NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Brad Smitht is elfelejthetnénk végre, összesen 5 snapet volt a pályán (offense+ST)

www.bleedinggreennation.com/2014/9/16/6221705/eagles-snap-counts-week-2-zach-ertz-brent-celek

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 158 — No one likes us, cause no one like us
Na én is megnéztem végre a meccset....hát oké, hogy W, de azért ez így sok jövőbeli gondot vetett fel megint.

Kezdeném, hogy mi a pozitívum:
- Eartz tényleg nagyon király lesz, főleg ha oda is tudják neki dobni a labdát.
- Parkey a kihagyott FG ellenére clutch tudott lenni, ez fontosabb, mint hogy kihagyott egyet az elején, arról nem is beszélve, hogy TB-re tudja rugdalni a KO-t.
- A Shady - Sproles kettős életveszély, és LeSeannak még nem is volt igazán jó meccse eddig.
- A védelem elég pazar volt, pontosabban úgy fogalmaznék, hogy amire egy brutál O mellett szükség van, azt simán hozzák, és azért most nem egy nulla O ellen, mint multkor. Kiemelendő Cox, Kendricks, Jenkins, ezúttal Williams is.

Na és akkor ami viszont nagy gond:
- Foles. Eddig igazi balfasz, és kétszer is alátámasztotta minden aggályomat. Imádkozzunk, hogy Mariota is olyat csusszan, mint Manziel....volt egy kiváló passza, a TD Maclinnek, az nagyon pöpec volt. Ezen kívül meg hatszázmillió fos.
- Nincs értelmes elkapónk....Cooper sima TD-t ejtett el, Maclin max egy átlag WR2. Matthewstól sokat vártam, mert mindenki mondta, hogy arany keze van, offseasonben minden szart elkapott, testtől távol is jól szedi le a lasztit, blablabla. Erre jó nagy paréj eddig, úgy látszik, mintha be lenne fosva. Imádkozzunk, hogy Huff jó legyen.
- RZ O az mi már megint?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Na akkor újra közös meccsnézés ! Remélem sokan leszünk megint. 😊
 www.facebook.com/events/291414361043889/Greengo
utána levő meccsekre van terv, vagy mindenki rohan haza? 😊baggio
Maradunk tuti. Egyelőre még csak egy TV van ,szval nagy eséllyel a tv-s meccs lesz az amit nézünk a folytatásban.(Broncos- Seahawks)Greengo
Meddig maradnak nyitva?baggio
Ameddig maradunk. 😊 (haveré a hely)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 374 — no es importante
Maradunk tuti. Egyelőre még csak egy TV van ,szval nagy eséllyel a tv-s meccs lesz az amit nézünk a folytatásban.(Broncos- Seahawks)Greengo
Meddig maradnak nyitva?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Maradunk tuti. Egyelőre még csak egy TV van ,szval nagy eséllyel a tv-s meccs lesz az amit nézünk a folytatásban.(Broncos- Seahawks)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szerinted hazatalálnának utána, ha nyerünk azért, ha kikapunk azért? 😛
több mint 11 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 374 — no es importante
utána levő meccsekre van terv, vagy mindenki rohan haza? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
 www.facebook.com/events/291414361043889/

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Nem hallottam az ESPN-es összefoglalóban elhangzottakat, ill. Gruden véleményét sem. My bad. Ami számomra a cikk mellett szólt, hogy felvételek alapján, levezetett érvelésben magyarázza el, hogy miért lehetett szabályos a játék és mivel nem találtam benne logikai buktatót, ezért úgy véltem, hogy ez elég meggyőző forrás, ha már más, hasonló részletes fejtegetést nem találtam erről. Természetesen elfogadom, ha valaki egyértelműen megcáfolja ennek az ellenkezőjét, és rámutat a logikai bukfencre vagy a hibás állításra, nem erről van szó.Highlander
Az említett oldal a Philly saját blogja az SB nationon belül. Philly kolumnisták írnak oda, így érdemes nézni. Az ugyanúgy az SB Nationhoz tartozó Colts blog szerint meg - gondolom nem ér meglepetésként - természetesen a zebrák hibáztak. 😊 Ez már csak egy ilyen dolog. 😀

(Csak azért reagáltam a te postodra, mert a Colts topicot hoztad szóba, hogy reméled a "bizonyíték" után nem lesz ott bírózás. Nos, egy igen kicsi természetesen volt, de már rég más a téma. De nem a "bizonyíték" miatt, hanem azért, mert tudomásul vettük, hogy hibák vannak, most mi kerültünk a dolog rosszabbik végére. Ráadásul a bírói hibákat a csapat nem tudja javítani, de a saját hibáit igen, úgyhogy arra érdemes koncentrálni.)

