Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Na csak sikerült a secondary-nek a végére felszabni az agyam. 20 pont előnyből nem sikerült nyugodtan végignézni a meccset, jár a taps.Negatívumok:
- Az O# továbbra is vérszegény, hiába a két TD, ezt a meccset megint a ST meg a Front7 hozta
- Secondaryben továbbra is egy értelmes emberünk van, azaz 2, kár, hogy Boykin csak limitált szerepkörben nyomja. Fletchert meg akartam dícsérni az első 3 negyede miatt, de a végét sikerült elszabnia neki is, Nate Allen totál homály, folyamat későn ér oda, Williams meg képtelen lehozni egy átlag feletti teljesítményt amikor nagyon kéne. Ja és amitől meccs előtt tartottam, be is igazolódott, megint egy backup irányítót tett naggyá a sec (ettől eltekintve jár a grat Davis-nek, ígéretes játékos)
- Folesnak megint nem sikerült maradandót alkotnia, a hosszú dobásai nem ülnek, állandóan rossz helyre mennek, ettől függetlenül én várnék amíg visszatér Kelce és Mathis, az elejtett labdája viszont nagyon csúnya volt, majdnem elment ezen a meccs, persze D-Jax hiányát is felírhatjuk, ez sem segít Nick játékán
- Kelly továbbra is képtelen lezárni egy simán megnyert meccset annak ellenére hogy kapitális hibákat ejtettek a kosok, ez óriási hiányosság ilyen szinten
- A játékunk továbbra is teljesen inkonzisztens
Pozitívumok:
- Emberfeletti amit leművel idén a ST, nélkülük most nem 4-1-gyel állnánk...
- A front7 megint remekelt, a 2 labdaszerzés árulkodó stat, bár futás ellen vannak néha rövidzárlatok
- Zsinórban a második meccs amikor elmondhatjuk, hogy volt passrush
- Ma megint volt futójáték, Shady is összeszedett 81 yardot, bár ez előzetesen várható volt a Rams ellen
Összességében sajnos még mindig több a negatívum, mint pozitívum. Úgy gondolom, hogy a momentumok tartják életben a csapatot és azért állunk ilyen mérleggel, de vajon meddig lesz képes a ST és a Front7 fenntartani ezt a bomba formát? Az biztos, hogy ez az O# teljesítmény édeskevés lesz az Óriások ellen jövő héten...
több mint 11 éve
Kicsit sikerült izgalmassá tenni a végére ... 😓Kicsit azért elővenném Kellyt is. Egyszerűen még mindig nem tudunk meccseket lezárni. Agyamat eldobtam azon, hogy nemcsak a RZ O# szar, de a végén már FG távig sem jutunk el.
A special team a csapat tökéletesen működő része. 😊 Fipp - Fipp, Hurrá! 😀
A secondary retek, Williams és Flecher a második félidő nagy részében megint vállalhatatlan volt. Biztos túl sokat edzettek megint, azért nem keresik a labdát a levegőben ...
A front7 elég jó, még Kendricks nélkül is. 2 TD-t simán szerezhetett volna Thornton, ha tudnak neki normálisan blokkolni.
Folesnak bár nem vallják be, szerintem gondjai vannak a nem dobó vállával. Most is jelentős nyomás volt rajta, főleg Molk felől, és a Qb-k mindig mondják, hogy a középről jövő nyomás a legrosszabb. Az ostoba és teljesen felesleges fumble-ért szerintem megkapja majd a magáét videozáskor. Jelentősen hozzájárult azzal, hogy meccs legyen belőle a végére.BleedingGreen
A front7 jó, de a secondary nem..Pár playre összekapják magukat, de kulcshelyzetekben meg jön a bénázás. Meglepne ha Eliék jövőhéten nem azzal kezdenék, hogy megpróbálnak szétpasszolni minket.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Kicsit sikerült izgalmassá tenni a végére ... 😓 A special team a csapat tökéletesen működő része. 😊 Fipp - Fipp, Hurrá! 😀
A secondary retek, Williams és Flecher a második félidő nagy részében megint vállalhatatlan volt. Biztos túl sokat edzettek megint, azért nem keresik a labdát a levegőben ...
A front7 elég jó, még Kendricks nélkül is. 2 TD-t simán szerezhetett volna Thornton, ha tudnak neki normálisan blokkolni.
