NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Megnéztem én is a 49ers vs Cards meccset..és a következőket szűrtem le . (amit persze 1 meccsből le lehet)
Ami a '9ers O#-t illeti : A Crabtree/Boldin vs Williams/Fletcher párharc papíron nem nekünk áll, viszont ha azt tudná hozni a 2 corner amit eddig a második félidőben szokott akkor vállalható ez a párosítás. + Itt van még a Davis(ha játszik) vs CM/Acho párharc ami szintén nem nekünk kedvez. Nem lennék meglepve ha ezért Boykin ezen a meccsen több szerephez jutna. Viszont a futásokat papíron fogni tudjuk és emellett azt vettem észre, hogy egy agresszívabb/kreatívabb D# playcallal (több blitz jókor) a frisco O lineja és Kopernikusz is megzavarható. Egyszóval jobb játék kell majd a védelemtől, hogy féken tudjuk tartani őket.
A tojás másik oldalán : A falunknak is egy teljes meccsre össze kell kapnia magát és akkor mehet a futás illetve a '9ers secondary is megzavarható ami talán nekünk kedvez.
Összességében egy szoros mérkőzést várok és csak remélni tudom, hogy megint mi jövünk ki a végére jobban. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
McNabbet az egyénisége miatt még mindig jobban kedvelem 😊

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 200 — Így remélem megfelelek nektek.....
picksix
Tanulság: ki a scramble 😛?
több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Először azt hittem már mi lettünk az NFL Barcája, hogy mindenki minket szid, hogy tolnak a bírók.
Eazzy
Nem adjuk oda ezt a megtisztelő címet, egyenlőre😛gordon
Ti az NFL Realja vagytok inkább.
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
egy szó a vége, 2 ilyen leolvadás után hazai pályán nem lehet más csak győzelem a mi célunk, félek Foles meg fog minket enni a passrush hiánya miatt.
hogy álltok a RO QB-k ellen?petey
Futás ellen jó a védelem, nem lesz gond szerintem, legalábbis remélhetőleg. Mivel passrush gyakorlatilag nincs nálunk, így én az várom, hogy Cole és Barwin szépen zárja a széleket, akkor mind a futások ellen, mind Kaep szaladgálásai ellen tudunk hatni valamelyest. Demeco jól szokta a lyukakat betömni, abban kell reménykedni, hogy Kendricks is fog játszani, különben a blitzek se fognak ülni.

Mindenképp szoros meccset várok, alapvetően a ti a győzelmetekkel, hogy a PO-ben visszavághassunk 😛Eazzy
Nyugi úgy is elintézik a zebrák hogy nyerjetekhe7edik
remélem is , hogy elintézik , jót röhögök majd rajtad 😀Petikievak01
Ha csak harmad annyit "tévedtek" volna a károtokra a zebrák mint a mi kárunkra akkor már rég itt csalóznál habzó szájjal...he7edik
Plz nézd meg a skins elleni meccsünket, hogy mennyit tévedtek ellenünk. 😀 Ez oda-vissza működik (csapattól függetlenül)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 200 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kösz inkább ne 😉 de az ellenséges vonalak mögöttbe He7ediket kérnénk. 😛
több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
A nagy sikerre való tekintettel vitaindítóként minden héten jelentkezni fogok a "Megfigyelem az ellent" c. rovatommal itt a fórumon 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Igazad van nincs értelme bírózni pláne ebben a topicban, csak az eső 3 meccs frusztráció beszél belőlem. 😕he7edik
Először azt hittem már mi lettünk az NFL Barcája, hogy mindenki minket szid, hogy tolnak a bírók. Aztán leesett, hogy te a Cards meccs alapján mondod, hogy ellenetek vannak.

Sajnos el kell fogadni, hogy 3 csapat játssza a meccset, és bármelyik hibázhat (a két ellenfél, és a bírák). Ki kell anyázni magad meccs közben, meg utána kicsit, aztán előre tekinteni.Eazzy
Jaj én nem az Eagels szidtam nem azt mondtam hogy titeket támogatnak a zebrák (nem is láttam még idén Philadelphia meccset) hanem azt hogy minket valahogy nagyon nem szeretnek.he7edik
Erről szerintem Haribó bácsit kéne megkérdezni 😉 😛

Olyan szempontból viszont szívesen lennék az NFL Barcája, hogy mindent nyerünk 😀 egyébként ők szerintem ártatlanok mindenben (Barca szurkolóként mi mást állítanék 😀) csak irigységből rájuk aggatnak dolgokat melyek nem igazak | kéretik e mondatot helyén kezelni :p |

Vasárnap győzzön a jobb, és készüljünk úgy, hogy bírói tévedések biztos lesznek, emiatt ne essünk egymásnak 😀

Fly Eagles!
több mint 11 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Igazad van nincs értelme bírózni pláne ebben a topicban, csak az eső 3 meccs frusztráció beszél belőlem. 😕he7edik
Először azt hittem már mi lettünk az NFL Barcája, hogy mindenki minket szid, hogy tolnak a bírók. Aztán leesett, hogy te a Cards meccs alapján mondod, hogy ellenetek vannak.

