NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 655
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Amondó vagyok, hogy az utolsó három héten fog eldőlni a playoff, (vs Cowboys, at Redskins, at Giants) szóval a kulcsmeccsekre ha minden jól megy, visszatérhet.
több mint 11 éve
Baj van, Kelce akár 2 hónapot is kihagyhat...Csodás... Akkor ha jól látom a Titans elleni hazaira (week 12) vagy a Dallas elleni idegenbelire (week 13) térhet vissza. 😕 :S Ilyenek maradnak ki neki mint pl Panthers, Cardinals, Giants, 49ers... kapjuk rendesen az ívet. Kíváncsi vagyok, hogy oldjuk meg ezt, mert az oké, hogy ki fog egészülni a fal lassacskán a visszatérő kezdőkkel, de az agy nélkül nehéz lesz.
www.bleedinggreennation.com/2014/9/22/6827249/jason-kelce-injury-eagles-center-surgery-2-months-herniamustaine
több mint 11 éve
Baj van, Kelce akár 2 hónapot is kihagyhat...www.bleedinggreennation.com/2014/9/22/6827249/jason-kelce-injury-eagles-center-surgery-2-months-hernia
több mint 11 éve
A jelenlegi keretből egyedül Matthewsban van meg a potenciál, hogy DeSeant feledtetni tudja.mustaineEzért is hoztuk, de ahhoz még kell tőle is egy GW Punt Ret TD minimum a Giants ellen 😛
több mint 11 éve
A jelenlegi keretből egyedül Matthewsban van meg a potenciál, hogy DeSeant feledtetni tudja.
több mint 11 éve
már nem bánom hogy elment. Azt bánom csak, hogy semmit nem kaptunk érte.ano92Dehogynem! Éveken át törleszt a Washington.
Eddig 5 elkapást, 117 yardot és egy TD-t sikerült törleszteniük.
Miért nem tudott messzebb menni. 😕
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
már nem bánom hogy elment. Azt bánom csak, hogy semmit nem kaptunk érte.
több mint 11 éve
D-Jax kapcsolatban pedig látványos játékok ide vagy oda, most már azt mondom én is, az idő Chipéket fogja igazolni, az elintézési módot leszámítva ami lehetett volna talán ügyesebb. Ne legyen igazam, nem kívánom, de tartok tőle WSH-ban is ki fog bukni előbb utóbb néhány dolog, amire semmi szükség nincsen. Lehet Fitz meg RW vagy épp MH módjra is valaki nagy elkapó. Rájöhetne erre már ő is, de valószínű nem fog.dandeMég egy ilyen meccs és a fizetését kezdi emlegetni a sajtónak 😊
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Kösz Sapka ezt a gifet bevallom én pont más szögből láttam, és utólag a jelentet, amiből egyértelműen durvábbnak és alattomosabbnak tűnt a hit, de erősnek akkor is erősnek érzem. Igaz így azt el fogadom, hogy lehetett köze a játékhoz. No ezt igyekszem lezárni részemről bízom benne más se veszi már elő 😛 😉
D-Jax kapcsolatban pedig látványos játékok ide vagy oda, most már azt mondom én is, az idő Chipéket fogja igazolni, az elintézési módot leszámítva ami lehetett volna talán ügyesebb. Ne legyen igazam, nem kívánom, de tartok tőle WSH-ban is ki fog bukni előbb utóbb néhány dolog, amire semmi szükség nincsen. Lehet Fitz meg RW vagy épp MH módjra is valaki nagy elkapó. Rájöhetne erre már ő is, de valószínű nem fog.
Fly Eagles 😀
több mint 11 éve
Jó volt a közös meccsnézés is! Kijégereztük a gyözelmet 😀Értem én, hogy szeretjük D-Jaxet, nincs ezzel gond, de mitől volt látványosabb Cousins játéka Foles-énál? Félreértés ne essék, én elismerem Cousins-t maximálisan, de arról a D-Jax TD-ről aztán nem ő tehetett, hogy olyan látványosra sikerült, tavaly Foles is halomra dobálta ilyen labdával Jacksont és ugyanúgy látványos játékok születtek, az meg nem Foles hibája, hogy ki lett véve egy playmaker az elkapóegységből és most össze kell állnia egy ACL-ből visszatérő, egy rookie, meg egy átlagosnál kicsit jobb képességű WR hármasnak. Egy scrambler QB-val meg kár összehasonlítani látványosságban egy pocket QB-t SZERINTEM.
