Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Azt hiszem idén nem mulasztom majd el a roster frissíteni Madden 08-ba 😛Kelce mögé lenne jó valakit még találni.
több mint 11 éve
Tetszik Jordan Matthews mentalitása. 😀Nem megmondtam?
"I want to definitely earn the respect of those guys. I’m going to go in, shut my mouth and do my work."
Jordan részt vett a Senior Bowl-on és január elején már kért meccs-vidiket az SB-n résztvevő CB-kről, hogy tudja tanulmányozni Őket. 😀
Nem csodálom, hogy Chip bele van buzulva. 😀
Remélem nagyon fogja gyakorolni az elkapásokat, mert a dropjairól leszokhatna.
Jerry Rice rokona (cousin), ha csak fele olyan jó, már isten lesz. 😀
"Chip lets the scouts convince him on the Oregon players. He tries to stay out of initial evaluation for objectivity purposes"Bébé
Az előbb kifelejtettem a másik kis kedvencemet. Ááron Colvin
több mint 11 éve
Tetszik Jordan Matthews mentalitása. 😀 "I want to definitely earn the respect of those guys. I’m going to go in, shut my mouth and do my work."
Jordan részt vett a Senior Bowl-on és január elején már kért meccs-vidiket az SB-n résztvevő CB-kről, hogy tudja tanulmányozni Őket. 😀
Nem csodálom, hogy Chip bele van buzulva. 😀
Remélem nagyon fogja gyakorolni az elkapásokat, mert a dropjairól leszokhatna.
Jerry Rice rokona (cousin), ha csak fele olyan jó, már isten lesz. 😀
"Chip lets the scouts convince him on the Oregon players. He tries to stay out of initial evaluation for objectivity purposes"
több mint 11 éve
A Matthews bejelentést eddig 4szer néztem meg. Imádom. A szeméből süt az elszántság. Ez a gyerek nem fog szarozni, odateszi magát komolyan, és nagyon szerény. Örülök mind kisgyerek a a vasútmodellnek 😀Shawn84Ez az amit én átéltem kb 25 éve úgyhogy tudom miről beszélsz 😛
több mint 11 éve
A Matthews bejelentést eddig 4szer néztem meg. Imádom. A szeméből süt az elszántság. Ez a gyerek nem fog szarozni, odateszi magát komolyan, és nagyon szerény. Örülök mind kisgyerek a a vasútmodellnek 😀
több mint 11 éve
Jah és egy Trevor Reilly (OLB), James Gayle (OLB) draftnak tudnék örülni.[/b]
Ebben az esetben jöhetne is a B.Graham trade.Bébé
De az már nyilván egy jövő évi pickért. Esetleg 3/4 reálisabban nézve 5. kör.
több mint 11 éve
Jah és egy Trevor Reilly (OLB), James Gayle (OLB) draftnak tudnék örülni. Ebben az esetben jöhetne is a B.Graham trade.
több mint 11 éve
A JM pick nekem nagyon tetszik. Imádom a srác játékát, plusz pénzügyes diplomát szerzett a Vanderbilten, így nem hiszem, hogy ne lenne az esze a helyén (minden esetre nem fog bandázni szerintem ami azért nagy előny). A nyilatkozatai alapján egy kedvelhető figura, így lassan rendelhetem a mezt a nevével.Huff? Szerintem picit korai, de mire újra mi választhatunk, addigra lehet, hogy kihúzták volna előlünk, így viszont a pick abszolút megérte.
Nekem tetszik mind a két pick, így nincs hiányérzetem.
több mint 11 éve
Nos ma mit várok?A 2 falba 1-1 játékos azért behúznék. A DL-ba mindenképpen.
Shawn84
Need nincsen, depth jöhet mindenhova. Szóval sima BPA. Ha ismét bent maradt vmi Top50-75 játékos, akkor húzzuk be 4/1-el.
Mivel a prospecteket nagyon nem ismerem már itt, bármi meglepő örülnék egy letradenek is. 😀
több mint 11 éve
BPA-k a 3. napra:www.bleedinggreennation.com/2014/5/10/5702224/2014-nfl-draft-best-available-players-for-day-3
Nem sok mindenkit ismerek közülük. 😀
ILB közül nem akarom: Zumwalt, Bradford, Telvin Smith
Jordan Tripp-ről kemény 2 meccset láttam, az alapján nem nyűgözött le és nem adnék ki érte 4/1-et. De járt nálunk viziten. 6-3, 234 font, agilis, igaz a karjai rövidek.
Christian Jones-ról is csak 2 vidit tudtam megnézni és mind a kettőn rohadt sokat volt DE, szóval Őt is elég nehéz ez alapján megítélni. TE védekezésben lehet be tudna segíteni. Mindenesetre nem vagyok nagy fan-ja.
