NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Kendricks ma sem edzett, jelenleg a játéka erősen kérdéses. Eskin szerint out lesz.
több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Amúgy ne haragudj picksix, de egyedül te tolod ezt a zebrás témát, se a Colts drukkerek, sem mi nem beszéltünk volna róla (ennyit).mustaine
Tavaly mély nyomot hagyott bennem a snow bowl, belerokkantam. Azóta ha valaki elkezd zebrázni, tikkelek és a következő meccsig nem múlik el a szemrángás (gondolj bele mi van ha épp super bowlkor történik 😮 ).

Komolyra fordítva a szót...kedden váltottam avatart, tegnap élesítették és azóta most írok először, sorry.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Amúgy ne haragudj picksix, de egyedül te tolod ezt a zebrás témát, se a Colts drukkerek, sem mi nem beszéltünk volna róla (ennyit).

több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Akkor én is hozzászólok D-Jax témában...apropó tetszik az új avatarom? A zebráknak hódolok 😊

Jó, hogy nem akarom, hogy Jackson jól játsszon a Redskinsnél, főleg nem ellenünk. Én csak a nagy elkapásaikor meg ha szerzett TD-t akkor szerettem meg utána még 5 percig kb. Komoly fegyver de úgy gondolom, hogy az arcoskodásával nem tett jót soha a csapatnak. Az elkapásaival természetesen annál inkább. Én követtem az instagramon és onnan is a böszme nagypofájú fukszos cigó stílus árad a képeiből. Reid leszarta, ahogy a csapategységet is, lehetett látni a káoszt az utolsó években, de Kelly az első adandó alkalommal kivágta, ami szerintem jó döntés volt hosszú távon. Egyszer úgyis kettétörik a pályán, azon csodálkozom, hogy még nem történt meg.

Ezt a draft-bust dolgot meg nem tudom megítélni. Az már látszott tavaly is, hogy Kelly (és stábja) kurva jól fejleszti a játékosokat és mindenkiből ki tudja hozni majdnem a maximumot amire képes. De a draftkor csak fogtam a fejem, mintha elfogult lenne bizonyos játékosok iránt, csak remélni merem, hogy ez tudatos. Szóval én el tudom képzelni, hogy az idény második felében vagy jövőre felküldi Marcus Smith-t és akkora állat lesz, hogy külön embert kell felvenni arra, aki a széttépett irányítók vérét törli róla két play között. Meglátjuk majd, egyelőre pedig örüljünk a jövő évi draftunk 5 körös választásának, mert van okunk rá, ilyen játékosokért felőlem az összes picket is elcserélhetik.

+megjegyzés: Avantot na azt nagy balf*szság volt elküldeni. Bár gondolom ezzel sokan itt egyetértenek. Megvolt az első TD elkapása. Neki szurkolok.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 882 — Whoops, looks like something went wrong.
Felőlem szerezhet három TDt is hadd örüljön csak nyerjük mi a meccset 😛dande
Én meg elnéznék egy ilyet. 😛 Na ez lenne igazán geci. 😀

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
Felőlem szerezhet három TDt is hadd örüljön csak nyerjük mi a meccset 😛
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Az, hogy valakire csúnyán néz, vagy az, hogy Kellyvel összetűzésbe kerül, nagyon más.
Szerintem utóbbi sem feltétlenül olyan súlyos, hogy ne lehetne megoldani. DJax meg vélhetően azért nem cirkuszolt, mert volt annyi esze, hogy gondolt a jövőre. Ha elkezd balhézni, akkor nem kap hosszútávú szerződést mástól sem, és kevesebb pénzt kap. De ha "jól viseli", akkor valahol ugyanúgy kap egy nagy zsozsót, ami végül meg is történt. Nyilván nem saját maga jött erre rá, hanem rászólt az ügynöke, vagy családja, vagy tök tudja.
Csak amennyire Jackson részéről hiányzik itt valami, a Philly FOtól ugyanúgy hiányzik valami. Viszont ők a csapat, ezért én tőlük vártam volna valami normális indokot. És továbbra is úgy gondolom, hogy itt nem a bandázás volt a cut oka, az csak ürügy.Stez
Ezt én is így gondolom és sztem nyilvánvaló, de én még azt is el tudom képzelni (lehet h hülyeség) hogy valamilyen közös megegyezésre jutottak Jacksonnal meg az ügynökével, hogy nem fogják teregetni a szennyest egymás érdekei (de főleg a játékos) miatt, azaz nem akarják, hogy bármilyen nyilatkozat aláássa D-Jax tekintélyét a leendő csapatánál, hadd induljon tiszta lappal. Ráadásul lehet h azért is titkolóznak ennyire, mert úgy gondolják, hogy a szurkolók szemében (akik szimplán külső szemlélők, és nincs lehetőségük beleszagolni a belső hangulatba és ügyekbe) elfogadhatatlan lenne az indok amivel elküldték. És igen, én ebben a dologban a FO mellett vagyok, de azt is elfogadom ha valaki a játékost védi, mert kiderülhet később az ő igaza is.

