NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
jajjj, igen, a pb mvp lett volna a lényeg… az érezd a különbséget faktor.

amúgy mostanában sok mindent éreztem, de hogy az NFC mennyivel erősebb, hát azt ritkán.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
madárnaptár!

nekünk van pro bowl irányítónk, nekik nincs. sima W.jorge
Nekik két pro bowl irányítójuk van, csak a miénk MVP volt 😀

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
madárnaptár!

nekünk van pro bowl irányítónk, nekik nincs. sima W.jorge
Az elvileg gyengébb AFC eléggé elintézte ezen a hétvégén az elvileg erősebb NFC-t, jó lenne némileg kozmetikázni a dolgon.
több mint 11 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
madárnaptár!

nekünk van pro bowl irányítónk, nekik nincs. sima W.
több mint 11 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
Ezt koszonom igy hetfo reggelre 😀
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
😀
több mint 11 éve
Na kérem ahol a CLE meg tudja verni a NO-t ott talán nekünk is lehet esélyünk holnap.

Must WIN!
FLY EAGLES!!!!
több mint 11 éve
Valószínűleg mindhárom csoportellenfelünk nyerni fog (csak a Giants kérdéses szerintem), úgyhogy nekünk is hozni kellene holnapmustaine
A Giants sikeresen megverte magát, de egyébként nagyon kéne a győzelem holnap. Mondjuk ami azt illeti már egy szoros vereségen is meglepődnék ha összejönne. Érdekes egy forduló alakul megint (Buffalo az AFC East élén oh wait 😀), jó lene ha mi pozitív meglepetéssel jönnék ki belőle.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Valószínűleg mindhárom csoportellenfelünk nyerni fog (csak a Giants kérdéses szerintem), úgyhogy nekünk is hozni kellene holnap

több mint 11 éve
sümegphillyfan Philadelphia Eagles 96
nézem a Giants-et 2.negyed végére hoztak össze egy driveot,igaz td van.de nem egy átütő társaság!
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Nah mind3 csoport ellenfelünk 7kor kezdte a meccsét.

Remélem 0-3 lesz a vége.
Sajnos Palmer nem játszik, szóval ez igen csak megkönnyíti az Óriások dolgát.Bébé
Nyugi.....Eli megoldja. 😊
Amúgy egyelőre a skins feltámadt RG3 kiesésével..és a girls is hozza eddig.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

Remélem 0-3 lesz a vége.
Sajnos Palmer nem játszik, szóval ez igen csak megkönnyíti az Óriások dolgát.Bébé
ja mert a skins dolga jags ellen nehéz? 😀

Kuzinszal elég szépen mennek amúgy, jövőhéten lehet tőle tartani kicsit.

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga

Remélem 0-3 lesz a vége.
Sajnos Palmer nem játszik, szóval ez igen csak megkönnyíti az Óriások dolgát.
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
MNF beharangozó:  philly.blog.hu/2014/09/14/2014_beharangozo_eagles_colts
több mint 11 éve
remélem Foles hoz egy nagyonjó évet, és oda adjuk 1/1 ért

ano92
Na ez az, pont láttam, és mondtam magamban: nyilván zseniális és ezért örülnénk neki, ugyanakkor egyszer törje ki a nyakát...... RGIII se tudom meddig fogja bírni. Cam egy kicsit erősebb testfelépítésű talán ő nem amortizálódik el annyira. Illetve RW is elég kemény kötésű srác, hogy bírja a gyűrődést. MM nem tudom, hogyan lesz vele. Ezért is jobban örülnék ha találnánk egy jó stabil inkább zseb irányítót, aki ha kel tud mozogni is, és, aki, még mindig bízom benne, Foles lesz.
Holnap meglátjuk merre fordul a dolog, volt már olyan a történelemben, hogy Foles a csapatával legyőzte Luckot, és a maga posztján is jobban játszott. Hátha most is így lesz 😀 (2009 10.17 Arizona-Stanfdord 43-38)
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
remélem Foles hoz egy nagyonjó évet, és oda adjuk 1/1 ért

több mint 11 éve
még a szemöldöke is 😀 a haja, 😀 áh, hiba van a mátrixban.

több mint 11 éve
Brian Polian Chip Kelly fiatalabb kiadása?

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Itt is a második heti tippjáték :  philly.blog.hu/2014/09/13/tippjatek_week_201

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Ellenséges vonalak mögött - Colts:  philly.blog.hu/2014/09/13/ellenseges_vonalak_mogott_coltsShawn84
fuh, ez nagyon tanulságos cucc lettHöri
Kicsit furi hogy senkit nem látnál szívesen tőlünk. Én szívesen látnám itt Luckot pl, de nem hiszem, hogy sírnál, ha Shady a szar futásblokkolásaitok ellenére negatív playekből csinálgatná a pozitívakat.

De értem hogy vicces akartál lenni 😀Eazzy
Kelcét mondtam volna, de ez amúgy is csak utólag beszerkesztett cucc volt :cool:Höri
Biztos voltam benne, hogy Kelcét választottad volna 😀
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ellenséges vonalak mögött - Colts:  philly.blog.hu/2014/09/13/ellenseges_vonalak_mogott_coltsShawn84
Kicsit furi hogy senkit nem látnál szívesen tőlünk. Én szívesen látnám itt Luckot pl, de nem hiszem, hogy sírnál, ha Shady a szar futásblokkolásaitok ellenére negatív playekből csinálgatná a pozitívakat.

De értem hogy vicces akartál lenni 😀Eazzy
Kelcét mondtam volna, de ez amúgy is csak utólag beszerkesztett cucc volt :cool:

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 158 — No one likes us, cause no one like us

De értem hogy vicces akartál lenni 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Főleg ami Henery-t illeti 😉 😛 Amúgy köszönjük 😀
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
fuh, ez nagyon tanulságos cucc lett

több mint 11 éve
Ellenséges vonalak mögött - Colts:  philly.blog.hu/2014/09/13/ellenseges_vonalak_mogott_colts