Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Nekem az az érzésem annak ellenére hogy a Rams pihenhetett, hogy most nagy meccsünk lesz a futás és a passz terén is és az O# a múlt hét után hasítani fog... meglássukszégyelljétek el magatokat. Kevesebb mint 23 óra múlva meccs, és már 1 napja nem volt új bejegyzés 😀ano92Én amúgy tartok tőle, hogy megint egy backup QB fog szopatni minket, de legalább kihasználhatnánk, hogy futás ellen majdnem utolsók. Az a 155 engedett futott yard meccsenként rohadt sok, mikor ha nem most kéne kihasználni ezt Shadynek meg Sprolesnak, ráadásul Johnson is visszatér a falba.Highlander
több mint 11 éve
szégyelljétek el magatokat. Kevesebb mint 23 óra múlva meccs, és már 1 napja nem volt új bejegyzés 😀ano92Én amúgy tartok tőle, hogy megint egy backup QB fog szopatni minket, de legalább kihasználhatnánk, hogy futás ellen majdnem utolsók. Az a 155 engedett futott yard meccsenként rohadt sok, mikor ha nem most kéne kihasználni ezt Shadynek meg Sprolesnak, ráadásul Johnson is visszatér a falba.
több mint 11 éve
szégyelljétek el magatokat. Kevesebb mint 23 óra múlva meccs, és már 1 napja nem volt új bejegyzés 😀ano92Az én jelentkezésemig még van kb 3 óra 😛
több mint 11 éve
szégyelljétek el magatokat. Kevesebb mint 23 óra múlva meccs, és már 1 napja nem volt új bejegyzés 😀
több mint 11 éve
Mychal Kendricks OUT vs. Rams, Brandon Boykin QUESTIONABLE. Josh Huff is PROBABLE.
több mint 11 éve
Tippjáték - Week 5 : philly.blog.hu/2014/10/03/tippjatek_week_518

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Érdekes, hogy a 4. hét top elkapása, és top futása is az Eagles-é...😀 (NFL.com)tûzoltóLegalább ezekben elsők vagyunk ha már power rankingen nem jött össze XD
több mint 11 éve
Érdekes, hogy a 4. hét top elkapása, és top futása is az Eagles-é...😀 (NFL.com)
több mint 11 éve
www.bleedinggreennation.com/2014/10/1/6876457/philadelphia-eagles-first-quarter-2014-approval-poll-bill-davisA védelmünkről. Ha valaki nem kívánja végigolvasni a lényeg, hogy szavazás van a BGN-n Bill Davis DC munkásságáról a szezon negyedéhez érve. A cikkben említett statok:
Az első 4 meccsen a védelem átlagosan meccsenként 391,2 yardot engedett az ellenfél támadóinak, ez a 27. helyre elég, de ez nem tűnik túl rossznak, ha a sok playt nézzük amit a pályán töltöttek. A D# 12. helyen áll, ha a playenként engedett yardok számát tekintjük (5,3 átlag). Az engedett pontok tekintetében a D# 25. helyezett 26 pont/mérközés átlaggal. Ugyanígy playekre lebontva ez már a 13 helyre elég 0,353 pont/play átlaggal. A ligában a 6. legjobb 3rd downos védekezésünk 36,67%-kal, a tavalyi szezonban ez 24. hely volt és 41,15%. (!)
A Football Outsiders szerint a védelem a ligában a 11. legjobb, a run D# a 8., a pass D# a 15. helyen áll.
A PFF szerint a 10. legjobb a védelmünk, 8. a run D#, 15. a passrush és 10. a pass coverage.
Holtversenyben 20-ak vagyunk labdaszerzés szempontjából, sorozatban 17. meccsen volt szerzett labdánk (playoffot is beleértve). Az 1993-tól 1999-ig tartó 37 mérkőzéses sorozatunk óta ez a leghosszabb (ez nem tudom hogy jött ki).
Szerintem Bill Davis jól végzi a munkáját, így arra is szavaztam 😊 Én ennél nem is kérek többet csak egy kicsit "üzembiztosabb" secondary-t, mert szerintem jók, csak néha becsúszik egy-egy komoly hiba.
A védelmünk eddig 142 percet töltött a pályán a támadósorunk pedig 98-at.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Huffról azt mondta Kelly, hogy nem 100%-os még fizikálisan és mentálisan, mivel csak múlt héten kezdett részt venni az összes edzésgyakorlatban és meglátja majd, hogy teljesít a héten, ha megfelelőnek találja az állapotát akkor játszhat a Rams ellen.Cooperről is kérdezték, vele meg van elégedve, annak ellenére, hogy volt két nagyobb dropja. Főleg azzal indokolta ezt, hogy tavaly ilyenkor volt összesen 8 elkapása, és idén ezt már túlszárnyalta bőven.
több mint 11 éve
Hoppá, de jó hírek, úgy néz ki már a 10. héten a Panthers ellen teljes lehet a támadófalunk 😀www.bleedinggreennation.com/2014/10/1/6881477/evan-mathis-jason-kelce-nfl-week-10-return-target-injury
Már Mathis is számolja vissza a heteket 😀 De jó lenne addig egy 6-2-es mérleget produkálni.
több mint 11 éve
mutatotom a fakkot, szarik a fejemre a dropbox, így nem is lesznek láthatóak a képek xDD nyomok ide majd egy updatet ha sikerült megcsinálnom 😀ano92Csináld, látni akarom 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
mutatotom a fakkot, szarik a fejemre a dropbox, így nem is lesznek láthatóak a képek xDD nyomok ide majd egy updatet ha sikerült megcsinálnom 😀
több mint 11 éve
TADADAMDAMDAMDMADM.!!!Hát ha már most el kezdtél inni..., akkor kiütéses győzelem lesz vasárnap! 😀
Elérkezett, a várva várt pillanat. Elkészültem a redskins elleni CM gif parádémmal. A snapjeinke 85% gifek formájában apróbb elemzésekkel a blogon publikálva megtalálható.