Sajnos el kell fogadni, hogy 3 csapat játssza a meccset, és bármelyik hibázhat (a két ellenfél, és a bírák). Ki kell anyázni magad meccs közben, meg utána kicsit, aztán előre tekinteni.Eazzy
Jaj én nem az Eagels szidtam nem azt mondtam hogy titeket támogatnak a zebrák (nem is láttam még idén Philadelphia meccset) hanem azt hogy minket valahogy nagyon nem szeretnek.

több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 685 — Csodabogár
Alapból is a frisco elleni már szezon előtt egy kalkulált vereség volt. Úgyhogy nekem nincsenek nagy elvárásaim a csapattal szemben. (Csak legbelül reménykedek.)

Valljuk be, az O falunk tropa. A védelmünknek még szexirexi is dobna 300 yardot. Williams balhézik. Fletcher meg kezd egyre jobban bebizonyosodni, hogy nem csak a sérülések miatt szar. Boykin sem szerepelne ilyen jól, ha egész meccsen a legjobb elkapót fogná. Jenkins mutat valami életjelet. A többi kutyaütőt meg csak véletlen lehet széftinek nevezni.

3 pozitívum van összesen. A special team (puntertől, elit kickertől kezdve minden). Folest minél jobban ütik, annál jobban teljesít xD, Az elkapóink is elkezdtek végre életjelet mutatni.ano92
nyomjunk egy olyat hogy kinek szarabb a saját csapata? 😕) csak mondjuk ti 3-0-val álltok, szar az élet 😛

több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Először azt hittem már mi lettünk az NFL Barcája, hogy mindenki minket szid, hogy tolnak a bírók.
Eazzy
Nem adjuk oda ezt a megtisztelő címet, egyenlőre😛
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us

Sajnos el kell fogadni, hogy 3 csapat játssza a meccset, és bármelyik hibázhat (a két ellenfél, és a bírák). Ki kell anyázni magad meccs közben, meg utána kicsit, aztán előre tekinteni.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
egy szó a vége, 2 ilyen leolvadás után hazai pályán nem lehet más csak győzelem a mi célunk, félek Foles meg fog minket enni a passrush hiánya miatt.
Futás ellen jó a védelem, nem lesz gond szerintem, legalábbis remélhetőleg. Mivel passrush gyakorlatilag nincs nálunk, így én az várom, hogy Cole és Barwin szépen zárja a széleket, akkor mind a futások ellen, mind Kaep szaladgálásai ellen tudunk hatni valamelyest. Demeco jól szokta a lyukakat betömni, abban kell reménykedni, hogy Kendricks is fog játszani, különben a blitzek se fognak ülni.

Mindenképp szoros meccset várok, alapvetően a ti a győzelmetekkel, hogy a PO-ben visszavághassunk 😛Eazzy
Ha csak harmad annyit "tévedtek" volna a károtokra a zebrák mint a mi kárunkra akkor már rég itt csalóznál habzó szájjal...he7edik
Szerintem topicot tévesztettél ezzel a témával kapcsolatban, semmi köze nem volt az Eagles-nek a 49ers-Cardinald meccshez, viszont a vasárnapi ütközettel kapcsolatban szívesebben olvas mindenki értelmes hozzászólást, a bírózásból viszont itt senki nem kér, nem hogy napokkal a meccs előtt de még meccs után sem.Highlander
Igazad van nincs értelme bírózni pláne ebben a topicban, csak az eső 3 meccs frusztráció beszél belőlem. 😕

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together

Szerintem topicot tévesztettél ezzel a témával kapcsolatban, semmi köze nem volt az Eagles-nek a 49ers-Cardinals meccshez, viszont a vasárnapi ütközettel kapcsolatban szívesebben olvas mindenki értelmes hozzászólást, a bírózásból viszont itt senki nem kér, nem hogy napokkal a meccs előtt de még meccs után sem.

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Hagyjuk már ezt a baromságot. Mindenki kárára tévednek. Ment már el más ellenünk játszó csapatnak is meccse a bírákon, mégsem jöttek ide csapkodni. Főleg úgy nem, hogy még csak le sem játszotta a két csapat a meccset...

több mint 11 éve

Ha csak harmad annyit "tévedtek" volna a károtokra a zebrák mint a mi kárunkra akkor már rég itt csalóznál habzó szájjal...

több mint 11 éve
jajj, a pozitívumokhoz még annyit, HOGY COX EGY ÁLLAT. FHoF

több mint 11 éve
Alapból is a frisco elleni már szezon előtt egy kalkulált vereség volt. Úgyhogy nekem nincsenek nagy elvárásaim a csapattal szemben. (Csak legbelül reménykedek.)