több mint 11 éve
Én is másképp csinálnám.
Kiraknám arra a bizonyos trade blockra, ami létezik, aztán ha már csak egy 7. kört kapok érte, már jobban jártam, mint ha kirúgom. DM mindegyik esetben lesz, ellenben cut után kompenzációs pick sem jár.
Az meg mellékes, hogy egy carerr yeart nyomó, fiatal WR hiába keres ennyit, többet is ért volna valakinek egy 7.körnél. Mondjuk pont egy Brownsnak talán.Stez
Egyetértünk. És ezért sem tiszta a dolog. Ha tényleg üzleti felfogás és csak a belső ellentétek miatt lett eltávolítva, akkor ezt miért nem lehetett meglépni, és veszteséget minimalizálni. Valamiért pillanatok alatt akarták eltávolítani. Vagy az ő hülyeségük vagy tényleg más volt a háttérben.Mardel
Ehhez amúgy még annyit, hogy nekem az is elég érdekes, hogy D-Jaxtől ha jól emlékszem, azon az official statementen (amit sanszosan az ügynöke fogalmazott, hogy nem volt bandázás) kívül semmi nyilatkozat nem volt az üggyel kapcsolatban, semmi kifakadás, hogy jaj köcsög Kelly a semmiért küldött el engem bla bla. Szóval lehet hogy a Redskinsnél jófej partyarcnak látják, de ne felejtsük el hogy nem régóta van náluk és lehet ő is visszavett egy picit, hogy ne forduljon ez még1x elő. Aztán persze lehet, hogy Chipék szúrták el az egészet és semmi köze nincs Jackson magatartásához. Azt viszont nem hiszem el, hogy csak azért küldték volna el a támadóegység playmakerét, mert véletlenül csúnyán nézett egyszer valakire, mert ilyen a világon nincs, hogy kockára teszik a franchise sikereit apró, piti ügyek miatt ami más csapatoknál is ugyanúgy előfordul, hagyjuk már...Highlander
Az, hogy valakire csúnyán néz, vagy az, hogy Kellyvel összetűzésbe kerül, nagyon más.
Szerintem utóbbi sem feltétlenül olyan súlyos, hogy ne lehetne megoldani. DJax meg vélhetően azért nem cirkuszolt, mert volt annyi esze, hogy gondolt a jövőre. Ha elkezd balhézni, akkor nem kap hosszútávú szerződést mástól sem, és kevesebb pénzt kap. De ha "jól viseli", akkor valahol ugyanúgy kap egy nagy zsozsót, ami végül meg is történt. Nyilván nem saját maga jött erre rá, hanem rászólt az ügynöke, vagy családja, vagy tök tudja.
Csak amennyire Jackson részéről hiányzik itt valami, a Philly FOtól ugyanúgy hiányzik valami. Viszont ők a csapat, ezért én tőlük vártam volna valami normális indokot. És továbbra is úgy gondolom, hogy itt nem a bandázás volt a cut oka, az csak ürügy.

