NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Egyre inkább úgy érzem én is, hogy a leggyengébb pontunk már nem a védelem, hanem a QB poszt. Foles rámcáfolhat hétfőn.mustaine
Előszedjük a tavalyi témát?? 😛
Nick Foles a franchise irányító???Shawn84
Egyfolytában ez a téma 😀

Én kedvelem a srácot, de a Jags ellen úgy játszott, mintha 5'6" magas lenne, és nem látna ki a fal mögül, ehhez képest 6'6" és kitűnő passzokat adhatott volna, ha nincs csukva a szeme / nem beszari / van elég tökös

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Szerintem azért kicsit korai egy fél rossz meccs alapján leírni Foles-t...Rataxes
Aláírom h én is károgtam egy sort a Jags elleni meccs után, mivel a nagy tavaszi ígérgetések után, meg annak tudatában, hogy a tavalyi hibákat alaposan kielemzik, pont nem azt vártam volna hogy ugyanazt előadja mint tavaly, csak pepitában, de én tényleg megvárnám még legalább a Colts elleni meccset bár lehet igazságosabb lenne kivárni a BYE weeket, hogy kapjunk némi összképet a csapatról, mert nem feltétlen Foles lesz mindig a ludas abban hogy nem jön össze 1-1 nagyobb play. Ettől függetlenül ha nem lesz látható semmiféle javulás a Colts ellen, akkor nyilván meg fog fordulni az ember fejében egy-két dolog.

Az meg egy másik kérdés, hogy milyen összetételben fog szerepelni a támadófal a szezon során + azért D-Jax hiánya sem könnyíti meg Foles dolgát. Nem mosdatni akarom, de ne mindenért csak őt hibáztassuk.

több mint 11 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Viszont ellensúlyozta azzal hogy nem adta el a labdát és red-zoneban nagyon hatékony volt.
korodiati
Két fumble, és egy INT az akkor mi?

A másik meg h két futóval volt most gond, akkor miért gondoljuk, hogy majd Shady-vel is? Ezt embere válogatja, nem az, hogy milyen poszton tolja.Eazzy
úgy értettem, hogy tavaly is megvoltak ezek a gyengéi, de akkor nem voltak turnoverei, és ezzel akkor ellensúlyozta a kihagyott nagy játékokat.
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Szerintem azért kicsit korai egy fél rossz meccs alapján leírni Foles-t...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Egyre inkább úgy érzem én is, hogy a leggyengébb pontunk már nem a védelem, hanem a QB poszt. Foles rámcáfolhat hétfőn.mustaine
Előszedjük a tavalyi témát?? 😛
Nick Foles a franchise irányító???
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
Viszont ellensúlyozta azzal hogy nem adta el a labdát és red-zoneban nagyon hatékony volt.
korodiati

A másik meg h két futóval volt most gond, akkor miért gondoljuk, hogy majd Shady-vel is? Ezt embere válogatja, nem az, hogy milyen poszton tolja.Eazzy
Nem azt írtam, hogy a poszt miatt teszik amit tesznek, csak mivel éppen két sztárfutóval történt, aggodalmamat fejeztem ki, hogy nehogy esetleg a miénkről is kiderül valami.
De ha jobban tetszik, akkor azt mondom remélem mi egyik kezdő,, játékosunk se (de egyáltalán egyik se) csinált hülyeséget, ami miatt szívunk. Így jó 😀
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Egyre inkább úgy érzem én is, hogy a leggyengébb pontunk már nem a védelem, hanem a QB poszt. Foles rámcáfolhat hétfőn.

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 158 — No one likes us, cause no one like us
korodiati

A másik meg h két futóval volt most gond, akkor miért gondoljuk, hogy majd Shady-vel is? Ezt embere válogatja, nem az, hogy milyen poszton tolja.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
Remélem Shady nem csinált valami baromságot.Előbb Rice most AP.. nem kéne ő vagy mondjuk JC a sorba
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Coxot megbüntették egy Hennen végrehajtott ütésért $16,375-ra.

Eközben Antonio Brown $8,200-t fizet mert fejbekaratézta a Cleveland punterét...mustaine
Sok ilyet még . 😉

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Eközben Antonio Brown $8,200-t fizet mert fejbekaratézta a Cleveland punterét...mustaine
elég durva h talpon fejelik, és még neki kell fizetnie...Goodell takarodj!

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve

Eközben Antonio Brown $8,200-t fizet mert fejbekaratézta a Cleveland punterét...

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Heti animáció:  philly.blog.hu/2014/09/12/eagles_colts_week_2_animacio
több mint 11 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Részletes elemzés Foles kihagyott ziccereiről a Jaguars ellen:
 www.bleedinggreennation.com/2014/9/11/6135573/nick-foles-eagles-quarterback-all-22-easy-plays-field

Chris B. Brown @smartfootball
If he played even average Foles might've had 600 yards. I've never seen such wide open guys in an NFL game and it's unreal they are missed

Szerk.: Egy kis adalék még ehhez:
 www.phillymag.com/birds247/2014/09/10/22-saw-foles-week-1/Highlander
Na igen, én ezt a részt emelném, és egészíteném ki:

Still, Foles is not above criticism. Foles' struggles can't simply be written off as "one bad game."