Mint ember amúgy semmi gond Foles-al, de egyébként mit lehet szeretni a játékán? Még egyszer nem tátottam el a számat, hogy ez WTF, mint tettem sokszor Vicknél, vagy tegnap Cousins DJax felé passzánál. Bocsi, de én a látványos QB-kat szeretem. Ha Foles visz minket SB-be, azért nem fogok ám sírni 😀Eazzy
Mit lehet szeretni a játékán? Én speciel a szívósságát meg a küzdeni tudását bírom, és tud ő azért olyan labdákat adni amire csettint az ember, mint ahogy meg is tette tegnap. Remélem nem vetted támadásnak, de én így gondolom.
és ha már itt tartunk, ha Baker sérülést akart volna okozni, tudott volna!; de nem ez történt, egyszerűen élt az alkalommal a mozgó QB-t telibenyomta; de vakoldalról, szabálytalanul tette, és elég olcsón adta elHát tök jó arc ez a Baker! Remélem Foles megköszönte neki a nagylelkűségét meccs után! 😀
shame on him
de ebben messze nincs több...sapka
több mint 11 éve
Tudom el kellene engedni a dolgot azzal amit leírtam róla, de mintha egy másik ütközésről beszélnének egyesek--Ja az is látszik a gifen, hogy Foles már lelassított, leengedte a karját, lazábban lépett, mivel vége volt a playnek, de ez Bakert egyáltalán nem zavarta, "jóindulatúan" blokkolt egyet (nyilvánvaló, hogy valójában csak az ütközés előtt tizedmásodpercekkel ért le a térd). Oké, hogy ütközik, mert ment blokkolni (szabálytalanul) de ha nem a szándékos dózerolás a célja, akkor ő is visszavesz és simán vagy valahogy takarékosabb üzemben leütközi. Ahogy a könyökét utána nyomja mindent elárul a céljáról. A harci hév erre nem lehet mentség.
1.Ha kézzel egyszerűen ellökte volna, vagy ha már a fejét használja, akkor mondjuk testre megy, azt mondom jó legyen, akadályozni akarta az egyébként semmit nem csináló ellenfelet. dande2.De DIREKT FEJRE úgy,hogy igazából a másiknak köze nincs az egészhez..dandeakkor most nézzük meg:
i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--ZKtVPgH4--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/tswc4ik0fo2xqnmcy40j.gif
1. Foles nem hogy semmit nem csinál, hanem a labda felé fut és szűkíti a területet, ha Foles nem akart volna semmit sem csinálni, 1, megáll; 2, elmegy egy másik irányba
2. Anatómiailag nem vagyok túlságosan képzett, de ez közel sem volt a fejhez; a vállával leütközte a vállprotectort
és ha már itt tartunk, ha Baker sérülést akart volna okozni, tudott volna!; de nem ez történt, egyszerűen élt az alkalommal a mozgó QB-t telibenyomta; de vakoldalról, szabálytalanul tette, és elég olcsón adta el
shame on him
de ebben messze nincs több...sapka
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Jó volt a közös meccsnézés is! Kijégereztük a gyözelmet 😀Mint ember amúgy semmi gond Foles-al, de egyébként mit lehet szeretni a játékán? Még egyszer nem tátottam el a számat, hogy ez WTF, mint tettem sokszor Vicknél, vagy tegnap Cousins DJax felé passzánál. Bocsi, de én a látványos QB-kat szeretem. Ha Foles visz minket SB-be, azért nem fogok ám sírni 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Tudom el kellene engedni a dolgot azzal amit leírtam róla, de mintha egy másik ütközésről beszélnének egyesek--1.
Ha kézzel egyszerűen ellökte volna, vagy ha már a fejét használja, akkor mondjuk testre megy, azt mondom jó legyen, akadályozni akarta az egyébként semmit nem csináló ellenfelet. dande2.
