Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
A Boys tegnapi meccsével kapcsolatban:

A mai húzós nap miatt csak félidőig néztem, kezdtem megnyugodni, hogy szar egy csapat...ha sok minden nem változik és úgy alakulnak az eredmények, hogy az utolsó fordulónak lesz tétje, szerintem szét tudjuk kapni őket. Sajnos nyertek.

Az Oaklandet mi porba gyaláztuk. Szerintetek ez erősebb vagy gyengébb Oakland volt annál?picksix
sok idő van még addig.
amúgy ne felejtsd el, hogy a védelem legjobbja ott állt az oldalvonalon végig, és melegítőben figyelt - ő az, aki Shady-t 18/55-ön tartotta a Linc-ben. reálisan minimum 2 TD különbség volt tegnap a két csapat között, de ebből egyet elvettek az elején a bírók, ráadásul az utolsó drive-ban 14-ből 11-szer futottunk, ha komolyan TD-re ment volna Garrett, akkor nemhogy 6:43 nem kellett volna hozzá, de valószínűleg 4 perc sem.slowmotion
A Linc-en rosszul játszottunk? Ez bizony felettébb furcsa. (Home 1-4, Road 5-1)

Az biztos, ha egy olyan félidővel rukkoltok elő, mint a Raiders elleni elsőtök, mi 28-0-ra fogunk vezetni... De még az is lehet, hogy ti 10-5-ös mérleggel mentek neki majd az utolsó meccsnek, mi meg 6-9-cel, bármi lehet. De azért itt az Eagles csapatfórumon engedtessék már meg egy csöpp szerény kincstári optimizmus...ha ugyanezt a Boys topicba írtam volna, az bizony ormótlanság lett volna.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Sziasztok!

Már egy ideje olvasgatom a bowl.hu fórumát, de csak most döntöttem úgy, hogy regisztrálok is. Körülbelül 3-4 éve kezdtem NFL-t nézni, ekkor lettem Eagles szurkoló, mégpedig Donovan Mcnabb miatt. Komolyabban foglalkozni a sporttal csak idén kezdtem, és egyre inkább megszeretem mind az amerikai focit, mind az Eagles-t.

Remélem sikerül megnyerni a holnapi Cards elleni meccset, a tegnapi dallasi siker után nagyon kéne a W. Ha Foles, Shady, és D-Jax is egészséges tud maradni a meccsen végig, + a D# is odateszi magát, és 20 pont alatt tarja a Cards-ot, akkor szerintem lehet keresnivalónk.Hulkeinstein
Üdv itt. Holnapután lesz meccs.

Amit felvázoltál azt így előre alá is írnám ha lehetne. De mint tudjuk, ez egy kicsit más lesz most. Szerintem a Sec össze fogja szarni magát, Fitzet képtelen lesz akárki is egész meccsen fogni.
Lényeg az, hogy 10 óra felé én már ismételten letargiás leszek nagy valószínűséggel, hogy ennyire egy retek kaka a védelmünk 😥 .ano92
Jajj tényleg, már összefolynak a napok 😀

Fitz kikapcsolásában sztem a pass rush-nak lesz óriási jelentősége, sajnos már többször láthattuk idén, hogy ha egy irányítónak van ideje ellenünk, akkor szétszedi ezt a secondaryt, egy Fitz-cel meg végképp... Viszont ha nem hagyunk időt, akkor komoly gondban lehet Palmer.Hulkeinstein
Ez lesz a kulcs.... Figyeljetek Fitz-re és Floydot hagyjátok 1-1 ben 😀
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
na ez érdekelt, jólvan akkor nem iratkozok le a híreikről 😀dano92
kik Ők? 😀Bébé
Ex-fűzővel kifelé, going deepRataxes
De aranyosak vagytok, hogy így felháborodtatok, szerencsére semmi harag, ez csak a kölcsönös szivatás a szerkesztőségen belül, az idézett Cowboys elleni posztot meg ráadásul én írtam😀😀😀somebody08
Egy mindenkiért.... 😀dd na irány a kocsma, holnap meccs, kell kezdeni hangolni

több mint 12 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
kik Ők? 😀Bébé
Ex-fűzővel kifelé, going deepRataxes
De aranyosak vagytok, hogy így felháborodtatok, szerencsére semmi harag, ez csak a kölcsönös szivatás a szerkesztőségen belül, az idézett Cowboys elleni posztot meg ráadásul én írtam😀😀😀
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
kik Ők? 😀Bébé
Ex-fűzővel kifelé, going deep

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
kik Ők? 😀
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ellenséges vonalak mögött - Cardinals

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
‪#‎AZvsPHI‬ status report:
Out - S Earl Wolff (knee)
Probable - S Colt Anderson (ankle), CB Bradley Fletcher (pectoral), LB Mychal Kendricks (knee), LB Jake Knott (hamstring)

forrás: Official Facebook Page of the Philadelphia Eagles

több mint 12 éve

Is this a joke? Amit nem követek, vagy ennyire szánalmasak ? (voltak már ennyire szánalmasak)ano92
Melyik részét gondolod viccnek?Shawn84
számbády08 és az eagles szurkolók lekicsinyítése az FK! blogon, ez most valami poénjuk korábbról vagy ők ilyen cowboys szurkolók? "dehát ő egyrészt Eagles-szurkoló, tehát alapból nem számít" vagy ez csak nekem böki a szememet?

