Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
nekem is fél percbe telt mire leesett hogy a madár az a game 😀Petikievak01ó bazdmeg én meg azthittem gólyanap van és megjött dande-éknél 2. gyerek 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
nekem is fél percbe telt mire leesett hogy a madár az a game 😀Rossz hírem van, ma annyira pocsékul ment nekem a gurulós foci, hogy nincs mese ma mi nyerünk erre vagyunk ítélve 😀Kicsit azt érzem, mint tavaly a Bears elleni meccs előtt, szerintem ki fogunk kapni.MEGHALTOK!
Aztán ha ugyanúgy rám cáfolnak a srácok, mint akkor, akkor nagyon boldog leszek 😀mustaine
VÉGETEK! 😀Stez
Tűzoltónak írom, hogy jelentem, én kiírtam, hogy játéknap, csak nem biztos, hogy mindenki érti 😀 kicsit görgess lejjebb 😛dande
több mint 11 éve
Rossz hírem van, ma annyira pocsékul ment nekem a gurulós foci, hogy nincs mese ma mi nyerünk erre vagyunk ítélve 😀Kicsit azt érzem, mint tavaly a Bears elleni meccs előtt, szerintem ki fogunk kapni.MEGHALTOK!
Aztán ha ugyanúgy rám cáfolnak a srácok, mint akkor, akkor nagyon boldog leszek 😀mustaine
VÉGETEK! 😀Stez
Tűzoltónak írom, hogy jelentem, én kiírtam, hogy játéknap, csak nem biztos, hogy mindenki érti 😀 kicsit görgess lejjebb 😛
több mint 11 éve
Kicsit azt érzem, mint tavaly a Bears elleni meccs előtt, szerintem ki fogunk kapni.MEGHALTOK!
VÉGETEK! 😀
több mint 11 éve
Ha mindenki teszi a dolgát, akkor jó mérkőzés lesz!(játéknap kiírás...?, alkoholfogyasztás... 😀
több mint 11 éve
A lényeg az, hogy Sproles-nak, Kendricks-nek és Jenkins-nek jól menjen. 😀Cox, Parkey és D.Allen (Colts TE) pedig legyenek szarok. 😀
Igen fantasy. 😀
több mint 11 éve
Kicsit azt érzem, mint tavaly a Bears elleni meccs előtt, szerintem ki fogunk kapni.Aztán ha ugyanúgy rám cáfolnak a srácok, mint akkor, akkor nagyon boldog leszek 😀
több mint 11 éve
Sajnos a múlt héten úton voltam, így idén ez lesz az első élőképes meccsem, már egész nap lázban égtem. Megyek is gyorsan aludni 😊
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Élőben az eredetit eredménykövetővel. Legjobb combo. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Estére fent marad valaki?Én ágyból nézem és eredménykövetőzöm 😀
Elméletileg élőben fogom nézni a meccset már csaa az a kérdés, hogy eredménykövetőzzek-e vagy lent kényelmesen a heverőről nézzem. 😀Bébé
Úgyse bírnék aludni, ha tudom, hogy a kedvenc csapatom játszik, úgyhogy élőben mindenképpen. Előtte azért még beiktatok egy szunyát, hogy bírjam a holnapot 😀
több mint 11 éve
Estére fent marad valaki?Én tuti ágyból nézem. kivételesen Ricsiéket.
Elméletileg élőben fogom nézni a meccset már csaa az a kérdés, hogy eredménykövetőzzek-e vagy lent kényelmesen a heverőről nézzem. 😀Bébé
több mint 11 éve
Estére fent marad valaki? Elméletileg élőben fogom nézni a meccset már csaa az a kérdés, hogy eredménykövetőzzek-e vagy lent kényelmesen a heverőről nézzem. 😀
több mint 11 éve
tökmindegy mi lesz ma éjjel, ezt az ótvarfos csoportot simán kell nyerni még akkor is ha ma kikapnánk.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
jajjj, igen, a pb mvp lett volna a lényeg… az érezd a különbséget faktor.amúgy mostanában sok mindent éreztem, de hogy az NFC mennyivel erősebb, hát azt ritkán.
több mint 11 éve
madárnaptár!Nekik két pro bowl irányítójuk van, csak a miénk MVP volt 😀
nekünk van pro bowl irányítónk, nekik nincs. sima W.jorge
több mint 11 éve
madárnaptár!Az elvileg gyengébb AFC eléggé elintézte ezen a hétvégén az elvileg erősebb NFC-t, jó lenne némileg kozmetikázni a dolgon.
nekünk van pro bowl irányítónk, nekik nincs. sima W.jorge
több mint 11 éve
madárnaptár!nekünk van pro bowl irányítónk, nekik nincs. sima W.
több mint 11 éve
Ezt koszonom igy hetfo reggelre 😀
több mint 11 éve
Na kérem ahol a CLE meg tudja verni a NO-t ott talán nekünk is lehet esélyünk holnap. Must WIN!
FLY EAGLES!!!!
több mint 11 éve
Valószínűleg mindhárom csoportellenfelünk nyerni fog (csak a Giants kérdéses szerintem), úgyhogy nekünk is hozni kellene holnapmustaineA Giants sikeresen megverte magát, de egyébként nagyon kéne a győzelem holnap. Mondjuk ami azt illeti már egy szoros vereségen is meglepődnék ha összejönne. Érdekes egy forduló alakul megint (Buffalo az AFC East élén oh wait 😀), jó lene ha mi pozitív meglepetéssel jönnék ki belőle.
több mint 11 éve
Valószínűleg mindhárom csoportellenfelünk nyerni fog (csak a Giants kérdéses szerintem), úgyhogy nekünk is hozni kellene holnap
több mint 11 éve
nézem a Giants-et 2.negyed végére hoztak össze egy driveot,igaz td van.de nem egy átütő társaság!
több mint 11 éve
Nah mind3 csoport ellenfelünk 7kor kezdte a meccsét.Nyugi.....Eli megoldja. 😊
Remélem 0-3 lesz a vége.
Sajnos Palmer nem játszik, szóval ez igen csak megkönnyíti az Óriások dolgát.Bébé
Amúgy egyelőre a skins feltámadt RG3 kiesésével..és a girls is hozza eddig.

E-A-G-L-E-S EAGLES !