Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 908 — Apu ökölbeszorított keze
Szerintem senki nem várt a 2. idényben SB-t ezzel a védelemmel és egy első napon darabokra hulló Oline-al...

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Mondjuk sok elit WR pár sem rohangál a ligában...Janek
A Dez Bryant, Terrance Williams duó pont elég oda-vissza. De játszunk még a Texansszal (Johnson+Hopkins), meg a Packersszel is 😀

Amúgy ne a védelmet bántsuk már, most az offense volt a szar 😀
Kabbe Henery!

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 156 — je suis poloska
Mondjuk sok elit WR pár sem rohangál a ligában...Janek
nem, de mi SB-t akarunk nyerni nem?
ha nem akarunk, csak erős közepes csapatot, akkor ez tavalyhoz hasonlóan meglesz most is, de szerintem nem az a cél.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 443 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nyugi srácok, gondoljatok arra, hogy fogunk majd bosszankodni, hogy ezen a bénázáson múlott a tökéletes idény 😛 jobban járunk mint a Pats 😀
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 908 — Apu ökölbeszorított keze
Mondjuk sok elit WR pár sem rohangál a ligában...

több mint 11 éve
nem vár senki elit teljesítményt, csak ha szar vagy ne járjon a pofád, és legalább ésszel játsszál, az a bünti kurvára nem kellett ott, de az O-t jobban okolom mint a védelmet.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
valaki magyarázza el mitől annyira átlag alattiak a kezdő cornereink , bocsi de én tényleg nem értem.Petikievak01
az hogy az egyik bőven a sherman átlag fölött pofázik (igen, még a HC-nek is beszól ha kell), csak a teljesítménye nincs sehol az átlaghoz képest, a mellé szeret szabálytalankodni, többnyire akkor amikor sackelünk és kivédekeznénk egy 3. down-t.

a másik szerelni nem tud, vagy ha igen, akkor +10-15 yard környékén, + azért gondosan odafigyel a fantasyjére is hogy első negyedbe minimum 6-7 total tackleje meglegyen azért

most őszintén, ha jön egy bőven átlag feletti WR, vagy WR duó, és most nem a (Garcon-Desean duókra gondolok akik amúgy 100-100 yard + TD fölött mozogtak, hanem azoknál keményebbekre) akkor melyiket állítod rájuk, és miben bízol?? komolyan érdekelne
HA SB-t akarunk nyerni ez így édes kevés, egy elit WR megeszi mind a kettőt reggelire, és a PO-ban (ha bejutunk) lesz belőlük bőven.eaglesmcnabb
Ebben van igazság , csak ha körbe nézek a ligában kevés olyan játékos van ezen a poszton aki ezt maradéktalanul el is tudná végezni. Most így kapásból Joe Haden , P. Peterson , Sherman és Darelle Revis jutna eszembe. Sőt emlékeim szerint tavaly hadent és revist is szarrá szopatta desean. Szerintem irreálisan nagyok itt az elvárások a cornereinkel szemben , jó a pofázásra nincs mentség de szerintem így is megfelelő a teljesítményük. Most az 1-2. számú célpontjai a ninersnek összesen 10 elkapásig és 105 yardig jutottak 0Td-vel , szerintem ez elfogadható , persze azért ebben kapernick bénasága is jócskán benne van.Petikievak01
Ezt nagyon adom.

Felesleges elit teljesítményt várni Carytől és Fletchetől, mert azt sosem fogják hozni. Mindkettő középszar corner, néha egy-egy villanással, amúgy hullámvasút mindkettő. Cary pofázása nekem bejön, legalább van egy tökös gyerek a csapatban.

Boykin felléphetne, kellenének tőle a nagy játékok, mint tavaly.

Nate Allen pedig nagyon el van tűnve, kibaszott szürke a srác.