(Többet ígérem zebra ügyben nem jövök. 😊)peterk2005
Tisztában vagyok vele, hogy Eagles blog, és tényleg nem ér meglepetésként, hogy Colts oldalon meg az ellenkezőjét állítják 😀 A topikotokban is voltam már azóta és nyugtáztam, hogy nem megy a zebrákon lovaglás (😀) Na de mosmá zebrákbú ki, koncentráljunk a következő fordulóra 😉

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 411 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem hallottam az ESPN-es összefoglalóban elhangzottakat, ill. Gruden véleményét sem. My bad. Ami számomra a cikk mellett szólt, hogy felvételek alapján, levezetett érvelésben magyarázza el, hogy miért lehetett szabályos a játék és mivel nem találtam benne logikai buktatót, ezért úgy véltem, hogy ez elég meggyőző forrás, ha már más, hasonló részletes fejtegetést nem találtam erről. Természetesen elfogadom, ha valaki egyértelműen megcáfolja ennek az ellenkezőjét, és rámutat a logikai bukfencre vagy a hibás állításra, nem erről van szó.Highlander
Az említett oldal a Philly saját blogja az SB nationon belül. Philly kolumnisták írnak oda, így érdemes nézni. Az ugyanúgy az SB Nationhoz tartozó Colts blog szerint meg - gondolom nem ér meglepetésként - természetesen a zebrák hibáztak. 😊 Ez már csak egy ilyen dolog. 😀

(Csak azért reagáltam a te postodra, mert a Colts topicot hoztad szóba, hogy reméled a "bizonyíték" után nem lesz ott bírózás. Nos, egy igen kicsi természetesen volt, de már rég más a téma. De nem a "bizonyíték" miatt, hanem azért, mert tudomásul vettük, hogy hibák vannak, most mi kerültünk a dolog rosszabbik végére. Ráadásul a bírói hibákat a csapat nem tudja javítani, de a saját hibáit igen, úgyhogy arra érdemes koncentrálni.)

(Többet ígérem zebra ügyben nem jövök. 😊)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Egyébként akik bírói hibákról beszéltek azok konkrétan mely esetekre gondoltak? Nekem most kettő ugrik be: A Boykin féle eset az INT-nél (ami már bizonyítottan szabályos volt ahogy olvasom a cikkben) meg Landry horse collar tackle-je ami szinte ugyanolyan volt amit Cox-on fújtak múlt héten.Highlander
Khmmm.... Azért egy bleedingreennationos cikk alapján bizonyítottnak venni egy egy ítéletet, elég meredek. 😀 A colts.com-ra nem akarsz esetleg ellátogatni másfajta bizonyítékért? 😀 😀
A meccs utáni ESPN és NFL Network összefoglalóban is megemlítették az esetet, megkérdezve a bíróbizottság egyik volt tagját (ez manapság egyébként közvetítések alatt is divat lett). Szerinte fújni kellett volna. És a szakértők szerint is. (Gruden szerint is pl.). A horse collar meg egyszerűen egy elnézett szerelés volt, az még egyértelműbb.

