NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
202
29
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Nyilván szeretne az ember olyat látni, mint Keenan Allen, mert pl itt aztán lenne lehetősége most JM-nek kivillanni Cooperék mellett, meg Ed Reynolds is elkótyavetyélt 5. kör, Smith nem játszik. Érthető ha elsőre ez nem tűnik acélosnak. Mit szoktak mondani? Ha egy draftból 2-3 játékosod alapemberré válik, akkor az sikeres volt. Jövőre meglátjuk.Az meg hülyeség, hogy nem tud elkapni Matthews. Hogyne tudna már, még jól is. Érzésem szerint a gond nála a lámpaláz lehet, olyan ijedtnek tűnik a srác. Jó lesz Ő, és inkább képzelem el a szélen majd, mint a másik kettőt aki most van ott.
Ha nem lenne Sproles amúgy, akkor most azt írnám, hogy DeSean égetően hiányzik, és oltári baromság volt kirakni.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
az oké hogy mi nem tudjuk hogy kit húztunk volna, így hogy kiment mindenki, de attól még a csapatnál több szakértelemnek kellett volna lenni annál mintsem kihúzzunk egy ekkora bustot az első körben. Pláne hogy azért voltak ótvar pickjeink az elmúlt 4-5 évben az első 2 körökben.eaglesmcnabbmekkora bust?
2 meccs ment le... draftot értékelni kb 3 szezon kell
több mint 11 éve
DC Bill Davis: we have Kendricks as day-to-day, we'll see how the week plays out ... If no Kendricks, we'll see how we mix Matthews & AchoNagyon hiányozna.
több mint 11 éve
Nyilván akkor nem ugyanazt értjük bust alatt. Erről ennyit.

több mint 11 éve
amúgy is csak annyit mondtam, hogy bust szaga van. Nem hogy bust.
több mint 11 éve
na ácsi. Itt nem a teljesítménye miatt megy a savazás. Hanem mert 1. körben elhoztuk. ÉS most még csak a keretben sincs benne. Ezért megy. Egy első körös játékos ha már az aktív keretet sem tudja megcsinálni, akkor azt még is minek nevezzük? Papíron vannak szarabb játékosaink akik ott vannak. De Smith még csak annyit sem tudott nyújtani már magán az edzésen, hogy nevezzék.
több mint 11 éve
Nehogy már 2 meccs után értékeljünk draftot 😀Tényleg vicc két meccs után bustokról sírni. Nyilván lehet értékelni a játékos teljesítményét, de már most bustról beszélni az erős túlzás (és akkor még finoman fogalmaztam), mondom ezt úgy, hogy nem szerettem nagyon pl. M. Smith-t és az ő kiválasztását.
Cooltiszo
Gondolom arra már nem emlékeznek a bustozók, hogy tavaly pl. Ertzet pályára is alig engedtük a szezon első részében, mert annyit dropolt. De, hogy védőkről beszéljek, pl. Kendricks vagy Bunkley első éve sem volt egy diadalmenet annak idején. Smith-t elsőkörben hoztuk, de nem elég képzett játékos, akinek még sokat kell tanulnia. Így ha nem muszáj nem kell a pályára küldeni csak azért mert az első körben jött. Az ő posztján ott van csereként a nála rutinosabb Graham, aki jelenleg jobb passrusher nála.Szerintem ha az év második felében és jövő szezon elején sem kerül pályára és nincs fejlődés, akkor már esetleg lehet beszélni ilyen dolgokról.

több mint 11 éve
Nehogy már 2 meccs után értékeljünk draftot 😀 Első körös pick ide-vagy oda, egy draftot 3 év múltán lehet értékelni rendesen, és egy év múlva térjünk vissza hogy ki hol áll. Ha 1 év múlva is inaktív lesz akkor lehet aggódni. Az, hogy nincs egyelőre olyan rookie-nk aki meghatározó, mutatja azt is hogy mélyebb a csapat, meg hát Smith nyilván project, ezt mindenki látta. Coverage-ban már most is jó, viszont pass rush-ban még nem. Nekünk most pass rush kellene elsősorban.
több mint 11 éve
Igen épp most nézegettem, hogy kit lehetett volna, de pl Fuller is túl korán kiment, neki nagyon örülten volna, de nem is biztos, hogy akartuk, más meg.... na mindegy, reméljük az idő változtat ezen.Reménybeli Haribó bosszantásunkat nézhetjük magyarban (9. hó 28. 49-rs-Eagles week 4 Sport2 22.25), ebben bíztam, és reméljük addig Foles is összeszedi magát (ha lehet már a Skins ellen 😀) a többiek pedig nem engednek ki.
több mint 11 éve
az oké hogy mi nem tudjuk hogy kit húztunk volna, így hogy kiment mindenki, de attól még a csapatnál több szakértelemnek kellett volna lenni annál mintsem kihúzzunk egy ekkora bustot az első körben. Pláne hogy azért voltak ótvar pickjeink az elmúlt 4-5 évben az első 2 körökben.eaglesmcnabbNyilván, de ilyenek minden csapatnál vannak.
több mint 11 éve
az oké hogy mi nem tudjuk hogy kit húztunk volna, így hogy kiment mindenki, de attól még a csapatnál több szakértelemnek kellett volna lenni annál mintsem kihúzzunk egy ekkora bustot az első körben. Pláne hogy azért voltak ótvar pickjeink az elmúlt 4-5 évben az első 2 körökben.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Az első körről akkora csend van, hogy nagyon bust szagú.Smith-ben volt a legnagyobb potenciál, a sémába is illeszkedett, de úgy tűnik hogy alapvető hiányosságai vannak :S
Kellett egy passrusher, nem volt mély a draft, maradt ő.
