Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
Ez mi a f@szom volt az O#-től? Kérdem én naivan. :[]

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 796 — Whoops, looks like something went wrong.
A legszebb az egészben, hogy Foles-ról megint nem derült k,i most akkor fr QB vagy sem.... válasszon mindenki vérmérséklete szerint 😛 bár azok a nagyon!! !hosszú labdák...................dande
Szerintem kiderült, de ízlések és pofonok.
Persze bizakodni lehet, csak épp én úgy látom, hogy Kelly rendszere az, amely belőle viszonylagosan korrekt játékost csinált az utóbbi időben. De amit én a saját szememmel látok, az az, hogy Foles be van fosva nyomás alatt, nem kezeli jól, sokszor hoz rossz döntést, és nem látom benne azt, hogy a hátára tudja venni a csapatot. Sokszor pontatlan is, az más tészta, hogy az elkapói húznak be jó pár olyan lasztit, mint a végén Maclin, ezzel megmentve őt. És szerintem nem is elég tökös, de ez mellékes.
Ez az én véleményem, aztán kinek mi. De számomra az már nem kérdés, hogy ő akkor most franchise QB-e vagy sem. Mondjuk a kérdés relatív, amikor manapság Dalton, Kaepernick, Smith és hasonló játékosok kapnak 100-120 milliókat. Dalton szintű játékos szvsz van Foles, csak éppen én ennél jóval többet szeretnék egy QB-tól, ha az én csapatomról lenne szó.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 443 — Így remélem megfelelek nektek.....
A legszebb az egészben, hogy Foles-ról megint nem derült k,i most akkor fr QB vagy sem.... válasszon mindenki vérmérséklete szerint 😛 bár azok a nagyon!! !hosszú labdák...................
több mint 11 éve
nfl_lover 912
Amúgy szerintetek a 49-rs topicban elkezdhetek bírózni 😛 😉?dande
kapásból az utolsó előtti drive-nál megadták az FD-t, pedig 4. és 9 kellett volna legyen (vagy3&9? hmm)
több mint 11 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
McCoy-jal amúgy semmi gond nincs, nem kell aggódni, csak ha valaki nem jut át a line of scrimmage-en sem, akkor úgy nehéz futni. Jövő héten már lesz Johnson, Herremans visszamehet a helyére, és reméljük nyerünk valahogy. Ilyen fallal a 4-2-es bye weeknek is örülnék, de persze az 5-1 lenne az igazi. Ha az megvan, szezon második felére visszatér az oline és beavászkodunk valahogy a playoffba. Ott meg már... (ide válasszon magának mindenki egy közhelyet)
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 443 — Így remélem megfelelek nektek.....
Voltak bírói hibák, legalább 3-4 fontos szituban, de még így is legalább 5-6 alkalmunk volt megcsinálni a hiányzó playt. Így felesleges bírózni, mert az O ma olyan formában volt, hogy valszeg holnapig sem szereztek volna TD-t.Hulkeinstein
Szerinted komolyan írtam 😀? Nem azon múlott ez világos, csak az előzmények ismeretében ezt, most nem tudtam kihagyni.
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Voltak bírói hibák, legalább 3-4 fontos szituban, de még így is legalább 5-6 alkalmunk volt megcsinálni a hiányzó playt. Így felesleges bírózni, mert az O ma olyan formában volt, hogy valszeg holnapig sem szereztek volna TD-t.
több mint 11 éve
Kezdünk tényleg Reidi "magasságokba" átmenni, főleg ami a futó/passzjáték arányt illeti 43/12.... wtf.....ennyire nem bíznak futás szempontjából az O falban?????
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
ilyen szar támadójátékot még a tampától sem láttam, és most nem viccelek .

több mint 11 éve
Amúgy szerintetek a 49-rs topicban elkezdhetek bírózni 😛 😉?
több mint 11 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Nem akarom bántani a 49ers szurkolókat, de egy simán verhető, gyötrelmesen gyenge 49erstől sikerült kikapni igazi szar játékkal. Kalkuláltam ezt a vereséget, de akkor még nem tudtam, hogy ennyire suta, fejben szétesett banda ez a Frisco. Mindent elmond a mai teljesítményünkről, hogy így is 20+ pontos győzelmet érdemeltek volna a látottak alapján...
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Annyira gyönyörű volt az a drive-unk pedig, Maclin elkapására meg nincsenek szavak, TD-t kellett volna szereznünk belőle 😥 😥 Mindegy most már... 5-1 kell BYE Weekig

több mint 11 éve
Na a cspat elvesztette veretlenségét, én meg 11 like-t 😛 (nyugi poénból írtam ki, amellett, hogy igaz😀)
több mint 11 éve
nfl_lover 912
nem semmi volt az utolsó drive, időkérés nélkül és alig egy perccel screen, meg középső ~20 yardos passz, gg
mondjuk az se mvolt semmi, hogy 1 yardról nem sikerült beszerencsétlenkedni 4 kísérletből, ott mondjuk az utolsó játéknál nem is értettem, hogy miért nem passzolta a keresztbe futó (talán Cooper) játékosnak, Ricsiék hülyéskedése ellenére szerintem lett volna esélye bebrusztolni/bedőlni
több mint 11 éve
dawe092 Philadelphia Eagles 140 — Vikings GM
A Fletcher-Williams duót legközelebb max vizes fiúként szeretném a meccsen látni. Hatalmas arc és pofa de nulla teljesítmény.
több mint 11 éve
Egyébként én nem is Foles, hanem Shady miatt aggódom, de nagyon..... reméljük a Rams ellen (ami szintén nem piskóta D) lehet jó meccse, mert lelkileg nem biztos, hogy kihordana három gyakorlatilag 0 futásos meccset.
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 422 — Beware the Slim Reaper!
0 támadó teljesítménnyel nehéz meccset nyerni, ahhoz nem elég jó a védelem (bár ma ők tartották életben a csapatot). Az offense úgy látszik a keleti parton maradt. A redzoneban a playhívás már-már Big Redet idézte, az utolsó másfél perces "drive" meg már teljesen.
A futójátékkal pedig kell valamit kezdeni, mert a play actionokből jöhetnének passzok, de 1 yardos átlaggal ez nem fog menni. (Megjegyzem azért Shadynek sem csak a homerunra kéne mennie, mert kb úgy néz ki, hogy minden playben TD-t akar futni. Persze OL nélkül nehéz).

