NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
A nagyanyám többet kibírt az orosz megszállás alatt.füligjimmy
Szánalom, ami itt van. Foles ettől lefekszik, akkor menjen a bölcsibe.füligjimmy
INT, aztan Foles setalgatott. Kapott egy blokkot majd dobtak ra egy zaszlot... miert is? Ez az NFL ugy tudomNightBoY
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagle-Eye-Inside-Nick-Foles-Brilliant-Day/5dba00fb-586c-4306-af62-f584e6345d4c

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Azt, hogy érted, hogy a D-line brutál? Cousins majdnem 500 yardot passzolt ellenünk, mindenki a sec-t annyázza, hogy milyen szarok, holott a was qb-ja gyakorlatilag nyomás nélkül 3-4-5 mp-ig nézelődve dobálhatott. Nincs pass-rush, 4 ember esetén a közelébe se kerül senki, blitzek esetén van némi nyomás de az is halovány. Egy csoda hogy ezt a meccset megnyertük és lássuk be a defensive stoppok az a kevés ami volt se rajtunk múlott. Illetve volt egy-két nagy egyéni játék pl. boykin elütött passza, de összeségében, hősiesen küzdöttek a védelem tagjai de nem tudunk odaérni az qb-ra. Ez nagyon nagy baj! nem tudom hogy ze javulhat-e, mert ez képességbeli probléma szerintem. de mondom nem szidom őket mert óriásit küzdöttek és le a kalappal!
korodiati
Nos ezt úgy értem ahogy írtam. Nagyon jók! 😊
Futás ellen nagyon jó a kezdő hármas ( leszámítva a Colts meccs első felét ) , de nem is ezt a részét akarom boncolgatni hanem az általad és a többiek által is említett passrusht. Írtad, hogy nem megy annyira a passrush és ez a képességbeli problémákra vezethető vissza, de ez szerintem nem igaz.
Visszanéztem a meccset és Cousinsnak nem volt 3-5 mp ideje..max 2-3. ( és ilyenkor is azért sokszor a közelébe ért Cole vagy Barwin ) Többnyire két lépés után elengedte a passzt ami ha megtalálta a célpontját az inkább a secondary gyengeségének köszönhető. A probléma jelenleg sztem a D# playcallban keresendő . Egyelőre nem hívunk elég blitzet és ha hívunk is azt többnyire 3. downos vagy goal line szituációknál. Viszont a hatékony passrushoz kellenének a jó időben hívott safety,corner vagy LB blitzek is ( utóbbinál azért most nagyon hiányzik Kendricks is ) amivel kellőképp szét lehetne kapni az ellenfél támadófalát. ( Jim Johnson ebben nagy mágus volt anno ) Ha ez hatékonyabban működne akkor lenne látványosabb az 1-1 3 vagy 4 emberes D line passrush is mivel ilyen esetben már meg lenne zavarva az ellenfél fala. ( ilyen esetekben jöhetne akár be többet Curry is ) Ezért azt gondolom, hogy a játékosok emiatt nem hibáztathatóak és az okok nem a játékosok képességeinek hiányosságában keresendők. Ez bizony egyelőre Davis sara és csak remélni tudom, hogy a megfelelő elemzéssel ezek a hibák javítva lesznek mert a játékosállomány adott lenne hozzá. Emlékezzetek csak vissza a tavalyi első skins meccsre amikor még Williams is zsákolt. ( na pl. azon a meccsen látványosan/jól ment a D linenak ) 😊Greengo
Cousins 427 yardot passzolt..., O sack, De a D-line hasít. Azért nem voltak nagyobb Was futások mert ha ennyire megy a passz minek futni, amikor kellett simán megfutották a rövid yardos 3. downokat.
Az meg hogy csak blitzek esetén lehet nyomást gyakorolni, az a gyenge D-line fogalma, ha erős egy d-line, pl Detroit, akkor 4 emberrel is lehet pressure és akkor még egy olyan hulladék sec. is jó mint ami detroitban van, lásd green bay elleni meccs.
De legyen igazad és Davis hívjon olyan blitzeket mint Johnson anno és akkor persze hogy könnyebb dolga lenne Cole-éknak, csak sajnos nem fog. És akkor vkinek egy-egy be meg kéne már verni az emberét legalább néha.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 206 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én ugyan nem csodálkozom, hogy nem akarta Chip.

