NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
317
33
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Na de benn marad valaki, azok közül a 32. választásra... 😀Cooper max harmadik számú receiver, Maclin a lehetne második.Ma azon gondolkodtam, hogy bizony ide jövőre még kelleni fog egy komolyabb elkapó. mégpedig slotba Attól függetlenül hogy Maclin marad vagy megy. Pár jó egyetemi játékos idén is lesz, én tudnék választani. Egy gyors gyerek kéne még ide.Aki el is tudja kapni azt a kicseszett labdát.Shawn84
Első nincs, pedig Matthewsban ott a potenciál, csak két kurva bot áll ki a vállából karok helyett, az a baj.mustaine
több mint 11 éve
Cooper max harmadik számú receiver, Maclin a lehetne második.Ma azon gondolkodtam, hogy bizony ide jövőre még kelleni fog egy komolyabb elkapó. mégpedig slotba Attól függetlenül hogy Maclin marad vagy megy. Pár jó egyetemi játékos idén is lesz, én tudnék választani. Egy gyors gyerek kéne még ide.Aki el is tudja kapni azt a kicseszett labdát.
Első nincs, pedig Matthewsban ott a potenciál, csak két kurva bot áll ki a vállából karok helyett, az a baj.mustaine
több mint 11 éve
Cooper max harmadik számú receiver, Maclin a lehetne második.Első nincs, pedig Matthewsban ott a potenciál, csak két kurva bot áll ki a vállából karok helyett, az a baj.
több mint 11 éve
Bébé lehet hogy a legutóbb még kikérted Westbrook nevében, de én még nem láttam embert hozzá ennyire hasonlóan mozogni mint Sprolest.Zseniális ez a fickó!Mellesleg még brutálisabbak leszünk ha visszajön Lane, Folesnak és a secnek kéne összekapnia magát. Védelemben Cox megint kiemelkedett. ha így folytatja All-Pro lesz.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
A védelem összességében jobb volt szerintem mint vártuk de hogy mind a 3 td-nél ugyanazt szopjuk be, ilyet szerintem nem illik, reagálni kellett volna rá..Parádés Win, nem számítottam rá, de nagyon örülök neki, 2-0-val sosem rossz indítani egy szezont 😊Ugyanez a véleményem, Sackre esélyünk nincs 4 emberes pass-rush esetén, ami a jövőre nézve nem túl jó előjel. Ezt a legjobb Qb-k kegyetlenül kihasználják. Nem tudom ebbe hogy javulhatnánk, vmi trade kellene, persze ha a legmagasabb szint a cél, mert arra elég ez hogy bevergődjünk play-offba.
Egyrészt hihetetlen milyen hibákat csinálunk, magunkat lőjük lábon, másrészt viszont ami a legeslegjobban tetszik nekem az az, hogy ezek a hibák mind olyanok, amiket ki tudunk javítani. Nem a 2. fordulóban kell csúcsformában lenni, még scak nem is a 10.-ben, hanem valahol a playoff elején, és ehhez természetszerűleg egy hosszabb út vezet.
Pozitívumok:
+ Sproles. Nem tudtuk mi van benne 31 évesen, hát megmutatta, nem is akárhogy 😀 Ha Shady is belelendül, akkor 60 percen keresztül elit futó futhat minden downnál, aki elkapni is tud. Meggyőződésem, hogy a liga legjobb RB-tandemjéről beszélünk.
+ Ertz stabilan termeli a nagy játékokat és a yardokat, hatalmas fegyver lehet, mismatch rémálom mindenkinek. A fejlődését tekintve simán benne lehet egy Thomas vagy Graham jelenlét a pályán.
+ Az OL fallal nem volt semmi gond. Peters újra brutális, tök esélytelen a vele szemben álló védő, Kelce a blokkolás nagymestere, TODD hozza az elvártat, és a backupok is a meccs előrehaladtával egyre jobban vették fel a stílust. Ha visszajön Mathis, és Johnson/Tobin akkor év végére megint brutális egység lehet ebből, ami mögött nem akármilyen futók futnak.