több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 821
Sírva várom a támadolfal visszatértét. Követelem, hogy aki leb*szott tavaly mert azt mertem mondani, hogy Shady számai nem elsősorban az ő érdeme kérjen elnézést (vicc). Viszont hogy csak egy épkézláb drive-ot tudtunk vezetni egész meccsen az a botrány kategória. A jó momentumainkat visszakaptuk, tehát ezen a téren egálban volt a két csapat. Nekünk volt 2 ST meg egy D# TD-nk, ő kaptak interception, fumble-t jó helyen, holdingot nagyon fontos 3&out-nál, tehát magunkat vertük meg, mert amit elértünk pluszban azt sikeresen el is tékozoltuk. A szomorú, hogy egy közepesen szar támadójátékkal (eladások nélkül) nyerhettünk VOLNA akár 15-20 ponttal is.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Olyan szépen indult pedig, a vége viszont gyalázat, megérdemelt vereség...a játék képét nézve totálisan kiábrándító

Negatívumok:

- Konkrétan egy drive-ot leszámítva amiből sima TD-t kellett volna csinálni, nem volt szó szerint O#
- Nyilván a hézagos fal is közrejátszott de Foles ma nagyon gyenge napot fogott ki
- Kelly playhívásai sokszor érthetetlenek voltak
- A Secondarynk tulajdonképp 1 emberből áll: Malcolm Jenkins
- C. Williams elmehet a francba a nagy pofájával meg a játékával. Nem rajta ment el, ez nyilvánvaló, de már rohadtul felszab az ember

Pozitívumok:

- Jenkins
- Állat ST
- Brutál DL

Szomorú, hogy egy ilyen simán nyerhető meccset, amit egyetlen egy normális drive-val meg lehetett volna nyerni, kiengedtünk a kezünkből. Csalódás ez a mai produkció, pont onnan kaptam a pofont, ahonnan legkevésbé vártam. 😕

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Megérdemelten kaptunk ki. Sok balfaszság volt, megesik, nem tragédia. Egy dologtól szállt el az agyam, azt magyarázza meg nekem valaki, hogy 4th down-ra hogy fordul meg egyáltalán a fejedben, hogy kidobod a labdát? Szar volt a playcalling, de ha már ez van legalább dobja be a tömegbe könyörgöm. Vicc.
több mint 11 éve
Foles minden hülyesége ellenére ezt most Chip szúrta el, de lehet úgy volt vele belefér az L (nyilván egyébként nem) aztán lehet menni előre, a veretlenség terhe nélkül 😛

A védelemnek és az ST-nek nagy gratula!!!!!

Jah és házi feladat Foles minden nap 10 liter célzóvizet meginni.

Ezt a mecset akkor se töltöttem volna le ha véletlenül nyerünk 😛
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Abszolút kezünkben volt a végén a meccs, annak ellenére, hogy a támadósor a tavalyi Vikes elleni meccs színvonalát hozta kb. Szar játékkal nyerhettünk volna, de nem érdemeltük meg, ez világos.
A védelem és ST-nek viszont abszolút kijár a tisztelet. Kivéve Williamsnek, ő cut. :p
Az utolsó red zone látogatásunkat mondjuk abszolút nem értettem, az ellenfélnek nincs időkérése, bő 2 perc van hátra, az ellenfél 15-ösénél vagyunk és nem futunk, hanem passzolunk végig.
Chip amúgy egy zseni, de a time managementet még mindig nem ismeri, ami azért elég nagy baj.

több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 821
4th and 10 at NYJ 34 (11:32) A.Henery 52 yard field goal is No Good

Annyira mégsem táltosodott meg 😊

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 542 — rabszolga
Ahogy számítani lehetett Acho kezd Kendricks helyén.
Remélem Marcus Smith alázni fog. 😀
több mint 11 éve
Nagyon remélem, hogy Huff meg Kendricks már bevethetőek lesznek jövő héten... Előbbire baromi kíváncsi vagyok, hogy tud-e új színt vinni az O#-be.Highlander
Huff-ra már én is nagyon, mert már 2 hete folyamatosan edz, szóval nem értem, hogy nem adnak neki esélyt, miért jegelik ennyire.Bébé
Azt tudom elképzelni, hogy mivel a sérülése miatt viszonylag sokat kihagyott valószínű kell még neki egy kis idő amíg elkapja a fonalat és nem akarják egyből egy 49ers ellen bedobni, hanem inkább szép lassan építik be. (a Rams elleni meccs pl tökéletes alkalom arra, h játsszon sztem) Arra nem is akarok gondolni, hogy esetleg nem úgy teljesít edzésen, ahogy elvárná Kelly 😀