Jenkins fasza gyerek.

több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
valaki magyarázza el mitől annyira átlag alattiak a kezdő cornereink , bocsi de én tényleg nem értem.Petikievak01
az hogy az egyik bőven a sherman átlag fölött pofázik (igen, még a HC-nek is beszól ha kell), csak a teljesítménye nincs sehol az átlaghoz képest, a mellé szeret szabálytalankodni, többnyire akkor amikor sackelünk és kivédekeznénk egy 3. down-t.

a másik szerelni nem tud, vagy ha igen, akkor +10-15 yard környékén, + azért gondosan odafigyel a fantasyjére is hogy első negyedbe minimum 6-7 total tackleje meglegyen azért

most őszintén, ha jön egy bőven átlag feletti WR, vagy WR duó, és most nem a (Garcon-Desean duókra gondolok akik amúgy 100-100 yard + TD fölött mozogtak, hanem azoknál keményebbekre) akkor melyiket állítod rájuk, és miben bízol?? komolyan érdekelne
HA SB-t akarunk nyerni ez így édes kevés, egy elit WR megeszi mind a kettőt reggelire, és a PO-ban (ha bejutunk) lesz belőlük bőven.eaglesmcnabb
Ebben van igazság , csak ha körbe nézek a ligában kevés olyan játékos van ezen a poszton aki ezt maradéktalanul el is tudná végezni. Most így kapásból Joe Haden , P. Peterson , Sherman és Darelle Revis jutna eszembe. Sőt emlékeim szerint tavaly hadent és revist is szarrá szopatta desean. Szerintem irreálisan nagyok itt az elvárások a cornereinkel szemben , jó a pofázásra nincs mentség de szerintem így is megfelelő a teljesítményük. Most az 1-2. számú célpontjai a ninersnek összesen 10 elkapásig és 105 yardig jutottak 0Td-vel , szerintem ez elfogadható , persze azért ebben kapernick bénasága is jócskán benne van.

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Egy hete kb. volt egy Malaga-Barca meccs ahol a Barca lehozta úgy a meccset, hogy nem lőttek kapura. Ez amolyan első és utolsó alkalom volt náluk.Pár napra rá gurítottak egy hatost. Sajnos egy ilyen napot fogott ki vasárnap is az Eagles. Nem tudom elképzelni, hogy még egyszer ez megtörténjen.dawe092
Az a baj, hogy Shadyről se nagyon képzeltük, hogy kétszer egymás után 0-zik. Meglátjuk, bízzunk benne a D-hoz hasonló szintet az O meg összekapja magát.dande
Shady felszab ám néha, amikor látni való, hogy ha egyenesen fut akkor hozhatna 2-3 yardot pluszba, ehelyett próbál jobb megoldást keresni, és kerül egy hatalmasat szélre, csak az a baj, hogy rendre odaérnek olyankor a védők és lesz belőle egy 0 vagy -1 yardos játék, ilyen hiányos falnál pedig már az a pár yard is jól jönne. Azt meg megint nem értem, hogy ilyen szinte goal line szituációknál, miért nem hívunk valami fantáziadúsabb trükkösebb játékot amikor tudjuk, hogy W múlik rajta, lehet h könnyen beszélek, de mi a rákért nem próbáltunk legalább 1 futást ott, vagy vmi bootleg játékot, akármit, áhh....

több mint 11 éve
fel a fejjel srácok, a frico csak úgy tudott elverni minket KÍN KESERVESEN, hogy gyakorlatilag az elmúlt 5 év legszarabb játékát hoztuk!
Igaz azt nem értem hogy a kezdő CB-ink közül melyik és hogyan fog javulni, de reménykedni lehet.

Továbbá remélem Lane magára ölti a megváltó szerepét, de attól tartok, hogy amíg nem jön vissza kelce addig baszhatjuk a futójátékot...eaglesmcnabb
Ez bánt a legjobban, hogy itt volt a sansz, hogy egy bénázó, több sebből vérző Friscót simán lefektessünk (előzetesen nem gondoltam volna, hogy ennyit fognak bakizni), pláne, hogy így kijött a lépés a ST-nek, erre mi még nagyobb szerencsétlenek voltunk és odaadunk egy teljesen ingyen W-t. Amondó vagyok, h ha játszik Mathis meg Kelce akkor gond nélkül behúzzuk, de ennek már annyi. Na mindegy Shawn-nál a pont, inkább bízzunk benne, hogy tanulnak a dolgokból Kellyék.

