NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
szerintem a carolina megeszi a finst

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Nekem az a lényeg,hogy látszik Kelly tényleg jobbat hoz ki azokból akik tavaly kilátástalannak tűntek ...
Ugyanakkor kellett a könnyebb sorsolás+a csoport bénasága is,hogy így álljunk de hát ez van.
Ha van esély akkor nyerni kell ez nem kérdés hisz ez sport.
Kelly tuti nem akar veszteni holmi draft helyért annál jobban bízik magában.

Szóval csak így tovább verjük meg a Cards-ot most meg élvezzük a by-t.
Javaslom a Lions meccset megnézniJanek
Én szerintem másik meccsre szavazok. Panthers - Dolphins, utána meg a Cards - Colts és a csoportrangadó biztos megtekintésre kerül részemről.
több mint 12 éve
Nekem az a lényeg,hogy látszik Kelly tényleg jobbat hoz ki azokból akik tavaly kilátástalannak tűntek ...
Ugyanakkor kellett a könnyebb sorsolás+a csoport bénasága is,hogy így álljunk de hát ez van.
Ha van esély akkor nyerni kell ez nem kérdés hisz ez sport.
Kelly tuti nem akar veszteni holmi draft helyért annál jobban bízik magában.

Szóval csak így tovább verjük meg a Cards-ot most meg élvezzük a by-t.
Javaslom a Lions meccset megnézni

több mint 12 éve
Az egész onnan kezdődött,hogy SB-t nyerünk DJaxnek idén...
Tény,hogy felüdülés a tavalyi szezonhoz képest a csapatot nézni,fiatal a csapat (aki fontos és 30 körüli az csak Demeco,Peters,Tod,Mathis,a többi idősnél nem számít a kor) mert van játék és tűz.

De szerintem butaság komoly dolgokat elvárni ettől a szezontól amiben nincs semmi negatív.
FO sem beszélt idén semmiről,hogy mi az elvárás,hisz minden megváltozott.
A szezon további részére az a nagy kérdés,hogy Kelly megtalálta e a QB-át vagy az még nincs megoldva.
Ha megvan akkor jöhet az építkezés tovább érdekes lesz kiket akarunk/tudunk megtartani tradelni FA+draft....

Ha a most következő 4 meccsből 2-t nyerünk akkor tényleg kinézhet egy PO de ez a 4 meccs nem lesz egyszerű...Janek
Persze itt nem lehet komoly elvárásokról beszélni igazán. Nekem az volt az elvárásom, hogy változást lássak Reidhez képest, játékban, hozzáállásban, és hogy valami irányt határozzon meg Kelly. Ezen felül pár játékos teljesítménye ami nekem kellemes meglepetés, illetve az, hogy még mindig versenyben vagyunk a PO-ért. Persze mindig mondják, hogy az Eaglesnek úgy kell nekiindulnia a szezonnak, hogy PO meg SB, de hivatalosan is átmeneti évnek kikiáltott szezonban butaság lenne túlgondolni a dolgokat.
több mint 12 éve
Az egész onnan kezdődött,hogy SB-t nyerünk DJaxnek idén...
Tény,hogy felüdülés a tavalyi szezonhoz képest a csapatot nézni,fiatal a csapat (aki fontos és 30 körüli az csak Demeco,Peters,Tod,Mathis,a többi idősnél nem számít a kor) mert van játék és tűz.

De szerintem butaság komoly dolgokat elvárni ettől a szezontól amiben nincs semmi negatív.
FO sem beszélt idén semmiről,hogy mi az elvárás,hisz minden megváltozott.
A szezon további részére az a nagy kérdés,hogy Kelly megtalálta e a QB-át vagy az még nincs megoldva.
Ha megvan akkor jöhet az építkezés tovább érdekes lesz kiket akarunk/tudunk megtartani tradelni FA+draft....

Ha a most következő 4 meccsből 2-t nyerünk akkor tényleg kinézhet egy PO de ez a 4 meccs nem lesz egyszerű...

