NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
A D#-ről röviden:
Sztem a passrush azért is működhetett most jobban...mivel a '9ers fala nagyon gyenge. Most sem hívtunk komolyabb blitzeket (oké most párral többet)...a legtöbbször ugyanúgy alap 3 vagy 4 emberes passrush volt. A secondarytől meg tényleg az kéne, hogy egész meccseken képben legyenek . Egyelőre 1 félidőre elegek...ennél tényleg több kell.
Az O#-ről :
Ahogy írjátok ti is ez a fal nem úgy osztogatja a blokkokat futásnál mint az alap kezdők. Ez jókora hátrány Shadynek most és e mellé Foles is ritka szar volt ezen a meccsen. A hosszabb passzok továbbra sem mennek..és ez aggasztó. Illetve a playcall is elég konzervatív eddig...Nyomokban van csak uptempo...a trükkös playeket meg nagyon hiányolom. ( nem kell ész nélkül ilyeneket hívni, de időnként jöhetne 1-1 )
Jön vissza Lane Johnson....Szerintetek az első meccsén hány false start lesz tőle? 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Eagles activate Lane Johnson, release Kevin Graf. ...(Don't be surprised if Graf returns to practice squad.)
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Foles eléggé offon volt ezen a héten, de hát az ilyen megesik. 😀
Shady-nek nagyon nem való ez a fal. Ide a Sproles féle futás kell, hogy mész, full egyenesen bízol a playben és bumm bele a védőbe. Max 3 yardot hozol belőle és kész. Sajnos ez a fal jelenleg egy jobb front7 ellen erre elég.
Bár Chip nyomatja itt a hülyeségét. 😀
Chip: "We’re not generating what we need to do in the run game at all, so it doesn’t matter who we’re giving it to."

De utálom a futós QB-kat. 😀 Simán a földbe döngöltük volna egy csomószor Kaepet 😀

Ha a köv. 2 meccset megnyerjük, akkor nincsen nagy gáz.

És amúgy, ha R.Cooper nem "dropolja" el a passzt az endzone-ban, akkor Foles ismét behúzza futójáték nélkül a meccset. 😀
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Egy pozitívumot még senki sem említett meg . Casey Matthews 0.5 sackje csodaszép volt , én legalább is majdnem elsírtam magam.Petikievak01
Figyeltem a srác hihetetlen átéléssel játszott. Egyszer az arcát nagytotálban mutatta a kamera a snap-re várva, szerintem ano abban a pillanatban beélvezett (bocs a kifejezésért) 😀 😀picksix
megkönnyeztem, :') lassan kezd okafogyottá válni.

több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Egy pozitívumot még senki sem említett meg . Casey Matthews 0.5 sackje csodaszép volt , én legalább is majdnem elsírtam magam.Petikievak01
Figyeltem a srác hihetetlen átéléssel játszott. Egyszer az arcát nagytotálban mutatta a kamera a snap-re várva, szerintem ano abban a pillanatban beélvezett (bocs a kifejezésért) 😀 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Egy pozitívumot még senki sem említett meg . Casey Matthews 0.5 sackje csodaszép volt , én legalább is majdnem elsírtam magam.

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
 www.bleedinggreennation.com/2014/9/29/6857607/eagles-week-4-snap-counts-49ers-offense-defense-darren-sproles

Három safetyvel mit csináltunk vajon?
Boykint keveslem a D-ben.
Btw Acho meglepően jó osztályzatot kapott a PFF-től.

több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Wolff:

Tudom, hogy Gore-t nem a legegyszerűbb földre vinni, de azért ennél némileg meggyőzőbb próbálkozást várnék, ha már az nfl-ben játszik nem az oviban.

Rams Bye Weekről jön vissza, kipihentek és motiváltak lesznek. Szerencse, hogy a következő 2 meccsen nem kell utazgatnunk aztán jöhet a jól megérdemelt pihenő meg regeneráció. Philadelphiában úgyis bye week után kezdődik a szezon hagyományosan.

Nyilvánvaló, hogy a futójátékunk nem úgy működik, mint kéne, Shady táncos lábához kevés ez a fal, ide valami bivaly kellene, aki izomból benyomul átlag 4-5 yardot középen. Így aztán nem meglepő, hogy ez a passzjáték kárára megy. Bár ha belegondolok, hogy a Nick fiú legalább 2 túldobott passzt "kézbe rak" akkor most ő lenne az istencsászár és félidőben 20+ ponttal vezettünk volna.