De DIREKT FEJRE úgy,hogy igazából a másiknak köze nincs az egészhez..dandeakkor most nézzük meg:
i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--ZKtVPgH4--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/tswc4ik0fo2xqnmcy40j.gif
1. Foles nem hogy semmit nem csinál, hanem a labda felé fut és szűkíti a területet, ha Foles nem akart volna semmit sem csinálni, 1, megáll; 2, elmegy egy másik irányba
2. Anatómiailag nem vagyok túlságosan képzett, de ez közel sem volt a fejhez; a vállával leütközte a vállprotectort
és ha már itt tartunk, ha Baker sérülést akart volna okozni, tudott volna!; de nem ez történt, egyszerűen élt az alkalommal a mozgó QB-t telibenyomta; de vakoldalról, szabálytalanul tette, és elég olcsón adta el
shame on him
de ebben messze nincs több...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Mondjuk faxopó QB-zni se kéne, az iylen megnyilvánulások baromira nem kellenek ide szerintem.eaglesmcnabbJavítva
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Mondjuk faxopó QB-zni se kéne, az iylen megnyilvánulások baromira nem kellenek ide szerintem.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Foles egy igazi tökös csávó, mert még ez sem zökkentette ki meg az sem, hogy agyon vissza kapta a hiteket. Mindezek után ugyanabban a drive-ban 5/6-ot passzol, az utolsó passza pedig egy odavarázsolt TD passz. Ezt csinálja utána bármelyik easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Srácok! DE őszintén, ha a ti QB-kal teszik ugyan ezt, ne mondjátok már, hogy bármilyen szinten is védeni akarjátok. Miért olyan nehéz belátni elfogadni, hogy ez egy aljas sunyi megmozdulás volt aminek köze nincs semmilyen játékhoz, blokkoláshoz, és semmihez ami a sporthoz tartozik, még ha kemény sport is. Ha kézzel egyszerűen ellökte volna, vagy ha már a fejét használja, akkor mondjuk testre megy, azt mondom jó legyen, akadályozni akarta az egyébként semmit nem csináló ellenfelet. De DIREKT FEJRE úgy,hogy igazából a másiknak köze nincs az egészhez...hááááááááát és még utána ő van felháborodva. De ha ez néhányotok szerint elfogadható (NightBoy, FJimmy akik eredménykövetőben élvezkedtek) nem tudok mást kívánni, mint, hogy Foles dobjon annyit TD-t ellenetek, amennyit nem szégyell, és akkor lehet nézni nagyokat meg magatokban szépeket kívánni. Akinek nem inge ne vegye magára, és bocsánat, de nagyon felbosszantott, hogy ezt néhányan elfogadhatónak találják.
több mint 11 éve
második éve nem lehet úgy védtelen embert blokkolni, hogy a saját alapvonalad felé mozogsz (=Golden Tate rule, aka Sean Lee rule), Baker pont ezt csináltaaz az érdekes szerintem, hogy csak kettejüket nyomták ki, pl. a gifeken látszik, hogy pl. Cooper és Trent Cole is püfölt valakit, meg Redskins részről is voltak ütések (nem tudom pontosan kik, az sajnos nem látszik),( a másik oldalról meg remélem Bakert eltiltják )Greengoilyen blokkért még senkit sem tiltottak el az első eset után, eleve tavaly került csak be a szabálykönyvbe. bunyóért meg szintén nem fogják eltiltani, illetve ha igen, akkor Peters-t is, mert abban meg egálok voltak.
valószínűleg jön egy 21k-s csekk a gázolásért, meg mindkettőnek valahol 5-15k között a bunyóért.slowmotion
de akkor büntessenek rendesen 😊, vagy ne büntessenek
egyébként meg a hittel nem volt semmi baj (a szabályosságával, mert Foles a labda felé mozgott!, úgy hogy ő volt védő oldalon!), ha valaki ezt találná ki, a kivitelezéssel volt problem egyedül, mert vakoldalról védtelenül ütött, de ez valahol benne van a fociban!
még emlékszem Hines Ward Keith Rivers elleni blokkján...sapka
több mint 11 éve
az az érdekes szerintem, hogy csak kettejüket nyomták ki, pl. a gifeken látszik, hogy pl. Cooper és Trent Cole is püfölt valakit, meg Redskins részről is voltak ütések (nem tudom pontosan kik, az sajnos nem látszik),( a másik oldalról meg remélem Bakert eltiltják )Greengoilyen blokkért még senkit sem tiltottak el az első eset után, eleve tavaly került csak be a szabálykönyvbe. bunyóért meg szintén nem fogják eltiltani, illetve ha igen, akkor Peters-t is, mert abban meg egálok voltak.
valószínűleg jön egy 21k-s csekk a gázolásért, meg mindkettőnek valahol 5-15k között a bunyóért.slowmotion
de akkor büntessenek rendesen 😊, vagy ne büntessenek
egyébként meg a hittel nem volt semmi baj (a szabályosságával, mert Foles a labda felé mozgott!, úgy hogy ő volt védő oldalon!), ha valaki ezt találná ki, a kivitelezéssel volt problem egyedül, mert vakoldalról védtelenül ütött, de ez valahol benne van a fociban!
még emlékszem Hines Ward Keith Rivers elleni blokkján...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
( a másik oldalról meg remélem Bakert eltiltják )Greengoilyen blokkért még senkit sem tiltottak el az első eset után, eleve tavaly került csak be a szabálykönyvbe. bunyóért meg szintén nem fogják eltiltani, illetve ha igen, akkor Peters-t is, mert abban meg egálok voltak.
valószínűleg jön egy 21k-s csekk a gázolásért, meg mindkettőnek valahol 5-15k között a bunyóért.