Nem néztem még át a Colts topikba de remélem nem az megy mint tavaly a Snow Bowl után.Highlander
Nem tudom mi ment a snow bowl után mert nem velünk játszottatok, de ha arra gondolsz, hogy most egy hétig anyázzuk a bírókat, akkor nyugodtan nézz át, szó nincs ilyesmiről. 😊 Előfordulnak ilyen hibák, nem örülünk, hogy a kárunkra, de ez van. Jobban bosszant, hogy miért hívtunk harmadikra passz playt (amiből az INT lett), amikor elég lett volna egy sima futás + FG és lényegében kezünkben a meccs.peterk2005
Nézd, nem szívesen boncolgatom tovább a témát mert tényleg értelmetlen, és ha a világ összes sporija azt nyilatkozza meccs után, hogy flag volt akkor sem változik már az eredmény, de mivel engem idéztél, nem szeretném válasz nélkül hagyni. Nem hallottam az ESPN-es összefoglalóban elhangzottakat, ill. Gruden véleményét sem. My bad. Ami számomra a cikk mellett szólt, hogy felvételek alapján, levezetett érvelésben magyarázza el, hogy miért lehetett szabályos a játék és mivel nem találtam benne logikai buktatót, ezért úgy véltem, hogy ez elég meggyőző forrás, ha már más, hasonló részletes fejtegetést nem találtam erről. Természetesen elfogadom, ha valaki egyértelműen megcáfolja ennek az ellenkezőjét, és rámutat a logikai bukfencre vagy a hibás állításra, nem erről van szó. Én is jobban örülnék, ha egy meccs mindenféle kétes ítélet nélkül lefolyhatna, de ez nem az a sportág ahol ez lehetséges sajnos, és valószínű, hogy ha mégis flaget dobtak volna, most ugyanez menne, csak fordított szurkolótáborokkal. Ettől függetlenül úgy gondolom, h meglesz nektek a PO, de ez a meccs is bizonyította, hogy ahogyan nálunk is, így nálatok is van még mit fejlődni bizonyos elemekben, mert bizony ahogyan te is utaltál rá, megvolt bőven a lehetősége a pálya ill. a pálya mellett lévőknek, hogy teljesen máshogy alakuljon a meccs a ti nézőpontotokból. Azért remélem, hogy a továbbiakban mindkettőnk csapatát elkerülik a hasonlóan kétes ügyek. Peace.

több mint 11 éve
Felesleges, de pont ezt írtam nálunk is, hogy nekem idén valahogy máris sok a zászlóáradat. Pedig még csak 2 körön vagyunk túl. Rogerék szerintem nem jó irányba viszik a focit, de ne legyen igazam.Minitron
Jah , így pontosabb. Goodelezni kell nem bírózni! 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Egyébként akik bírói hibákról beszéltek azok konkrétan mely esetekre gondoltak? Nekem most kettő ugrik be: A Boykin féle eset az INT-nél (ami már bizonyítottan szabályos volt ahogy olvasom a cikkben) meg Landry horse collar tackle-je ami szinte ugyanolyan volt amit Cox-on fújtak múlt héten.Highlander
Khmmm.... Azért egy bleedingreennationos cikk alapján bizonyítottnak venni egy egy ítéletet, elég meredek. 😀 A colts.com-ra nem akarsz esetleg ellátogatni másfajta bizonyítékért? 😀 😀
A meccs utáni ESPN és NFL Network összefoglalóban is megemlítették az esetet, megkérdezve a bíróbizottság egyik volt tagját (ez manapság egyébként közvetítések alatt is divat lett). Szerinte fújni kellett volna. És a szakértők szerint is. (Gruden szerint is pl.). A hors collar meg egyszerűen egy elnézett szerelés volt, az még egyértelműbb.

Nem néztem még át a Colts topikba de remélem nem az megy mint tavaly a Snow Bowl után.Highlander
Nem tudom mi ment a snow bowl után mert nem velünk játszottatok, de ha arra gondolsz, hogy most egy hétig anyázzuk a bírókat, akkor nyugodtan nézz át, szó nincs ilyesmiről. 😊 Előfordulnak ilyen hibák, nem örülünk, hogy a kárunkra, de ez van. Jobban bosszant, hogy miért hívtunk harmadikra passz playt (amiből az INT lett), amikor elég lett volna egy sima futás + FG és lényegében kezünkben a meccs.peterk2005
Grudenék a Horse-collar büntetés után mondták, hogy nagyon sokat hibáznak ma a bírók, de egyformán mindkét oldalon...igaz hozzátették, hogy ez utóbbi hiba nagy hiba és befolyásolhatja a mérkőzést. Így is lett.... Ez van. Mi is szívtunk már ilyen helyzetből ahogy még fogunk is. Lehet bírózni csak felesleges.Greengo
Felesleges, de pont ezt írtam nálunk is, hogy nekem idén valahogy máris sok a zászlóáradat. Pedig még csak 2 körön vagyunk túl. Rogerék szerintem nem jó irányba viszik a focit, de ne legyen igazam.

több mint 11 éve
A meccs utáni ESPN és NFL Network összefoglalóban is megemlítették az esetet, megkérdezve a bíróbizottság egyik volt tagját (ez manapság egyébként közvetítések alatt is divat lett). Szerinte fújni kellett volna. És a szakértők szerint is. (Gruden szerint is pl.). A hors collar meg egyszerűen egy elnézett szerelés volt, az még egyértelműbb.