A cornereinknek vannak egész szép megmozdulásaik, nagy kár, hogy egy play-jel később képesek egy bazi nagy hibával vagy szabálytalansággal az egészet romba dönteni. Nem kell akkora ásznak lenniük csak egy picikét lennének "üzembiztosabbak". De ezen felül megemelem a kalapom az egész D# előtt, szép meccset lehoztak, az állóképességük pedig elképesztő. A blitz hívások jobban ültek, csak így tovább, ha Kendricks visszajön még ennél is jobb lesz a pass rush, remélem nem csak fellágolás volt, sok hibázásra sikerült kényszeríteni Kopernikuszt.

Kelly a tegnapi meccsel egy kicsit ledöntötte saját szobrát. A playhívást kritizálni szubjektív, de a büntetés nem kérése utólag megítélhető, igenis szar döntés volt, szerencse csak FG lett belőle. De még ez is hagyján. Amit egyszerűen nem tudok elviselni az amikor szopóágon vagyunk és megy a csücsörítés meg a zavart lesegetés, Foles meg néz bambán. Ilyenkor odamennék mindkettőjükhöz, dobnék 1-1 sallert és megmondanám nekik, hogy tudsz te öcsém ennél jobbat szedd össze magad. /valami ilyesmit:  www.youtube.com/watch?v=ey50cNKc8O8 /(ettől függetlenül remélem Kelly innen megy nyugdíjba)

Az O# kulcsa a támadófal kidőlt, a helyzet nem rózsás. Foles, McCoy, az elkapóink fal nélkül parádés játékra semmiképpen sem lesznek képesek. Amíg nem áll helyre legalább 80 %-ban, addig az O# szerintem ilyen izzadtságszagú lesz. Hála a vereségnek, Chip és a fiúk ismét szembesülnek vele, hogy minden győzelemért vért kell izzadni, a lehetőségeket meg kell ragadni adja azt a D# az ST vagy az ellenfél.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Szerintem senki nem várt a 2. idényben SB-t ezzel a védelemmel és egy első napon darabokra hulló Oline-al...Janek
Azért az O line össze fog állni az alapszakasz hajrájára, meg láttunk már csapatot úgy SB-t nyerni, hogy éppen hogy beverekedte magát a PO-ba.

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Szerintem senki nem várt a 2. idényben SB-t ezzel a védelemmel és egy első napon darabokra hulló Oline-al...Janek
Én igenis azt várok. Minden adott, az O-line meg jó lesz majd decemberben, csak addig kell kibekkelni. Amúgy a cserék se olyan szarok, Tobin pl a második legjobb játékos volt az offenseből Peters után. A passprotection nem rossz egyébként, de futni így nehéz lesz.

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
én már az elsőben is azt vártam xDDD

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 644 — Apu ökölbeszorított keze
Szerintem senki nem várt a 2. idényben SB-t ezzel a védelemmel és egy első napon darabokra hulló Oline-al...

több mint 11 éve
Mondjuk sok elit WR pár sem rohangál a ligában...Janek
A Dez Bryant, Terrance Williams duó pont elég oda-vissza. De játszunk még a Texansszal (Johnson+Hopkins), meg a Packersszel is 😀

Amúgy ne a védelmet bántsuk már, most az offense volt a szar 😀
Kabbe Henery!

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 676 — je suis poloska
Mondjuk sok elit WR pár sem rohangál a ligában...Janek
nem, de mi SB-t akarunk nyerni nem?
ha nem akarunk, csak erős közepes csapatot, akkor ez tavalyhoz hasonlóan meglesz most is, de szerintem nem az a cél.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 194 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nyugi srácok, gondoljatok arra, hogy fogunk majd bosszankodni, hogy ezen a bénázáson múlott a tökéletes idény 😛 jobban járunk mint a Pats 😀
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 644 — Apu ökölbeszorított keze
Mondjuk sok elit WR pár sem rohangál a ligában...

