NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
cm egy modern predátor, 😀 ne nevess!!

több mint 11 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 646 — Times are hard for dreamers!
Milyen volt M.Smith?Janek
CM!!!!!!! megint több snapet kapott. Ne mondja nekem senki, hogy Smithel minden rendben, ha egy ilyen szintű vaktyúk mint Matthews is játszik ő meg nem.

Amúgy CM király meccset tolt. 2 nagyobb hibát számoltam kb tőle, bár a vége felé már annyira nem figyeltem, mert kicsit elment a meccs más irányba.

Az egyik hibája mikor elesett simán, a saját lábában. De legalább akkor is tudta mit kéne csinálnia. Igaz ha nem olyan szar szögben akar tacklet csinálni, akkor nem esik el.

A másik nagyobb hibája amit láttam, az egy futásnál volt. Simán abban a lyukban akart szerelni ahol már ott volt Ryans, így CM holeja üresen maradt a futó meg ezt ki is használta.

Ezeket láttam/emlékszem.

Coverben meg tényleg jó volt. Mikor volt embere arra tapadt rendesen. Nem hagyta üresen a targetjét. Nem is dobtak rá.ano92
Aranyköpésekbe vele! 😀

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 206 — Így remélem megfelelek nektek.....
Igen jó lett volna ha SF ma nyer, ellenünk Haribó tuti feltüzeli őket. Úgyhogy ha Kuzi szétdobált Kaep se fog kímélni. Ráadásul az D-jük még keményebb mint a WSH-é. Muszáj, hogy ne kerüljünk hamar hátrányba, hogy legyen időnk elkezdeni futni. A mostani 0-s futásba az is benne volt, hogy menni kellett az eredmény után, nem volt türelem a futásokkal haladni, Sproles fumblija se segített a dolognak. Bízzunk benne a Frisco ellen ez is rendben lesz, és Foles tartja formáját 😛
több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Ahh San Francisco kikapott. Úgy fogadnak minket, hogy nagyon must win nekik 😕

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Coverben meg tényleg jó volt. Mikor volt embere arra tapadt rendesen. Nem hagyta üresen a targetjét. Nem is dobtak rá.ano92
Shutdown ILB

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
jajj, sajnálom. Játszott Smith, 3 an helyettesítették Kendrickset. xD Nem annyira emlékszem, nem is néztem CM en kívül ki mit játszott ilb -n 😀

több mint 11 éve
Milyen volt M.Smith?Janek
CM!!!!!!! megint több snapet kapott. Ne mondja nekem senki, hogy Smithel minden rendben, ha egy ilyen szintű vaktyúk mint Matthews is játszik ő meg nem.

Amúgy CM király meccset tolt. 2 nagyobb hibát számoltam kb tőle, bár a vége felé már annyira nem figyeltem, mert kicsit elment a meccs más irányba.

Az egyik hibája mikor elesett simán, a saját lábában. De legalább akkor is tudta mit kéne csinálnia. Igaz ha nem olyan szar szögben akar tacklet csinálni, akkor nem esik el.

A másik nagyobb hibája amit láttam, az egy futásnál volt. Simán abban a lyukban akart szerelni ahol már ott volt Ryans, így CM holeja üresen maradt a futó meg ezt ki is használta.

Ezeket láttam/emlékszem.

Coverben meg tényleg jó volt. Mikor volt embere arra tapadt rendesen. Nem hagyta üresen a targetjét. Nem is dobtak rá.

több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
nem vágom Bébé ezt az "ilyen OL-el" szöveget, igenis fasza volt ez az OL, nézd már meg ezt a Washington front7-et hány sacket szoktak csinálni meccsenként, ellenünk 0-át sikerült...eaglesmcnabb
De azt is nézd, hogy hány hit-et kapott és hányszor volt rajta nyomás.
Az, hogy 0 sackel zárt a csapat, az azért most Folesnak is köszönhető. (Igaz így is volt többször, hogy sokáig tartotta meg a labdát, de most rendre jól jöttünk ki ezekből.)

Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a Cary nyilatkozat hatása.Bébé
Kirakják 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
nem vágom Bébé ezt az "ilyen OL-el" szöveget, igenis fasza volt ez az OL, nézd már meg ezt a Washington front7-et hány sacket szoktak csinálni meccsenként, ellenünk 0-át sikerült...eaglesmcnabb
De azt is nézd, hogy hány hit-et kapott és hányszor volt rajta nyomás.
Az, hogy 0 sackel zárt a csapat, az azért most Folesnak is köszönhető. (Igaz így is volt többször, hogy sokáig tartotta meg a labdát, de most rendre jól jöttünk ki ezekből.)

Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a Cary nyilatkozat hatása.
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 644 — Apu ökölbeszorított keze
Milyen volt M.Smith?

