Gayle (OLB) draftnak tudnék örülni.
Ebben az esetben jöhetne is a B.Graham trade.
több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
A JM pick nekem nagyon tetszik. Imádom a srác játékát, plusz pénzügyes diplomát szerzett a Vanderbilten, így nem hiszem, hogy ne lenne az esze a helyén (minden esetre nem fog bandázni szerintem ami azért nagy előny). A nyilatkozatai alapján egy kedvelhető figura, így lassan rendelhetem a mezt a nevével.
Huff? Szerintem picit korai, de mire újra mi választhatunk, addigra lehet, hogy kihúzták volna előlünk, így viszont a pick abszolút megérte.
Nekem tetszik mind a két pick, így nincs hiányérzetem.
több mint 11 éve
 www.nfl.com/videos
több mint 11 éve
Nos ma mit várok?
Shawn84
A 2 falba 1-1 játékos azért behúznék. A DL-ba mindenképpen.
Need nincsen, depth jöhet mindenhova. Szóval sima BPA. Ha ismét bent maradt vmi Top50-75 játékos, akkor húzzuk be 4/1-el.

Mivel a prospecteket nagyon nem ismerem már itt, bármi meglepő örülnék egy letradenek is. 😀
több mint 11 éve
BPA-k a 3. napra:
 www.bleedinggreennation.com/2014/5/10/5702224/2014-nfl-draft-best-available-players-for-day-3
Nem sok mindenkit ismerek közülük. 😀

ILB közül nem akarom: Zumwalt, Bradford, Telvin Smith

Jordan Tripp-ről kemény 2 meccset láttam, az alapján nem nyűgözött le és nem adnék ki érte 4/1-et. De járt nálunk viziten. 6-3, 234 font, agilis, igaz a karjai rövidek.
Christian Jones-ról is csak 2 vidit tudtam megnézni és mind a kettőn rohadt sokat volt DE, szóval Őt is elég nehéz ez alapján megítélni. TE védekezésben lehet be tudna segíteni. Mindenesetre nem vagyok nagy fan-ja.
Yawin Smallwood-ot bírom, de 4/1-et rá se lőnék el. Az meccseken is feltűnt, hogy nem vmi szélvész, de az, hogy 5.0 alá nem tudott beférni combine-on egy kicsit aggasztó. Nagy eséllyel csak 2 down ILB lenne nálunk. Későbbi körökben jöhet, hátha beválik alapon, mert amúgy szimpi a játéka.

Skov még az is lehet, hogy UDFA lesz és úgy néz ki rohadtul nem tud egészséges lenni, így rá biztos, hogy nem igazán lőnék el 4-5. körös pick-et.

Akik még tetszenek(nem akadnék ki érkezésük miatt) ILB poszton a bent maradók közül, kizárásos alapon: Lamin Barrow, Jeremiah George és Devon Kennard
Azért Ők is eléggé távol állnak a világmegváltó játéktól, de hátha találunk egy gyémántot.
Mindenesetre 4/1-et és 5/1-et nem lőnék el ILB-re.

Talán Christian Jones az egyedüli, aki szóba jön a köv. két kör elején és megérheti behúzni.
több mint 11 éve
A JM picket már azt hiszem nem kell kommentálnom, olvasatok vissza 😀 😀

Huffot még kicsit emésztgetem, de igazából nincs miről beszélni mert tuti elvitték volna és az viszont nem kérdés, hogy szükség van rá. Lényegében Avant és D-Jax pótlása is megoldva. Bár Avant bizonyos szinten nálam pótolhatatlan.

DE fétisű Reid helyett megkaptuk a WR fétisű Chipet, csak, hogy ne legyen hiányérzetünk nincs semmi lényeges változás 😛

Az OL húzás nagyon nehéz lesz mert folyamatosan vitték ki még a hátsóbb körre várt embereket is, eléggé lefogyhattak, fogalmam sincs van e még értelmes lehetőség.

DaqJonesért kicsit fájna (már csak alumni volta miatt is) a szívem ha nem húznánk be de érthető lenne. Nem is tudom hogy egyáltalán szóba került-e ő nálunk vagy csak én álmodozom.
Talán sikerül 6 óra körül gép közelébe lenni, de ha mást nem telóról megpróbálom majd követni mi történik.
több mint 11 éve
Nos ma mit várok?
A 4/1-ről letradelünk maximum 10 helyet. Ezzel szerzünk jó esetben egy 5. rosszabb esetben egy 6. kört. Ez után behúzzuk a negyedikben a legjobb elérhető DB-t.(Desir, Exum, McGill, Vereen, Loston) vagy OG-t (Antonio v. Cyril Richardson, Yankey)
5. körben jöhet az aki a 4.ben nem jött. DB vagy OL illetve DL. (Johnson, Coleman, Reid, Shamar, Jones!) A maradék 2 pickel pedig LB és egy tetszőleges pick Kellynek. Akár DAT is felőlem már jöhet 😀 De nyilatkozták, hogy nem kizárt még egy elkapó sem. Választék lesz bőven még. Eddig tetszik a draftunk.
több mint 11 éve
WR-ek összehasonlítása, statok alapján:
 www.rotoworld.com/articles/cfb/46136/349/out-of-the-box
Azért az durva, hogy Jordan Matthews elkapásainak a 45% az screenből jött. 😀
De legalább illik a rendszerbe. 😀

Josh Huff on being drafted by Eagles:
“When I saw that 215 come up on my phone, I started to cry. It’s a dream come true for me."

Még egyszer sem húztunk azon a helyen, ahol eredetileg voltunk.