több mint 11 éve
nem vár senki elit teljesítményt, csak ha szar vagy ne járjon a pofád, és legalább ésszel játsszál, az a bünti kurvára nem kellett ott, de az O-t jobban okolom mint a védelmet.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
valaki magyarázza el mitől annyira átlag alattiak a kezdő cornereink , bocsi de én tényleg nem értem.Petikievak01
az hogy az egyik bőven a sherman átlag fölött pofázik (igen, még a HC-nek is beszól ha kell), csak a teljesítménye nincs sehol az átlaghoz képest, a mellé szeret szabálytalankodni, többnyire akkor amikor sackelünk és kivédekeznénk egy 3. down-t.

a másik szerelni nem tud, vagy ha igen, akkor +10-15 yard környékén, + azért gondosan odafigyel a fantasyjére is hogy első negyedbe minimum 6-7 total tackleje meglegyen azért

most őszintén, ha jön egy bőven átlag feletti WR, vagy WR duó, és most nem a (Garcon-Desean duókra gondolok akik amúgy 100-100 yard + TD fölött mozogtak, hanem azoknál keményebbekre) akkor melyiket állítod rájuk, és miben bízol?? komolyan érdekelne
HA SB-t akarunk nyerni ez így édes kevés, egy elit WR megeszi mind a kettőt reggelire, és a PO-ban (ha bejutunk) lesz belőlük bőven.eaglesmcnabb
Ebben van igazság , csak ha körbe nézek a ligában kevés olyan játékos van ezen a poszton aki ezt maradéktalanul el is tudná végezni. Most így kapásból Joe Haden , P. Peterson , Sherman és Darelle Revis jutna eszembe. Sőt emlékeim szerint tavaly hadent és revist is szarrá szopatta desean. Szerintem irreálisan nagyok itt az elvárások a cornereinkel szemben , jó a pofázásra nincs mentség de szerintem így is megfelelő a teljesítményük. Most az 1-2. számú célpontjai a ninersnek összesen 10 elkapásig és 105 yardig jutottak 0Td-vel , szerintem ez elfogadható , persze azért ebben kapernick bénasága is jócskán benne van.Petikievak01
Ezt nagyon adom.

Felesleges elit teljesítményt várni Carytől és Fletchetől, mert azt sosem fogják hozni. Mindkettő középszar corner, néha egy-egy villanással, amúgy hullámvasút mindkettő. Cary pofázása nekem bejön, legalább van egy tökös gyerek a csapatban.

Boykin felléphetne, kellenének tőle a nagy játékok, mint tavaly.

Nate Allen pedig nagyon el van tűnve, kibaszott szürke a srác.

Jenkins fasza gyerek.

több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
valaki magyarázza el mitől annyira átlag alattiak a kezdő cornereink , bocsi de én tényleg nem értem.Petikievak01
az hogy az egyik bőven a sherman átlag fölött pofázik (igen, még a HC-nek is beszól ha kell), csak a teljesítménye nincs sehol az átlaghoz képest, a mellé szeret szabálytalankodni, többnyire akkor amikor sackelünk és kivédekeznénk egy 3. down-t.

a másik szerelni nem tud, vagy ha igen, akkor +10-15 yard környékén, + azért gondosan odafigyel a fantasyjére is hogy első negyedbe minimum 6-7 total tackleje meglegyen azért

most őszintén, ha jön egy bőven átlag feletti WR, vagy WR duó, és most nem a (Garcon-Desean duókra gondolok akik amúgy 100-100 yard + TD fölött mozogtak, hanem azoknál keményebbekre) akkor melyiket állítod rájuk, és miben bízol?? komolyan érdekelne
HA SB-t akarunk nyerni ez így édes kevés, egy elit WR megeszi mind a kettőt reggelire, és a PO-ban (ha bejutunk) lesz belőlük bőven.eaglesmcnabb
Ebben van igazság , csak ha körbe nézek a ligában kevés olyan játékos van ezen a poszton aki ezt maradéktalanul el is tudná végezni. Most így kapásból Joe Haden , P. Peterson , Sherman és Darelle Revis jutna eszembe. Sőt emlékeim szerint tavaly hadent és revist is szarrá szopatta desean. Szerintem irreálisan nagyok itt az elvárások a cornereinkel szemben , jó a pofázásra nincs mentség de szerintem így is megfelelő a teljesítményük. Most az 1-2. számú célpontjai a ninersnek összesen 10 elkapásig és 105 yardig jutottak 0Td-vel , szerintem ez elfogadható , persze azért ebben kapernick bénasága is jócskán benne van.