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Utoljára a 2004-es szezonban álltunk 3-0-ával.Bébé
Na igen...pont ezt kérdezgettem közös meccsnézésen. Hogy mikor is? 😛

Folesről megtudtuk, hogy ő a vasember. Sajnos a cserék nem tudtak már neki megfelelő védelmet nyújtani, de jó volt látni, hogy nagyon bírja az ütéseket. Peters meg a legnagyobb arc , hogy bevédte azonnal Folest...ezt így kell. ( a másik oldalról meg remélem Bakert eltiltják )
Az elkapók ma jók voltak....Matthews - bust. 😀
Shadynek is szarabbul ment mivel nem kapta meg a blokkokat ahogyan eddig....viszont néha túl is kombinálja a sok testcsellel. Volt olyan play ahol egyszerűbb lett vna egyenesen futni.
A secondary ma sem volt a topon. Fletch és Allen kevés. Jenkins qrva jó továbbra is.. Williamsnek meg qrvára igaza van....több kell ennél mert több van bennük. D line brutál. Spec team is. Kendricks azért hiányzott nagyon.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Érdekes , hogy 3 meccs után Bennie Logan vezeti a csapatot solo tackle kategóriában. Ez nem tudom hogy a csapatra szégyen , vagy neki nagy érdem (vagy mind2) de azért különös.

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Na Cary Williams megszólalt... bár ne tette volna
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/09/cary_williams_criticizes_chip_kelly_teammates_after_37-34_win_over_the_redskins.html

Elég éles kritikát fogalmazott meg az edzői brigád felé, hogy nem megfelelően készítik fel a játékosokat a meccsekre meg azt is kifogásolta, hogy nem kapott Safety segítséget a Jackson TD-nél (ez mondjuk érthető, csak ott a bibi, hogy ennyi erővel bárki megemlíthetne valamit ami nem klappolt a meccsen)

Nem igazán értem, pont neki nem kéne kritizálnia másokat, hanem inkább melózni tovább és örülni a 3-0-ás mérlegnek. Oké, hogy az elmúlt két meccsen jobb teljesítményt nyújtott, de ez a minimum, pláne miután úgy besült a Jax ellen az első fordulóban...
Ez meg külön tetszik 😀
"I'm just the only one man enough to get up here and say anything about it"

Nagy kár, hogy ilyen soványan állunk CB poszton.

több mint 11 éve
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/09/nick_foles_report_card_eagles_quarterback.html

"The argument can be made that, given the beating he took, Foles played the best game he ever has in an Eagles uniform on Sunday."

Na szerencsére nem csak én gondolom így 😀

www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/09/with_one_hit_the_eagles_are_now_nick_foles_team.html

"I love these guys,'' Foles said of his teammates. "I'll fight for them all day, and they showed they'll fight for me. They fought for me after a dirty play.'' 😊

több mint 11 éve
Geoff Mosher @GeoffMosherCSN

What did Nick Foles say to his teammates after the Baker hit? According to Todd Herremans: "Make them pay for this."

több mint 11 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Oriasi meccs. Ket New Orleansi srac nagyon nagy igazolas volt.
Nem lepodnek meg ha Foles fizetne Peters buntijet.
több mint 11 éve
nem vágom Bébé ezt az "ilyen OL-el" szöveget, igenis fasza volt ez az OL, nézd már meg ezt a Washington front7-et hány sacket szoktak csinálni meccsenként, ellenünk 0-át sikerült...
oké a futások nem mentek (ami azért mccoy állapota miatt is volt).
de 0 sackkel kevés csapat húzta ki a hétvégét (mondjuk a másik meg a skins volt). A legnagyobb gondunk a pass rush hiánya, ha az lenne a secondary se szopna ennyi yardot, így azért necces lesz értelmes csapat ellen.

Az a vicc hogy kurvaszarul játszottunk mind3 meccsen, ennek ellenére 3-0 😀 pár éve még sziporkáztunk játékban aztán mindig kiszoptunk 😀 szezon végére belendülünk aztán csempionsipp.
Bár szerintem a Kelly offensebe mindenképpen scrambler Qb kell.

