Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
OOOOOOOOOOOO 😥 kár
több mint 11 éve
The Eagles announced Wednesday that rookie running back David Fluellen has been released. The 22-year-old Fluellen signed with the team as a rookie free agent after a decorated collegiate career at Toledo.
több mint 11 éve
Ahogy olvastam egyértelműen visszahordónak érkezik, ez sajnos azt jelenti, hogy Huffal komolyabb gond van................ ha ot jól teljesít maradni fog.Remélem azért nincs akkora gond Huffal. Nagyon várom , hogy bemutatkozhasson éles meccsen is. Visszahordónak elmenne Johnson is, de ebből nekem az jön le, hogy nem számolunk vele az 53-as keretben. (pedig eddig nem volt rossz).
Kickert meg remélem még találunk. Illetve nem tudom rúgóknál van-e ilyen, de lehet hoznám Akerst a CoachS-ba mentornak Henery mellé, talán tudna neki segíteni.dande
Ehhez viszontMég jobb: ahhoz, hogy a Panthers megkapja a picket, Barnernek legalább négy alapszakasz-meccsen ott kell lennie a 46 fős aktív keretben.vassadiNem tudom, hogy megérte-e erre ellőni a hetedik kört, (bár ez a kondicionális téma gondolom teljesítményfüggő) mert a Panthers úgyis kirakta volna keretszűkítéskor.mustaineValószínűleg ahhoz a feltételhez van kötve az ellenérték, hogy Barnernek ott kell lennie a végleges keretben. Ha nem lesz ott az 53-as rosteren, akkor marad a pick nálatok.vassadi
a) meg kell előznie Polkot a DC-n
b) bizonyítania kell, hogy jobb returner, mint Brad Smith, Boykin vagy Huff (ha játszik egyáltalán idén...)mustaine
Polk eléggé rottyon van. Nem nagyon tud egészséges maradni....

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Ehhez viszontMég jobb: ahhoz, hogy a Panthers megkapja a picket, Barnernek legalább négy alapszakasz-meccsen ott kell lennie a 46 fős aktív keretben.vassadiNem tudom, hogy megérte-e erre ellőni a hetedik kört, (bár ez a kondicionális téma gondolom teljesítményfüggő) mert a Panthers úgyis kirakta volna keretszűkítéskor.mustaineValószínűleg ahhoz a feltételhez van kötve az ellenérték, hogy Barnernek ott kell lennie a végleges keretben. Ha nem lesz ott az 53-as rosteren, akkor marad a pick nálatok.vassadi
a) meg kell előznie Polkot a DC-n
b) bizonyítania kell, hogy jobb returner, mint Brad Smith, Boykin vagy Huff (ha játszik egyáltalán idén...)
több mint 11 éve
Még jobb: ahhoz, hogy a Panthers megkapja a picket, Barnernek legalább négy alapszakasz-meccsen ott kell lennie a 46 fős aktív keretben.Nem tudom, hogy megérte-e erre ellőni a hetedik kört, (bár ez a kondicionális téma gondolom teljesítményfüggő) mert a Panthers úgyis kirakta volna keretszűkítéskor.mustaineValószínűleg ahhoz a feltételhez van kötve az ellenérték, hogy Barnernek ott kell lennie a végleges keretben. Ha nem lesz ott az 53-as rosteren, akkor marad a pick nálatok.vassadi
több mint 11 éve
Azért Akers az utolsó két idényét leszámítva nem akármilyen rúgónak számított a ligában, én személy szerint nagyon szerettem. Nem tudom lelkileg most milyen állapotban van, de talán a lényeget nem felejtette el. Mindegy ez csak egy gondolat volt, kicsit a nosztalgia miatt is.Ahogy olvastam egyértelműen visszahordónak érkezik, ez sajnos azt jelenti, hogy Huffal komolyabb gond van................ ha ot jól teljesít maradni fog.Akers megtanítaná mellérúgni bárhonnan?
Kickert meg remélem még találunk. Illetve nem tudom rúgóknál van-e ilyen, de lehet hoznám Akerst a CoachS-ba mentornak Henery mellé, talán tudna neki segíteni.dande
Amúgy ha Barner illik igazán valahová akkor az az Eagles szerintem. Kedvelem mint játékost szurkolok neki.Bazzani
több mint 11 éve
Jólesz az a Henery. Legalább szorossá teszi majd a meccseket 😀
több mint 11 éve
Ahogy olvastam egyértelműen visszahordónak érkezik, ez sajnos azt jelenti, hogy Huffal komolyabb gond van................ ha ot jól teljesít maradni fog.Akers megtanítaná mellérúgni bárhonnan?
Amúgy ha Barner illik igazán valahová akkor az az Eagles szerintem. Kedvelem mint játékost szurkolok neki.
több mint 11 éve
Nem tudom, hogy megérte-e erre ellőni a hetedik kört, (bár ez a kondicionális téma gondolom teljesítményfüggő) mert a Panthers úgyis kirakta volna keretszűkítéskor.mustaineValószínűleg ahhoz a feltételhez van kötve az ellenérték, hogy Barnernek ott kell lennie a végleges keretben. Ha nem lesz ott az 53-as rosteren, akkor marad a pick nálatok.
több mint 11 éve
Ahogy olvastam egyértelműen visszahordónak érkezik, ez sajnos azt jelenti, hogy Huffal komolyabb gond van................ ha ot jól teljesít maradni fog.Kickert meg remélem még találunk. Illetve nem tudom rúgóknál van-e ilyen, de lehet hoznám Akerst a CoachS-ba mentornak Henery mellé, talán tudna neki segíteni.
több mint 11 éve
Jobban örültem volna egy játékos-játékos trade-nek, de csodálom, hogy Roseman eddig tudott várni az idei 2. tradejével. 😀 Gondolom Huff (és Polk) sérülése is szerepet játszik benne. Feltehetően Sprolest nem akarjuk összetöretni KR-ként.