Igazából még most nézve sem tudtunk volna jobbat húzni nagyon. A TOP elkapók kimentek, kiment a 2 TOP S is, esetleg CB-t húzhattunk volna, de sokkal az sem lett volna jobb.
BPA alapon esetleg Benjamin, de ha olyan elkapót akar Chip mint ő, akkor kihúzta volna. Rajta kívül esetleg Dennard vagy Verrett, de itt ki is fújt, 3-ukon kívül senkit nem hoztam volna.
Hatalmas szopás így utólag, hogy a Saints feljött Cooks-ért, őt kellett volna vinnünk, illett is volna a stílusunkba.
több mint 11 éve
jordannal is csak annyi a baj hogy nem tud elkapni.Huffot meg ne vegyük ide, mert sérült 😀
De annyira jó azt nézni, hogy a fof az első körös baromságunkra nem tud rácáfolni, hogy megérte ott kiválasztani Smith-t, mert eddig egy büdös nagy bust szaga van. De ne legyen igazam és váljon be 4-5 meccs múlva. Vagy 1 év múlva akkor már...
több mint 11 éve
Eddig nem valami nagy draft, se Marcus, se Jordan, se Huff...... jó persze 2 meccs de azért ilyenkor már ha valaki tényleg jó, szokott jelentkezni...reméljük főleg JM össze tudja szedni magát, illetve tudjuk használni ha már annyira szerettük volna.
több mint 11 éve
azt árulja már el valaki, mi a faszért draftoltuk Smitht első körben. 2. meccsen még csak aktív sem volt. Elsőn egy rohadt snapet nem kapott. Ennyire nem lehet szar, hogy legalább meccsenként 1-2 snapet kapjon.
több mint 11 éve
Kálvin-hoz közelebb van szerint.népligetnél szállok le onnan kb. 3-4 km.Népligetnél felszállsz a 3-as metróra, onnan kb 3 megálló a Corvin negyed, onnan meg 10 perc gyalog a hely 😀
Az a baj, hogy 10:40 re van bent délelőtt a a busz.
A következő meg 19:00 xD a csodás járatok.
Ezzel 2 órás az út,
Vagy mehetek olyan járattal ami 15:45 re bentvan, de az meg 4 órás út 1 átszállással.
Ja és ha megyek nekem tökmind1 mennyi meccset nézünk meg, mert úgy is csak reggel van buszom hazafelé.ano92
Én sajnos nem tudok menni, mert hétfőn fél 8-tól melózok itt Egerben 😕mustaine
több mint 11 éve
népligetnél szállok le onnan kb. 3-4 km.Népligetnél felszállsz a 3-as metróra, onnan kb 3 megálló a Corvin negyed, onnan meg 10 perc gyalog a hely 😀
Az a baj, hogy 10:40 re van bent délelőtt a a busz.
Ezzel 2 órás az út,
Vagy mehetek olyan járattal ami 15:45 re bentvan, de az meg 4 órás út 1 átszállással.
Ja és ha megyek nekem tökmind1 mennyi meccset nézünk meg, mert úgy is csak reggel van buszom hazafelé.ano92
Én sajnos nem tudok menni, mert hétfőn fél 8-tól melózok itt Egerben 😕
több mint 11 éve
Úgy tűnik Mariota hivatalosan is jön a draftra. Érdekes lesz.
több mint 11 éve
népligetnél szállok le onnan kb. 3-4 km. Az a baj, hogy 10:40 re van bent délelőtt a a busz.
Ezzel 2 órás az út,
Ja és ha megyek nekem tökmind1 mennyi meccset nézünk meg, mert úgy is csak reggel van buszom hazafelé.