több mint 11 éve
Azt, hogy érted, hogy a D-line brutál? Cousins majdnem 500 yardot passzolt ellenünk, mindenki a sec-t annyázza, hogy milyen szarok, holott a was qb-ja gyakorlatilag nyomás nélkül 3-4-5 mp-ig nézelődve dobálhatott. Nincs pass-rush, 4 ember esetén a közelébe se kerül senki, blitzek esetén van némi nyomás de az is halovány. Egy csoda hogy ezt a meccset megnyertük és lássuk be a defensive stoppok az a kevés ami volt se rajtunk múlott. Illetve volt egy-két nagy egyéni játék pl. boykin elütött passza, de összeségében, hősiesen küzdöttek a védelem tagjai de nem tudunk odaérni az qb-ra. Ez nagyon nagy baj! nem tudom hogy ze javulhat-e, mert ez képességbeli probléma szerintem. de mondom nem szidom őket mert óriásit küzdöttek és le a kalappal!Utoljára a 2004-es szezonban álltunk 3-0-ával.BébéNa igen...pont ezt kérdezgettem közös meccsnézésen. Hogy mikor is? 😛
Folesről megtudtuk, hogy ő a vasember. Sajnos a cserék nem tudtak már neki megfelelő védelmet nyújtani, de jó volt látni, hogy nagyon bírja az ütéseket. Peters meg a legnagyobb arc , hogy bevédte azonnal Folest...ezt így kell. ( a másik oldalról meg remélem Bakert eltiltják )
Az elkapók ma jók voltak....Matthews - bust. 😀
Shadynek is szarabbul ment mivel nem kapta meg a blokkokat ahogyan eddig....viszont néha túl is kombinálja a sok testcsellel. Volt olyan play ahol egyszerűbb lett vna egyenesen futni.
A secondary ma sem volt a topon. Fletch és Allen kevés. Jenkins qrva jó továbbra is.. Williamsnek meg qrvára igaza van....több kell ennél mert több van bennük. D line brutál. Spec team is. Kendricks azért hiányzott nagyon.Greengo
De az O az meg parádé volt. és most Foles is szuper volt, a 2. td-je matthewsnak, klasszis, bevarázsolta 3 ember közé, az a talán mindent eldöntő meg Maclinnek, Kerrigannel az arcában... Soakt kritizált Wr-ek mindent elkaptak, Macliné parádé volt. De a was elkapókon is csak ámultam, Garcon... Szóval nagyon nagy meccs volt és szerintem ez a was sok mindenkit meg fog verni, értékes győzelem volt, főleg ennyi sérült közepette és ilyen 0 pass-rush-al. Nagyon aggódom emiatt hogy kb. nincs egy playmakerünk a D-lineba.
több mint 11 éve
Petersnek csúnyán elszállt az agya, gecire szánalmas volt az a hit amit Foles kapott, de ez akkor sem sportemberhez méltó viselkedés amit ő tanúsított , meg lehetett volna szebben is oldani az egészet túlzott agresszió nélkül, ahogy pl. Herremans is próbálta.Kelce meg hogy lefutotta már Todd-ot 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
VidikKelcenek amúgy nem tudom mi járhatott a fejében annál a blokknál 😀 Még ha csodával határos módon oda is ért volna a védő (nem ért volna) akkor is az end zone szájából jöhettünk volna 😀 na mindegy most már, örülök h nem ezen múlt XD CW-t meg sztem max csapaton belül megfegyelmezi Kelly mert ha kirakná azzal csak magunk alatt vágnánk a fát, így se brillírozunk azon a poszton, nemhogy még ki is rakjuk az egyik kezdőjátékost
Peters respect: 😊
www.bleedinggreennation.com/2014/9/21/6794595/jason-peters-defends-nick-foles
Foles 2 túldobása:
instagram.com/p/tOsgt2Cev6/
Kelce ott van nagyon:
instagram.com/p/tPH_cQiejz/?modal=truepicksix
több mint 11 éve
VidikPeters respect: 😊
www.bleedinggreennation.com/2014/9/21/6794595/jason-peters-defends-nick-foles
Foles 2 túldobása:
instagram.com/p/tOsgt2Cev6/
Kelce ott van nagyon:
instagram.com/p/tPH_cQiejz/?modal=true
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Kíváncsi vagyok CW "bölcselkedésének" lesz-e valami következménye, illetve jó lesz tudni mi a helyzet a sérültekkel.A Peters dolgot a pályán meghozott büntetésen túl remélem max pénzbüntivel sújtják tovább.
Bakert viszont egy-két meccsig nem engedném pálya közelébe. Mert ez nem keménység volt, hanem aljas sunyi állatkodás.