több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Abba szinte lehetetlen belelátni, hogy mi zajlik valójában egy öltözőben, azt hiszem ez az elmúlt években többször is bebizonyosodott (Martin-Incognito eset stb.). Szóval úgysem fogjuk megtudni az okokat egyhamar. Amúgy az első összetűzés már a 2013-as edzőtábor elején (vagy tán már a minicamp idején) megtörtént ha jólemlékszem, amikor Deasean elégedetlen volt azzal, hogy neki is gyakorolni kell a 2. és 3. sorral (mint mindenkinek Kellynél), ezért külön elbeszélgetésre volt szükség közöttük.
Egyébként ő akkor volt jó fiú, ha épp nem volt szerződéses vitája. Az előző idény után úgy tűnt újra kezdődhet a dolog. Az meg ugye eléggé emlékezetes volt, hogy a korábbi szerződéses vitája alatt hogyan viselte magát.

Azt, hogy Shady mit nyilatkozik, azt hadd ne tekintsem nagyon mérvadónak. A pályán egy zseni, de nem az eszéért szeretjük, azt pl. a twitteren teljesített munkásságából és egyéb, inkább vicces "ügyeiből" is le lehet szűrni. DeSean ügyben is sokmindent nyilatkozott. (  www.si.com/nfl/audibles/2014/06/16/lesean-mccoy-cutting-desean-jackson-was-beneficial-philadelphia-eagles )
De be lehetne idézni más játékosok (pl. Kelce) reakcióját, akik nem álltak ki annyira mellette.

Elcserélni elég nehéz lett volna, és sajnos a FO nem is tudta megoldani, ez egyértelműen az ő saruk, mint ahogy az is, hogy sokáig húzták a dolgot. Egyébként folytak tárgyalások cseréről.
Viszont a csere legkevésbé DeSeannak (és főleg az új ügynökének, aki a 2012-es szerződéséből nem kapott jutalékot) volt az érdeke. Ha elcserélik ott újra kezdődik a vita az új szerződésről, így nekik egyszerűbb volt, ha elengedik és válogat az ajánlatok között. Más kérdés, hogy szerintem nem érték el azt az ajánlatot, amit szerettek volna.

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Én is másképp csinálnám.
Kiraknám arra a bizonyos trade blockra, ami létezik, aztán ha már csak egy 7. kört kapok érte, már jobban jártam, mint ha kirúgom. DM mindegyik esetben lesz, ellenben cut után kompenzációs pick sem jár.
Az meg mellékes, hogy egy carerr yeart nyomó, fiatal WR hiába keres ennyit, többet is ért volna valakinek egy 7.körnél. Mondjuk pont egy Brownsnak talán.Stez
Egyetértünk. És ezért sem tiszta a dolog. Ha tényleg üzleti felfogás és csak a belső ellentétek miatt lett eltávolítva, akkor ezt miért nem lehetett meglépni, és veszteséget minimalizálni. Valamiért pillanatok alatt akarták eltávolítani. Vagy az ő hülyeségük vagy tényleg más volt a háttérben.Mardel
Ehhez amúgy még annyit, hogy nekem az is elég érdekes, hogy D-Jaxtől ha jól emlékszem, azon az official statementen (amit sanszosan az ügynöke fogalmazott, hogy nem volt bandázás) kívül semmi nyilatkozat nem volt az üggyel kapcsolatban, semmi kifakadás, hogy jaj köcsög Kelly a semmiért küldött el engem bla bla. Szóval lehet hogy a Redskinsnél jófej partyarcnak látják, de ne felejtsük el hogy nem régóta van náluk és lehet ő is visszavett egy picit, hogy ne forduljon ez még1x elő. Aztán persze lehet, hogy Chipék szúrták el az egészet és semmi köze nincs Jackson magatartásához. Azt viszont nem hiszem el, hogy csak azért küldték volna el a támadóegység playmakerét, mert véletlenül csúnyán nézett egyszer valakire, mert ilyen a világon nincs, hogy kockára teszik a franchise sikereit apró, piti ügyek miatt ami más csapatoknál is ugyanúgy előfordul, hagyjuk már...

