Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Mert Te kit cserélnél be a secondarybe? Wolff megmutatta a 9ers ellen, hogy legalább annyira fogalmatlan mint Nate Allen. Carroll? Nem sokszor volt fent, de jó megmozdulására nem sokra emlékszem, gyengébb, mint Fletcher, Williamsről nem is beszélve. Maragos nagyszerű ST játékos, de a védelemben nem kezdő szint. Ki maradt? Watkins, aki még nevezve sem volt. Más nincs.

több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Chip tudta jól hogy miért nem kell Desean!Foles nem tud pontos hosszút passzolni!!!!😀

Egyébként meg hogy is van ez, az O nyeri a meccset a D meg a bajnokságot?De nálunk a ST nyeri a meccset, akkor ki nyeri meg nekünk a bajnokságot? :-/sümegphillyfan
Casey Matthews .

több mint 11 éve
sümegphillyfan Philadelphia Eagles 96
Chip tudta jól hogy miért nem kell Desean!Foles nem tud pontos hosszút passzolni!!!!😀

Egyébként meg hogy is van ez, az O nyeri a meccset a D meg a bajnokságot?De nálunk a ST nyeri a meccset, akkor ki nyeri meg nekünk a bajnokságot? :-/
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
A Cowboyst tényleg nem kell lebecsülni, de azért én nem látom olyan tragikusan a szitut, hogy decemberben már draftra kelljen gondolni. Várhatóan már csak 3 meccset kell kibírnunk Kelce meg Mathis nélkül, közben meg lesz egy bye week, Kendricks is legkésőbb visszatér a Cardinals ellen és azért látjuk, hogy annyira nem tragikus az O# line munkája, viszont épp elég lyukas ahhoz, hogy ne tudjunk olyan hatékonysággal támadni, mint azt elvárnánk. Mccoy gyenge formája is részben erre vezethető vissza, részben meg azért mert folyamat kerüli a darálót, pedig néha sokkal hasznosabb lenne, mint 0 yardért elfutkosni szélre. Magától ez az O nem fog javulni Kelce nélkül, kivéve ha Foles összeszedi magát, meg Sproles is kaphatna több lasztit mert eddig bőven kulcsember a szezonban. D oldalon meg kicsit érthetetlen számomra, hogy miért nem használjuk ki jobban Boykin képességeit.

Reuben Frank@RoobCSN

I asked Bill Davis if he'll consider any lineup changes in the secondary. He said no.

Ennyit erről. 😀 Egyébként szerintetek közrejátszik Foles gyengélkedésében Bill Lazor távozása?

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 194 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Cowboyst jelenleg erősebbnek érzem nálunk, működik az offense és a D sem olyan rossz, mint előzetesen várták/vártuk. A támadófal brutál, DeMarco brutál, Dez brutál, Terrance Williams meg nagyon korrekt no.2 receiver.

Izgi lesz nagyon a csoport, bárki megverhet bárkit. Remélem a Skins elkapja majd a Giants, Boys duót legalább egyszer, sokat segítene.mustaine
Én azt érzem hogy ezt a cowboyst mindenki lebecsülte, még a saját szurkolóik is, és a meglepetés erejével támadnak. Azért eddig nem a legjobb csapatokkal találkoztak, sőt: 49ers nagyon nagyon sima L, aztán Titans-Rams-Saints-Texans, amiből egyedül a saints számít erős csapatnak, de idén ők is nagyon rosszak, lsd pl a tegnapi Bucs elleni meccs, totál padlón vannak. Tehát a boys olyan iszonyatosan jó csapattal eddig nem találkozott, sőt a többieket is épphogy megverték, elájuli nem kell tőlük, ha meg kielemzik őket vagy elkezdenek jönni a sérülések, akkor ott sem lesz arany élet, sőt, jön a Seahawks meg a Giants nekik, simán állhatnak 4-3-mal 7 meccs után.Hulkeinstein
Bocs Hulk,de akkor most ki néz le kit, mintha éreznék némi ellentmondást a szavaid között 😛 😉