Egyébként ha visszakeresitek pont ezt írtam: Felőlem lehet jó meccse csak nyerjünk mi. Így lett😀
több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Légy boldog D-Jax, legközelebb is kiegyezünk ezzel a forgatókönyvvel 😀
 www.bleedinggreennation.com/2014/9/22/6830713/desean-jackson-washington-redskins-lost-philadelphia-eagles-picture-twitterHighlander
"And people still wonder why Chip Kelly didn't want this guy around."

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Légy boldog D-Jax, legközelebb is kiegyezünk ezzel a forgatókönyvvel 😀
 www.bleedinggreennation.com/2014/9/22/6830713/desean-jackson-washington-redskins-lost-philadelphia-eagles-picture-twitter

több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 442 — LIGHTS OUT!
Most nézem, hogy a 102 yardos kickoff return TD-nél 'mekkorát' blokkolt CM, grat Ano a hype-od meghozta a gyümölcsét !

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Azt, hogy érted, hogy a D-line brutál? Cousins majdnem 500 yardot passzolt ellenünk, mindenki a sec-t annyázza, hogy milyen szarok, holott a was qb-ja gyakorlatilag nyomás nélkül 3-4-5 mp-ig nézelődve dobálhatott. Nincs pass-rush, 4 ember esetén a közelébe se kerül senki, blitzek esetén van némi nyomás de az is halovány. Egy csoda hogy ezt a meccset megnyertük és lássuk be a defensive stoppok az a kevés ami volt se rajtunk múlott. Illetve volt egy-két nagy egyéni játék pl. boykin elütött passza, de összeségében, hősiesen küzdöttek a védelem tagjai de nem tudunk odaérni az qb-ra. Ez nagyon nagy baj! nem tudom hogy ze javulhat-e, mert ez képességbeli probléma szerintem. de mondom nem szidom őket mert óriásit küzdöttek és le a kalappal!
korodiati
Nos ezt úgy értem ahogy írtam. Nagyon jók! 😊
Futás ellen nagyon jó a kezdő hármas ( leszámítva a Colts meccs első felét ) , de nem is ezt a részét akarom boncolgatni hanem az általad és a többiek által is említett passrusht. Írtad, hogy nem megy annyira a passrush és ez a képességbeli problémákra vezethető vissza, de ez szerintem nem igaz.
Visszanéztem a meccset és Cousinsnak nem volt 3-5 mp ideje..max 2-3. ( és ilyenkor is azért sokszor a közelébe ért Cole vagy Barwin ) Többnyire két lépés után elengedte a passzt ami ha megtalálta a célpontját az inkább a secondary gyengeségének köszönhető. A probléma jelenleg sztem a D# playcallban keresendő . Egyelőre nem hívunk elég blitzet és ha hívunk is azt többnyire 3. downos vagy goal line szituációknál. Viszont a hatékony passrushoz kellenének a jó időben hívott safety,corner vagy LB blitzek is ( utóbbinál azért most nagyon hiányzik Kendricks is ) amivel kellőképp szét lehetne kapni az ellenfél támadófalát. ( Jim Johnson ebben nagy mágus volt anno ) Ha ez hatékonyabban működne akkor lenne látványosabb az 1-1 3 vagy 4 emberes D line passrush is mivel ilyen esetben már meg lenne zavarva az ellenfél fala. ( ilyen esetekben jöhetne akár be többet Curry is ) Ezért azt gondolom, hogy a játékosok emiatt nem hibáztathatóak és az okok nem a játékosok képességeinek hiányosságában keresendők. Ez bizony egyelőre Davis sara és csak remélni tudom, hogy a megfelelő elemzéssel ezek a hibák javítva lesznek mert a játékosállomány adott lenne hozzá. Emlékezzetek csak vissza a tavalyi első skins meccsre amikor még Williams is zsákolt. ( na pl. azon a meccsen látványosan/jól ment a D linenak ) 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Jó azért a kettő között eltelt egy év.
Imádom Kelcet tényleg meg minden, de attól még nem volt szép amit Mudd csinált Jamaal Jacksonnal. Mármint Mudd eldöntötte TC elején, hogy Kelce fog kezdeni és kész. Jamaalnak volt is egy kifakadása még augusztusban, de utána semmi és ezt becsülöm benne.

Bakker, hogy nekünk mennyire nem vált be a Washburn, Mudd, B.April edzőtrió.