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 161 — No one likes us, cause no one like us
na azért ugye ha össze is jön a PO ami már eleve egy csoda akkor ott már egy win is marha mák lenne.
Jó eséllyel a SF,Hox,Cards 3asból jöhet egy ami azért más kávéház mint a skins(nem megbántva őket)

Nincs még jó védelmünk főleg nem olyan ami meccseken döntő tényező lenne....

Ha megy az O-nak akkor nem szúr szemet a védelem de ha nekik kéne egy meccset megfordítani akkor nem sok sanszunk lenne.

igazán jó talán csak Cox
szolid kezdőnek meg Boykint,Barwint és Demeco-t lehet nevezni...

Thorton kvázi még csak első szezonját tolja igaz mi ezt már rég várjuk.
Logan rookie
Kendricks jó de azért sokat hibázik

Cole,Curry,Graham meg néha villant de igazából semmi extra
a sec meg....Janek
Mindig felpezsdíted a pozitív hozzáállásoddal az embert 😀

Curry-t semmi extrának hívni hejj, hát 4 sack a csapat legtöbbje, alig pár snap alatt. Néha villant, mert néha van bent 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 407 — Beware the Slim Reaper!
a sec meg....Janek
Én a sec-et nem látom olyan rossznak.
Az utóbbi két évhez képest meg főleg nem. 😀
Nincsen Top10-es, de lehet, hogy még Top20as CB-nk sem, azonban tudnak villanni, nagyjából szerelni, intiket szerezni és ez bőven jó.
Boykin meg azért bőven ott van a jobb nickelCB-k között.
N.Allen úgy játszik mint még soha. Ezzel nem azt mondom, hogy jó, de simán átlagos. 😀
Wolff is kezd belejönni.
Bár jah tény, hogy az utolsó értelmes QB aki ellen játszottunk az még Peyton volt Szeptember végén. 😀Bébé
De azóta sok idő eltelt és a védelmünk kezd egyre jobban játszani... Most már hat meccs óta nem kapunk 20 pontnál többet. El kellett telnie egy kevés időnek, hogy összeszokjanak a játékosok(+ a rendszer). Én azt gondolom, hogy ez a szezon előrehaladtával még lehet sokkal jobb is. Nem a szezon elején kell 100%-on pörögni. Szval Janek pesszimista hangvételét nem is értem. 😉Greengo
Én is abszolúte azt látom, hogy javul a csapat. A stáb is úgy néz ki jó, mert folyamatosan látszik a fejlődés mindenkinél. Ez a mostani védelem fiatal, tapasztalatlan, de hatalmas lehetőség van benne. Persze van még mit javítani, de már az kisebb csoda, hogy Nate Allen használható, hogy Fletcher lényegében a legjobb CB, hogy Ryans évek óta nem játszott így és, hogy Curry olyan kevés játékból amin fenn van, ilyen jó dolgokat tud kihozni. Szóval ez a szezon nekem minden tekintetben eddig kicsit felülmúlja a várakozásokat.Shawn84
Nekem is pozitív csalódás a védelem játéka. A DL kimondottan jó és ráadásul nagyon fiatal is. Azzinaro remek munkát végez velük. Coxot pl a draftkor mindenki tisztán 4-3-as 3 technek tartotta, ennek ellenére rohamléptekkel fejlődik 3-4-es DE-ként. Thornton remek a futás ellen és az irányítóra is tud annyi nyomást gyakorolni, amennyit kell. Logan talán a legtöbbet fejlődött játékos a preseasonhoz képest, ráadásul egy olyan poszton játszik egyre jobban, ahol nem szokott sok babér teremni újoncoknak. A kiegészítő emberek is hadra foghatóak, Curryt ugye nem kell magyarázni, de Square és Geathers is jó 1-1 játékra.
Ryans monster éve sem véletlenül következett be, a DL nogyon jól leköti az ellenfél falembereit és a linebackereknek könnyebb dolguk van. Nincs elit passrusher OLB-nk, de összességében a front 7 képes nyomást gyakorolni az irányítóra. Futás ellen viszont igen szépen teljesít mindkét OLB-nk.
Boykin szerintem az egyik legjobb slot corner a ligában, és egy erősebb secondaryban még jobb lehet. Nagyon biztosan szerel, ráadásul képes nagy játékokra is amikor szükséges.
Tény, hogy a secondrayban kevés az igazán gyors játékos, de a redzoneban, ahol kevésbé számít a sebesség, ők is hozzák magukat. Ha visszaemlékezünk, hogy 1-2 éve mennyire borzasztó volt a RZ védelmünk, ahhoz képest nagyon nagy a fejlődés.