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Az NFC-ben 2-0-val álló csapatok defensive coordinatorai: Billy Davis, Sean McDermott, Todd Bowles, és Juan Castillo | (na jó ez rossz vicc volt) | 😀 Philly connection

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
EZ mondjuk kapásból el lett cseszve. Totál úgy volt kezelve, mint mikor gm jáétékban beírjuk hogy valaki vigye el 7. körért legalább vagy úgyis kibaszom ha nem 😀 Már a vezetőség alapból cutot "hirdetett" meg, aztán mondták hogy trade is jó.

több mint 11 éve
Mardel Philadelphia Eagles Ole Miss Rebels 259
Én is másképp csinálnám.
Egyetértünk. És ezért sem tiszta a dolog. Ha tényleg üzleti felfogás és csak a belső ellentétek miatt lett eltávolítva, akkor ezt miért nem lehetett meglépni, és veszteséget minimalizálni. Valamiért pillanatok alatt akarták eltávolítani. Vagy az ő hülyeségük vagy tényleg más volt a háttérben.
több mint 11 éve
Én is másképp csinálnám.
Az meg mellékes, hogy egy carerr yeart nyomó, fiatal WR hiába keres ennyit, többet is ért volna valakinek egy 7.körnél. Mondjuk pont egy Brownsnak talán.

több mint 11 éve
Ok, közelítsük meg akkor máshonnan a dolgot, hogy csak a vezetők szemét szúrta. Új vezetőség (edzők), új rendszer. Desean nem az a szerény játékos, visszahúzódó, lehet vissza is pofázott, farokméregetés, utasítások megtagadása stb (megint csak a feltételezések). Ha ez a helyzet akkor vezetőként helyzettől függgően de lehet hasonló képpen csinálnám. Lássa Ő és a csapat is, hogy melyik kutya baszik a házban és ő csak egy alkalmazott. Stratégiai lépés. Rövid távon szar, de Chippéknek lehet kifizetődik, hogy nem ássa alá a tekintélyüket. Szomorú dolog, de a focsi is egy jól menő üzlet. Ennyi. Problémamegoldás, csapatvezetés nem egzakt dolog, lehetett volna ezt a dolgot máshogyan, finomabban kezelni, ők ezt az utat választották. Majd a számok beszélnek, hogy ez jó döntés volt, e.
több mint 11 éve
A csapategységnek állítólag már év közben sem volt jó, a Philly mégis PO-zott, mégis ment a játék és sehol sem volt jele annak, hogy bármi gáz lehet. Az meg, ha a keret egy kulcsjátékosa, Shady nyíltan kiáll mellette, szintén elgondolkodtató.
Ez a sok indok szvsz nem más, mint kitaláció. Kellynek nem tetszett a jelleme, lehet volt nézeteltérésük, kibaszta volna eddig is, most kapott egy jó indokot, amire rákenhette, hogy a szurkolók ne fejezzék le. Az más tészta, hogy a fanok jó része sem hiszi el ezt az indokot.

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 158 — No one likes us, cause no one like us
"Fun guy to be around..."
Gondolom jó szar.lehet a csapategységnek, h jó hangulatot teremt. Na persze itt másik 52 játékos.volt mellette, mást valthatott ki belőlük, de mondja már meg.nekem valaki, h lehetséges ooyan, h mind az 52 emberrel jól kijönni, plusz edzőkkel is.
Nagy az arca az a baj? Dez Bryant? Mégse basszák ki, mert nem sok értelmes elkapo van ott sem. Nálunkis.fontos lett volna, illett is a rendszerbe. Engem meg.mindig senki nem győzött meg h jó h,elment. Ezek a."lehet h jobb a csapategységnek" dumák elég vékonyak

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
én bírtam Djaxet. Jelen pillanatban is bármikor visszacserélném Maclinre.

Márcsak mert egy ilyen playmaker-t nem szokás csak úgy kibaszni. Márpedig tavaly az offensben 2 darab iylen elite játékosunk volt (a falat nem számolva) és ebből az egyik elment. Az más hogy Sproles személyében van helyette más xD Talán azért is nem fáj még most is annyira.