Valljuk be, az O falunk tropa. A védelmünknek még szexirexi is dobna 300 yardot. Williams balhézik. Fletcher meg kezd egyre jobban bebizonyosodni, hogy nem csak a sérülések miatt szar. Boykin sem szerepelne ilyen jól, ha egész meccsen a legjobb elkapót fogná. Jenkins mutat valami életjelet. A többi kutyaütőt meg csak véletlen lehet széftinek nevezni.

3 pozitívum van összesen. A special team (puntertől, elit kickertől kezdve minden). Folest minél jobban ütik, annál jobban teljesít xD, Az elkapóink is elkezdtek végre életjelet mutatni.ano92
Ezért is lehet tök nyugisan játszani míg a Frisco-n meg nagy a nyomás, szóval ez vmennyire a malmunkra hajthatja a vizet, persze lehet h rommávernek minket a végén, de azért ez nagyon meglepne. Én amúgy nem látom ilyen borúsan a helyzetet, Williams egész elfogadható az utóbbi két meccsen, Fletcher volt botrány egyedül meg mondjuk Nate Allen-nek is volt 1-2 elnézett dolga, Jenkins meg azért kicsit többet mutat némi életjelnél 😀 Úgy vagyok ezzel a meccsel, mint amikor free play van offside-nál, hogy lehet próbálkozni nagy játékkal mert ha nem jön össze, úgysincs komolyabb következménye 😀

több mint 11 éve

3 pozitívum van összesen. A special team (puntertől, elit kickertől kezdve minden). Folest minél jobban ütik, annál jobban teljesít xD, Az elkapóink is elkezdtek végre életjelet mutatni.

több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.

remélem is , hogy elintézik , jót röhögök majd rajtad 😀

több mint 11 éve

4 nappal a meccs előtt zebrázunk? Erre aztán rohadtul nincs szükség...

több mint 11 éve

Nyugi úgy is elintézik a zebrák hogy nyerjetek

több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
A Foles hit nem volt szabálytalan:
 www.bleedinggreennation.com/2014/9/23/6836667/nfl-rules-chris-bakers-hit-on-nick-foles-was-legal
Vicces mert azota tobbszor elemezve en inkabb szabalytalannak gondolom mint szabalyosnak. Bar teny, hogy sok szubjektiv szoge van a dolognak igy nem lehet objektivan egyik vagy masik oldal fele donteni. De azert emlekszem mennyi savat kaptam az eredmenykovetoben amikor kb. szorol szora azt mondtam amit kesobb az NFL is nyilatkozott... De, hogy nehogy problema legyen h ide irok belinkelek egy esetet amikor Eli-t utottek szet a zoldek hasonlo szituacioban ( hatulrol is, egyertelmuen csak ra utazva ), lehet rajta nagyokat rohogni 😀
www.youtube.com/watch?v=IXYPJm_HWBQ ( Kosz a talalatot Csebinek )NightBoY
Egyébként Laws kapott bírságot érte:  twitter.com/NFL_RealUpdates/statuses/140142136787091456
Azóta Vincent is módosította az álláspontját (de azért Vincent =/= NFL), és azt mondta, hogy eltiltás nem lesz belőle (ez egyébként sem volt valószínű), de a bírságot nem zárja ki.
(Megjegyzem, ha Bradyvel vagy Peytonnal történik ilyesmi akkor lehet, hogy Bakert még a meccs alatt guillotine alá küldik.)

több mint 11 éve
NightBoY New York Giants 616
A Foles hit nem volt szabálytalan:
 www.bleedinggreennation.com/2014/9/23/6836667/nfl-rules-chris-bakers-hit-on-nick-foles-was-legal
Vicces mert azota tobbszor elemezve en inkabb szabalytalannak gondolom mint szabalyosnak. Bar teny, hogy sok szubjektiv szoge van a dolognak igy nem lehet objektivan egyik vagy masik oldal fele donteni. De azert emlekszem mennyi savat kaptam az eredmenykovetoben amikor kb. szorol szora azt mondtam amit kesobb az NFL is nyilatkozott... De, hogy nehogy problema legyen h ide irok belinkelek egy esetet amikor Eli-t utottek szet a zoldek hasonlo szituacioban ( hatulrol is, egyertelmuen csak ra utazva ), lehet rajta nagyokat rohogni 😀
www.youtube.com/watch?v=IXYPJm_HWBQ ( Kosz a talalatot Csebinek )

You should know I bleed blue...