S mi is pont 49-st nem bírtuk megverni. A Colts se az a durván erős csapat volt még akkor, a többit pedig "illet" legyőzni ha akarunk valamit. Úgyhogy nagyon nincs mire büszkének lenni nekünk se, pláne a mutatott játék alapján, főleg az O-t tekintve. Csak abban reménykedhetünk, hogy az ST tartja a szintet, a D-ből a Sec is összeszedi magát, és az O óriásit javul. Különben decembertől kezdhetünk a draftra gondolni 😀
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Tehát a boys olyan iszonyatosan jó csapattal eddig nem találkozott, sőt a többieket is épphogy megverték, elájuli nem kell tőlük, ha meg kielemzik őket vagy elkezdenek jönni a sérülések, akkor ott sem lesz arany élet ...Hulkeinstein
Mert a többieket nem elemzik ki? De inkább azt akarom mondani, a Cowboyst sem kerülték el a sérülések.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
A Cowboyst jelenleg erősebbnek érzem nálunk, működik az offense és a D sem olyan rossz, mint előzetesen várták/vártuk. A támadófal brutál, DeMarco brutál, Dez brutál, Terrance Williams meg nagyon korrekt no.2 receiver.

Izgi lesz nagyon a csoport, bárki megverhet bárkit. Remélem a Skins elkapja majd a Giants, Boys duót legalább egyszer, sokat segítene.mustaine
Én azt érzem hogy ezt a cowboyst mindenki lebecsülte, még a saját szurkolóik is, és a meglepetés erejével támadnak. Azért eddig nem a legjobb csapatokkal találkoztak, sőt: 49ers nagyon nagyon sima L, aztán Titans-Rams-Saints-Texans, amiből egyedül a saints számít erős csapatnak, de idén ők is nagyon rosszak, lsd pl a tegnapi Bucs elleni meccs, totál padlón vannak. Tehát a boys olyan iszonyatosan jó csapattal eddig nem találkozott, sőt a többieket is épphogy megverték, elájuli nem kell tőlük, ha meg kielemzik őket vagy elkezdenek jönni a sérülések, akkor ott sem lesz arany élet, sőt, jön a Seahawks meg a Giants nekik, simán állhatnak 4-3-mal 7 meccs után.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan

Izgi lesz nagyon a csoport, bárki megverhet bárkit. Remélem a Skins elkapja majd a Giants, Boys duót legalább egyszer, sokat segítene.

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Nem csak az NFC East-et vezetjük, hanem a teljes NFL-t is 😀 Mikor volt ilyen utoljára? 😀

Nagyon durva amúgy a liga, a lesajnált NFC East eddig a legerősebb, és a Cowboys feltámadt... Mondjuk az a jó, hogy ellenük talán kedvező a matchup, a futást jól fogjuk, ha az nem megy nekik akkor meg nem egy nehéz menet, főleg hogy eddig sérüléseik sem voltak, ez nem lesz így örökké.
több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
mustaine
Barwin nagy ász volt a meccsen. Olyan karral mondjuk nem nehéz 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Idén nagyon kemény csoport lesz, a Giants javuló tendenciát mutat, életbevágóan fontos meccs következik nekünk. A lesajnált Dallas is 4-1el áll, iszonyú durva...A támadófal nélkül Foles és LeSean sem az igazi, főleg Kelce hiánya érezhető. Brutál szezon elé nézünk.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 194 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nagyon csalóka módon az NFC élén állunk, de ezt jól jegyezzük meg, mert egy vasárnapi vereséggel az NFC East 3. helyére is csúszhatunk. Bízzunk benne nem így lesz.
több mint 11 éve

több mint 11 éve
Most bánhatjuk igazán a SF elleni bénázást a végén, még ha az 5-0 végképp nem lenne reális. Ahogy a játék alapján a 4-1 sem.. de tényleg jó lenne 5-1-l menni bye-ra, még úgy is nagyon nehéz lesz utána menetrend.....
Mire az első Boys meccs jön, addig egy legalább 8-3-s de inkább 9-2-s mérleget össze kéne hozni, ami szintén a lehetetlen kategória.