McCoynak is nagy a pofája amúgy, de ha kibasznák Philadelphia kiherélné az egész front office-t.

több mint 11 éve
Miért köpi szembe bárkit is? És ha őt köpték szembe a kibaszásával?
Nem húzol egyik oldalra sem, egyszerűen csak úgy véded a csapatot, ahogy csak tudod. 😀
És te nem azt mondtad, hogy "de szar lenne, ha TD-t szerezne ellenünk", hanem azt, hogy egy buta fasz, és örömködne.
Én semmi kivetnivalót sem látok az örömködésében, míg te meg felháborodsz rajta, ha így lesz. Mert úgy gondolod, hogy ő volt a fasz és ezért rakták ki, biztosan a csapatnak van igaza. Szerintem meg egyáltalán nem olyan biztos az.

több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Azért gyanús hogy fáj a válla...lehet, hogy Ő is veri a nőket, gyerekeket, és csak előrelátok voltunk 😀
több mint 11 éve
Stez
Azért, mert én annak a csapatnak szurkolok, amelyik ellen tenné. Szent szurkolói kötelességem. 😊 Ő sikerei nem érdekelnek.
És úgy gondolom, azzal ha örömködik a szurkolókat is szembeköpi, nem csak a vezetőséget. Akik pedig mint az alábbi ábra mutatja semmit sem tudnak, és tehetnek az egészről.
Szóval nem akarom én máglyán elégetnő őt sem Desean vitát generálni, de onnan indult az egész, hogy milyen jó lenne egy nagy TD ellenünk. Azért ennek hagy ne örüljek már. 😊
Fikciókról és nagyrészt az újságírók kreálmányairól tényleg fölösleges a vita. Mindenki az olvasottak és saját megítélése szerint dolgozza fel az egészet.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 676 — je suis poloska
Cary Williams-et szopassa szét ha lehet választani 😀😀
Ennyi erővel Coopert is ki lehetett volna bazsni vagy Cary-t, mert rombolták a csapategységet.
Legalább akkor mondták volna meg kerek perec miért ment.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Simán kibasztuk, pedig élete legjobb szezonján volt túl, ez nem fair. Én a helyében még a seggemet is megmutatnám Kellyéknek TD után.

több mint 11 éve
...Stez
Az Ő karrierjében nem okozott gondott, lehet a csapategységnek, morálnak és teljesítménynek nem használt. Ha ez így van, az ő karrierje engem nem érdekel. Ezt én, te vagy innen akárki nem fogja tudni eldönteni.
Remélem jól döntöttek a vezetők, ebben tudok bízni. Nagyon bírtam ezért is fáj ez a hülyeség és pont a pofázás stb miatt, de azt ne a csapat és társai felé tegye hanem az ellenfelek felé. Szerződést meg kapott, ez sem hiszem hogy probléma volt.
A bandázás szerintem is csak papíron volt alap, ilyen esetben azért nehezebb lett volna új csapatra lelni. Belső ellentétek voltak gondolom.Mardel
De ezt nem tudod akkor te sem, max tippelsz. Akkor miért jelented ki, hogy köcsögség, ha örül például egy TD-nek?
Nem tudhatod, mi volt és miért. És koránt sem biztos, hogy ő volt a ludas az egészben. És de, már amikor több pénzt emlegetett, Kelly két napra rá sírt emiatt, már akkor pletykálták, hogy Kelly az ilyet nem fogja engedni.

több mint 11 éve
...Stez
Az Ő karrierjében nem okozott gondott, lehet a csapategységnek, morálnak és teljesítménynek nem használt. Ha ez így van, az ő karrierje engem nem érdekel. Ezt én, te vagy innen akárki nem fogja tudni eldönteni.
Remélem jól döntöttek a vezetők, ebben tudok bízni. Nagyon bírtam ezért is fáj ez a hülyeség és pont a pofázás stb miatt, de azt ne a csapat és társai felé tegye hanem az ellenfelek felé. Szerződést meg kapott, ez sem hiszem hogy probléma volt.
A bandázás szerintem is csak papíron volt alap, ilyen esetben azért nehezebb lett volna új csapatra lelni. Belső ellentétek voltak gondolom.