+ A védelem végre nem olyan képet mutat, hogy bármelyik pillanatban beszophatunk egy TD-t. Mostmár merek reménykedni egy 3&out-ban vagy TO-ban ha nagyon kell, megvannak azok a playmakerek, akik bármelyik pillanatban megcsinálhatják a momentumot. Jó érzés.
+ Az első meccsen rosszabbul teljesítők közül többen feljavultak, így pl. a teljes secondarynk Jenkins-szel az élen. Eddig hibátlanul játszik, nagyon kellett ő ebbe az egységbe.
+ DL egész jól öli a futást, bár ez csak a 2. félidőre igaz, az 1. félidőt hagyjuk 😀
+ Foles fele annyira volt csak homály, azért látványosan javult
+ Nem volt egy jelentős sérülés sem
Negatívumok:
-Egyetlen egy dolog van, amin sztem nem tudunk javítani, max. egy trade-del, és az a passrush. Egyszerűen semmilyen nyomás nincs az ellenfél irányítóján, így pedig az elit QB-k ellen nagyon-nagyon nehéz dolgunk lesz. Borúlátó vagyok ezzel kapcsolatban.
- A Receiverek. Sokkal jobb teljesítmény kell tőlük, de amiben reménykedek, hogy az elkövetett hibák simán javíthatóak. Jobban kell koncentrálni, meg kell találni a kémiát Foles-szal és be kell illeszkedni ebbe a run-heavy támadósorba. Jók lesznek ők is, figyeljétek meg.
- Bűntetések: vissza kell, nagyon hülye hibák voltak
- Foles precizitása. Szintén lehet rajta javítani, még nem aggódnék jelenleg, akkor viszont igen ha a 10. hét körül is ilyen pontossággal dolgozik majd.
Összességében nagyon bizakodó vagyok a szezonnal kapcsolatban, ha komolyabb sérülés nélkül megússzuk az idényt, akkor nagyon sokáig juthat ez a csapat, ahogy Shady is elmondta a meccs utáni interjújában: Ha összeszokunk, és beindul a gép, akkor a határ a csillagos ég.Hulkeinstein
Foles nekem egyre inkább ilyen Alex Smith szint, Game manager Qb. Urbán Flórit idézve menjen be a templomba és dobjon be minden nap 20 forintot hogy egy ilyen edzői stábbal. ilyen támadófal mögött dolgozhat, mert más csapatba már rég kórház vagy cserepad ezzel a tökölődésével, meg ahogy a közvetítésbe is kiemelték még a screen passzai is pontatlanok, a hosszúkról nem is beszélve. A 10-20 yardosak mennek. De mind1. Just win baby! Csak a W számít!!korodiati
több mint 11 éve
Javaslom a Twittert. Ott mégiscsak többen látják 😀caseymatthews.blog.huküldesz ano blogos linket ? most már igazán felkeltetted az érdeklődésem.Petikievak01kickoff.blog.hu/2014/09/16/philadelphia_eagles_indianapolis_colts_visszatekintesmustaineEgyedül tolod ezt a blogot? Összefoghatnátok Ano-val 😊picksix
Csak erős idegeztűeknek 😀picksix
több mint 11 éve
Parádés Win, nem számítottam rá, de nagyon örülök neki, 2-0-val sosem rossz indítani egy szezont 😊Ugyanez a véleményem, Sackre esélyünk nincs 4 emberes pass-rush esetén, ami a jövőre nézve nem túl jó előjel. Ezt a legjobb Qb-k kegyetlenül kihasználják. Nem tudom ebbe hogy javulhatnánk, vmi trade kellene, persze ha a legmagasabb szint a cél, mert arra elég ez hogy bevergődjünk play-offba.
Egyrészt hihetetlen milyen hibákat csinálunk, magunkat lőjük lábon, másrészt viszont ami a legeslegjobban tetszik nekem az az, hogy ezek a hibák mind olyanok, amiket ki tudunk javítani. Nem a 2. fordulóban kell csúcsformában lenni, még scak nem is a 10.-ben, hanem valahol a playoff elején, és ehhez természetszerűleg egy hosszabb út vezet.
