NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
valaki magyarázza el mitől annyira átlag alattiak a kezdő cornereink , bocsi de én tényleg nem értem.

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 676 — je suis poloska
fel a fejjel srácok, a frisco csak úgy tudott elverni minket KÍN KESERVESEN, hogy gyakorlatilag az elmúlt 5 év legszarabb játékát hoztuk!
Igaz azt nem értem hogy a kezdő CB-ink közül melyik és hogyan fog javulni, de reménykedni lehet.

Továbbá remélem Lane magára ölti a megváltó szerepét, de attól tartok, hogy amíg nem jön vissza kelce addig baszhatjuk a futójátékot...
Foles meg egy beszari pöcs, 4-re kidobja a TVből a labdát agyam eldobom, továbbá ha valaki nem tud messzire dobni akkor miért nem próbálkozik közelebbre??

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 194 — Így remélem megfelelek nektek.....
De messze van még a vasárnap, főleg egy ilyen vereség után..........
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
A "legszebb" az egészben, hogy még úgy is sima W lett volna, ha csak Field Goalokat rugdosunk. Nagyon szarul esik, hogy ilyen ST játékkal meg Jenkins picksix-szel nem sikerült behúzni...Annyira jó volt nézni pedig őket, miért pont most kellett egy ilyen O#? Maclin is megcsinálta az év elkapását mi meg képtelenek vagyunk bevinni 2 yardról az end zone-ba. Ezt még emésztenem kell 😕

És csak most nézem h nyert a Dallas... mi a halált művelt a Saints? Mindenki balfa* a hétvégén akinek nem kéne?

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
A legszebb az egészben, hogy Foles-ról megint nem derült k,i most akkor fr QB vagy sem.... válasszon mindenki vérmérséklete szerint 😛 bár azok a nagyon!! !hosszú labdák...................dande
Ha az lenne, már kiderült volna. 😀

Egy korrekt game manager (nem pejoratív értelemben) irányító, aki nagyon bírja az ütést, viszont a mély labdái egytől egyig szarok, és ez nagyon szomorú.

Cooper, Maclin és Celek felé is ment olyan labdája, ami ha 1 méterrel hosszabb/rövidebb, akkor TD.
Amikor láttam hogy mélyre készül menni, már tudtam, hogy vagy incomplete lesz, vagy INT.
Amit a végén művelt 4&goalnál, az meg kritikán aluli (igaz, Kelly playhívását sem értem...). Könnyű a fotelból okoskodnom, de Caseynek ezerszer több esélye lett volna betuszkolni, mert így esélyt sem adott Foles egyetlen elkapónak sem.

ST: Jonesnak volt vagy két nagyon durván fejvakarós puntja.
Huff hol van? Minek draftoltuk, ha nem játszik? Edzeni már edz, és Brad Smith szintjét simán hoznia kéne egy 3. körös WR-nek.
Peterstől mindig összeszarom a nadrágom, amikor látom, hogy sántikál lefelé...

A secondary szerintem király volt, Kapor többször nem talált célpontot. Cary és Fletcher is hoz egy átlag szintet, többet nem is várok tőlük. Wolff missed tackleje a Gore-féle TD-nél viszont megint kabaré.

Én a front7-ben csalódtam inkább, tavaly év végén top10 szinten játszottak, most pedig bottom10. Volt pass rush (pont ilyen mobilis QB ellen... Luckhoz meg Kuzinhoz persze hozzá se tudtunk szagolni), de úgy nyeltük a futást, mint kacsa a nokedlit.
Ja és amúgy ne várjunk már elit D-t, ha összesen 42 PERCET! volt a Friscónál a labda, nálunk meg 18-at (se...)

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
hát azért az ST ja nagy bravúrokat mutatott be, de ezt alapból is tudtuk, hogy az numberone a ligában 😀

A védelem sem lenne feltétlen katasztrófa, de szerintem még mindig 4-3 ra vannak jobb embereink, nem pedig 3-4 re. Cole meg Graham pusztítana 4-3 passrushban (főleg a Huán félében xD) Barwin is inkább 4-3, demikó is (főleg most hogy Kendricks nincs.) Smith is alapból 4-3 DE. De tegnap nagyon ott voltak, tegnap nekik volt helyén a szívük.

Amúgy meg bassza meg a sors, hogy végre van passrush és akkor is egy olyan qb ellen aki letudja futna az összes front7 playánkat 😀

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan

Szomorú volt látni, hogy 60 percig semmi esélyünk nem volt. NULLA.

(Dave Fipp meg Billy Davis megérdemelné az egész offense fizetését vagy két hétig, mert mindkét egység bőőőőven erőn felül teljesített)

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 194 — Így remélem megfelelek nektek.....
S még valami, nem mintha jelentősége lenne:

Lehet tippjátékot rendezni mennyit zuhanunk a PRk-be

Szerintem minimum 6 hely 😛
több mint 11 éve
pf. vereséget kalkuláltam alapból is. De ilyen szar játékkal nem tudom elfogadni ezt sajna. Főleg egy ilyen frisco ellen, akik rettentő sokat hibáztak o# oldalon. Csak hát ugye 2szer annyit is voltak pályán.ano92
S nekünk az a kevés is elég lett volna.................

Szóval ami a nagyobb gond, hogy szerintem a Dallas de még a Giants is előrébb jár, jobban együtt van.

Az ST lesz biztos rendben, Fippet örök érvényű szerződéssel idekötni 😛

A D-nél még mindig nehéz elképzelni, hogy konstans jók lesznek, és a Sec. minden látszat ellenére katasztrófa az egy Jenkinst kivéve.

