NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 649
47
18:00 PINSTRIPE BOWL - Penn State vs Clemson (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
A Giants favorit? Ha fogadnom kéne én a Redskinsre tennék. Cousins nagyon jól tolja, és folyamatosan javulni fog. Viszont a Giantsben én nem látok túl nagy fejlődési lehetőséget. A Redskins D úgy érzem tartani fogja majd Elisháékat annyira, hogy D-Jaxék mindig legalább pár ponttal előttük legyenek. A csoporton belül szerintem 4-2-es összesítéssel át tudunk menni. A Boys és a Giants elleni idegenbeli meccset vettem vereségnek, mert akármilyen gyengék is, de minden évben oda tudnak piszkálni.A két csoport rivális mai és csoport riválisok összes többi egymás elleni meccsére azt kívánom | nyerjen az egyik, aztán majd a másik 😛 | mi pedig nyerjük meg az összeset 😀dandeMondjuk szerintem a Skins az erősebb, mégis most a Giants a favorit. Sok sérült, a demoralizáló vereség és ebből csak 4 napjuk volt felállni. Pedig a Skinsnek szorítok, főleg a vasárnapi meccs után, nagyon szimpatikusak voltak 😀 😛picksix
több mint 11 éve
A két csoport rivális mai és csoport riválisok összes többi egymás elleni meccsére azt kívánom | nyerjen az egyik, aztán majd a másik 😛 | mi pedig nyerjük meg az összeset 😀dandeMondjuk szerintem a Skins az erősebb, mégis most a Giants a favorit. Sok sérült, a demoralizáló vereség és ebből csak 4 napjuk volt felállni. Pedig a Skinsnek szorítok, főleg a vasárnapi meccs után, nagyon szimpatikusak voltak 😀 😛
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
A két csoport rivális mai és csoport riválisok összes többi egymás elleni meccsére azt kívánom | nyerjen az egyik, aztán majd a másik 😛 | mi pedig nyerjük meg az összeset 😀
több mint 11 éve
Feltett kézzel egyetlen meccsnek sem szabad nekimenni. Ettől még mint szurkoló érezhetem azt, hogy a 49ers esélyesebb. Az edzők dolga elhitetni a srácokkal az ellnekezőt.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
"San Francisco has scored three points after halftime this season. The 49ers have been outscored by 49 points in the second half this season, worst in the league."mi meg átlagolunk a második félidőben 24,6-ot.
nem hiszem, hogy feltett kézzel kéne kimenni, gerincre vágjuk őket a végén😊
több mint 11 éve
elég érdekes képek vannak a twitterén 😀Juhéé 😊 5 évvel később:Nem Lane Johnson csak azóta kicsit megemberesedett? 😊picksixBingo 😕)mustaine
picksix
pic.twitter.com/Zr3RLdr4cp
pic.twitter.com/Qq4lHnT85i
Durva nagyon 😀😀
több mint 11 éve
Juhéé 😊 5 évvel később:Nem Lane Johnson csak azóta kicsit megemberesedett? 😊picksixBingo 😕)mustaine
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Nem Lane Johnson csak azóta kicsit megemberesedett? 😊picksixBingo 😕)
több mint 11 éve
Nem Lane Johnson csak azóta kicsit megemberesedett? 😊
Ki van a képen játék 😀mustaineMichaelDeSean Jackson ... 😀tûzoltó
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Rajta van bizony 😀Ki van a képen játék 😀mustaineOlyan ismerős, de nagyon nem ugrik be. Mintha valami filmben láttam volna. 😀
Egyáltalán az idei rosteren rajta van? 😀Bébé
nekünk van a legtöbb fehér játékosunk, úgyhogy lehet tovább tippelni 😀
több mint 11 éve
Ki van a képen játék 😀mustaineOlyan ismerős, de nagyon nem ugrik be. Mintha valami filmben láttam volna. 😀
Egyáltalán az idei rosteren rajta van? 😀
több mint 11 éve
Nemnem 😀csak tipp , Zach Ertz.Petikievak01
Ki van a képen játék 😀mustaine
több mint 11 éve
csak tipp , Zach Ertz.
Ki van a képen játék 😀mustaine
több mint 11 éve
OLB poszton bajban lehetünk jövőre is. Coletól szerintem meg fogunk válni, mert dupla annyi lesz a fizetése, mint idén (12 millió körül). Ennyit nem ér a jelenlegi teljesítménye. Ha hoz valami impact évet 10+ sackkel, akkor el tudom képzelni, hogy megtartjuk, egyébként paycut, vagy kivágjuk. 3-4 milliónál több fizetést nem érdemel a jelenlegi formájában, 3-4 OLB-ként. Így marad(na) Barwin, Graham (aki szerintem idén már jobban tolja, mint Cole), meg Smith.Cole az elmúlt években mindig a szezon második felében volt jobb. 12 millát természetesen nem fog megérni, de ezt az összeget máshol sem kapná meg így remélhetőleg jön egy fizetés átstrukturálás nála. Ha megy akkor kelleni fog OLB (ha marad lehet akkor is). ILB is kelleni fog még1 ember ez már most látszik. Smith meg megy majd vissza OLB-be jövőre.
