Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Azért még ne vegyünk rá méreget, hogy ez az 53 játékos lesz rosteren jövő héten ilyenkor is. Szokott még lenni mozgás addig. (Elcseréljük Barkleyt 😀 😉 )

több mint 11 éve
Azon meglepődtem, hogy ennyi OLmannel megyünk neki. 8ra tippeltem volna, de gondolom így akkor Lane rosterre kerülésével egy OLman fog repülni. Helyette egy KR-t/RB-t raktam volna rosterre, de igazából semmi bajom ezzel az 53-al. 😀
Végülis jah 😀
I think I'm more annoyed at wasting a 5th on Ed Reynolds more than any cuts or keeps so far
több mint 11 éve
Beelőztél 😛
több mint 11 éve
Így néz ki az 53-k ha minden igaz:
Burton TE helyett el tudtam volna képzelni Dzsózit, illetve Ed Reynolds hiánya is meglep ő 5. kör volt, pedig az pont be szokott nálunk válni várhattak volna még vele 😛
több mint 11 éve
Most akkor összeállt ideiglenesen az 53?www.bleedinggreennation.com/2014/8/30/6084355/philadelphia-eagles-roster-cuts-2014-official-depth-chart
Ez alapján Ed Reynolds is cut. Mégiscsak beigazolódott, hogy a draftkor egy kivétellel (már nem tudom ki volt az 😀 ) senki se örült neki igazán.
Bár ott az is lehetett az ok, hogy kevesen is ismerték aránylag (mock draftokban nem igazán futottunk össze vele).
Ha jól értelmezem ez alapján: Maehl, Kelly is rosteren.
Square cut.
több mint 11 éve
Repült még Tucker (ps lesz) ; Barner és Damaris Johnson.GreengoSzóval akkor Shady, Sproles és Polk a 3 RB-nk.
Elméletileg Polk játékra fogható lesz a Jax ellen.
több mint 11 éve
Repült még Tucker (ps lesz) ; Barner és Damaris Johnson.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
És most már ez is hivatalos 😀 😀Csak hát ugye ő is egy 4. körös pick volt. Végül is, egész sokáig húzta 😛
Eliot Shorr-Parks @EliotShorrParks · 6 min
#Eagles confirm Alex Henery has been released, which I reported yesterday. Cody Parkey wins the job.Highlander
több mint 11 éve
És most már ez is hivatalos 😀 😀 Eliot Shorr-Parks @EliotShorrParks · 6 min
#Eagles confirm Alex Henery has been released, which I reported yesterday. Cody Parkey wins the job.
szerk.: Brandon Lee Gowton: "[1:31 PM EST] Alex Henery has been released. You can all breathe now.
" XD
több mint 11 éve
Örvendjen mindenki, Marsh is ment a csába! Hivatalosan is.
több mint 11 éve
Curtis Marsh said the #Eagles informed him of his release yeaterday. He met with Chip Kelly and coaches.legyen így 😊zsojtiGeoff Mosher ✔ @GeoffMosherCSNRemélem megy vele Marsh is hamarosan. Nem fognak hiányozni 😊Hulkeinstein
Roc Carmichael has been informed of his release, per source.zsojti
Gyors volt
több mint 11 éve
legyen így 😊Geoff Mosher ✔ @GeoffMosherCSNRemélem megy vele Marsh is hamarosan. Nem fognak hiányozni 😊Hulkeinstein
több mint 11 éve
Geoff Mosher ✔ @GeoffMosherCSNRemélem megy vele Marsh is hamarosan. Nem fognak hiányozni 😊
több mint 11 éve
Geoff Mosher ✔ @GeoffMosherCSNRoc Carmichael has been informed of his release, per source.
több mint 11 éve
ILB-t keresünk:"Eagles are indeed on the hunt for inside linebacking help, I understand"
Chip nem stresszeli túl a dolgot 😀
Philadelphia #Eagles coach Chip Kelly in the press box here in Baltimore for Ohio State-Navy
Kelly-nél (is) a Navy iránt nagy a tisztelet.
