NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 640
47
18:00 PINSTRIPE BOWL - Penn State vs Clemson (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
A Fletcher-Williams duót legközelebb max vizes fiúként szeretném a meccsen látni. Hatalmas arc és pofa de nulla teljesítmény.
több mint 11 éve
Egyébként én nem is Foles, hanem Shady miatt aggódom, de nagyon..... reméljük a Rams ellen (ami szintén nem piskóta D) lehet jó meccse, mert lelkileg nem biztos, hogy kihordana három gyakorlatilag 0 futásos meccset.
több mint 11 éve
0 támadó teljesítménnyel nehéz meccset nyerni, ahhoz nem elég jó a védelem (bár ma ők tartották életben a csapatot). Az offense úgy látszik a keleti parton maradt. A redzoneban a playhívás már-már Big Redet idézte, az utolsó másfél perces "drive" meg már teljesen.A futójátékkal pedig kell valamit kezdeni, mert a play actionokből jöhetnének passzok, de 1 yardos átlaggal ez nem fog menni. (Megjegyzem azért Shadynek sem csak a homerunra kéne mennie, mert kb úgy néz ki, hogy minden playben TD-t akar futni. Persze OL nélkül nehéz).

több mint 11 éve
Sírva várom a támadolfal visszatértét. Követelem, hogy aki leb*szott tavaly mert azt mertem mondani, hogy Shady számai nem elsősorban az ő érdeme kérjen elnézést (vicc). Viszont hogy csak egy épkézláb drive-ot tudtunk vezetni egész meccsen az a botrány kategória. A jó momentumainkat visszakaptuk, tehát ezen a téren egálban volt a két csapat. Nekünk volt 2 ST meg egy D# TD-nk, ő kaptak interception, fumble-t jó helyen, holdingot nagyon fontos 3&out-nál, tehát magunkat vertük meg, mert amit elértünk pluszban azt sikeresen el is tékozoltuk. A szomorú, hogy egy közepesen szar támadójátékkal (eladások nélkül) nyerhettünk VOLNA akár 15-20 ponttal is.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Olyan szépen indult pedig, a vége viszont gyalázat, megérdemelt vereség...a játék képét nézve totálisan kiábrándítóNegatívumok:
- Konkrétan egy drive-ot leszámítva amiből sima TD-t kellett volna csinálni, nem volt szó szerint O#
- Nyilván a hézagos fal is közrejátszott de Foles ma nagyon gyenge napot fogott ki
- Kelly playhívásai sokszor érthetetlenek voltak
- A Secondarynk tulajdonképp 1 emberből áll: Malcolm Jenkins
- C. Williams elmehet a francba a nagy pofájával meg a játékával. Nem rajta ment el, ez nyilvánvaló, de már rohadtul felszab az ember
Pozitívumok:
- Jenkins
- Állat ST
- Brutál DL
Szomorú, hogy egy ilyen simán nyerhető meccset, amit egyetlen egy normális drive-val meg lehetett volna nyerni, kiengedtünk a kezünkből. Csalódás ez a mai produkció, pont onnan kaptam a pofont, ahonnan legkevésbé vártam. 😕
több mint 11 éve
Megérdemelten kaptunk ki. Sok balfaszság volt, megesik, nem tragédia. Egy dologtól szállt el az agyam, azt magyarázza meg nekem valaki, hogy 4th down-ra hogy fordul meg egyáltalán a fejedben, hogy kidobod a labdát? Szar volt a playcalling, de ha már ez van legalább dobja be a tömegbe könyörgöm. Vicc.
több mint 11 éve
Foles minden hülyesége ellenére ezt most Chip szúrta el, de lehet úgy volt vele belefér az L (nyilván egyébként nem) aztán lehet menni előre, a veretlenség terhe nélkül 😛A védelemnek és az ST-nek nagy gratula!!!!!
Jah és házi feladat Foles minden nap 10 liter célzóvizet meginni.
Ezt a mecset akkor se töltöttem volna le ha véletlenül nyerünk 😛
több mint 11 éve
Abszolút kezünkben volt a végén a meccs, annak ellenére, hogy a támadósor a tavalyi Vikes elleni meccs színvonalát hozta kb. Szar játékkal nyerhettünk volna, de nem érdemeltük meg, ez világos.A védelem és ST-nek viszont abszolút kijár a tisztelet. Kivéve Williamsnek, ő cut. :p
Az utolsó red zone látogatásunkat mondjuk abszolút nem értettem, az ellenfélnek nincs időkérése, bő 2 perc van hátra, az ellenfél 15-ösénél vagyunk és nem futunk, hanem passzolunk végig.