Hülye vagyok, Muddal nem volt baj. 😀
Sőt tetszik, hogy nála átáltunk a zone-blockingra.Bébé
eltelt 1 év, meg nálam még mindig JJ az etalon a poszton, de azért őszintén bevallom a vandervelde-kelce duóból semmit nem néztem ki anno. Ahhoz képest azért kurvanagy császár lett.

Mudd szerintem is jó volt, Toddnak is a kedvence volt, castillo után 😀😀

Washburn meg látszólag kurvajó volt, annyi sackünk sem volt mint nála, csakhát elég egysíkú volt a játék a wide-9-al 😀😀eaglesmcnabb
Ja meg alapból okos dolog volt széthúzni a védőfalat úgy, hogy a legjobb linebackerünk Jamar Chaney volt 😀 Kurva sok sackje volt Babinnak, de 200 yardot átlagoltak ellenünk futásból, mert nem volt középen Pattersonon kívül senki

2011-ben azért ilyen LB-ink voltak, mint Greg Lloyd, Casey Matthews és Brian Rolle + Keenan Clayton, akit azóta se tud senki, hogy safetynek volt kevésbé szar, vagy OLB-nek, meg Chaney és Akeem Jordan xD veretes névsor.

Sorry, Fokout elfelejtettem

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 676 — je suis poloska
Imádom Kelcet tényleg meg minden, de attól még nem volt szép amit Mudd csinált Jamaal Jacksonnal. Mármint Mudd eldöntötte TC elején, hogy Kelce fog kezdeni és kész. Jamaalnak volt is egy kifakadása még augusztusban, de utána semmi és ezt becsülöm benne.

Sőt tetszik, hogy nála átáltunk a zone-blockingra.Bébé
eltelt 1 év, meg nálam még mindig JJ az etalon a poszton, de azért őszintén bevallom a vandervelde-kelce duóból semmit nem néztem ki anno. Ahhoz képest azért kurvanagy császár lett.

Mudd szerintem is jó volt, Toddnak is a kedvence volt, castillo után 😀😀

Washburn meg látszólag kurvajó volt, annyi sackünk sem volt mint nála, csakhát elég egysíkú volt a játék a wide-9-al 😀😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Kelce kiesése tényleg nagy vezsteség, bár anno Jamaal JAckson kiesésekor is azt hittem hogy nem lesz soha olyan jó Centerünk, aztán Kelce hozta kb. ugyanazt a szintet.eaglesmcnabb

Sőt tetszik, hogy nála átáltunk a zone-blockingra.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 676 — je suis poloska
Shady ha felépül (azaz tényleg 100%-os) nem lesz gáz, jön Lane és elkezdünk jobbra futkározni, jönnek majd a yardok, Mathis kiesése sem éppen neki kedvezett
Kelce kiesése tényleg nagy vezsteség, bár anno Jamaal JAckson kiesésekor is azt hittem hogy nem lesz soha olyan jó Centerünk, aztán Kelce hozta kb. ugyanazt a szintet.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Parkey rúgta a második legtöbb touchbacket (14), ez 21 kísérletből 67%.
Henery tavaly 41,1%-kal 26. volt.

több mint 11 éve
Reuben Frank @RoobCSN

Cody Parkey has scored 35 points so far, most in franchise history after three games. David Akers had 33 in 2002.

The Eagles have allowed 1,158 total yards of offense, eighth-most in NFL history by a 3-0 team.

Geoff Mosher @GeoffMosherCSN

DeMeco also deserves a ton of credit. Pretty much had to tell Acho, Matthews and Smith where to be on so many snaps. Like a second coach.

Best OL v SF (IMO), left to right: Peters, Tobin, Molk, Kelly, Herremans. But I'm not sure coaches wanna move Todd to RT, even for 1 game.

Molk-ra nagyon kíváncsi leszek, hogy mit fog produkálni, imádkozzunk.

több mint 11 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
Hát amennyire egészséges volt az O fal tavaly, idén annyira tizedelik sérülések. Kemény időszak jön, de alapvetően pozitív, hogy decemberre teljes O line-unk lehet papíron, egyik sérülés sem igazi season ending, Lane pedig visszatér jövő hét után. A legnagyobb kiesés Kelce most sajnos, de úgy érzem hogy ez a csapat PO-ban lesz így is úgy is, a PO-ra pedig ha újra összeállnak egy december után akkor jó dolgok sülhetnek ebből ki.