Az erő legyen veletek cm ifjú padawanjai.
caseymatthews.blog.hu/2014/10/01/redskins_vs_casey_gif_analizis_paradeano92
több mint 11 éve
óó faszom, csinálom. egy pillanat.
több mint 11 éve
Mert csak a kiválasztottak láthatják... Amúgy ja, de legalább jót szakadtam a kiírásokon XDDDD nagyon beteg, erre várok már egy hete! 😀 😀TADADAMDAMDAMDMADM.!!!egy giffet se hoz be 😥Petikievak01
Elérkezett, a várva várt pillanat. Elkészültem a redskins elleni CM gif parádémmal. A snapjeinke 85% gifek formájában apróbb elemzésekkel a blogon publikálva megtalálható.
több mint 11 éve
várni kell. Remélem. Mert egy gif 6 mega, és van belőle vagy 15 xDD
több mint 11 éve
TADADAMDAMDAMDMADM.!!!egy giffet se hoz be 😥
több mint 11 éve
TADADAMDAMDAMDMADM.!!! Elérkezett, a várva várt pillanat. Elkészültem a redskins elleni CM gif parádémmal. A snapjeinke 85% gifek formájában apróbb elemzésekkel a blogon publikálva megtalálható.

caseymatthews.blog.hu/2014/10/01/redskins_vs_casey_gif_analizis_parade
több mint 11 éve
Úgy néz ki, hogy a Bye week előtti két meccset Kendricks nélkül kell behúznunk :S Elég valószínűtlen a vasárnapi játéka, és még a Giants ellen is necces. Gondolom úgy vannak vele, hogy kapóra jön a szünet és inkább 100%-osan térjen vissza a Cardinals ellen. Úgy érzem, hogy a lehető legjobbkor jön majd nekünk a bye.
www.bleedinggreennation.com/2014/10/1/6880233/mychal-kendricks-injury-eagles-linebacker-could-miss-two-more-games
több mint 11 éve
Sproles lett az NFC ST Player of the Week 😊www.bleedinggreennation.com/2014/10/1/6878237/darren-sproles-nfc-special-teams-player-week-4
Sproles is also the first player in NFL history to win both Offensive Player of the Week (Sproles won this award following his Week 2 performance) and Special Teams Player of the Week in the first month of a season.
Akkor lenne ez a legszebb, ha ért is volna valamit a meccs végén 😕
több mint 11 éve
Én ki merem jelenti ,hogy idén eddig a frisco volt a leges leggyengébben játszó ellenfelünk és mégis kikaptunk tőlük. Én így látom.Petikievak01Hasonlóan gondolom én is. Pont úgy könyveltem el ezt az L-t, hogy ezzel meg is van a szokásos bénázós vereség egy gyengébb csapat ellen. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
mondjuk az is hozzátartozik hogy a DEF ragyogóan muzsikált ellenünk, tényállás hogy csak a 4. negyed végén tudtuk átlépni a félpályát... Szóval azért ott sem volt mind3 csapatrész kurvagyenge csak 2 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Egy Road Trip kell, kisbusszal. Na az lenne csak az igazi élmény 😀Shawn84mehet, de akkor most kezdjétek el szervezni, hogy összespóroljak annyi lóvét addigra. 😀
több mint 11 éve
Én kezdtem/folytattam, vállalom, nem lapulok meg .-), megpróbálom lezárni, ezért írtam: írjatok Pm-ben 😀.Nagyon gondolkodtam, hogy írjak-e ezzel kapcsolatban, mert tényleg nem oviban vagyunk, és annyit nem ér az egész, de mostanában túl nagy az igazságérzetem 😀, és végül pont amit a Rams topicban írtál Petey (futást megfogjátok Foles-nak és kalap)hozta ki belőlem a dolgot.
Mert nem igaz! Még azzal együtt is volt esélyünk, hogy a futásunk totálisan 0 volt. Már a WSH-t is úgy sikerült megverni, akkor Foles biztos bevett valami csodabogyót 😀
Ahogy az sem igaz ,amit He7edik írt nálatok: hogy mi azt gondoljuk nem a ti D-tek volt a jó, hanem a mi Onk gyenge és csak azért nyertetek. Mert ezt sem állítottuk sőt respektáltuk, hogy ügyesek voltatok, amellett, hogy Folesék se voltak topon.
S azért is jött ez ki belőlem Petey, mert már a meccs előtt 6! nappal ment a szöveg. S megy a szöveg más csapatok felé is, ép akivel játszotok. Rendszeresen a másik lekezelésének az érzése jön ki a hsz-ból mások felé, főleg amióta nyerő szériában vagytok, mintha 100 éve nyernétek egy folytában, és az sem lenne elég indok rá.
Tudom nem kéne ugrani. és kisdobos becsület szavamra (én még voltam kisdobos 😛) megígérem, megpróbálok soha többet nem foglalkozni vele, de most nem tudtam magamban tartani.
Peace, köszönöm ha elhordoztatok 😀