Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
A ki van a képen játék folytatása:1963. November 25. (ekkor jött a világra....) 😀 azt csiripelik....!
Könnyű lesz. 😀Greengo
több mint 11 éve
A ki van a képen játék folytatása:
Könnyű lesz. 😀Greengo
több mint 11 éve
OFF. A "Fekete Mambával" mi van? Miért nem játszik?tûzoltóSérült.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
A ki van a képen játék folytatása:Én is játszhatok? 😛 Sörért megmondom 😀
Könnyű lesz. 😀Greengo
több mint 11 éve
A ki van a képen játék folytatása:
Könnyű lesz. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
OFF. A "Fekete Mambával" mi van? Miért nem játszik?
több mint 11 éve
OFF én sem értem hogy lehet utálni a sóskát, a pacalt, vagy pl. a személyes kedvenc kajámat a kocsonyát, mégis sokan utálják. 😕
Ilyen az élet Janek :/
ON
Leszarom a PO-t csak a cowboyst, Giantst oda-vissza!!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Én nem értem,hogy lehet bármelyik csapatot is szeretni...baggioNa ez így van. csak az EAGLES!!!!!
több mint 11 éve
Nem veszitek figyelembe, hogy a Giants a "túlélésért" küzd!(survival tippjátékom...) ...😀
több mint 11 éve
Én nem értem,hogy lehet bármelyik csapatot is szeretni...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Én nem értem,hogy lehet bármelyik csapatot is utálni...
több mint 11 éve
az ilyen meccseken mindig a skinsnek fogok drukkolni, a dallas után a giantset utálom leginkább 😀Szerintem nem lenne egy rossz húzás az sem, pláne ha utána Justin Houston jönne vagy draftról egy ténylegesen állat OLB. Vic Beasely pl.
Azért az emberes lenne ha Smith bemenne ILB-be, akkor az is csak azt igazolná hogy remek pick volt az első körben 😀😀eaglesmcnabb
több mint 11 éve
az ilyen meccseken mindig a skinsnek fogok drukkolni, a dallas után talán a giants a következő akit leginkább utálok. Skins azért annak ellenére hogy csoportrivális mindig szimpi volt, talán azért mert általában nyerni szoktunk ellenük 😀 Azért az emberes lenne ha Smith bemenne ILB-be, akkor az is csak azt igazolná hogy remek pick volt az első körben 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
A Giants favorit? Ha fogadnom kéne én a Redskinsre tennék. Cousins nagyon jól tolja, és folyamatosan javulni fog. Viszont a Giantsben én nem látok túl nagy fejlődési lehetőséget. A Redskins D úgy érzem tartani fogja majd Elisháékat annyira, hogy D-Jaxék mindig legalább pár ponttal előttük legyenek. A csoporton belül szerintem 4-2-es összesítéssel át tudunk menni. A Boys és a Giants elleni idegenbeli meccset vettem vereségnek, mert akármilyen gyengék is, de minden évben oda tudnak piszkálni.A két csoport rivális mai és csoport riválisok összes többi egymás elleni meccsére azt kívánom | nyerjen az egyik, aztán majd a másik 😛 | mi pedig nyerjük meg az összeset 😀dandeMondjuk szerintem a Skins az erősebb, mégis most a Giants a favorit. Sok sérült, a demoralizáló vereség és ebből csak 4 napjuk volt felállni. Pedig a Skinsnek szorítok, főleg a vasárnapi meccs után, nagyon szimpatikusak voltak 😀 😛picksix
több mint 11 éve
A két csoport rivális mai és csoport riválisok összes többi egymás elleni meccsére azt kívánom | nyerjen az egyik, aztán majd a másik 😛 | mi pedig nyerjük meg az összeset 😀dandeMondjuk szerintem a Skins az erősebb, mégis most a Giants a favorit. Sok sérült, a demoralizáló vereség és ebből csak 4 napjuk volt felállni. Pedig a Skinsnek szorítok, főleg a vasárnapi meccs után, nagyon szimpatikusak voltak 😀 😛
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
A két csoport rivális mai és csoport riválisok összes többi egymás elleni meccsére azt kívánom | nyerjen az egyik, aztán majd a másik 😛 | mi pedig nyerjük meg az összeset 😀
több mint 11 éve
Feltett kézzel egyetlen meccsnek sem szabad nekimenni. Ettől még mint szurkoló érezhetem azt, hogy a 49ers esélyesebb. Az edzők dolga elhitetni a srácokkal az ellnekezőt.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
"San Francisco has scored three points after halftime this season. The 49ers have been outscored by 49 points in the second half this season, worst in the league."mi meg átlagolunk a második félidőben 24,6-ot.
nem hiszem, hogy feltett kézzel kéne kimenni, gerincre vágjuk őket a végén😊
több mint 11 éve
elég érdekes képek vannak a twitterén 😀Juhéé 😊 5 évvel később:Nem Lane Johnson csak azóta kicsit megemberesedett? 😊picksixBingo 😕)mustaine
picksix
pic.twitter.com/Zr3RLdr4cp
pic.twitter.com/Qq4lHnT85i
Durva nagyon 😀😀
több mint 11 éve
Juhéé 😊 5 évvel később:Nem Lane Johnson csak azóta kicsit megemberesedett? 😊picksixBingo 😕)mustaine
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Nem Lane Johnson csak azóta kicsit megemberesedett? 😊picksixBingo 😕)
több mint 11 éve
Nem Lane Johnson csak azóta kicsit megemberesedett? 😊
Ki van a képen játék 😀mustaineMichaelDeSean Jackson ... 😀tûzoltó
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Rajta van bizony 😀Ki van a képen játék 😀mustaineOlyan ismerős, de nagyon nem ugrik be. Mintha valami filmben láttam volna. 😀
Egyáltalán az idei rosteren rajta van? 😀Bébé
nekünk van a legtöbb fehér játékosunk, úgyhogy lehet tovább tippelni 😀