Folesnak bár nem vallják be, szerintem gondjai vannak a nem dobó vállával. Most is jelentős nyomás volt rajta, főleg Molk felől, és a Qb-k mindig mondják, hogy a középről jövő nyomás a legrosszabb. Az ostoba és teljesen felesleges fumble-ért szerintem megkapja majd a magáét videozáskor. Jelentősen hozzájárult azzal, hogy meccs legyen belőle a végére.

több mint 11 éve
Henery | ma 0/3, 44, 47 és 50 yardról is kihagyta EDDIG | #LOVEParkey
több mint 11 éve
Az összefoglalóm így változott: marha sz.rok vagyunk, de hatalmas mákunk van 😛
több mint 11 éve
Huff végre aktív!!Boykin is játszhat.
inaktív:
Jason Kelce, C
Jeff Maehl, WR
Mychal Kendricks, LB
Jaylen Watkins, CB
Dennis Kelly, OL
Taylor Hart, DL
Matt Barkley, QB
több mint 11 éve
jólenne, mert ha így halad a superbowlt már nem fogom megérni xDEl a kezeket a hagyományoktól!Én is ezen agyaltam XDHighlandermost simán kicseszhetnék veled 😀Petikievak01szégyelljétek el magatokat. Kevesebb mint 23 óra múlva meccs, és már 1 napja nem volt új bejegyzés 😀ano92Az én jelentkezésemig még van kb 3 óra 😛dande
A végén, még odáig merészkedtek majd, hogy át akarjátok venni Ano dolgát... 😀tûzoltó
több mint 11 éve
El a kezeket a hagyományoktól!Én is ezen agyaltam XDHighlandermost simán kicseszhetnék veled 😀Petikievak01szégyelljétek el magatokat. Kevesebb mint 23 óra múlva meccs, és már 1 napja nem volt új bejegyzés 😀ano92Az én jelentkezésemig még van kb 3 óra 😛dande
A végén, még odáig merészkedtek majd, hogy át akarjátok venni Ano dolgát... 😀
több mint 11 éve
Én is ezen agyaltam XDmost simán kicseszhetnék veled 😀Petikievak01szégyelljétek el magatokat. Kevesebb mint 23 óra múlva meccs, és már 1 napja nem volt új bejegyzés 😀ano92Az én jelentkezésemig még van kb 3 óra 😛dande
több mint 11 éve
most simán kicseszhetnék veled 😀szégyelljétek el magatokat. Kevesebb mint 23 óra múlva meccs, és már 1 napja nem volt új bejegyzés 😀ano92Az én jelentkezésemig még van kb 3 óra 😛dande
több mint 11 éve
Nekem az az érzésem annak ellenére hogy a Rams pihenhetett, hogy most nagy meccsünk lesz a futás és a passz terén is és az O# a múlt hét után hasítani fog... meglássukszégyelljétek el magatokat. Kevesebb mint 23 óra múlva meccs, és már 1 napja nem volt új bejegyzés 😀ano92Én amúgy tartok tőle, hogy megint egy backup QB fog szopatni minket, de legalább kihasználhatnánk, hogy futás ellen majdnem utolsók. Az a 155 engedett futott yard meccsenként rohadt sok, mikor ha nem most kéne kihasználni ezt Shadynek meg Sprolesnak, ráadásul Johnson is visszatér a falba.Highlander
több mint 11 éve
szégyelljétek el magatokat. Kevesebb mint 23 óra múlva meccs, és már 1 napja nem volt új bejegyzés 😀ano92Én amúgy tartok tőle, hogy megint egy backup QB fog szopatni minket, de legalább kihasználhatnánk, hogy futás ellen majdnem utolsók. Az a 155 engedett futott yard meccsenként rohadt sok, mikor ha nem most kéne kihasználni ezt Shadynek meg Sprolesnak, ráadásul Johnson is visszatér a falba.
több mint 11 éve
szégyelljétek el magatokat. Kevesebb mint 23 óra múlva meccs, és már 1 napja nem volt új bejegyzés 😀ano92Az én jelentkezésemig még van kb 3 óra 😛
több mint 11 éve
szégyelljétek el magatokat. Kevesebb mint 23 óra múlva meccs, és már 1 napja nem volt új bejegyzés 😀
több mint 11 éve
Mychal Kendricks OUT vs. Rams, Brandon Boykin QUESTIONABLE. Josh Huff is PROBABLE.
