Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Elvileg a 7. körünk meg cserélődik most a Bills-szel pluszban.
több mint 11 éve
Ja Polk lehet, hogy kuka.....Alighanem Thomas (ez a DAT, főleg ha idejön...kurvára ne maradjon már meg, kibaszott gáz) miatt, én számítottam erre a move-ra. Polkról se feledkezzünk el, Ő sem éppen kutyaütő 3. RB-nek.EazzyCsak éppen műtötték a vállát.Shawn84

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Alighanem Thomas (ez a DAT, főleg ha idejön...kurvára ne maradjon már meg, kibaszott gáz) miatt, én számítottam erre a move-ra. Polkról se feledkezzünk el, Ő sem éppen kutyaütő 3. RB-nek.Eazzy
ott van még tavalyról Tucker is, bár nem tudom, hogy pályára került volna, de rosteren tartottuk..róla is jókat lehetett olvasni
több mint 11 éve
remélem, de ez így nem rossz akkor. Fasza, ennyiért megérte.For Bryce Brown, Eagles are getting back a conditional 4th-round pick in 2015 that can be a 3rd in 2016, per source.Hulkeinsteinegye kutya és tényleg jön Back Mamba?dande
több mint 11 éve
Alighanem Thomas (ez a DAT, főleg ha idejön...kurvára ne maradjon már meg, kibaszott gáz) miatt, én számítottam erre a move-ra. Polkról se feledkezzünk el, Ő sem éppen kutyaütő 3. RB-nek.EazzyCsak éppen műtötték a vállát.
több mint 11 éve
Alighanem Thomas (ez a DAT, főleg ha idejön...kurvára ne maradjon már meg, kibaszott gáz) miatt, én számítottam erre a move-ra. Polkról se feledkezzünk el, Ő sem éppen kutyaütő 3. RB-nek.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
For Bryce Brown, Eagles are getting back a conditional 4th-round pick in 2015 that can be a 3rd in 2016, per source.Hulkeinsteinegye kutya és tényleg jön Back Mamba?
több mint 11 éve
DAT Time or Seatrunk time?Shawn84Nekem is egyből DAT ugrott be.
több mint 11 éve
For Bryce Brown, Eagles are getting back a conditional 4th-round pick in 2015 that can be a 3rd in 2016, per source.
több mint 11 éve
DAT Time or Seatrunk time?
több mint 11 éve
Két picket is kapunk érte elvileg.Hulkeinsteinúgy viszont má azért na. én is bírtam nagyon a csávót de muszáj áldozatokat hozni
több mint 11 éve
Két picket is kapunk érte elvileg.
több mint 11 éve
HOPPÁ: Eagles have traded Bryce Brown to the Bills, per source. #Eagles get a future pick. More details will come.Hulkeinsteinneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee na ez az első nagyon rossz move Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
több mint 11 éve
HOPPÁ: Eagles have traded Bryce Brown to the Bills, per source. #Eagles get a future pick. More details will come.
több mint 11 éve
MMM elvitték DqJ-t 😕
több mint 11 éve
Jaylen Watkins, on a conference call, says he played two years of safety at Florida. Said he's one of the few who could handle both.
több mint 11 éve
Mai nap során annak örülnék a legjobban, ha nem húznánk olyat, akit nem akartam, hogy hozzánk kerüljön. Eddig nem jött ilyen játékos, szóval jó munkát végeznek Howie-ék. 😀
több mint 11 éve
Nem meglepő. Vizitált is nálunk, néztem róla pár filmet nekem bejött.Simán jó pick.
több mint 11 éve
Most kb egy óra pihi
több mint 11 éve
Chip Kelly said Watkins will start out at both cornerback and safety. “One of the things that led us to this pick is his versatility."HulkeinsteinKi hitte volna 😀 😀
több mint 11 éve
Chip Kelly said Watkins will start out at both cornerback and safety. “One of the things that led us to this pick is his versatility."
több mint 11 éve
Watkinsnak nagyon örülök...mivel rá is tippeltem. 😊 Amúgy jó lehet FS-be is . Sammy féltesója.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Ezután jöhet az OL/DL.
több mint 11 éve
Safety corner hibrid, ezzel mindkét needet orvosoltuk 😀. Komolyra fordítva, jó pick, tán inkább Breelandet vittem volna, de így is okés.