Én csak annyit látok, hogy Fletchert többször verik meg, mint ahányszor nem, Williams-re meg külön ideg vagyok az idióta szabálytalansága miatt amiből aztán TD-t nyeltünk sack és FG helyett, ráadásul még az arc is nagy nála, pedig a teljesítménye nem indokolja. Sztem túlzás, hogy átlag alattiak, de nem is átlag felettiek. Perpill 1 emberes a secondary. Wolff is olyan homály szerelést tolt tegnap Gore-on, hogy rossz volt nézni.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 443 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy hete kb. volt egy Malaga-Barca meccs ahol a Barca lehozta úgy a meccset, hogy nem lőttek kapura. Ez amolyan első és utolsó alkalom volt náluk.Pár napra rá gurítottak egy hatost. Sajnos egy ilyen napot fogott ki vasárnap is az Eagles. Nem tudom elképzelni, hogy még egyszer ez megtörténjen.dawe092
Az a baj, hogy Shadyről se nagyon képzeltük, hogy kétszer egymás után 0-zik. Meglátjuk, bízzunk benne a D-hoz hasonló szintet az O meg összekapja magát.
több mint 11 éve

HA SB-t akarunk nyerni ez így édes kevés, egy elit WR megeszi mind a kettőt reggelire, és a PO-ban (ha bejutunk) lesz belőlük bőven.

több mint 11 éve
dawe092 Philadelphia Eagles 140 — Vikings GM
Egy hete kb. volt egy Malaga-Barca meccs ahol a Barca lehozta úgy a meccset, hogy nem lőttek kapura. Ez amolyan első és utolsó alkalom volt náluk.Pár napra rá gurítottak egy hatost. Sajnos egy ilyen napot fogott ki vasárnap is az Eagles. Nem tudom elképzelni, hogy még egyszer ez megtörténjen.
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Biztos IQ szint alapján.
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
valaki magyarázza el mitől annyira átlag alattiak a kezdő cornereink , bocsi de én tényleg nem értem.

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
több mint 11 éve
fel a fejjel srácok, a frisco csak úgy tudott elverni minket KÍN KESERVESEN, hogy gyakorlatilag az elmúlt 5 év legszarabb játékát hoztuk!
Igaz azt nem értem hogy a kezdő CB-ink közül melyik és hogyan fog javulni, de reménykedni lehet.

Továbbá remélem Lane magára ölti a megváltó szerepét, de attól tartok, hogy amíg nem jön vissza kelce addig baszhatjuk a futójátékot...
Foles meg egy beszari pöcs, 4-re kidobja a TVből a labdát agyam eldobom, továbbá ha valaki nem tud messzire dobni akkor miért nem próbálkozik közelebbre??

több mint 11 éve
De messze van még a vasárnap, főleg egy ilyen vereség után..........
több mint 11 éve
A "legszebb" az egészben, hogy még úgy is sima W lett volna, ha csak Field Goalokat rugdosunk. Nagyon szarul esik, hogy ilyen ST játékkal meg Jenkins picksix-szel nem sikerült behúzni...Annyira jó volt nézni pedig őket, miért pont most kellett egy ilyen O#? Maclin is megcsinálta az év elkapását mi meg képtelenek vagyunk bevinni 2 yardról az end zone-ba. Ezt még emésztenem kell 😕

És csak most nézem h nyert a Dallas... mi a halált művelt a Saints? Mindenki balfa* a hétvégén akinek nem kéne?

több mint 11 éve
A legszebb az egészben, hogy Foles-ról megint nem derült k,i most akkor fr QB vagy sem.... válasszon mindenki vérmérséklete szerint 😛 bár azok a nagyon!! !hosszú labdák...................dande
Ha az lenne, már kiderült volna. 😀

Egy korrekt game manager (nem pejoratív értelemben) irányító, aki nagyon bírja az ütést, viszont a mély labdái egytől egyig szarok, és ez nagyon szomorú.