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
és lehet hogy tényleg el is kapjuk a Dallast( de utána annyi komoly meccsünk lesz még hogy innen már nem érünk oda a végén!)
bár ha kikapnánk akkor meg egyértelműen 2 szereplős lenne a verseny és talán jobb lenne nektek is kizárólag egy a legvégén köztudottan
gyengén teljesítő Dallas a nyakatokba mint még plusszban egy bepörgött Giants is...yooker
Pont ezért kell nyerjetek most 😛 Mert utána Ti még úgyis kikaptok 😛 😀
De amúgy jah egyikse igazán jó nekünk. Az x-nek örülnék a legjobban. 😀
De nyerjetek Ti aztán kész. 😀
Inkább a Giants, mint a Cowboys. (Annak ellenére, hogy Elit nagyon nem bírom 😀 )Bébé
semmi gáz , valahol már írtam hogy én csak örülök ha utálják mert nekünk az jót jelent!! 😉
nektek sem lesz azért gálázás most már végig, de elég jó a sorsolásotok ami sokat jelenthet!

szerk: na jó , ez a sorsolás dolog nem biztos hogy igaz azért...😊
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 345 — Így remélem megfelelek nektek.....
Érdekes hétvége lesz az biztos három NFC East csapat a sport egy képernyőjén és egyik sem mi vagyunk. Januártól viszont már csak mi 😛 😉 Abból a szempontból jó lenne, hogyha a Dallas nyerne hogy a Giants végleg kiszáll, viszont ha nyernének az Óriások a Dallassal szemben is lenne levegővétel. Ugyan akkor félő, hogy nagy lendületet kapnának Eliék. A lényeg hogy mi nyerjük a meccseket és akkor nem kell ilyenen gondolkodnunk 😀
Ha a védelem meg tudja lélítani CJ-t vagy limitálni Bush-t Floydot és Fizt-t és még nyernénk is egy szavunk sem lehet 😀