Chip amúgy egy zseni, de a time managementet még mindig nem ismeri, ami azért elég nagy baj.
több mint 11 éve
4th and 10 at NYJ 34 (11:32) A.Henery 52 yard field goal is No GoodAnnyira mégsem táltosodott meg 😊
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Ahogy számítani lehetett Acho kezd Kendricks helyén. Remélem Marcus Smith alázni fog. 😀
több mint 11 éve
Azt tudom elképzelni, hogy mivel a sérülése miatt viszonylag sokat kihagyott valószínű kell még neki egy kis idő amíg elkapja a fonalat és nem akarják egyből egy 49ers ellen bedobni, hanem inkább szép lassan építik be. (a Rams elleni meccs pl tökéletes alkalom arra, h játsszon sztem) Arra nem is akarok gondolni, hogy esetleg nem úgy teljesít edzésen, ahogy elvárná Kelly 😀Nagyon remélem, hogy Huff meg Kendricks már bevethetőek lesznek jövő héten... Előbbire baromi kíváncsi vagyok, hogy tud-e új színt vinni az O#-be.HighlanderHuff-ra már én is nagyon, mert már 2 hete folyamatosan edz, szóval nem értem, hogy nem adnak neki esélyt, miért jegelik ennyire.Bébé
több mint 11 éve
Nagyon remélem, hogy Huff meg Kendricks már bevethetőek lesznek jövő héten... Előbbire baromi kíváncsi vagyok, hogy tud-e új színt vinni az O#-be.HighlanderHuff-ra már én is nagyon, mert már 2 hete folyamatosan edz, szóval nem értem, hogy nem adnak neki esélyt, miért jegelik ennyire.
több mint 11 éve
Eagles inactives: Matt Barkley, Josh Huff, Jaylen Watkins, Jason Kelce, Kevin Graf, Mychal Kendricks, Taylor Hart.BébéNagyon remélem, hogy Huff meg Kendricks már bevethetőek lesznek jövő héten... Előbbire baromi kíváncsi vagyok, hogy tud-e új színt vinni az O#-be.
több mint 11 éve
Eagles inactives: Matt Barkley, Josh Huff, Jaylen Watkins, Jason Kelce, Kevin Graf, Mychal Kendricks, Taylor Hart.
több mint 11 éve
Annyira jó látni h tele vagyunk ilyen motivált játékosokkal. A héten pl Molk is nagyon pozitívan nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy Kelce-t kell helyettesítenie, tele van önbizalommal, Ertz is ugye korábban kinyilvánította, hogy a valaha élt egyik legjobb TE akar lenni. De lehetne még sorolni.HighlanderMolk a kedvencem. 😀
A draftja előtt nyilatkozott ilyet:
“The fact they could consider any center better than me is pretty stupid,”
Most draft analysts believe Wisconsin’s Peter Konz is the top center in the draft, and Molk takes issue with that, too.
“I have skills he doesn’t have,” Molk said of Konz. “Obviously, my strength is far better, I’m faster, I would say I’m smarter. Obviously, he’s an intelligent person, I’ve talked to him, but I just think I have a technique that’s unmatched.”
It also pisses Molk off that another Big Ten center, Ohio State’s Mike Brewster, is ranked ahead of him in many draft rankings.
“He is nowhere near me as a player,” Molk said of Brewster.
több mint 11 éve
Napi Parkeywww.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/cody-parkey-huge-reason-eagles-3-0-start
“Man, we’re glad we have him,” Jenkins said. “We got him late in training camp and he’s done nothing but make plays. Once he takes the field, everybody trusts him and believes in him. He’s been a big weapon for us.”
“It’s not too big for him, that’s the big thing with kickers,” Jenkins said. “The NFL, the lights, the crowd, the situation, the pressure — it’s not too big for him. He still goes out there and treats it like it’s practice. And that’s a really good quality to have.”
“I definitely am my own biggest critic,” Parkey said. “If I miss at practice I take it as hard as if I miss in a game. I never want to see that ball not go through the uprights.
“I wish I didn’t miss that one kick, I’d love to be 9 for 9 right now, so I’m not satisfied yet. I’d love to go a game where I hit 10 kickoffs and 10 touchbacks. That’s my goal and I haven’t done it yet. Until I’m perfect, I won’t be satisfied.”
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Annyira jó látni h tele vagyunk ilyen motivált játékosokkal. A héten pl Molk is nagyon pozitívan nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy Kelce-t kell helyettesítenie, tele van önbizalommal, Ertz is ugye korábban kinyilvánította, hogy a valaha élt egyik legjobb TE akar lenni. De lehetne még sorolni.
több mint 11 éve
Alex Henery just made a 51-yard kick and Daryl Tapp just got pressure on a QB. What’s up with these former Eagles players on Detroit? 😀
több mint 11 éve
Azt gondolom most a 7 órás idősávban a fantasztikusnak igérkező Manel Fitzpatrick párbajjal melegítek :pdandeNa itt az én emberem 😀 Hajrá BILLS!