Pozitívumok:
+ Sproles. Nem tudtuk mi van benne 31 évesen, hát megmutatta, nem is akárhogy 😀 Ha Shady is belelendül, akkor 60 percen keresztül elit futó futhat minden downnál, aki elkapni is tud. Meggyőződésem, hogy a liga legjobb RB-tandemjéről beszélünk.
+ Ertz stabilan termeli a nagy játékokat és a yardokat, hatalmas fegyver lehet, mismatch rémálom mindenkinek. A fejlődését tekintve simán benne lehet egy Thomas vagy Graham jelenlét a pályán.
+ Az OL fallal nem volt semmi gond. Peters újra brutális, tök esélytelen a vele szemben álló védő, Kelce a blokkolás nagymestere, TODD hozza az elvártat, és a backupok is a meccs előrehaladtával egyre jobban vették fel a stílust. Ha visszajön Mathis, és Johnson/Tobin akkor év végére megint brutális egység lehet ebből, ami mögött nem akármilyen futók futnak.
+ A védelem végre nem olyan képet mutat, hogy bármelyik pillanatban beszophatunk egy TD-t. Mostmár merek reménykedni egy 3&out-ban vagy TO-ban ha nagyon kell, megvannak azok a playmakerek, akik bármelyik pillanatban megcsinálhatják a momentumot. Jó érzés.
+ Az első meccsen rosszabbul teljesítők közül többen feljavultak, így pl. a teljes secondarynk Jenkins-szel az élen. Eddig hibátlanul játszik, nagyon kellett ő ebbe az egységbe.
+ DL egész jól öli a futást, bár ez csak a 2. félidőre igaz, az 1. félidőt hagyjuk 😀
Negatívumok:
-Egyetlen egy dolog van, amin sztem nem tudunk javítani, max. egy trade-del, és az a passrush. Egyszerűen semmilyen nyomás nincs az ellenfél irányítóján, így pedig az elit QB-k ellen nagyon-nagyon nehéz dolgunk lesz. Borúlátó vagyok ezzel kapcsolatban.
- A Receiverek. Sokkal jobb teljesítmény kell tőlük, de amiben reménykedek, hogy az elkövetett hibák simán javíthatóak. Jobban kell koncentrálni, meg kell találni a kémiát Foles-szal és be kell illeszkedni ebbe a run-heavy támadósorba. Jók lesznek ők is, figyeljétek meg.
- Foles precizitása. Szintén lehet rajta javítani, még nem aggódnék jelenleg, akkor viszont igen ha a 10. hét körül is ilyen pontossággal dolgozik majd.
Összességében nagyon bizakodó vagyok a szezonnal kapcsolatban, ha komolyabb sérülés nélkül megússzuk az idényt, akkor nagyon sokáig juthat ez a csapat, ahogy Shady is elmondta a meccs utáni interjújában: Ha összeszokunk, és beindul a gép, akkor a határ a csillagos ég.Hulkeinstein
Foles nekem egyre inkább ilyen Alex Smith szint, Game manager Qb. Urbán Flórit idézve menjen be a templomba és dobjon be minden nap 20 forintot hogy egy ilyen edzői stábbal. ilyen támadófal mögött dolgozhat, mert más csapatba már rég kórház vagy cserepad ezzel a tökölődésével, meg ahogy a közvetítésbe is kiemelték még a screen passzai is pontatlanok, a hosszúkról nem is beszélve. A 10-30 yardosak mennek. De mind1. Just win baby! Csak a W számít!!