Cooper, Maclin és Celek felé is ment olyan labdája, ami ha 1 méterrel hosszabb/rövidebb, akkor TD.
Amikor láttam hogy mélyre készül menni, már tudtam, hogy vagy incomplete lesz, vagy INT.
Amit a végén művelt 4&goalnál, az meg kritikán aluli (igaz, Kelly playhívását sem értem...). Könnyű a fotelból okoskodnom, de Caseynek ezerszer több esélye lett volna betuszkolni, mert így esélyt sem adott Foles egyetlen elkapónak sem.

ST: Jonesnak volt vagy két nagyon durván fejvakarós puntja.
Huff hol van? Minek draftoltuk, ha nem játszik? Edzeni már edz, és Brad Smith szintjét simán hoznia kéne egy 3. körös WR-nek.
Peterstől mindig összeszarom a nadrágom, amikor látom, hogy sántikál lefelé...

A secondary szerintem király volt, Kapor többször nem talált célpontot. Cary és Fletcher is hoz egy átlag szintet, többet nem is várok tőlük. Wolff missed tackleje a Gore-féle TD-nél viszont megint kabaré.

Én a front7-ben csalódtam inkább, tavaly év végén top10 szinten játszottak, most pedig bottom10. Volt pass rush (pont ilyen mobilis QB ellen... Luckhoz meg Kuzinhoz persze hozzá se tudtunk szagolni), de úgy nyeltük a futást, mint kacsa a nokedlit.
Ja és amúgy ne várjunk már elit D-t, ha összesen 42 PERCET! volt a Friscónál a labda, nálunk meg 18-at (se...)

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
hát azért az ST ja nagy bravúrokat mutatott be, de ezt alapból is tudtuk, hogy az numberone a ligában 😀

A védelem sem lenne feltétlen katasztrófa, de szerintem még mindig 4-3 ra vannak jobb embereink, nem pedig 3-4 re. Cole meg Graham pusztítana 4-3 passrushban (főleg a Huán félében xD) Barwin is inkább 4-3, demikó is (főleg most hogy Kendricks nincs.) Smith is alapból 4-3 DE. De tegnap nagyon ott voltak, tegnap nekik volt helyén a szívük.

Amúgy meg bassza meg a sors, hogy végre van passrush és akkor is egy olyan qb ellen aki letudja futna az összes front7 playánkat 😀

több mint 11 éve

Szomorú volt látni, hogy 60 percig semmi esélyünk nem volt. NULLA.

(Dave Fipp meg Billy Davis megérdemelné az egész offense fizetését vagy két hétig, mert mindkét egység bőőőőven erőn felül teljesített)

több mint 11 éve
S még valami, nem mintha jelentősége lenne:

Lehet tippjátékot rendezni mennyit zuhanunk a PRk-be

Szerintem minimum 6 hely 😛
több mint 11 éve
pf. vereséget kalkuláltam alapból is. De ilyen szar játékkal nem tudom elfogadni ezt sajna. Főleg egy ilyen frisco ellen, akik rettentő sokat hibáztak o# oldalon. Csak hát ugye 2szer annyit is voltak pályán.ano92
S nekünk az a kevés is elég lett volna.................

Szóval ami a nagyobb gond, hogy szerintem a Dallas de még a Giants is előrébb jár, jobban együtt van.

Az ST lesz biztos rendben, Fippet örök érvényű szerződéssel idekötni 😛

A D-nél még mindig nehéz elképzelni, hogy konstans jók lesznek, és a Sec. minden látszat ellenére katasztrófa az egy Jenkinst kivéve.

A O pedig mint a népmesében: egyszer volt hol nem volt.....

Reméljük Chip mester kitalál valamit, a Rams ellen kötelező győzni, de a Giants ellen sem ártana, ha karunk valamit az idény további részében.
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
pf. vereséget kalkuláltam alapból is. De ilyen szar játékkal nem tudom elfogadni ezt sajna. Főleg egy ilyen frisco ellen, akik rettentő sokat hibáztak o# oldalon. Csak hát ugye 2szer annyit is voltak pályán.