Huff-nak se volt könnyű gyerekkora:
 www.oregonlive.com/ducks/index.ssf/2013/09/oregon_football_ducks_receiver.html

Draftnak így vágtunk neki:
1. kör
2. kör
3. kör
4. kör
5. kör
7. kör

Jelenleg így állunk:
1. kör: Marcus Smith OLB
2. kör: Jordan Matthews WR
3. kör: Josh Huff WR
4/1 kör
5/1 kör
5. kör
7. kör

O# oldalra azért az OL-be még nem ártana egy ember, plusz kíváncsi vagyok, hogy DAT-ot behúzza-e Chip. 😀
több mint 11 éve
Örülök ennek a 2 WR picknek. Mind2 játékos bírom.
Eddig nem érkezett olyan játékos, akit rossznak tartok szóval happy vagyok. 😀 (Nagyon örülök, hogy nem ilyen Landry, Davante Adams, Bryant, Moncrief WR-ek kerültek hozzánk.)

Azért az, hogy Dallasba került Lawrence. :S Sztem nem kevés gondot fog Ő még okozni nekünk.
4. körös feltrade nagyon megérte. Elméletileg többet kellett volna adni érte, de hát Rosemant nem (mindig) lehet lehúzni. 😀

Chip világosan megmondta, hogy Lee volt a másik WR, akit akartunk. Egy kicsit sajnálom, hogy Ő nem jött össze, de Jordan Matthews-al sincsen semmi bajom.

Huff-nak a Pro Day-en mondta az OC-je, hogy az Eagles 3. körben fogja draftolni.
Chip is mondta neki, hogy draftolni fogja, szóval nem lepődött meg, hogy hozzánk kerül.

És megint összejött a pick-gyűjtés. Megint jó napot zártunk.
több mint 11 éve
- Howie azt mondta, hogy 22. helyen is Marcus Smith-t húztuk volna, Dee Ford-ot Marcus Smith mögé rangsoroltuk.
- Egy 3-4-es csapat scoutja azt mondta, hogy 2. körös pick volt náluk Marcus Smith, de mivel a pass rusherek általában korán mennek ki, számított arra, hogy kimehet előbb.Bébé
Nyilván ezt mondja, és nem azt, hogy 22-re más lett volna, csak pont beszoptuk, és így muszáj volt reachelni 😀. A többi kijelentését igaznak érzem, ez viszont sztem közel sem biztos, hogy az.Hulkeinstein
Nah akkor tisztába rakom. 😀
Mármint azt mindenki tudja, hogy kiment mind a 6 játékos akit akartunk, de ha nem jön össze a letrade, akkor is Marcus Smith húzzuk. 22-26 hely között nem ment ki olyan, akit be akartunk húzni. Nem azt mondta, hogy mindvégig Marcus Smith volt a célpont. 😀
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
kö még sarki hátra meg dvonal

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 299 — Eagles fan
4/1 5/1 5/22 kell egy CB....
tobbi ajándék
Huff pick még gondolkodósJanek
Huff pick korainak tűnhet , de jó döntés. Elég gyors ,jó kezei is vannak és slotban is bevethető...ettől a plusztól (no meg , hogy ismeri Kelly trükkjeit) több variáció lehet a támadójátékunkban (mármint a Maclin-Cooper-Matthews-Huff négyessel) mint eddig.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
4/1 5/1 5/22 kell egy CB....
tobbi ajándék
Huff pick még gondolkodós

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Adjatok nekem Matthes kiválasztós videót!Shawn84
direkt link nincs, de a 3.videó az övé
 www.nfl.com/videos
Nagyon nagy. 😊

több mint 11 éve
Jól látom, hogy bejött amit mondtam? 2. körös feltrade, és Matthews? Megyek lottózok egyet.
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Átaludtam bazmeg a kibaszott telefon miatt, erre kihúzzák a kedvencemet! Kibaszottul ideges vagyok, de örülök nagyon 😀 Ti meg Huffnak ugye?Shawn84
Jó 2. nap volt ez így, WR nap. 😉
Az esetleges DB-k közül egyedül Gaines ment ki. Bent van még Desir, Exum, Breeland, Loston, Dowling stb.
Sajnos Brandon Thomast kivitték eggyel előttünk, Yankey még ment van.
A D-lineban Anthony Johnsont szeretném esetleg.BleedingGreen
Vagy Daquan Jones.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Az összes Florida CB bent van + McGill és Desir is, úgyhogy lesz idő válogatni Rosemanéknek 4/1-re 😊

több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Átaludtam bazmeg a kibaszott telefon miatt, erre kihúzzák a kedvencemet! Kibaszottul ideges vagyok, de örülök nagyon 😀 Ti meg Huffnak ugye?Shawn84
Jó 2. nap volt ez így, WR nap. 😉
Az esetleges DB-k közül egyedül Gaines ment ki. Bent van még Desir, Exum, Breeland, Loston, Dowling stb.
Sajnos Brandon Thomast kivitték eggyel előttünk, Yankey még ment van.
A D-lineban Anthony Johnsont szeretném esetleg.

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 299 — Eagles fan
Én mindkettőnek örülök, Kelly pedig azt nyilatkozta, hogy nincs kizárva, hogy a 3. napon is hozunk WR-t 😀

Mondjuk egy bármilyen defensive backnek lehet jobban örülnék most, meg a falakba is elfér az erősítésmustaine
Miénk a harmadik nap első húzása. Én nem is halogatnám tovább. Vannak bent még használható nevek. 😊
Ez a nap nekem is tetszett. Szereztünk 2 jó WR-t + pickeket. Rosemanék ma jó munkát végeztek. Így tovább!

E-A-G-L-E-S EAGLES !