több mint 11 éve
Tippjáték - Week 5 : philly.blog.hu/2014/10/03/tippjatek_week_518

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Érdekes, hogy a 4. hét top elkapása, és top futása is az Eagles-é...😀 (NFL.com)tûzoltóLegalább ezekben elsők vagyunk ha már power rankingen nem jött össze XD
több mint 11 éve
Érdekes, hogy a 4. hét top elkapása, és top futása is az Eagles-é...😀 (NFL.com)
több mint 11 éve
www.bleedinggreennation.com/2014/10/1/6876457/philadelphia-eagles-first-quarter-2014-approval-poll-bill-davisA védelmünkről. Ha valaki nem kívánja végigolvasni a lényeg, hogy szavazás van a BGN-n Bill Davis DC munkásságáról a szezon negyedéhez érve. A cikkben említett statok:
Az első 4 meccsen a védelem átlagosan meccsenként 391,2 yardot engedett az ellenfél támadóinak, ez a 27. helyre elég, de ez nem tűnik túl rossznak, ha a sok playt nézzük amit a pályán töltöttek. A D# 12. helyen áll, ha a playenként engedett yardok számát tekintjük (5,3 átlag). Az engedett pontok tekintetében a D# 25. helyezett 26 pont/mérközés átlaggal. Ugyanígy playekre lebontva ez már a 13 helyre elég 0,353 pont/play átlaggal. A ligában a 6. legjobb 3rd downos védekezésünk 36,67%-kal, a tavalyi szezonban ez 24. hely volt és 41,15%. (!)
A Football Outsiders szerint a védelem a ligában a 11. legjobb, a run D# a 8., a pass D# a 15. helyen áll.
A PFF szerint a 10. legjobb a védelmünk, 8. a run D#, 15. a passrush és 10. a pass coverage.
Holtversenyben 20-ak vagyunk labdaszerzés szempontjából, sorozatban 17. meccsen volt szerzett labdánk (playoffot is beleértve). Az 1993-tól 1999-ig tartó 37 mérkőzéses sorozatunk óta ez a leghosszabb (ez nem tudom hogy jött ki).
Szerintem Bill Davis jól végzi a munkáját, így arra is szavaztam 😊 Én ennél nem is kérek többet csak egy kicsit "üzembiztosabb" secondary-t, mert szerintem jók, csak néha becsúszik egy-egy komoly hiba.
A védelmünk eddig 142 percet töltött a pályán a támadósorunk pedig 98-at.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Huffról azt mondta Kelly, hogy nem 100%-os még fizikálisan és mentálisan, mivel csak múlt héten kezdett részt venni az összes edzésgyakorlatban és meglátja majd, hogy teljesít a héten, ha megfelelőnek találja az állapotát akkor játszhat a Rams ellen.Cooperről is kérdezték, vele meg van elégedve, annak ellenére, hogy volt két nagyobb dropja. Főleg azzal indokolta ezt, hogy tavaly ilyenkor volt összesen 8 elkapása, és idén ezt már túlszárnyalta bőven.
több mint 11 éve
Hoppá, de jó hírek, úgy néz ki már a 10. héten a Panthers ellen teljes lehet a támadófalunk 😀www.bleedinggreennation.com/2014/10/1/6881477/evan-mathis-jason-kelce-nfl-week-10-return-target-injury
Már Mathis is számolja vissza a heteket 😀 De jó lenne addig egy 6-2-es mérleget produkálni.
több mint 11 éve
mutatotom a fakkot, szarik a fejemre a dropbox, így nem is lesznek láthatóak a képek xDD nyomok ide majd egy updatet ha sikerült megcsinálnom 😀ano92Csináld, látni akarom 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
mutatotom a fakkot, szarik a fejemre a dropbox, így nem is lesznek láthatóak a képek xDD nyomok ide majd egy updatet ha sikerült megcsinálnom 😀
több mint 11 éve
TADADAMDAMDAMDMADM.!!!Hát ha már most el kezdtél inni..., akkor kiütéses győzelem lesz vasárnap! 😀
Elérkezett, a várva várt pillanat. Elkészültem a redskins elleni CM gif parádémmal. A snapjeinke 85% gifek formájában apróbb elemzésekkel a blogon publikálva megtalálható.
Az erő legyen veletek cm ifjú padawanjai.
caseymatthews.blog.hu/2014/10/01/redskins_vs_casey_gif_analizis_paradeano92