több mint 11 éve
Fura , hogy nem egy üveg vodka a háttér xDcaseymatthews.blog.huküldesz ano blogos linket ? most már igazán felkeltetted az érdeklődésem.Petikievak01kickoff.blog.hu/2014/09/16/philadelphia_eagles_indianapolis_colts_visszatekintesmustaineEgyedül tolod ezt a blogot? Összefoghatnátok Ano-val 😊picksix
Csak erős idegeztűeknek 😀picksix
több mint 11 éve
caseymatthews.blog.huküldesz ano blogos linket ? most már igazán felkeltetted az érdeklődésem.Petikievak01kickoff.blog.hu/2014/09/16/philadelphia_eagles_indianapolis_colts_visszatekintesmustaineEgyedül tolod ezt a blogot? Összefoghatnátok Ano-val 😊picksix
Csak erős idegeztűeknek 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
küldesz ano blogos linket ? most már igazán felkeltetted az érdeklődésem.kickoff.blog.hu/2014/09/16/philadelphia_eagles_indianapolis_colts_visszatekintesmustaineEgyedül tolod ezt a blogot? Összefoghatnátok Ano-val 😊picksix
több mint 11 éve
kickoff.blog.hu/2014/09/16/philadelphia_eagles_indianapolis_colts_visszatekintesmustaineEgyedül tolod ezt a blogot? Összefoghatnátok Ano-val 😊
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
dejó lenne egy Dez Bryant 😀Hát azért annyira nem rossz a helyzet sztem. Maclin ACL-ből jött vissza, és még össze kell szoknia Foles-szal.
valami nagyobb wr érkezésének a htralevő pár hétben van valami esély? Mert azért ez harmatgyenge amivel most rendelkezünk.ano92
Cooper 2. WR-nek jó lesz, és Matthews meg csak most jött a ligába. Nagy az upside az egységben, fognak még jobbak lenni.
több mint 11 éve
dejó lenne egy Dez Bryant 😀valami nagyobb wr érkezésének a htralevő pár hétben van valami esély? Mert azért ez harmatgyenge amivel most rendelkezünk.
több mint 11 éve
Attól tartok egyébként nem lesz ez a csoport olyan egyszerű. A Boys szerintem igenis erős lesz és elnézve a menetrendjüket valójában csak a Hawks-t lehet erősebbnek mondani náluk, velünk mondjuk egál, aztán a többit nyerniük kell. Még a Tex D lehet kemény falat nekik esetleg.Azért ez a boys nem számít egy erős csapatnak, a védelem össze lett kukázva, az offense meg közel sem hibátlan.
Nekünk viszont elvileg 4 erősebb csapat is jön még, 49-rs, Panthers, Packers, és Hawks. Jó ha 2-t hozunk belőle. S Kirk kapitánnyal a Skins is okozhat kavarodást. Talán a Giants nem kapja össze magát, de még az is megeshet. Úgyhogy ha bejutnánk a PO-ba az nagyon nagy dolog lenne. Meglássuk, most élvezzük még ezt a W-t 😀dande
Egyetértek abban hogy ne becsüljük le az ellenfeleket, de a WR poszton kívül nem látom hol lenne erősebb ez a boys.
Ezt a csoportot a meglévő játékosállománnyal és játékkal be kell húznunk.
több mint 11 éve
Attól tartok egyébként nem lesz ez a csoport olyan egyszerű. A Boys szerintem igenis erős lesz és elnézve a menetrendjüket valójában csak a Hawks-t lehet erősebbnek mondani náluk, velünk mondjuk egál, aztán a többit nyerniük kell. Még a Tex D lehet kemény falat nekik esetleg.Egyáltalán nem tűnik olyan könnyűnek az a sorsolás sztem. Papíron 2 meccset látok amit hozni fognak mindenképp: Rams, Jaguars (csoportmeccseket nem nézve). A Saints, Colts, Cardinals,Seahawks, Bears meccseken nem érzem azt, hogy esélyesként indulnak.