Elég jól kell teljesítenie, hogy 2 meccs alatt kiszorítson valakit.
Igaz Polk már edzeni fog szombaton, Tucker pedig mehet PS-be, szóval ha returnerként valami nagyot alkot, akkor lehet reális esélye az 53-ra.
És ha minden igaz Barner is mehet még PS-be.
Valamint kicker után is nézünk. Gondolom erre a 2 hétre kap valakit maga mellé Henery.
több mint 11 éve
Jason Phillips rosterhelyére érkezett. Én örülök neki, kár, hogy ez azt jelenti, hogy Fluellen vagy Josey 99%, hogy nem kerül rosterre. Ja Bébé itt a várva-várt trade 😀 bár a szart szarért még várat magára. Nem tudom, hogy megérte-e erre ellőni a hetedik kört, (bár ez a kondicionális téma gondolom teljesítményfüggő) mert a Panthers úgyis kirakta volna keretszűkítéskor.Utóbbi pár év 7. körösei:
Beau Allen (2014)
Joe Kruger, Jordan Poyer, David King (2013)
Bryce Brown (2012)
Greg Lloyd, Stanley Havili (2011)
Jamar Chaney, Kurt Coleman, Jeff Owens (2010)
több mint 11 éve
The Philadelphia Eagles acquired running back and returner Kenjon Barner from the Carolina Panthers for a conditional seventh-round draft choice in 2015.
több mint 11 éve
www.bleedinggreennation.com/2014/8/19/6045269/eagles-injury-report-josh-huff-ac-sprain-chris-polk-hamstringhuff-ot legalább nem kell műteni, de nincs még adat, hogy mennyit kell kihagynia...smith is sérült egy ideje, így már nem is olyan sok az a 6 wr
több mint 11 éve
Elméletileg idéntől már 10 főt lehet PS-be rakni.BébéJövő héten születik (vélhetően) döntés erről...
több mint 11 éve
Lesz még gondunk bőven Heneryvel, sztem sokan alábecsüluk a rugók jelentőségét a ligában, pedig rengeteg pont múlik rajtuk. Henery szerintem borzalmasan gyenge és fog rajta elmenni nem 1 meccs. Ez a 2nd kicker nem lenne rossz dolog, én rááldoznék egy roster helyet, többet érne mint Marsh vagy Carmichael bohóckodása.
több mint 11 éve
Elmélkedés a kicker témáról:Vigyázz, Höri bannolni fog! 😀
www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Meet-Dustin-Hopkins-a-possible-solution-to-the-Eagles--kicker-concerns.html
Úgy érzem, fogunk mi még anyázni nem egyszer a következő szezon során. Ti miben/kiben látjátok a megoldást?Highlander
2012-ben látszott, hogy Henery elveszítette Reid bizalmát (sokszor nekiment 45+ yardos FG-knél is a negyediknek), Chip-ét pedig nem hiszem, hogy sikerült kiérdemelnie a tavalyi szezonjával.
Kicsit meglepődnék, ha szezon előtt pár héttel lecserélnénk (nem mintha a playbook megtanulásának nehézséget okozna egy kickernek), de nem bánnám.
De igazából úgy vagyok vele, hogy ha marad Henery, akkor marad, ha megy akkor megy. Nem különösebben hatna meg egyik szitu sem.
több mint 11 éve
Elmélkedés a kicker témáról:www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Meet-Dustin-Hopkins-a-possible-solution-to-the-Eagles--kicker-concerns.html
Úgy érzem, fogunk mi még anyázni nem egyszer a következő szezon során. Ti miben/kiben látjátok a megoldást?
több mint 11 éve
Elméletileg idéntől már 10 főt lehet PS-be rakni.
több mint 11 éve
Tessék, egy komment Sanhez trade témában 😛 😀Howie Roseman: "Hi, Texans GM Rick Smith."
Rick Smith: "Hi Howie. Listen, we all know we were idiots for sticking with Ryan Fitzpatrick as our No. 1. We should have traded up for Teddy. That said, we need a quarterback and read on NFL.com that you were open to listening to offers about Sanchez."
Howie Roseman: "Sal Pal doesn’t understand Chip Kelly’s sarcasm toward stupid questions, but I hear you have a wide receiver issue."
Rick Smith: "Yes, we only have Hopkins and Johnson and a ball of old silly string."
Howie Roseman: "Have you heard about this kid, Momah? Talk about season ticket package sales like crazy! The fans can’t get enough."
Rick Smith: "We’ll give you a third."
Howie Roseman: "Done."
😀 😀 😀
Huff-nál pedig állítólag nincs szalagszakadás, ami már jó.
több mint 11 éve
R.Cooper nyilatkozta tegnap azt, hogy látta Huff sérülését és nagyon sajnálja. Ma Maclin mondta, hogy Huff bármiben számíthat rá.
Úgy néz ki szegény elég komoly sérülést szedett össze. :S
több mint 11 éve
Polk, Knott, Braman, Brad Smith, Jaylen Watkins nem edzenek.Nolan, Shady, R. Cooper és Maclin (limitálva) igen.