Shady-nek pedig reméljük innentől egyre jobb lesz.dande
Szerintem simán aláírta volna mindenki ezt a mérleget az első 5 meccsen szezon előtt 😛 De az a 2 yard tényleg fájó pont, most kicsit legalább kozmetikázták a srácok. Én egy 8-3-at saccolok a Boys-ig, Kelce-ék visszatérésére meg egy 6-2 jó lenne. (már ha tényleg a Panthers ellen játszanak majd újra)

Szerk.: Most olvasom a Lions topicot, azért nem semmi, hogy Henery két meccs alatt elérte, hogy a pokolra kívánják a Detroit fanok. Tényleg összetehetjük a két kezünket, hogy van egy Parkey-nk. Óriási húzás volt elhozni.

több mint 11 éve
Most bánhatjuk igazán a SF elleni bénázást a végén, még ha az 5-0 végképp nem lenne reális. Ahogy a játék alapján a 4-1 sem.. de tényleg jó lenne 5-1-l menni bye-ra, még úgy is nagyon nehéz lesz utána menetrend.....
Mire az első Boys meccs jön, addig egy legalább 8-3-s de inkább 9-2-s mérleget össze kéne hozni, ami szintén a lehetetlen kategória.

Shady-nek pedig reméljük innentől egyre jobb lesz.
több mint 11 éve
Épp ez az, hogy nem érzem kikényszerítettnek az ellenfél hibáit. (Na jó, a blokkolt puntok nyilván)

Arra nem lehet hagyatkozni, hogy úgyis jön egy FF vagy Jenkins szed egy picket.
Ezzel szemben tavaly legalább az offenseben lehetett bízni, hogy bármikor képes pontokat feltenni.mustaine
Egyelőre én Kelce meg Mathis hiányának tudom be ezt a gyengélkedést, mert ez az impotens támadójáték azóta van meg, de főleg inkább Kelce kiesése miatt. A visszatérésükig én rohadt nagy javulással nem számolok O# téren. A tavalyi támadóegységet meg azért nem hasonlítanám az ideihez, mert abban volt egy baromi gyors playmaker WR, aki folyamat két embert foglalkoztatott és rendszeresen lehetett játszani rá a hosszú passzokat, idén ez az elem a játékunkból szinte teljesen eltűnt és ezt nem Foles számlájára írnám első sorban. Szerintem baromi nehéz úgy játszani, hogy kivesznek a célpontjaid közül egy Jacksont meg kiesik a kezdő Centered, ráadásul a futójáték meg sem közelíti a tavalyit, mivel a többi falember is sérült és még a sztárfutónál sem klappol valami, még szerencse, hogy van egy Sproles-unk. Oké van egy jó kezű Maclin, akivel ez az első szezonja Foles-nak. Az számomra is nyilvánvaló, hogy vannak képességbeli hiányosságai, és korántsem biztos, hogy ő lesz a hosszútávú megoldás irányító poszton, de pont a két kulcs elem hiányzik előle.

Jövő héten viszont jó lenne ha valami csoda folytán összekapnák magukat és Kendricks is visszatérne végre, mert életbevágó lesz ez a Giants elleni meccs. Egyrészt elléphetünk az óriásoktól, másrészt a Cowboys utazik Seattle-be, nem hagyhatjuk ki ezt a ziccert.

több mint 11 éve
Épp ez az, hogy nem érzem kikényszerítettnek az ellenfél hibáit. (Na jó, a blokkolt puntok nyilván)

Arra nem lehet hagyatkozni, hogy úgyis jön egy FF vagy Jenkins szed egy picket.
Ezzel szemben tavaly legalább az offenseben lehetett bízni, hogy bármikor képes pontokat feltenni.

Ja, Billy Davisnek ki kellene találnia valamit, mert ha Austin Davis 375 yardot meg 3 TD-t hozott össze a sec ellen, akkor Romo Dez Bryanttel, Terrance Williamsszel még sokkal több veszélyt jelenthet.
Wolff szerintem semmivel sem jobb, mint Nate Allen, ezt a Frisco ellen bemutatta a Gore-féle TD-nél.

Írtam eredménykövetőben is, hogy Grahamet megnézném Cole szerepében. (a snapek 2/3-a Grahamnek, 1/3-a Colenak) Futás ellen jó, pass rushban pedig kitűnő szvsz, egyedül coverageben gyengébb továbbra is.

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Ha az O# magára találna akkor a secondary bénázása se tűnne fel annyira...mivel kevesebbet lennének fent. 😊 Kell valami +

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Altatás - formaidőzítés nem ugyanaz. Én bízom benne, hogy a 15. héttől leszünk csúcsformában, onnantól három csoportmeccs, majd remélhetőleg a playoff következik majd.