Ja és Romo-t én is szeretem nem tehet róla, hogy egy khm inkáb nem mondom milyen HC van a csapat élén ez a mi szerencsénk. (Bocs a Boys fanoktól de ahogy olvasgatom ők is hasonlóan látják.)
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
és lehet hogy tényleg el is kapjuk a Dallast( de utána annyi komoly meccsünk lesz még hogy innen már nem érünk oda a végén!)
bár ha kikapnánk akkor meg egyértelműen 2 szereplős lenne a verseny és talán jobb lenne nektek is kizárólag egy a legvégén köztudottan
gyengén teljesítő Dallas a nyakatokba mint még plusszban egy bepörgött Giants is...yooker
Pont ezért kell nyerjetek most 😛 Mert utána Ti még úgyis kikaptok 😛 😀
De amúgy jah egyikse igazán jó nekünk. Az x-nek örülnék a legjobban. 😀
De nyerjetek Ti aztán kész. 😀
Inkább a Giants, mint a Cowboys. (Annak ellenére, hogy Elit nagyon nem bírom 😀 )
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
De azóta sok idő eltelt és a védelmünk kezd egyre jobban játszani... Most már hat meccs óta nem kapunk 20 pontnál többet. El kellett telnie egy kevés időnek, hogy összeszokjanak a játékosok(+ a rendszer). Én azt gondolom, hogy ez a szezon előrehaladtával még lehet sokkal jobb is. Nem a szezon elején kell 100%-on pörögni. Szval Janek pesszimista hangvételét nem is értem. 😉Greengo
Jó persze örülök, meg azért 2 hónapot letudni úgy, hogy nem szereztek ellenünk 21 pontnál többet az nagyon jó. Meg azt is értékelem, hogy tudjuk hozni a kötelezőt, de játszottunk egy olyan Glennon ellen aki karrierje során ellenünk volt 2.x kezdő, Pryor ellen, a Packers 3. számú QB-ja ellen (tomtom Newman, HoF a srác 😀 ) valamint Romo, RGIII és Eli ellen. Hát az utóbbi hármat még átlagos QB-nak se nevezném. 😛 😀
Szóval örülök h jó a D# meg kezd összeállni, de majd ha a köv. két héten is hasonlóan jól teljesítenek, akkor talán elhiszem, hogy megütjük az átlagos szintet.Bébé
De Peyton szintű QB is csak 4 van a ligában,Foles, Peyton, Drew, meg Tom. 😀😀😀 Amúgy Éli ennyire szar sosem volt még, RG3 már kezd éledezni ez legutóbb is látszódott, Romo meg Romo 😀ano92
ejnye Bébé azért Eli legyen már legalább átlagos...😉
pláne hogy idén tényleg annyira szedett vedett a fal hogy nehéz mögötte dolgoznia...
jól esik hogy szurkoltok majd nekünk holnap :p ,
gyengén teljesítő Dallas a nyakatokba mint még plusszban egy bepörgött Giants is...
több mint 12 éve
De Peyton szintű QB is csak 4 van a ligában,Foles, Peyton, Drew, meg Tom. 😀😀😀 Amúgy Éli ennyire szar sosem volt még, RG3 már kezd éledezni ez legutóbb is látszódott, Romo meg Romo 😀ano92
Nemnem. Eli ezt tudja.
Én azokon a szezonjain lepődtem meg, amikor több TD passza volt mint intije. 😛 😀

Amúgy mondjatok bármit én Romot bírom.
Amikor pumpál meg minden. Futni is tud vmennyire. Volt olyan időszak, amikor szívesen láttam volna az Eaglesben. 😀 Bár jah nem clutch a gyerek, de PO-ra hoztam volna vki mást. 😀
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Jó persze örülök, meg azért 2 hónapot letudni úgy, hogy nem szereztek ellenünk 21 pontnál többet az nagyon jó. Meg azt is értékelem, hogy tudjuk hozni a kötelezőt, de játszottunk egy olyan Glennon ellen aki karrierje során ellenünk volt 2.x kezdő, Pryor ellen, a Packers 3. számú QB-ja ellen (tomtom Newman, HoF a srác 😀 ) valamint Romo, RGIII és Eli ellen. Hát az utóbbi hármat még átlagos QB-nak se nevezném. 😛 😀
Szóval örülök h jó a D# meg kezd összeállni, de majd ha a köv. két héten is hasonlóan jól teljesítenek, akkor talán elhiszem, hogy megütjük az átlagos szintet.Bébé
De Peyton szintű QB is csak 4 van a ligában,Foles, Peyton, Drew, meg Tom. 😀😀😀 Amúgy Éli ennyire szar sosem volt még, RG3 már kezd éledezni ez legutóbb is látszódott, Romo meg Romo 😀