Ez főleg azzal összevetve, hogy "nézzétek meg hogy Brady vagy Rodgers hogy játszott" mondatok jöttek sokaktól. Na igen, csak azok az emberek összehoztak pár olyan eredményt, ami alapján kicsit az egy meccses kritika fölött állnak. Foles ettől még messze van.Eazzy
Én nem kritizálom amíg nyerünk+ Kellyben annyira vakon bízok, hogy amíg szerinte ő a legjobb megoldás addig nem dumálok. De mindig is látható volt, hogy sokat alibizik, nagy playeket hagy a pályán, sokat vár. Viszont ellensúlyozta azzal hogy nem adta el a labdát és red-zoneban nagyon hatékony volt.
Idén eljön az igazság pillanata:
Philadelphia's defense and special teams units have done their part so far this season. Now the pressure is on Foles to perform and prove his team is a legitimate contender in the NFC.
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Szegény Shurmurnak a végén már semmi dolga nem lesz. 😀
több mint 11 éve
 www.bleedinggreennation.com/2014/9/11/6137333/eagles-hire-replay-official-frank-kosman-challenge-flag-decisions

Hoztunk egy embert, aki figyeli, mikor érdemes challengelni, eddig Shurmur volt ezért felelős.
Tavaly 7-ből 3 sikeres challenge volt (ez nem vmi sok), úgyhogy ránk fér a segítség.

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 158 — No one likes us, cause no one like us
 www.bleedinggreennation.com/2014/9/11/6135573/nick-foles-eagles-quarterback-all-22-easy-plays-field

If he played even average Foles might've had 600 yards. I've never seen such wide open guys in an NFL game and it's unreal they are missed

www.phillymag.com/birds247/2014/09/10/22-saw-foles-week-1/Highlander
Na igen, én ezt a részt emelném, és egészíteném ki:

Still, Foles is not above criticism. Foles' struggles can't simply be written off as "one bad game."

Ez főleg azzal összevetve, hogy "nézzétek meg hogy Brady vagy Rodgers hogy játszott" mondatok jöttek sokaktól. Na igen, csak azok az emberek összehoztak pár olyan eredményt, ami alapján kicsit az egy meccses kritika fölött állnak. Foles ettől még messze van.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve

www.phillymag.com/birds247/2014/09/10/22-saw-foles-week-1/

több mint 11 éve
Minden Power Rankingban az első 5-be tesznek minket. Szerintem kicsit túlbecsülik a csapatot keret alapján
(remélem nem lesz igazam😊)zsoeo
Az igen rangos TD magazin szerint "csak" 9.helyen állunk.

www.tdmagazin.hu/hirek/power-ranking-2picksix
Ráadásul nem is a következő héten dobta a 7 TD-t mert akkor nem játszhatott concussion miatt, de lényegtelen 😀mustaine
Na ne kötözködj má mert úgy gondolták, hogy utána mikor legközelebb játszott akkor dobta a 7 TD-t. Így jó? 😉 😛

Én kb ilyen 45-44-s végeredményű pontzuhatagra számítok remélem most ami javunkra 😀dande
Parkey 54 yardos field goaljával 5 másodperccel a vége előtt 😛 😀

több mint 11 éve
Minden Power Rankingban az első 5-be tesznek minket. Szerintem kicsit túlbecsülik a csapatot keret alapján

Ráadásul nem is a következő héten dobta a 7 TD-t mert akkor nem játszhatott concussion miatt, de lényegtelen 😀mustaine
Na ne kötözködj má mert úgy gondolták, hogy utána mikor legközelebb játszott akkor dobta a 7 TD-t. Így jó? 😉 😛

Én kb ilyen 45-44-s végeredményű pontzuhatagra számítok remélem most ami javunkra 😀
több mint 11 éve

Sztem ha Foles tavaly ilyen homály lett volna a Girls ellen akkor örültünk volna 😀

több mint 11 éve

Ráadásul nem is a következő héten dobta a 7 TD-t mert akkor nem játszhatott concussion miatt, de lényegtelen 😀

több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814

www.tdmagazin.hu/hirek/power-ranking-2

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
A front7 szerintem top10 liga szinten, a secondary átlagos. Idén legalább depth van a kezdők mögött, nem ilyen Carmichaelek a cserék.
Foles hol ilyen, hol olyan, a támadófal 40%-a sérült, Shady és a TE játék elit, Maclin gyenge. Cooper szerintem DeSean miatt volt olyan jó tavaly. Matthewsnak kellene fellépnie playmakernek, mert receiver poszton bajban leszünk. (vagy tradeljünk Hurnsért 😀)

több mint 11 éve
Ha a QB poszt nem lenne még mindig zsákbamacska meg lenne egy playmaker elkapónk, akkor meg is érteném, de így én is egy picit meredeknek tartom 😀 Nehogy az legyen, mint a Dreamteam idején, bár annál jóval okosabban át van gondolva ez a mostani csapat szvsz.