Shady a második félidőben bíztató volt, egyébként továbbra is árnyéka a tavalyi önmagának.
Cooper TD elkapását "kompenzálta" két buta penaltyvel, mindenesetre már ez is javulás tőle. Remélem, nála is átszakad az a bizonyos gát, ami Matthewsnél a Skins ellen, és innentől fogva már hozza a tavalyi játékát.
Celek végre észrevehető volt.
Ertz továbbra is tetszik, kaphatna több labdát.
Huff megszerezte első NFL elkapását, több szerepet neki!

Továbbra is azt érzem, hogy a ST, D# momentumok nélkül nem nyertünk volna, ahogy a Redskins és a Colts ellen sem. Ha a támadók formába lendülnek a bye week után legkésőbb, nem lehet gond, másképp ezt a mákos szériát nehéz lesz tartani.

Már a 2. forduló óta azt érzem, hogy nem mi nyerjük a mérkőzéseket, hanem az ellenfél balfaszkodja el őket egyfolytában (A Niners persze kivétel, ott mi voltunk a balfaszabbak)mustaine
Mondjuk én azt nem nevezném máknak, ha két csapatrészünk remeklésének köszönhetően kevesebbet szívunk az O# meg a sec bénázásai miatt (tavaly pont fordítva volt, az offense hozta a meccseket), meg az ellenfél hibáit ki is kell kényszeríteni, más kérdés hogy van amikor nem csak rajtunk múlik, de értem amit írsz, szerintem sem lehet mindig rájuk hagyatkozni, egyértelműen fel kell javulni, egyelőre no Kelce no party.

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Mariota kell, és kész 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Altatás - formaidőzítés nem ugyanaz. Én bízom benne, hogy a 15. héttől leszünk csúcsformában, onnantól három csoportmeccs, majd remélhetőleg a playoff következik majd.

Shady a második félidőben bíztató volt, egyébként továbbra is árnyéka a tavalyi önmagának.
Cooper TD elkapását "kompenzálta" két buta penaltyvel, mindenesetre már ez is javulás tőle. Remélem, nála is átszakad az a bizonyos gát, ami Matthewsnél a Skins ellen, és innentől fogva már hozza a tavalyi játékát.
Celek végre észrevehető volt.
Ertz továbbra is tetszik, kaphatna több labdát.
Huff megszerezte első NFL elkapását, több szerepet neki!

Továbbra is azt érzem, hogy a ST, D# momentumok nélkül nem nyertünk volna, ahogy a Redskins és a Colts ellen sem. Ha a támadók formába lendülnek a bye week után legkésőbb, nem lehet gond, másképp ezt a mákos szériát nehéz lesz tartani.

Már a 2. forduló óta azt érzem, hogy nem mi nyerjük a mérkőzéseket, hanem az ellenfél balfaszkodja el őket egyfolytában (A Niners persze kivétel, ott mi voltunk a balfaszabbak)

több mint 11 éve
Persze ki más, ha én nem 😛 valahol még bízom Foles feltámadásában.
De az a baj, hogy nincs nagyon jobb opciónk sem. Sancho nekem nem az, bármit mutatott az előszezonban. Nagyon sokat kéne letennie az asztalra, hogy bevegye a gyomrom ha ő lenne a QB. S nem tudom, találunk-e majd Foles helyett bárkit. Reméljük nem lesz muszáj.....

NFL-ben egyre kevésbé tudok hinni (ha hittem egyáltalán) az úgynevezett "altatásban". Ha működnek a dolgok működnek, ha nem akkor nem. Reménykedjünk, hogy el kezd működni......
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Kicsit sikerült izgalmassá tenni a végére ... 😓
A special team a csapat tökéletesen működő része. 😊 Fipp - Fipp, Hurrá! 😀
A secondary retek, Williams és Flecher a második félidő nagy részében megint vállalhatatlan volt. Biztos túl sokat edzettek megint, azért nem keresik a labdát a levegőben ...