Amúgy ma sem volt nálam kiemelkedő foles, nyomás nem volt annyira rajta, volt 1-2 homálya amiket mondjuk többé kevésbé kompenzált pl a 2. matthews TD-nél, de 2 sima szituációban kidobta a monitorból...eaglesmcnabb
Inkább úgy mondanám, hogy sok hibával, de kulcsszitukban mindig mi húztuk a váratlant és most ezért állunk 3-0-val ill. tudunk olyan erényeket csillogtatni amikben tavaly gyengék voltunk. (Kicker, ST munka, sec is jobb)
Foles-nál meg pont az a lényeg sztem h 1-2 homályt dobott csak, ami lényegesen kevesebb az első meccshez képest, ráadásul olyan passzokat is összehozott amiket idén még nem nagyon láthattunk. Meccsről meccsre jobb szvsz.
Legfőképp sztem az értékelendő Foles-nál, hogy mennyire erős fejben. Pontosan tudja, h mekkora az elvárás felé ebben az évben, tudja, hogy alapból hiányzik két alapember előle a falból, ráadásul meccs közben megsérül az O-Line agya, aztán kizárják a meccsből a fal erejét, futójáték ennek következtében nincs, a franchise arca meg agyrázkódással küszködik mellette. Ennek ellenére kulcspillanatokban odarakta, ahova kell. Sztem emberi képtelenség egyik meccsről a másikra egytől-egyig eltüntetni minden egyes hibát, amit két meccsel korábban felhalmozott.

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 676 — je suis poloska
nem vágom Bébé ezt az "ilyen OL-el" szöveget, igenis fasza volt ez az OL, nézd már meg ezt a Washington front7-et hány sacket szoktak csinálni meccsenként, ellenünk 0-át sikerült...
oké a futások nem mentek (ami azért mccoy állapota miatt is volt).
de 0 sackkel kevés csapat húzta ki a hétvégét (mondjuk a másik meg a skins volt). A legnagyobb gondunk a pass rush hiánya, ha az lenne a secondary se szopna ennyi yardot, így azért necces lesz értelmes csapat ellen.

Az a vicc hogy kurvaszarul játszottunk mind3 meccsen, ennek ellenére 3-0 😀 pár éve még sziporkáztunk játékban aztán mindig kiszoptunk 😀 szezon végére belendülünk aztán csempionsipp.
Bár szerintem a Kelly offensebe mindenképpen scrambler Qb kell.

Amúgy ma sem volt nálam kiemelkedő foles, nyomás nem volt annyira rajta, volt 1-2 homálya amiket mondjuk többé kevésbé kompenzált pl a 2. matthews TD-nél, de 2 sima szituációban kidobta a monitorból...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 206 — Így remélem megfelelek nektek.....
Amíg Kelly a HC sztem játszhat bárki az OL-ben | CM-t itt ha lehet viszont nem erőltetném 😉 | akor is elviselhető lesz. Ha valamihez ért, akkor ehhez nagyon.

Persze ha Todd ott van, na az úgy egész más 😛
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
The Eagles are 11-1 in their last 12 regular-season game.

Ha Kelce felépül, akkor a következő fordulóban Peters-Kelly-Kelce-Herremans-Tobin fal állhat fel, ez már több, mint elég 😉Hulkeinstein
Nem tudom, hogy Gardnert van-e értelme bolygatni RT-ben, eddig egész meggyőző volt.mustaine
Tobint nagyon dícsérték az előszezonban. Gardner tényleg jó eddig, bárki is kezd, legalább lesz egy megbízható OT csere. G cserénk is van mostmár, ha jövő héten nem lesz ésrülés, akkor a Rams ellen már fasza depth is lesz a falban.Hulkeinstein
Tobin végig guardot játszott a preseasonben.mustaine
Tényleg? 😮 Akkor rosszul emlékeztem. Ez viszont még faszább, akkor jöhet Kelly helyére. 5. héttől pedig zúzhat a fal.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan

Ha Kelce felépül, akkor a következő fordulóban Peters-Kelly-Kelce-Herremans-Tobin fal állhat fel, ez már több, mint elég 😉Hulkeinstein
Nem tudom, hogy Gardnert van-e értelme bolygatni RT-ben, eddig egész meggyőző volt.mustaine
Tobint nagyon dícsérték az előszezonban. Gardner tényleg jó eddig, bárki is kezd, legalább lesz egy megbízható OT csere. G cserénk is van mostmár, ha jövő héten nem lesz ésrülés, akkor a Rams ellen már fasza depth is lesz a falban.Hulkeinstein
Tobin végig guardot játszott a preseasonben.

több mint 11 éve

Tobint nagyon dícsérték az előszezonban. Gardner tényleg jó eddig, bárki is kezd, legalább lesz egy megbízható OT csere. G cserénk is van mostmár, ha jövő héten nem lesz ésrülés, akkor a Rams ellen már fasza depth is lesz a falban.
több mint 11 éve
Asszem ez most aktuális

Lassan Parkey-ról is jöhetnek a hasonló animációk 😀 megint az ő rúgásával nyertünk

több mint 11 éve

Nem tudom, hogy Gardnert van-e értelme bolygatni RT-ben, eddig egész meggyőző volt.

több mint 11 éve

Ha Kelce felépül, akkor a következő fordulóban Peters-Kelly-Kelce-Herremans-Tobin fal állhat fel, ez már több, mint elég 😉