Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Colton Underwood., linebacker (6'3, 254) lett a 10. tagja a gyakorló csapatnak. Az Illinois Statere járt, a Chargerhez írt alá UDFA-ként, a keretszűkítéskor cutolták.

több mint 11 éve
Eagles artwork, érdemes meglesni 😊blurppy.com/2014/09/02/exclusive-poster-posse-artist-robert-bruno-asks-are-you-ready-for-some-football/
több mint 11 éve
Sproles-t kérdezték, hogy mi lesz a legnagyobb különbség preseason és az alapszakasz O# között:Magyarosan angol, de szerintem nem is a nyelvtani helyesség a lényeg, hanem elég bíztató 😊
“You haven’t seen nothing yet" (Nem vagyok hűdenagy spíler angolból, ezért kérdezem, hogy ez nyelvtanilag helyes? 😀 Kicsit furán hangzik. 😀 )Bébé
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Viccet félretéve, én elég optimista vagyok jelenleg. Nézve a schedulet, szerintem több győzelmünk lesz, mint várnánk. Friscoban meg Green Bayben kikapunk szerintem, ezen kívül nagyon max 2 csoportmeccset bukunk. A Seahawksot a Lincolnon fogadva szerintem jó esélyeink vannak (persze még addig annyi minden történhet, sérülések, formahanyatlás, etc).Csoportban legyen 6-0, a többit leszarom 😀mustaineNa azzal még nincs garantálva a PO. (lásd Raiders pár évvel ezelőtt) 😀
Amúgy hasonlóval én is elégedett lennék mint amit Bébé írt .Greengo
Ja amúgy 2 meg 3 éve is hasonlóan optimista voltam, ezzel szemben tavaly 4-5 győzelemnél többre nem számítottam, aztán mi lett belőle 😀 😀
több mint 11 éve
Amúgy valóban a 11-5 benne lehet, ha hozzák a srácok, főleg az O, amit tudnak, várunk tőlük.
több mint 11 éve
Egye fene egy Eagles-KC SB-l elégedett leszek, 😛 Ott már az se bánnám ha Reid nyer megérdemli majdnem olyan lenne, mintha mi nyertük volna 😀
több mint 11 éve
kié a robogó? 😊
egyébként a kép a nagy lajos király úti posta előtt készült 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Pedig még arra se tudja fogni, mint LeBron. 😀Sproles-t kérdezték, hogy mi lesz a legnagyobb különbség preseason és az alapszakasz O# között:www.italki.com/question/117362mustaine
“You haven’t seen nothing yet" (Nem vagyok hűdenagy spíler angolból, ezért kérdezem, hogy ez nyelvtanilag helyes? 😀 Kicsit furán hangzik. 😀 )Bébé
több mint 11 éve
- Tobin 2-3 hétig nem lesz bevethető. Így érthető a 9 OL.www.italki.com/question/117362
- Huff se edzett ma. Hiányában Nolan lesz a KR-ünk. De Sproles, B.Smith és Boykin is kaphat itt lehetőséget.
- Burton is nagy Eagles fan már gyerekkora óta. Nem kis öröm lehet ez neki.
- Polk a Jax ellen már tud játszani.
- Mathis elfoglalta Henery helyét. Dorenbossal biztos fog majd menni a hülyülés 😀
pbs.twimg.com/media/Bwi691ECYAA9EHJ.jpg
- M.Lee nagy eséllyel J.Matthews előtt volt a boardunkon:
"He was on our board," Kelly said. "Very talented kid. We were really, really high on Marqise, had a very, very high grade."
Lehet szóba jött első körben is, de míg jó WR-ekkel telítve volt a draft, addig potenciális jó OLB-kkel nagyon nem. Örültem volna, ha 2. körben hozzánk kerül, de J.Matthews-al sincsen semmi bajom...Egyelőre 😀
- K.Coleman a Chiefs-hez került.
Sproles-t kérdezték, hogy mi lesz a legnagyobb különbség preseason és az alapszakasz O# között:
Amikor kihúztuk Smitht, és kezdte Goodell, hogy Marcus, mérget vettem volna rá, hogy Lee lesz a következő szó (nem hiszem, hogy sok különbség van a Marqise és a Marcus között kiejtésben😀)
több mint 11 éve
- Tobin 2-3 hétig nem lesz bevethető. Így érthető a 9 OL. - Huff se edzett ma. Hiányában Nolan lesz a KR-ünk. De Sproles, B.Smith és Boykin is kaphat itt lehetőséget.
- Burton is nagy Eagles fan már gyerekkora óta. Nem kis öröm lehet ez neki.
- Polk a Jax ellen már tud játszani.
- Mathis elfoglalta Henery helyét. Dorenbossal biztos fog majd menni a hülyülés 😀
- M.Lee nagy eséllyel J.Matthews előtt volt a boardunkon:
"He was on our board," Kelly said. "Very talented kid. We were really, really high on Marqise, had a very, very high grade."
Lehet szóba jött első körben is, de míg jó WR-ekkel telítve volt a draft, addig potenciális jó OLB-kkel nagyon nem. Örültem volna, ha 2. körben hozzánk kerül, de J.Matthews-al sincsen semmi bajom...Egyelőre 😀
- K.Coleman a Chiefs-hez került.
Sproles-t kérdezték, hogy mi lesz a legnagyobb különbség preseason és az alapszakasz O# között:
“You haven’t seen nothing yet" (Nem vagyok hűdenagy spíler angolból, ezért kérdezem, hogy ez nyelvtanilag helyes? 😀 Kicsit furán hangzik. 😀 )
több mint 11 éve
Csoportban legyen 6-0, a többit leszarom 😀mustaineNa azzal még nincs garantálva a PO. (lásd Raiders pár évvel ezelőtt) 😀
Amúgy hasonlóval én is elégedett lennék mint amit Bébé írt .