Augusztusi infó volt, hogy Travis Long Smith előtt lett volna a DC-n, ha nem sérül meg. Ez azért elég sokat elárul...mustaine

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
OLB poszton bajban lehetünk jövőre is. Coletól szerintem meg fogunk válni, mert dupla annyi lesz a fizetése, mint idén (12 millió körül). Ennyit nem ér a jelenlegi teljesítménye. Ha hoz valami impact évet 10+ sackkel, akkor el tudom képzelni, hogy megtartjuk, egyébként paycut, vagy kivágjuk. 3-4 milliónál több fizetést nem érdemel a jelenlegi formájában, 3-4 OLB-ként. Így marad(na) Barwin, Graham (aki szerintem idén már jobban tolja, mint Cole), meg Smith.Sztem azért nem mond akkora hülyeségeket. Nálunk is időben látta, hogy omlik össze az egész csapat (vége is lett Reidnek) illetve a skinsnél is felismerte a hibákat ...ami persze sokak nem tetszését váltotta ki.McNabbet az egyénisége miatt még mindig jobban kedvelem 😊ano92Az örökzöld:
- Mikor lehet garantálni egy sikeres 7 yardos McNabb passzt?
- 3&10-nél! 😀
De jah McNabb jó arc volt.
Igaz mióta visszavonult, csak hülyét csinál magából a mondandójával. 😀
Amúgy Foles is jó arc. És ahogy kezeli a Philly médiát az tökéletes. Olyan tökéletes válaszokat ad az újságírók kérdéseire, hogy az lenyűgöző.Bébé
más:
Eagles DC Billy Davis said first-round LB Marcus Smith could stay at inside linebacker long-term.
Smith, drafted as a pass-rushing outside linebacker, played the inside this past week with Mychal Kendricks (calf) unable to suit up. He played 18 defensive snaps total and didn't make any major mistakes. "If it doesn't work out and he goes back outside, he's going to have a broader understanding of the defense," Davis said. Smith will likely be back on the edge as late as Week 1 of 2015.
Ezzel sztem mindenféle trade elméleteket el lehet felejteni ami az ILB posztot érintheti.Greengo
Augusztusi infó volt, hogy Travis Long Smith előtt lett volna a DC-n, ha nem sérül meg. Ez azért elég sokat elárul...
több mint 11 éve
Azért odakint próbálják ám kelteni a feszültséget 😛Ha a fele yardot futja de mondjuk csinál kétszer annyi TD-t én már elégedett leszek 😀. De ha csak megközelíti is az 1000yardot már akkor is. Azért ez embertelen meló és nem csak rajta múlik. Újságíróknak csönd legyen 😀
több mint 11 éve
Jaaaaah, akkor így már érthető. 😀Amúgy Foles is jó arc. És ahogy kezeli a Philly médiát az tökéletes. Olyan tökéletes válaszokat ad az újságírók kérdéseire, hogy az lenyűgöző.BébéKommunikációból diplomázott 😊mustaine
Ugyanezen okból Marcus Smith-nél is magasan van a léc. 😀
több mint 11 éve
Amúgy Foles is jó arc. És ahogy kezeli a Philly médiát az tökéletes. Olyan tökéletes válaszokat ad az újságírók kérdéseire, hogy az lenyűgöző.BébéKommunikációból diplomázott 😊
több mint 11 éve
Sztem azért nem mond akkora hülyeségeket. Nálunk is időben látta, hogy omlik össze az egész csapat (vége is lett Reidnek) illetve a skinsnél is felismerte a hibákat ...ami persze sokak nem tetszését váltotta ki.McNabbet az egyénisége miatt még mindig jobban kedvelem 😊ano92Az örökzöld:
- 3&10-nél! 😀
Amúgy Foles is jó arc. És ahogy kezeli a Philly médiát az tökéletes. Olyan tökéletes válaszokat ad az újságírók kérdéseire, hogy az lenyűgöző.Bébé
más:
Eagles DC Billy Davis said first-round LB Marcus Smith could stay at inside linebacker long-term.
Smith, drafted as a pass-rushing outside linebacker, played the inside this past week with Mychal Kendricks (calf) unable to suit up. He played 18 defensive snaps total and didn't make any major mistakes. "If it doesn't work out and he goes back outside, he's going to have a broader understanding of the defense," Davis said. Smith will likely be back on the edge as late as Week 1 of 2015.
Ezzel sztem mindenféle trade elméleteket el lehet felejteni ami az ILB posztot érintheti.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
McNabbet az egyénisége miatt még mindig jobban kedvelem 😊ano92Az örökzöld:
- 3&10-nél! 😀
Amúgy Foles is jó arc. És ahogy kezeli a Philly médiát az tökéletes. Olyan tökéletes válaszokat ad az újságírók kérdéseire, hogy az lenyűgöző.
több mint 11 éve
Közben Kendricks játéka egyre valószínűtlenebb a 49ers ellen:Jeff McLane @Jeff_McLane
LB Mychal Kendricks still walking with a limp. From what I'm hearing he's very unlikely for Sunday's game against the 49ers.
Cox limitáltan edzett de elvileg nincs veszélyben a játéka:
Derrick Gunn of CSN Philly reported that Cox is "dealing with some lower back soreness but is OK."