Yawin Smallwood-ot bírom, de 4/1-et rá se lőnék el. Az meccseken is feltűnt, hogy nem vmi szélvész, de az, hogy 5.0 alá nem tudott beférni combine-on egy kicsit aggasztó. Nagy eséllyel csak 2 down ILB lenne nálunk. Későbbi körökben jöhet, hátha beválik alapon, mert amúgy szimpi a játéka.
Skov még az is lehet, hogy UDFA lesz és úgy néz ki rohadtul nem tud egészséges lenni, így rá biztos, hogy nem igazán lőnék el 4-5. körös pick-et.
Akik még tetszenek(nem akadnék ki érkezésük miatt) ILB poszton a bent maradók közül, kizárásos alapon: Lamin Barrow, Jeremiah George és Devon Kennard
Azért Ők is eléggé távol állnak a világmegváltó játéktól, de hátha találunk egy gyémántot.
Mindenesetre 4/1-et és 5/1-et nem lőnék el ILB-re.
Talán Christian Jones az egyedüli, aki szóba jön a köv. két kör elején és megérheti behúzni.
több mint 11 éve
A JM picket már azt hiszem nem kell kommentálnom, olvasatok vissza 😀 😀Huffot még kicsit emésztgetem, de igazából nincs miről beszélni mert tuti elvitték volna és az viszont nem kérdés, hogy szükség van rá. Lényegében Avant és D-Jax pótlása is megoldva. Bár Avant bizonyos szinten nálam pótolhatatlan.
DE fétisű Reid helyett megkaptuk a WR fétisű Chipet, csak, hogy ne legyen hiányérzetünk nincs semmi lényeges változás 😛
Az OL húzás nagyon nehéz lesz mert folyamatosan vitték ki még a hátsóbb körre várt embereket is, eléggé lefogyhattak, fogalmam sincs van e még értelmes lehetőség.
DaqJonesért kicsit fájna (már csak alumni volta miatt is) a szívem ha nem húznánk be de érthető lenne. Nem is tudom hogy egyáltalán szóba került-e ő nálunk vagy csak én álmodozom.
Talán sikerül 6 óra körül gép közelébe lenni, de ha mást nem telóról megpróbálom majd követni mi történik.
több mint 11 éve
Nos ma mit várok?A 4/1-ről letradelünk maximum 10 helyet. Ezzel szerzünk jó esetben egy 5. rosszabb esetben egy 6. kört. Ez után behúzzuk a negyedikben a legjobb elérhető DB-t.(Desir, Exum, McGill, Vereen, Loston) vagy OG-t (Antonio v. Cyril Richardson, Yankey)
5. körben jöhet az aki a 4.ben nem jött. DB vagy OL illetve DL. (Johnson, Coleman, Reid, Shamar, Jones!) A maradék 2 pickel pedig LB és egy tetszőleges pick Kellynek. Akár DAT is felőlem már jöhet 😀 De nyilatkozták, hogy nem kizárt még egy elkapó sem. Választék lesz bőven még. Eddig tetszik a draftunk.
több mint 11 éve
WR-ek összehasonlítása, statok alapján: www.rotoworld.com/articles/cfb/46136/349/out-of-the-box
Azért az durva, hogy Jordan Matthews elkapásainak a 45% az screenből jött. 😀
De legalább illik a rendszerbe. 😀
Josh Huff on being drafted by Eagles:
“When I saw that 215 come up on my phone, I started to cry. It’s a dream come true for me."
Még egyszer sem húztunk azon a helyen, ahol eredetileg voltunk.
Huff-nak se volt könnyű gyerekkora:
www.oregonlive.com/ducks/index.ssf/2013/09/oregon_football_ducks_receiver.html
Draftnak így vágtunk neki:
1. kör
2. kör
3. kör
4. kör
5. kör
7. kör
Jelenleg így állunk:
1. kör: Marcus Smith OLB
2. kör: Jordan Matthews WR
3. kör: Josh Huff WR
4/1 kör
5/1 kör
5. kör
7. kör
O# oldalra azért az OL-be még nem ártana egy ember, plusz kíváncsi vagyok, hogy DAT-ot behúzza-e Chip. 😀
több mint 11 éve
Örülök ennek a 2 WR picknek. Mind2 játékos bírom. Eddig nem érkezett olyan játékos, akit rossznak tartok szóval happy vagyok. 😀 (Nagyon örülök, hogy nem ilyen Landry, Davante Adams, Bryant, Moncrief WR-ek kerültek hozzánk.)
Azért az, hogy Dallasba került Lawrence. :S Sztem nem kevés gondot fog Ő még okozni nekünk.