több mint 11 éve
Kár, hogy nem tudok angolul, szívesen leírnám a lényeget nektek, ebben minden benne van:A győzelem kicsit másképp 😀
Chippel 22. perctől van még egy kis beszélgetés
www.philadelphiaeagles.com/videos/videos/Eagles_360_Chip_Kelly_Exclusive/d53ddf6e-c4ba-4b5a-97be-90e4de41f2a7
több mint 11 éve
De ha már az Eaglest tudjuk nézni akkor bármit, szóval ha épp a Chiefs meccsre van nagyobb igény akkor azt, és ha nagyon belejövünk még az éjszakai Steelers - Panthers is beleférhet. Esetleg ha Game Passal rendelkezik valaki akkor visszanézhetjük bármelyik meccset. Packers - Lions? 😛Maradunk tuti. Egyelőre még csak egy TV van ,szval nagy eséllyel a tv-s meccs lesz az amit nézünk a folytatásban.(Broncos- Seahawks)GreengoNa akkor újra közös meccsnézés ! Remélem sokan leszünk megint. 😊utána levő meccsekre van terv, vagy mindenki rohan haza? 😊baggio
www.facebook.com/events/291414361043889/Greengo
több mint 11 éve
Még egyszer sem jött el, de akkor mindig nyertünk, szóval a távolban is ihatott valamit 😀 A nagyobb kabala az ha én ott vagyok, mert eddig mindig nyertünk ha én is jelen voltam. Aztán meg megint jöhet a TD-re ivás 😀Na akkor újra közös meccsnézés ! Remélem sokan leszünk megint. 😊Akkor legalább biztosra vehetitek, hogy Ano nem felejt el inni xDSixo67
több mint 11 éve
Na akkor újra közös meccsnézés ! Remélem sokan leszünk megint. 😊Akkor legalább biztosra vehetitek, hogy Ano nem felejt el inni xD
több mint 11 éve
Na én is megnéztem végre a meccset....hát oké, hogy W, de azért ez így sok jövőbeli gondot vetett fel megint.Foles - Egyelőre tényleg ugyanazok a hibák mint tavaly, de még ő is a szezon elején van ( tavaly is az eleje nehezebben indult )...sztem fel fog jönni.
Na és akkor ami viszont nagy gond:
- Foles. Eddig igazi balfasz, és kétszer is alátámasztotta minden aggályomat. Imádkozzunk, hogy Mariota is olyat csusszan, mint Manziel....volt egy kiváló passza, a TD Maclinnek, az nagyon pöpec volt. Ezen kívül meg hatszázmillió fos.
- Nincs értelmes elkapónk....Cooper sima TD-t ejtett el, Maclin max egy átlag WR2. Matthewstól sokat vártam, mert mindenki mondta, hogy arany keze van, offseasonben minden szart elkapott, testtől távol is jól szedi le a lasztit, blablabla. Erre jó nagy paréj eddig, úgy látszik, mintha be lenne fosva. Imádkozzunk, hogy Huff jó legyen.
- RZ O az mi már megint?Eazzy
Mariota - nem fog csúszni. 😊
Elkapók:
Maclin - azon kívül, hogy droppolgat védővel szemben egy az egyben vége van plusz ezeknél a szituknál még rossz döntéseket is hoz. (rossz irányválasztás..stb) A lényeg, hogy azért termel és most ez sem mellékes. Szval egyelőre ő az első számú, de nem sokáig.
Cooper - Nála nem tudom elfelejteni azt a tényt, hogy neki a TC majdnemhogy teljesen kimaradt. Nála még csikorog a gépezet ,de meccsről-meccsre látom, hogy kezd belejönni. Sztem jó lesz.
Matthews - Túl nagy volt a hype . Nem ültem fel.....Egyelőre még rengeteget kell fejlődnie/tanulni, de fejlődőképes és sztem előre is tud majd lépni.
Huff - sztem jó lesz. 😛 Neki adták a legtöbb tanulnivalót a TC elején és most sérült is, de ha visszatér sztem folyamatosan egyre több lehetőséget kapva lehet az új fegyverünk az O#-be. (nem egy DeSean szint , de új színt visz majd a játékba...ami sztem ebben az offenseben nagyon fontos)
Ertz - KIRÁLY!
Celek - egyelőre beszürkült, de változott is a szerepe. ( Hozza azért a kötelezőt ...lesz még neki TD elkapása )
Shady - CSÁSZÁR
SPROLES - meg csupa nagy betűvel. Úgy tűnik az egykori Saints játékos a legjobb offseason húzásunk..na és ki a másik ? (szintén exszent annyit elárulok)
O line - jók a cserék is ez megnyugtató
A védelem szerintem idén szintet ugrott. 😀 Bár szeretném még látni a front 7-t elit O line ellen is.
Ahogy vázoltam az offseason legjobb húzása a védelemben talán Jenkins érkezése. ( Azért érdekes azt is látni, hogy 2 egykori Saints játékos mennyire szárnyra kapott nálunk )
A D line pusztít. A Thornton-Logan-Cox hármas liga szinten is kiemelkedő. Mögöttük a 4 kezdő LB is remek formát mutat. ILB-ben vékonyak vagyunk így imádkozhatunk , hogy ne legyen komolyabb sérülés mert CM sajnos használhatatlan.
A secondary sztem rendben van. Williams álmosan kezdte a szezont , de már javított ugyanúgy mint Fletcher aki szintén jobb formát mutatott már a második meccsen. Jenkins nagy király...eddig tetszik. Allen meg solid kezdő, de nála is érzek még javulást. ( gondolok itt 1-2 elütött passzra vagy intre )
ST - jó munkát végeznek , Parkey is be fog válni. Ahogy írtad a legfontosabb pillanatban képben volt és nem hibázott...ez mindenképp biztató.

E-A-G-L-E-S EAGLES !