Grudenék a Horse-collar büntetés után mondták, hogy nagyon sokat hibáznak ma a bírók, de egyformán mindkét oldalon...igaz hozzátették, hogy ez utóbbi hiba nagy hiba és befolyásolhatja a mérkőzést. Így is lett.... Ez van. Mi is szívtunk már ilyen helyzetből ahogy még fogunk is. Lehet bírózni csak felesleges.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 411 — The only discipline that lasts, is self discipline
A meccs utáni ESPN és NFL Network összefoglalóban is megemlítették az esetet, megkérdezve a bíróbizottság egyik volt tagját (ez manapság egyébként közvetítések alatt is divat lett). Szerinte fújni kellett volna. És a szakértők szerint is. (Gruden szerint is pl.). A horse collar meg egyszerűen egy elnézett szerelés volt, az még egyértelműbb.

Nem tudom mi ment a snow bowl után mert nem velünk játszottatok, de ha arra gondolsz, hogy most egy hétig anyázzuk a bírókat, akkor nyugodtan nézz át, szó nincs ilyesmiről. 😊 Előfordulnak ilyen hibák, nem örülünk, hogy a kárunkra, de ez van. Jobban bosszant, hogy miért hívtunk harmadikra passz playt (amiből az INT lett), amikor elég lett volna egy sima futás + FG és lényegében kezünkben a meccs.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Az mi? 😀
"In 3 years with the Saints, Sproles had 3 plays that went for 40 or more yards (runs or receptions).
In 2 games with the Eagles, he has 3 such plays."
több mint 11 éve
Colts - Eagles, Casey Matthews visszatekintő interjú

caseymatthews.blog.hu/9999/12/31/colts_eagles_casey_matthews_visszatekinto_interjuano92
Rendkívül tanulságos és lényegre törő. Tök igaza van.

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Colts - Eagles, Casey Matthews visszatekintő interjú

caseymatthews.blog.hu/9999/12/31/colts_eagles_casey_matthews_visszatekinto_interju

több mint 11 éve
Red-Zone O#ünk:
 www.thechipwagon.com/eagles/2014/09/when-all-else-fails.html
Ha az első szituban a fal jobban tart vagy Foles feljebb lép a zsebben (persze, persze, könnyű innen), akkor az is TD.
több mint 11 éve
hop-hop
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ne basztassátok már Ano-t! Én szeretem a bolondokat. Én is egy vagyok közülük. Különben nem lennék fanatikus eagles szurkoló 😛
több mint 11 éve
Bébé nekem nem kell linkelgetni, tisztában vagyok vele, hogy senki sem Westbrook, még Herremans sem lesz soha az a szint!eaglesmcnabb
Nem miattad linkeltem, hanem gondoltam talán nem csak én vagyok az, aki az utóbbi 2-3 évben nem nézett Westbrook vidit. 😀
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 676 — je suis poloska
Bébé nekem nem kell linkelgetni, tisztában vagyok vele, hogy senki sem Westbrook, még Herremans sem lesz soha az a szint!
Westbrook csak egy van, de attól még lehetnek utódai, akik rá emlékeztetnek, és ha most valaki, akkor Sproles érdemes erre a címre, az alul-értékeltségével és sokoldalúságával rá emlékeztet. Ettől még ugyanúgy Westbrook minden idők legjobbja nálam. 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Bébé lehet hogy a legutóbb még kikérted Westbrook nevében, de én még nem láttam embert hozzá ennyire hasonlóan mozogni mint Sprolest. Zseniális ez a fickó!
eaglesmcnabb
Hát az. Félreértés ne essék, mindig is bírtam Sprolest és így, hogy most Eagles mezben tolja ezeket, egyenesen imádom. 😀

Rosszul esett, hogy egy jó meccs után, már westbrooki magasságokba emelted. 😛 😀

www.youtube.com/watch?v=m969qFV-rFY
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 676 — je suis poloska
<3 Kedvenc játékost egy életre választunkano92
hogy is mondja a közmondás?
" egy szurkoló szerződése életre szól, Casey Matthews-é meg idén októberig 😀😀"

de most már bizonyos számomra is hogy te nem vagy ép 😀😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!