több mint 12 éve
a sec meg....Janek
Nincsen Top10-es, de lehet, hogy még Top20as CB-nk sem, azonban tudnak villanni, nagyjából szerelni, intiket szerezni és ez bőven jó.
N.Allen úgy játszik mint még soha. Ezzel nem azt mondom, hogy jó, de simán átlagos. 😀
Wolff is kezd belejönni.
Bár jah tény, hogy az utolsó értelmes QB aki ellen játszottunk az még Peyton volt Szeptember végén. 😀Bébé
Én is abszolúte azt látom, hogy javul a csapat. A stáb is úgy néz ki jó, mert folyamatosan látszik a fejlődés mindenkinél. Ez a mostani védelem fiatal, tapasztalatlan, de hatalmas lehetőség van benne. Persze van még mit javítani, de már az kisebb csoda, hogy Nate Allen használható, hogy Fletcher lényegében a legjobb CB, hogy Ryans évek óta nem játszott így és, hogy Curry olyan kevés játékból amin fenn van, ilyen jó dolgokat tud kihozni. Szóval ez a szezon nekem minden tekintetben eddig kicsit felülmúlja a várakozásokat.
több mint 12 éve
Szóval örülök h jó a D# meg kezd összeállni, de majd ha a köv. két héten is hasonlóan jól teljesítenek, akkor talán elhiszem, hogy megütjük az átlagos szintet.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
a sec meg....Janek
Wolff is kezd belejönni.
De azóta sok idő eltelt és a védelmünk kezd egyre jobban játszani... Most már hat meccs óta nem kapunk 20 pontnál többet. El kellett telnie egy kevés időnek, hogy összeszokjanak a játékosok(+ a rendszer). Én azt gondolom, hogy ez a szezon előrehaladtával még lehet sokkal jobb is. Nem a szezon elején kell 100%-on pörögni. Szval Janek pesszimista hangvételét nem is értem. 😉

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Nekem Romo is értelmes 😀 Vagyis attól függetlenül hogy Cowboysos , szerintem még nagyon jó irányító.

több mint 12 éve
a sec meg....Janek
Wolff is kezd belejönni.
Bár jah tény, hogy az utolsó értelmes QB aki ellen játszottunk az még Peyton volt Szeptember végén. 😀
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
na azért ugye ha össze is jön a PO ami már eleve egy csoda akkor ott már egy win is marha mák lenne.
Jó eséllyel a SF,Hox,Cards 3asból jöhet egy ami azért más kávéház mint a skins(nem megbántva őket)

Ha megy az O-nak akkor nem szúr szemet a védelem de ha nekik kéne egy meccset megfordítani akkor nem sok sanszunk lenne.

igazán jó talán csak Cox

Logan rookie

a sec meg....Janek
CM! 😀

több mint 12 éve

igazán jó talán csak Cox

Logan rookie

a sec meg....

több mint 12 éve
De rossz, most tudatosult bennem hogy nemsokára vége ennek a szezonnak is 😥ano92
Jah a többségnek.
Azonban mi még február elejéig élvezhetjük az Eagles meccseket. 😀Bébé
Jajj de jó lesz, jövőre DeSeant új szép fuxal az ujján látni 😊 😀

több mint 12 éve
De rossz, most tudatosult bennem hogy nemsokára vége ennek a szezonnak is 😥ano92
Jah a többségnek.
Azonban mi még február elejéig élvezhetjük az Eagles meccseket. 😀
több mint 12 éve
7végén hajrá Giants és Washington.
De főleg Giants és akkor már a mi kezünkben lesz a sorsunk.Bébé
Dallas győzelemnél is a mi kezünkben van a sorsunk...szerintem! :ptûzoltó
Jah igen jogos. 😀
De úgy még belefér egy vereség is a köv. 4 meccs vmelyikébe.Bébé
De rossz, most tudatosult bennem hogy nemsokára vége ennek a szezonnak is 😥

több mint 12 éve
Dallas győzelemnél is a mi kezünkben van a sorsunk...szerintem! :ptûzoltó
Jah igen jogos. 😀
De úgy még belefér egy vereség is a köv. 4 meccs vmelyikébe.
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 862
Dallas győzelemnél is a mi kezünkben van a sorsunk...szerintem! :p