4. körös feltrade nagyon megérte. Elméletileg többet kellett volna adni érte, de hát Rosemant nem (mindig) lehet lehúzni. 😀
Chip világosan megmondta, hogy Lee volt a másik WR, akit akartunk. Egy kicsit sajnálom, hogy Ő nem jött össze, de Jordan Matthews-al sincsen semmi bajom.
Huff-nak a Pro Day-en mondta az OC-je, hogy az Eagles 3. körben fogja draftolni.
Chip is mondta neki, hogy draftolni fogja, szóval nem lepődött meg, hogy hozzánk kerül.
És megint összejött a pick-gyűjtés. Megint jó napot zártunk.
több mint 11 éve
Nah akkor tisztába rakom. 😀- Howie azt mondta, hogy 22. helyen is Marcus Smith-t húztuk volna, Dee Ford-ot Marcus Smith mögé rangsoroltuk.Nyilván ezt mondja, és nem azt, hogy 22-re más lett volna, csak pont beszoptuk, és így muszáj volt reachelni 😀. A többi kijelentését igaznak érzem, ez viszont sztem közel sem biztos, hogy az.Hulkeinstein
- Egy 3-4-es csapat scoutja azt mondta, hogy 2. körös pick volt náluk Marcus Smith, de mivel a pass rusherek általában korán mennek ki, számított arra, hogy kimehet előbb.Bébé
Mármint azt mindenki tudja, hogy kiment mind a 6 játékos akit akartunk, de ha nem jön össze a letrade, akkor is Marcus Smith húzzuk. 22-26 hely között nem ment ki olyan, akit be akartunk húzni. Nem azt mondta, hogy mindvégig Marcus Smith volt a célpont. 😀
több mint 11 éve
4/1 5/1 5/22 kell egy CB....Huff pick korainak tűnhet , de jó döntés. Elég gyors ,jó kezei is vannak és slotban is bevethető...ettől a plusztól (no meg , hogy ismeri Kelly trükkjeit) több variáció lehet a támadójátékunkban (mármint a Maclin-Cooper-Matthews-Huff négyessel) mint eddig.
tobbi ajándék
Huff pick még gondolkodósJanek

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
4/1 5/1 5/22 kell egy CB....tobbi ajándék
Huff pick még gondolkodós
több mint 11 éve
Adjatok nekem Matthes kiválasztós videót!Shawn84direkt link nincs, de a 3.videó az övé
www.nfl.com/videos
Nagyon nagy. 😊
több mint 11 éve
Jól látom, hogy bejött amit mondtam? 2. körös feltrade, és Matthews? Megyek lottózok egyet.
több mint 11 éve
Vagy Daquan Jones.Átaludtam bazmeg a kibaszott telefon miatt, erre kihúzzák a kedvencemet! Kibaszottul ideges vagyok, de örülök nagyon 😀 Ti meg Huffnak ugye?Shawn84Jó 2. nap volt ez így, WR nap. 😉
Az esetleges DB-k közül egyedül Gaines ment ki. Bent van még Desir, Exum, Breeland, Loston, Dowling stb.
Sajnos Brandon Thomast kivitték eggyel előttünk, Yankey még ment van.
A D-lineban Anthony Johnsont szeretném esetleg.BleedingGreen
több mint 11 éve
Az összes Florida CB bent van + McGill és Desir is, úgyhogy lesz idő válogatni Rosemanéknek 4/1-re 😊
több mint 11 éve
Átaludtam bazmeg a kibaszott telefon miatt, erre kihúzzák a kedvencemet! Kibaszottul ideges vagyok, de örülök nagyon 😀 Ti meg Huffnak ugye?Shawn84Jó 2. nap volt ez így, WR nap. 😉
Az esetleges DB-k közül egyedül Gaines ment ki. Bent van még Desir, Exum, Breeland, Loston, Dowling stb.
Sajnos Brandon Thomast kivitték eggyel előttünk, Yankey még ment van.
A D-lineban Anthony Johnsont szeretném esetleg.

több mint 11 éve
Én mindkettőnek örülök, Kelly pedig azt nyilatkozta, hogy nincs kizárva, hogy a 3. napon is hozunk WR-t 😀Miénk a harmadik nap első húzása. Én nem is halogatnám tovább. Vannak bent még használható nevek. 😊
Mondjuk egy bármilyen defensive backnek lehet jobban örülnék most, meg a falakba is elfér az erősítésmustaine
Ez a nap nekem is tetszett. Szereztünk 2 jó WR-t + pickeket. Rosemanék ma jó munkát végeztek. Így tovább!

E-A-G-L-E-S EAGLES !