Shady miatt én egyelőre nem aggódok, tudjuk mire képes, nem csodálkoznék ha pár hét múlva jönne egy 150+ yardos meccse. Az o line ezt nem könnyíti meg, de valamiért mégis így érzem.

Foles pedig hatalmas király. Meccsről meccsre jobb. Azt pedig senki ne várja hogy minden passza pontos lesz, ilyen irányító nem létezik.
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Kelce kiesése nagyon fasza...de legalább nem ACL meg a jövőjét nem veszélyezteti.

Boykint edzésen is csak középen játszatjuk, azt akarjuk, hogy ezt űzze elit szinten. Ez azért nagyjából úgy megy neki. TO-kkal javítja azt amikor néha-néha elkapást csinálnak mellette. 😀
"Late in the game, exactly like last year, they tried to stack up and get to the sideline and run certain routes," Boykin said. "I was seeing that on film all last year, and I even watched the game from last year just to kind of see how they would attack us in two-minute or late in the game. I knew that once they stacked up, that was coming. And I got happy because I wanted to get a pick, but made a good play."

Marcus Smith nem gondolta túl a dolgot, hogy mikor is kell pályára lépnie 😀
"I wasn’t sure how much I was gonna play, but I knew I was gonna be playing on long distance downs, like second and long, third and long," he said. "So every time when Boykin went in there, I went in there too."
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 206 — Így remélem megfelelek nektek.....
Részemről ennyi 😛

WonderFoles

és az ő testőre:

több mint 11 éve
Boykin egyébként érdemtelenül keveset van fenn a pályán szerintem. Kicsi meg minden, de valahogy ő mégis tudja hozni magát, sőt nem egy nagy játékot produkált korábban is.marci88
Ehhez egy tegnapi stat:

Reuben Frank@RoobCSN

Boykin's 27 snaps yesterday were his most this year. He's played 71 of 223 defensive snaps - 32 percent. Was 51 percent last year.

Más:
Yesterday's game was the first time the Eagles allowed four TD drives of 80 yards or more in at least 27 years. (I just looked it up)

Kelce:
Kelce will have sports hernia surgery.
Chip said he doesn't know how long Kelce will be out, but obviously a long-term injury. Molk will start.

Williams:
Chip also said he spoke with Cary Williams. Said Williams was "just frustrated." Said he doesn't have any issues with Cary.

Kendricks:
Chip said he doesn't know whether Kendricks will be back Sunday.

több mint 11 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Boykin egyébként érdemtelenül keveset van fenn a pályán szerintem. Kicsi meg minden, de valahogy ő mégis tudja hozni magát, sőt nem egy nagy játékot produkált korábban is.
több mint 11 éve
emlékszem milyen sírás ment anno Kelce draftolásakor 😊Janek
Én nagyon bírtam, hogy elhoztuk, imádtam a Combineon 😀

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 644 — Apu ökölbeszorított keze
emlékszem milyen sírás ment anno Kelce draftolásakor 😊

több mint 11 éve
Molk elég korrekt szintet hozott az első meccsen guardként, tegnap gyengén kezdett, de a végére belejött.
Nem tudom, Kelcet lehet-e visszatérős IR-re rakni, de helyette is lehetne addig hozni valakit. (Josh Andrews PS-ből?)mustaine
Azt írják, hogy nem lehet mert évente csak egy játékos engedélyezett és most Mathis van ott.

több mint 11 éve
Molk elég korrekt szintet hozott az első meccsen guardként, tegnap gyengén kezdett, de a végére belejött.
Nem tudom, Kelcet lehet-e visszatérős IR-re rakni, de helyette is lehetne addig hozni valakit. (Josh Andrews PS-ből?)

több mint 11 éve
Közben Henery úgy néz ki Detroitban köt ki 😀

Kelce-hez még:

Geoff Mosher@GeoffMosherCSN

6 weeks plus length of settlement so a decent amount of time”...RE: potential Vandervelde re-signing.

Eagles reached injury settlement with Julian Vandervelde. By settlement rule, Vandy can't re-sign with #Eagles for a few more weeks.

több mint 11 éve
Lám lám pedig "csak egy C", s hol vannak az ő fizetéseik néhány más poszthoz képest....
Egyébként szerintem meg fog oldódni, bár biztos lesz némi összhang hiány a helyettessel, viszont ez ügyben bízom Chipben.
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Na most van nagyon nagy baj. Kelcét lehetetlen pótolni, nagy szarban vagyunk.