több mint 11 éve
Azt gondolom most a 7 órás idősávban a fantasztikusnak igérkező Manel Fitzpatrick párbajjal melegítek :p
több mint 11 éve
Fire alarm at Eagles hotel in SF went off at about 2:00 am PT. Nothing like an early morning fire alarm on the day of.Ráadásul nem is egyszer
Aranyos.nfl_lover
"Ran into Merrill Reese. He was none too happy about the fire alarm that went off several times at the Hyatt where #Eagles stayed."
több mint 11 éve
Itt mindenki úgy csinál mintha teljesen fel lenne készülve a vereségre és nem gond , mert belefér 1 lose. De ha kikapunk , én alig fogom várni a foles nem franschise Qb szöveget , meg a kilátástalan elemzéseket a meccsről. Mind1 , amit ezzel mondani akarok az az , hogyha már ennyire megbékéltetek azzal hogy kikapunk , akkor utána senki se legyen álszent és mondja azt hogy csalódott a csapatban , akkor is nyomjátok a We are from Philadelphia ... meg a hatalmas szívük van szöveget is. Persze még van jó pár óra a meccsig és én amúgy is titkon, illetve most már nem titkon , úgy gondolom hogy 20 pontal nyerünk. Tehát remélhetőleg egyes szurkolók félelme alaptalan 😀Attól függ milyen módon kapunk ki, már ha vereség lesz belőle. Ha fullosan pörög a Frisco és annak ellenére is nyernek h megteszünk mindent akkor elfogadható, de ha Foles mondjuk fos lesz a secondary meg gyalázat és sorra nyeljük be a hosszú játékokat akkor lehet anyázni nyugodtan. Vereség és vereség közt is van különbség. Nálam ez így néz ki 😀 Persze én csalódott vagyok minden L után, jobb lenne ki se kapni a szezonban 😀 Amúgy annyira temetjük a csapatunkat, hogy a végén még ez lesz az eddigi legsimább winünk XD Bár így lenne, de erre perpill nem sok esélyt látok, de cáfoljanak rám a srácok.
Szerk..: sikerült összehoznom egy kommentet aminek a gondolat menete még számomra is zavaros , pedig én írtamPetikievak01
Szerk.: Egyébként sztem nem az itt a baja sokaknak, hogy gyenge lenne a csapat, vagy hogy nem bízunk bennük, egyszerűen csak az utóbbi évek alapján jobb a Frisco. Mi tavaly kezdtünk el építkezni, új védelmi séma, új támadó filozófia, QB kérdés még mindig a levegőben. Ami esélyt adhat, az az, hogy náluk most sebezhetőbb a védelem ill. rohadt nagy nyomással fognak játszani, mivel az ő csoportjukban az 1-3-as mérleg nem kecsegtet sok jóval. Így, hogy mi 3-0-val állunk és BYE weekig lesz két bőven hozható meccs, nem kell sztem pánikba esnünk ha véletlen ez ma nem jönne össze.
több mint 11 éve
Itt mindenki úgy csinál mintha teljesen fel lenne készülve a vereségre és nem gond , mert belefér 1 lose. De ha kikapunk , én alig fogom várni a foles nem franschise Qb szöveget , meg a kilátástalan elemzéseket a meccsről. Mind1 , amit ezzel mondani akarok az az , hogyha már ennyire megbékéltetek azzal hogy kikapunk , akkor utána senki se legyen álszent és mondja azt hogy csalódott a csapatban , akkor is nyomjátok a We are from Philadelphia ... meg a hatalmas szívük van szöveget is. Persze még van jó pár óra a meccsig és én amúgy is titkon, illetve most már nem titkon , úgy gondolom hogy 20 pontal nyerünk. Tehát remélhetőleg egyes szurkolók félelme alaptalan 😀Szerk..: sikerült összehoznom egy kommentet aminek a gondolat menete még számomra is zavaros , pedig én írtam
több mint 11 éve
De ha emiatt nem lesz jó CM le nem mosod magadról Ano s dupla annyit kell magadba tölteni😉 Egyébként úgy próbálok készülni hogy az már jó ha 10ponton belül maradunk s Foles nem lesz kilátástalan. 😀
több mint 11 éve
nfl_lover
912
Fire alarm at Eagles hotel in SF went off at about 2:00 am PT. Nothing like an early morning fire alarm on the day of.Aranyos.
több mint 11 éve
CarMichael XDCurtis Marsh? 😀picksixJa hát jó lenne ha az elso felidoben min 10-12 percet birtokolnank a lasztit. Nem hinnem h a masodil felidot buknank, csak a D-n mulik majd a meccs. (Epp tul vagyok egy menyasszony tancon de mar gameday lazban egek)picksixReméljük a B.Fletcher - C. Williams duó is így gondolja majd XD Am ha szarban leszünk úgyis beáll CM szal no para. (csak hogy előmelegítsem a terepet ano-nak XD )Highlander