Meg ha jól emlékszem pont az Ohio State akar lenni az NCAA Philadelphia Eagles-e. Gondolom rájuk néz Chip, hogy mi folyik ott. 😀
Chip has said he likes to meet with all players face to face when he cuts them. Maybe he did that yesterday. #Eagles
több mint 11 éve
Ha még csak a 40+-t hibázná el, de már a 30+ is gondot okoz. 😊Henery már 40+ nál missel mindent, úgyhogy lényegtelen 😀ano92Parkey-hez komment. ez se rossz 😛 reméljük idény közben is majd ezt érezzük.dandeAztán meg kiderül, hogy a Jets ellen ellőtte az összes puskaporát és mindegyik 50+ FG-t misseli szezon közben XDHighlander

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Nagy eséllyel Andrew Gardner is fent van az 53on.Lane nem foglalja a helyet 53-ban, majd 1 hónap után fog bekerülni, valaki kárára.
Shawn84Jackson Jeffcoat cut, Lache Seastrunk cut ... 😛 😀
több mint 11 éve
Nyilván ezzel tisztában vagyok, és tudtam, is hogy őt be kellett húzni, mert elvitték volna és utána meg nem volt más. De ezen a poszton talán nem vagyunk olyan erősek, hogy kérdéses legyen akár csak backup szintre kerülése DC-n. Azért olyat hátrébb is találtunk volna. Mindegy, most már így alakult, reméljük csak rejtegetjük és idővel beválik.
több mint 11 éve
Az én meglátásom meg az, hogy terv szerint egy project játékost választottak, akitől nem várják még, hogy nagyot dobbantson, hanem 1-2 év alatt szeretnék felépíteni, és beilleszteni a csapat rendszerébe. Egy előszezon alatt azért ne várjatok Pro Bowl teljesítményt senkitől.
több mint 11 éve
Ami azt illeti MS eddig nem annyira első kör.... de bízzunk benne belerázódik. Mert akit első 32-ben húznak attól azért várná az ember, hogy mindjárt mutasson is valamit, legalább a halvány fényét, hogy lesz valaki belőle (ha lehet nem bust 😛), akár melyik poszton húzták.dandeMeglátásom szerint az itt a probléma, hogy Smith bőven nem első körös kaliber, egyszerűen csak a draftpozíciónk tette azzá, na meg a tény, hogy kevés minőségi pass rusher közül lehetett választani. Elég égető szükség volt egyre és ha nem húzzuk be akkor tuti elviszi valaki más utána meg kb már senki nem volt. Szóval azzal egyet tudok érteni, hogy reach, de inkább a kényszerhelyzet szülte ezt mint az elhamarkodottság.
Szerk: Én ezért sem várom tőle, hogy megváltsa első évében a világot, inkább érjen kellemes meglepetésként, ha mégis, de inkább érzem őt egy amolyan félmegoldásnak.
több mint 11 éve
Ami azt illeti MS eddig nem annyira első kör.... de bízzunk benne belerázódik. Mert akit első 32-ben húznak attól azért várná az ember, hogy mindjárt mutasson is valamit, legalább a halvány fényét, hogy lesz valaki belőle (ha lehet nem bust 😛), akár melyik poszton húzták.
több mint 11 éve
Valahol elkaptam egy olyan félmondatot is, hogy T.Long Marcus Smith előtt is lett volna vagy kb. felezték volna a snapeket.Jeff McLane @Jeff_McLane
.Bébé
One more thing on Travis Long ACL injury: He was probably going to be backup "Jack" to Connor Barwin. Now Marcus Smith will have to step up.
több mint 11 éve
Brandon Harris-t cutolták. 2011-ben nagyon sokat odavoltak érte. De mi okosan döntöttünk és behúztuk Marsh-t és a többi elit játékost. 😀 (Kelce és Casey kivételével. 😀 )
több mint 11 éve
Henery már 40+ nál missel mindent, úgyhogy lényegtelen 😀Parkey-hez komment. ez se rossz 😛 reméljük idény közben is majd ezt érezzük.dandeAztán meg kiderül, hogy a Jets ellen ellőtte az összes puskaporát és mindegyik 50+ FG-t misseli szezon közben XDHighlander