A O pedig mint a népmesében: egyszer volt hol nem volt.....

Reméljük Chip mester kitalál valamit, a Rams ellen kötelező győzni, de a Giants ellen sem ártana, ha karunk valamit az idény további részében.
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
pf. vereséget kalkuláltam alapból is. De ilyen szar játékkal nem tudom elfogadni ezt sajna. Főleg egy ilyen frisco ellen, akik rettentő sokat hibáztak o# oldalon. Csak hát ugye 2szer annyit is voltak pályán.

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Ez mi a f@szom volt az O#-től? Kérdem én naivan. :[]

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 882 — Whoops, looks like something went wrong.
A legszebb az egészben, hogy Foles-ról megint nem derült k,i most akkor fr QB vagy sem.... válasszon mindenki vérmérséklete szerint 😛 bár azok a nagyon!! !hosszú labdák...................dande
Szerintem kiderült, de ízlések és pofonok.
Persze bizakodni lehet, csak épp én úgy látom, hogy Kelly rendszere az, amely belőle viszonylagosan korrekt játékost csinált az utóbbi időben. De amit én a saját szememmel látok, az az, hogy Foles be van fosva nyomás alatt, nem kezeli jól, sokszor hoz rossz döntést, és nem látom benne azt, hogy a hátára tudja venni a csapatot. Sokszor pontatlan is, az más tészta, hogy az elkapói húznak be jó pár olyan lasztit, mint a végén Maclin, ezzel megmentve őt. És szerintem nem is elég tökös, de ez mellékes.
Ez az én véleményem, aztán kinek mi. De számomra az már nem kérdés, hogy ő akkor most franchise QB-e vagy sem. Mondjuk a kérdés relatív, amikor manapság Dalton, Kaepernick, Smith és hasonló játékosok kapnak 100-120 milliókat. Dalton szintű játékos szvsz van Foles, csak éppen én ennél jóval többet szeretnék egy QB-tól, ha az én csapatomról lenne szó.

több mint 11 éve
A legszebb az egészben, hogy Foles-ról megint nem derült k,i most akkor fr QB vagy sem.... válasszon mindenki vérmérséklete szerint 😛 bár azok a nagyon!! !hosszú labdák...................
több mint 11 éve
nfl_lover 912
Amúgy szerintetek a 49-rs topicban elkezdhetek bírózni 😛 😉?dande
kapásból az utolsó előtti drive-nál megadták az FD-t, pedig 4. és 9 kellett volna legyen (vagy3&9? hmm)
több mint 11 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
McCoy-jal amúgy semmi gond nincs, nem kell aggódni, csak ha valaki nem jut át a line of scrimmage-en sem, akkor úgy nehéz futni. Jövő héten már lesz Johnson, Herremans visszamehet a helyére, és reméljük nyerünk valahogy. Ilyen fallal a 4-2-es bye weeknek is örülnék, de persze az 5-1 lenne az igazi. Ha az megvan, szezon második felére visszatér az oline és beavászkodunk valahogy a playoffba. Ott meg már... (ide válasszon magának mindenki egy közhelyet)
több mint 11 éve
Voltak bírói hibák, legalább 3-4 fontos szituban, de még így is legalább 5-6 alkalmunk volt megcsinálni a hiányzó playt. Így felesleges bírózni, mert az O ma olyan formában volt, hogy valszeg holnapig sem szereztek volna TD-t.Hulkeinstein
Szerinted komolyan írtam 😀? Nem azon múlott ez világos, csak az előzmények ismeretében ezt, most nem tudtam kihagyni.
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Voltak bírói hibák, legalább 3-4 fontos szituban, de még így is legalább 5-6 alkalmunk volt megcsinálni a hiányzó playt. Így felesleges bírózni, mert az O ma olyan formában volt, hogy valszeg holnapig sem szereztek volna TD-t.
több mint 11 éve
Kezdünk tényleg Reidi "magasságokba" átmenni, főleg ami a futó/passzjáték arányt illeti 43/12.... wtf.....ennyire nem bíznak futás szempontjából az O falban?????
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
ilyen szar támadójátékot még a tampától sem láttam, és most nem viccelek .

több mint 11 éve
Amúgy szerintetek a 49-rs topicban elkezdhetek bírózni 😛 😉?
több mint 11 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Nem akarom bántani a 49ers szurkolókat, de egy simán verhető, gyötrelmesen gyenge 49erstől sikerült kikapni igazi szar játékkal. Kalkuláltam ezt a vereséget, de akkor még nem tudtam, hogy ennyire suta, fejben szétesett banda ez a Frisco. Mindent elmond a mai teljesítményünkről, hogy így is 20+ pontos győzelmet érdemeltek volna a látottak alapján...
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Annyira gyönyörű volt az a drive-unk pedig, Maclin elkapására meg nincsenek szavak, TD-t kellett volna szereznünk belőle 😥 😥 Mindegy most már... 5-1 kell BYE Weekig

több mint 11 éve
Na a cspat elvesztette veretlenségét, én meg 11 like-t 😛 (nyugi poénból írtam ki, amellett, hogy igaz😀)
több mint 11 éve
nfl_lover 912
nem semmi volt az utolsó drive, időkérés nélkül és alig egy perccel screen, meg középső ~20 yardos passz, gg
mondjuk az se mvolt semmi, hogy 1 yardról nem sikerült beszerencsétlenkedni 4 kísérletből, ott mondjuk az utolsó játéknál nem is értettem, hogy miért nem passzolta a keresztbe futó (talán Cooper) játékosnak, Ricsiék hülyéskedése ellenére szerintem lett volna esélye bebrusztolni/bedőlni