Nekünk viszont elvileg 4 erősebb csapat is jön még, 49-rs, Panthers, Packers, és Hawks. Jó ha 2-t hozunk belőle. S Kirk kapitánnyal a Skins is okozhat kavarodást. Talán a Giants nem kapja össze magát, de még az is megeshet. Úgyhogy ha bejutnánk a PO-ba az nagyon nagy dolog lenne. Meglássuk, most élvezzük még ezt a W-t 😀dande
Egyértelműen a saját kezünkben van a sorsunk szerintem, egy minőségi győzelmet hoztunk ma, ha a csoportban 5-1et lehozunk, akkor nagyo nnagyon meglepődnék ha nem PO lenne a vége. Még nem vagyunk formában, reméljük hogy meccsenként javulva szépen megmutatjuk mit is ér Chippah munkássága 😊
több mint 11 éve
Attól tartok egyébként nem lesz ez a csoport olyan egyszerű. A Boys szerintem igenis erős lesz és elnézve a menetrendjüket valójában csak a Hawks-t lehet erősebbnek mondani náluk, velünk mondjuk egál, aztán a többit nyerniük kell. Még a Tex D lehet kemény falat nekik esetleg.Nekünk viszont elvileg 4 erősebb csapat is jön még, 49-rs, Panthers, Packers, és Hawks. Jó ha 2-t hozunk belőle. S Kirk kapitánnyal a Skins is okozhat kavarodást. Talán a Giants nem kapja össze magát, de még az is megeshet. Úgyhogy ha bejutnánk a PO-ba az nagyon nagy dolog lenne. Meglássuk, most élvezzük még ezt a W-t 😀
több mint 11 éve
jólvan, bevallom Ricsire hagyatkoztam. Ő említette, hogy nem voltak együtt fent xDde nem voltak egyszerre a pályán shadyvel. Legalábbis nem rémlik 😀ano92Akkor biztos az én szemem káprázott...
BleedingGreen
Pontosan, ő (bár egy félisten) csapatjátékos. Mindig a csapatot helyezi előtérbe és nem az egyéni teljesítményét.hát muszáj volt, valahogy meg kel értetnem a világgal, hogy cm nem szar csak más módon király mint a többi elite 😀ano92Az első bejegyzésből ki is derül, hogy egy magasabb szinten, sokkal előrelátóbban játszik. Nem a playt akarja megoldani, hanem drive szinten gondolkodik. Szerintem nagyon magas lehet a midiklorián száma 😀picksix
több mint 11 éve
de nem voltak egyszerre a pályán shadyvel. Legalábbis nem rémlik 😀ano92Akkor biztos az én szemem káprázott...

több mint 11 éve
Kendricks-szel mi a helyzet?picksixElvileg nem súlyos, csak begörcsölt.
több mint 11 éve
hát muszáj volt, valahogy meg kel értetnem a világgal, hogy cm nem szar csak más módon király mint a többi elite 😀ano92Az első bejegyzésből ki is derül, hogy egy magasabb szinten, sokkal előrelátóbban játszik. Nem a playt akarja megoldani, hanem drive szinten gondolkodik. Szerintem nagyon magas lehet a midiklorián száma 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Parádés Win, nem számítottam rá, de nagyon örülök neki, 2-0-val sosem rossz indítani egy szezont 😊Egyrészt hihetetlen milyen hibákat csinálunk, magunkat lőjük lábon, másrészt viszont ami a legeslegjobban tetszik nekem az az, hogy ezek a hibák mind olyanok, amiket ki tudunk javítani. Nem a 2. fordulóban kell csúcsformában lenni, még scak nem is a 10.-ben, hanem valahol a playoff elején, és ehhez természetszerűleg egy hosszabb út vezet.
Pozitívumok:
Negatívumok:
Összességében nagyon bizakodó vagyok a szezonnal kapcsolatban, ha komolyabb sérülés nélkül megússzuk az idényt, akkor nagyon sokáig juthat ez a csapat, ahogy Shady is elmondta a meccs utáni interjújában: Ha összeszokunk, és beindul a gép, akkor a határ a csillagos ég.
több mint 11 éve
hát muszáj volt, valahogy meg kel értetnem a világgal, hogy cm nem szar csak más módon király mint a többi elite 😀
több mint 11 éve
de nem voltak egyszerre a pályán shadyvel. Legalábbis nem rémlik 😀ano92Ano mi ez a blog? Megnyitottam, azóta szakadok 😀 😀 Most indítottad?
easy easy
kill kill
Lane Lane