több mint 11 éve
Egy hete kb. volt egy Malaga-Barca meccs ahol a Barca lehozta úgy a meccset, hogy nem lőttek kapura. Ez amolyan első és utolsó alkalom volt náluk.Pár napra rá gurítottak egy hatost. Sajnos egy ilyen napot fogott ki vasárnap is az Eagles. Nem tudom elképzelni, hogy még egyszer ez megtörténjen.dawe092
Az a baj, hogy Shadyről se nagyon képzeltük, hogy kétszer egymás után 0-zik. Meglátjuk, bízzunk benne a D-hoz hasonló szintet az O meg összekapja magát.dande
Shady felszab ám néha, amikor látni való, hogy ha egyenesen fut akkor hozhatna 2-3 yardot pluszba, ehelyett próbál jobb megoldást keresni, és kerül egy hatalmasat szélre, csak az a baj, hogy rendre odaérnek olyankor a védők és lesz belőle egy 0 vagy -1 yardos játék, ilyen hiányos falnál pedig már az a pár yard is jól jönne. Azt meg megint nem értem, hogy ilyen szinte goal line szituációknál, miért nem hívunk valami fantáziadúsabb trükkösebb játékot amikor tudjuk, hogy W múlik rajta, lehet h könnyen beszélek, de mi a rákért nem próbáltunk legalább 1 futást ott, vagy vmi bootleg játékot, akármit, áhh....

több mint 11 éve
fel a fejjel srácok, a frico csak úgy tudott elverni minket KÍN KESERVESEN, hogy gyakorlatilag az elmúlt 5 év legszarabb játékát hoztuk!
Igaz azt nem értem hogy a kezdő CB-ink közül melyik és hogyan fog javulni, de reménykedni lehet.

Továbbá remélem Lane magára ölti a megváltó szerepét, de attól tartok, hogy amíg nem jön vissza kelce addig baszhatjuk a futójátékot...eaglesmcnabb
Ez bánt a legjobban, hogy itt volt a sansz, hogy egy bénázó, több sebből vérző Friscót simán lefektessünk (előzetesen nem gondoltam volna, hogy ennyit fognak bakizni), pláne, hogy így kijött a lépés a ST-nek, erre mi még nagyobb szerencsétlenek voltunk és odaadunk egy teljesen ingyen W-t. Amondó vagyok, h ha játszik Mathis meg Kelce akkor gond nélkül behúzzuk, de ennek már annyi. Na mindegy Shawn-nál a pont, inkább bízzunk benne, hogy tanulnak a dolgokból Kellyék.

Én csak annyit látok, hogy Fletchert többször verik meg, mint ahányszor nem, Williams-re meg külön ideg vagyok az idióta szabálytalansága miatt amiből aztán TD-t nyeltünk sack és FG helyett, ráadásul még az arc is nagy nála, pedig a teljesítménye nem indokolja. Sztem túlzás, hogy átlag alattiak, de nem is átlag felettiek. Perpill 1 emberes a secondary. Wolff is olyan homály szerelést tolt tegnap Gore-on, hogy rossz volt nézni.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 194 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy hete kb. volt egy Malaga-Barca meccs ahol a Barca lehozta úgy a meccset, hogy nem lőttek kapura. Ez amolyan első és utolsó alkalom volt náluk.Pár napra rá gurítottak egy hatost. Sajnos egy ilyen napot fogott ki vasárnap is az Eagles. Nem tudom elképzelni, hogy még egyszer ez megtörténjen.dawe092
Az a baj, hogy Shadyről se nagyon képzeltük, hogy kétszer egymás után 0-zik. Meglátjuk, bízzunk benne a D-hoz hasonló szintet az O meg összekapja magát.
több mint 11 éve

HA SB-t akarunk nyerni ez így édes kevés, egy elit WR megeszi mind a kettőt reggelire, és a PO-ban (ha bejutunk) lesz belőlük bőven.

több mint 11 éve
dawe092 Philadelphia Eagles 140 — Vikings GM
Egy hete kb. volt egy Malaga-Barca meccs ahol a Barca lehozta úgy a meccset, hogy nem lőttek kapura. Ez amolyan első és utolsó alkalom volt náluk.Pár napra rá gurítottak egy hatost. Sajnos egy ilyen napot fogott ki vasárnap is az Eagles. Nem tudom elképzelni, hogy még egyszer ez megtörténjen.
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Biztos IQ szint alapján.