A front7 elég jó, még Kendricks nélkül is. 2 TD-t simán szerezhetett volna Thornton, ha tudnak neki normálisan blokkolni.
Folesnak bár nem vallják be, szerintem gondjai vannak a nem dobó vállával. Most is jelentős nyomás volt rajta, főleg Molk felől, és a Qb-k mindig mondják, hogy a középről jövő nyomás a legrosszabb. Az ostoba és teljesen felesleges fumble-ért szerintem megkapja majd a magáét videozáskor. Jelentősen hozzájárult azzal, hogy meccs legyen belőle a végére.BleedingGreen
Kicsit azért elővenném Kellyt is. Egyszerűen még mindig nem tudunk meccseket lezárni. Agyamat eldobtam azon, hogy nemcsak a RZ O# szar, de a végén már FG távig sem jutunk el.
A front7 jó, de a secondary nem..Pár playre összekapják magukat, de kulcshelyzetekben meg jön a bénázás. Meglepne ha Eliék jövőhéten nem azzal kezdenék, hogy megpróbálnak szétpasszolni minket.Greengo
Egyrészt. Nem először szórakozunk el nagy előnyöket, ugye. A Rams védelmet ugyanakkor el kell ismerni, hogy jól játszottak, bye weekről jöttek felkészülten és motiváltan.
Viszont, ha már az edzőknél tartunk, bármilyen jó dolgokat csinált is a védelem, ők is nagyon gyorsan kaptak be 3 TD-t. És végén is nagyon kellett az egyetlen értelmes CB-nk közbeavatkozása. Ahogy én láttam, A.Davis nehezen kezelte a nyomást, akkor miért hagytuk abba a blitzelést a meccs vége felé? Annyira kellett még az a +1 ember a vakok közé a secondaryba? Szerintem Billy Davist is szívatták rendesen (vagy szívatta magát) a vége felé. Ő is benne volt az előny elszórakozásban. Ha már TD-t kapunk nagy előnynél, akkor ne 1 perc alatt vonuljanak végig a védelmen.BleedingGreen
Mondjuk ebben az is benne van, hogy idejük is alig volt pihenni...így megint elfáradtak a végére.
Ez jó kérdés ez vhol B.Davis sara is. Allen helyett többet játszatnám Wolffot. Tavaly már voltak jó megmozdulásai és Boykint is többet küldeném fel.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Az még a vicc amúgy, hogy amikor nagy az előny, mintha nem is koncentrálna a sec a védekezésre, amikor meg nagy a nyomás és szopóágon vagyunk akkor meg képesek necces szitukat kivédekezni. Lásd most, vagy Colts meg Skins ellen. Ez vajon miért van?

több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Kicsit sikerült izgalmassá tenni a végére ... 😓
A special team a csapat tökéletesen működő része. 😊 Fipp - Fipp, Hurrá! 😀
A secondary retek, Williams és Flecher a második félidő nagy részében megint vállalhatatlan volt. Biztos túl sokat edzettek megint, azért nem keresik a labdát a levegőben ...

A front7 elég jó, még Kendricks nélkül is. 2 TD-t simán szerezhetett volna Thornton, ha tudnak neki normálisan blokkolni.
Folesnak bár nem vallják be, szerintem gondjai vannak a nem dobó vállával. Most is jelentős nyomás volt rajta, főleg Molk felől, és a Qb-k mindig mondják, hogy a középről jövő nyomás a legrosszabb. Az ostoba és teljesen felesleges fumble-ért szerintem megkapja majd a magáét videozáskor. Jelentősen hozzájárult azzal, hogy meccs legyen belőle a végére.BleedingGreen
Kicsit azért elővenném Kellyt is. Egyszerűen még mindig nem tudunk meccseket lezárni. Agyamat eldobtam azon, hogy nemcsak a RZ O# szar, de a végén már FG távig sem jutunk el.
A front7 jó, de a secondary nem..Pár playre összekapják magukat, de kulcshelyzetekben meg jön a bénázás. Meglepne ha Eliék jövőhéten nem azzal kezdenék, hogy megpróbálnak szétpasszolni minket.Greengo
Egyrészt. Nem először szórakozunk el nagy előnyöket, ugye. A Rams védelmet ugyanakkor el kell ismerni, hogy jól játszottak, bye weekről jöttek felkészülten és motiváltan.
Viszont, ha már az edzőknél tartunk, bármilyen jó dolgokat csinált is a védelem, ők is nagyon gyorsan kaptak be 3 TD-t. És végén is nagyon kellett az egyetlen értelmes CB-nk közbeavatkozása. Ahogy én láttam, A.Davis nehezen kezelte a nyomást, akkor miért hagytuk abba a blitzelést a meccs vége felé? Annyira kellett még az a +1 ember a vakok közé a secondaryba? Szerintem Billy Davist is szívatták rendesen (vagy szívatta magát) a vége felé. Ő is benne volt az előny elszórakozásban. Ha már TD-t kapunk nagy előnynél, akkor ne 1 perc alatt vonuljanak végig a védelmen.