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Ha meglesz a PO és egy PO-győzelem, akkor elégedett leszek. Ha csak PO, akkor nem igazán. Az olyan semleges. 😀
Utoljára 2008-ban nyertünk PO meccset....
több mint 11 éve
Ki mit vár számokban a szezontól?Esetleg melyik meccsen nyerünk/vesztünk?
Én tippem 11-5
több mint 11 éve
nem érzem azt, hogy annyira esélytelenek volnánk. Idén is mondhatjuk pl azt, hogy az sb cím egyik esélyesei vagyunk. Erős a kezdő keretünk, jók az edzők, mégjobb a head coach.Legtöbb cap-space-el rendelkező csapatok:Rendkívül bíztató, hogy a többi csapathoz képest elöl járunk az építkezésben, de mire oda érnénk h SB esélyesek vagyunk, Peters, Herremans és LeSean kb, kiöregszik. Persze csak akkor, ha idén nem robbanunk be a semmiből 😀Attis
1. JAX $24M 2. NYJ $20.9M 3. CLE $20.4M 4. PHI $16.8M 5. TEN $15.6M
Nem meglepő, hogy ott vagyunk és egyedül nekünk volt tavaly pozitív mérlegünk.Bébé
Sec is jobb lesz idén mint tavaly,.
több mint 11 éve
Jeff Triplette lesz a főzebra vasárnap, szóval lehet számítani pár véleményes ítéletre.
több mint 11 éve
Legtöbb cap-space-el rendelkező csapatok:Rendkívül bíztató, hogy a többi csapathoz képest elöl járunk az építkezésben, de mire oda érnénk h SB esélyesek vagyunk, Peters, Herremans és LeSean kb, kiöregszik. Persze csak akkor, ha idén nem robbanunk be a semmiből 😀
1. JAX $24M 2. NYJ $20.9M 3. CLE $20.4M 4. PHI $16.8M 5. TEN $15.6M
Nem meglepő, hogy ott vagyunk és egyedül nekünk volt tavaly pozitív mérlegünk.Bébé
több mint 11 éve
Csak eszembe jutott Juan Castillo. Idén Ő a Ravens OL-coach-a, korábban run game coordinator volt. Ugye Ő 2012-ben SB-t nyert a Ravens-el.
Szegénynek nem sikerült megragadnia a D# oldalon.
Remélem még szép sikereket fog elérni edzőként.
Szegény az első D#coordinator snapjénél TD-t nyelt be. 😀
több mint 11 éve
Legtöbb cap-space-el rendelkező csapatok:1. JAX $24M 2. NYJ $20.9M 3. CLE $20.4M 4. PHI $16.8M 5. TEN $15.6M
Nem meglepő, hogy ott vagyunk és egyedül nekünk volt tavaly pozitív mérlegünk.
több mint 11 éve
Akkor nem szóltam. Köszi az adatokért. Arra a meccsre emlékszem. Épp megint lesérült Lefty, mindenki azt hitte, simán szopunk, erre az akkor a szezonban először kezdő Garrard, Fred, MJD és a D lehozta a meccset.egyszerÖsszesen 1x játszottunk, 2006-ban. (13-6 Nektek) Ez igaz? 😀BébéAsszem 2× (3-1 az összesített mérleg - az a 1 győzelmetek még 2010ből van) .
iktriad
1 Sun October 12, 1997 L Philadelphia Eagles @ Jacksonville Jaguars 21 38
2 Sun October 6, 2002 L Philadelphia Eagles @ Jacksonville Jaguars 25 28
3 Sun October 29, 2006 L Philadelphia Eagles Jacksonville Jaguars 6 13
4 Sun September 26, 2010 W Philadelphia Eagles @ Jacksonville Jaguars 28 3
www.pro-football-reference.com/boxscores/game_query.cgi?tm1=phi&tm2=jax&yr=allbaggio
több mint 11 éve
egyszerÖsszesen 1x játszottunk, 2006-ban. (13-6 Nektek) Ez igaz? 😀BébéAsszem 2× (3-1 az összesített mérleg - az a 1 győzelmetek még 2010ből van) .
iktriad
1 Sun October 12, 1997 L Philadelphia Eagles @ Jacksonville Jaguars 21 38
2 Sun October 6, 2002 L Philadelphia Eagles @ Jacksonville Jaguars 25 28
3 Sun October 29, 2006 L Philadelphia Eagles Jacksonville Jaguars 6 13
4 Sun September 26, 2010 W Philadelphia Eagles @ Jacksonville Jaguars 28 3
www.pro-football-reference.com/boxscores/game_query.cgi?tm1=phi&tm2=jax&yr=all

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
remélem fél 9 kor már 40 pontnál járunk 😀Remélem jó vagy jinxben. 😀iktriadSajnos nem hiszem, hogy jövő héten ilyenkor már aktuális statisztika lesz, de mi még tétmeccsen sohasem veszettünk ellenetek Philyben.iktriadszoptok majd mint a torkosborzano92
több mint 11 éve
Asszem 2× (3-1 az összesített mérleg - az a 1 győzelmetek még 2010ből van) .Sajnos nem hiszem, hogy jövő héten ilyenkor már aktuális statisztika lesz, de mi még tétmeccsen sohasem veszettünk ellenetek Philyben.iktriadÖsszesen 1x játszottunk, 2006-ban. (13-6 Nektek) Ez igaz? 😀Bébé
Remélem jó vagy jinxben. 😀Sajnos nem hiszem, hogy jövő héten ilyenkor már aktuális statisztika lesz, de mi még tétmeccsen sohasem veszettünk ellenetek Philyben.iktriadszoptok majd mint a torkosborzano92
Shawn84