NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
366
34
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
jajjj, igen, a pb mvp lett volna a lényeg… az érezd a különbséget faktor.amúgy mostanában sok mindent éreztem, de hogy az NFC mennyivel erősebb, hát azt ritkán.
több mint 11 éve
madárnaptár!Nekik két pro bowl irányítójuk van, csak a miénk MVP volt 😀
nekünk van pro bowl irányítónk, nekik nincs. sima W.jorge
több mint 11 éve
madárnaptár!Az elvileg gyengébb AFC eléggé elintézte ezen a hétvégén az elvileg erősebb NFC-t, jó lenne némileg kozmetikázni a dolgon.
nekünk van pro bowl irányítónk, nekik nincs. sima W.jorge
több mint 11 éve
madárnaptár!nekünk van pro bowl irányítónk, nekik nincs. sima W.
több mint 11 éve
Ezt koszonom igy hetfo reggelre 😀
több mint 11 éve
Na kérem ahol a CLE meg tudja verni a NO-t ott talán nekünk is lehet esélyünk holnap. Must WIN!
FLY EAGLES!!!!
több mint 11 éve
Valószínűleg mindhárom csoportellenfelünk nyerni fog (csak a Giants kérdéses szerintem), úgyhogy nekünk is hozni kellene holnapmustaineA Giants sikeresen megverte magát, de egyébként nagyon kéne a győzelem holnap. Mondjuk ami azt illeti már egy szoros vereségen is meglepődnék ha összejönne. Érdekes egy forduló alakul megint (Buffalo az AFC East élén oh wait 😀), jó lene ha mi pozitív meglepetéssel jönnék ki belőle.
több mint 11 éve
Valószínűleg mindhárom csoportellenfelünk nyerni fog (csak a Giants kérdéses szerintem), úgyhogy nekünk is hozni kellene holnap
több mint 11 éve
nézem a Giants-et 2.negyed végére hoztak össze egy driveot,igaz td van.de nem egy átütő társaság!
több mint 11 éve
Nah mind3 csoport ellenfelünk 7kor kezdte a meccsét.Nyugi.....Eli megoldja. 😊
Remélem 0-3 lesz a vége.
Sajnos Palmer nem játszik, szóval ez igen csak megkönnyíti az Óriások dolgát.Bébé
Amúgy egyelőre a skins feltámadt RG3 kiesésével..és a girls is hozza eddig.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Nah mind3 csoport ellenfelünk 7kor kezdte a meccsét.ja mert a skins dolga jags ellen nehéz? 😀
Remélem 0-3 lesz a vége.
Sajnos Palmer nem játszik, szóval ez igen csak megkönnyíti az Óriások dolgát.Bébé
Kuzinszal elég szépen mennek amúgy, jövőhéten lehet tőle tartani kicsit.
több mint 11 éve
Nah mind3 csoport ellenfelünk 7kor kezdte a meccsét. Remélem 0-3 lesz a vége.
Sajnos Palmer nem játszik, szóval ez igen csak megkönnyíti az Óriások dolgát.
több mint 11 éve
MNF beharangozó: philly.blog.hu/2014/09/14/2014_beharangozo_eagles_colts
több mint 11 éve
remélem Foles hoz egy nagyonjó évet, és oda adjuk 1/1 értNa ez az, pont láttam, és mondtam magamban: nyilván zseniális és ezért örülnénk neki, ugyanakkor egyszer törje ki a nyakát...... RGIII se tudom meddig fogja bírni. Cam egy kicsit erősebb testfelépítésű talán ő nem amortizálódik el annyira. Illetve RW is elég kemény kötésű srác, hogy bírja a gyűrődést. MM nem tudom, hogyan lesz vele. Ezért is jobban örülnék ha találnánk egy jó stabil inkább zseb irányítót, aki ha kel tud mozogni is, és, aki, még mindig bízom benne, Foles lesz.
ano92
Holnap meglátjuk merre fordul a dolog, volt már olyan a történelemben, hogy Foles a csapatával legyőzte Luckot, és a maga posztján is jobban játszott. Hátha most is így lesz 😀 (2009 10.17 Arizona-Stanfdord 43-38)
több mint 11 éve
remélem Foles hoz egy nagyonjó évet, és oda adjuk 1/1 ért
több mint 11 éve
még a szemöldöke is 😀 a haja, 😀 áh, hiba van a mátrixban.
több mint 11 éve
Itt is a második heti tippjáték : philly.blog.hu/2014/09/13/tippjatek_week_201

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Biztos voltam benne, hogy Kelcét választottad volna 😀Kelcét mondtam volna, de ez amúgy is csak utólag beszerkesztett cucc volt :cool:HöriKicsit furi hogy senkit nem látnál szívesen tőlünk. Én szívesen látnám itt Luckot pl, de nem hiszem, hogy sírnál, ha Shady a szar futásblokkolásaitok ellenére negatív playekből csinálgatná a pozitívakat.Ellenséges vonalak mögött - Colts: philly.blog.hu/2014/09/13/ellenseges_vonalak_mogott_coltsShawn84fuh, ez nagyon tanulságos cucc lettHöri
De értem hogy vicces akartál lenni 😀Eazzy
több mint 11 éve
Kelcét mondtam volna, de ez amúgy is csak utólag beszerkesztett cucc volt :cool:Kicsit furi hogy senkit nem látnál szívesen tőlünk. Én szívesen látnám itt Luckot pl, de nem hiszem, hogy sírnál, ha Shady a szar futásblokkolásaitok ellenére negatív playekből csinálgatná a pozitívakat.Ellenséges vonalak mögött - Colts: philly.blog.hu/2014/09/13/ellenseges_vonalak_mogott_coltsShawn84fuh, ez nagyon tanulságos cucc lettHöri
De értem hogy vicces akartál lenni 😀Eazzy
több mint 11 éve
Kicsit furi hogy senkit nem látnál szívesen tőlünk. Én szívesen látnám itt Luckot pl, de nem hiszem, hogy sírnál, ha Shady a szar futásblokkolásaitok ellenére negatív playekből csinálgatná a pozitívakat.Ellenséges vonalak mögött - Colts: philly.blog.hu/2014/09/13/ellenseges_vonalak_mogott_coltsShawn84fuh, ez nagyon tanulságos cucc lettHöri
De értem hogy vicces akartál lenni 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Főleg ami Henery-t illeti 😉 😛 Amúgy köszönjük 😀Ellenséges vonalak mögött - Colts: philly.blog.hu/2014/09/13/ellenseges_vonalak_mogott_coltsShawn84fuh, ez nagyon tanulságos cucc lettHöri
több mint 11 éve
Ellenséges vonalak mögött - Colts: philly.blog.hu/2014/09/13/ellenseges_vonalak_mogott_coltsShawn84fuh, ez nagyon tanulságos cucc lett
több mint 11 éve
Ellenséges vonalak mögött - Colts: philly.blog.hu/2014/09/13/ellenseges_vonalak_mogott_colts