Mert legutóbbi Cowboys meccs előtt is, valami olyat írtak, hogy köze nem lesz ahhoz a meccshez a sasoknak és csak bemákolhatják a győzelmet.ano92
Somebody a szerkesztőség alapító tagja, tehát csak egymás vérét szívják, nem komoly dolog. Van ott más eagles szurkoló is a szerkesztők között rajta kívül 😀 Elég szókimondó banda, de nem köcsögök 😀Shawn84
na ez érdekelt, jólvan akkor nem iratkozok le a híreikről 😀d

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534

Is this a joke? Amit nem követek, vagy ennyire szánalmasak ? (voltak már ennyire szánalmasak)ano92
számbády08 és az eagles szurkolók lekicsinyítése az FK! blogon, ez most valami poénjuk korábbról vagy ők ilyen cowboys szurkolók? "dehát ő egyrészt Eagles-szurkoló, tehát alapból nem számít" vagy ez csak nekem böki a szememet?

Mert legutóbbi Cowboys meccs előtt is, valami olyat írtak, hogy köze nem lesz ahhoz a meccshez a sasoknak és csak bemákolhatják a győzelmet.ano92
Somebody a szerkesztőség alapító tagja, tehát csak egymás vérét szívják, nem komoly dolog. Van ott más eagles szurkoló is a szerkesztők között rajta kívül 😀 Elég szókimondó banda, de nem köcsögök 😀
több mint 12 éve

Mert legutóbbi Cowboys meccs előtt is, valami olyat írtak, hogy köze nem lesz ahhoz a meccshez a sasoknak és csak bemákolhatják a győzelmet.

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534

Melyik részét gondolod viccnek?
több mint 12 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Sziasztok!

Már egy ideje olvasgatom a bowl.hu fórumát, de csak most döntöttem úgy, hogy regisztrálok is. Körülbelül 3-4 éve kezdtem NFL-t nézni, ekkor lettem Eagles szurkoló, mégpedig Donovan Mcnabb miatt. Komolyabban foglalkozni a sporttal csak idén kezdtem, és egyre inkább megszeretem mind az amerikai focit, mind az Eagles-t.

Remélem sikerül megnyerni a holnapi Cards elleni meccset, a tegnapi dallasi siker után nagyon kéne a W. Ha Foles, Shady, és D-Jax is egészséges tud maradni a meccsen végig, + a D# is odateszi magát, és 20 pont alatt tarja a Cards-ot, akkor szerintem lehet keresnivalónk.Hulkeinstein

Amit felvázoltál azt így előre alá is írnám ha lehetne. De mint tudjuk, ez egy kicsit más lesz most. Szerintem a Sec össze fogja szarni magát, Fitzet képtelen lesz akárki is egész meccsen fogni.
Lényeg az, hogy 10 óra felé én már ismételten letargiás leszek nagy valószínűséggel, hogy ennyire egy retek kaka a védelmünk 😥 .ano92
Jajj tényleg, már összefolynak a napok 😀

Fitz kikapcsolásában sztem a pass rush-nak lesz óriási jelentősége, sajnos már többször láthattuk idén, hogy ha egy irányítónak van ideje ellenünk, akkor szétszedi ezt a secondaryt, egy Fitz-cel meg végképp... Viszont ha nem hagyunk időt, akkor komoly gondban lehet Palmer.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 345 — Így remélem megfelelek nektek.....
Üdv Hulk! Jó szurkolást írásokat közöttünk.

Attól nem tartok, hogy nagyon arcoskodnánk (itteni fanokról sem érzem most ezt úgy mint a Skins elleni eredménykövetőben, mikor szóltam is és majdnem meg is égtünk 😉 😛) Talán a csapatból D-Jax-nek Shadynek és CW-nek van hajlama rá, de bízzunk benne a többiek észnél lesznek és figyelni fognak. Foles is elfelejti a betojós énjét és ha lesz is nyomás rajta jó döntéseket hoz. A kulcs Arians. Nem tudom őt Chip meg tudja e lepni bármivel, is bízzunk benne igen, és valami csoda folytán nyerünk.
Nekem még egy plussz okom is van hogy miért feltétlen nyerjünk most, de azt majd akkor 😛
több mint 12 éve

Is this a joke? Amit nem követek, vagy ennyire szánalmasak ? (voltak már ennyire szánalmasak)

több mint 12 éve
Sziasztok!

Lényeg az, hogy 10 óra felé én már ismételten letargiás leszek nagy valószínűséggel, hogy ennyire egy retek kaka a védelmünk 😥 .

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 940 — Cowboys fan

A mai húzós nap miatt csak félidőig néztem, kezdtem megnyugodni, hogy szar egy csapat...ha sok minden nem változik és úgy alakulnak az eredmények, hogy az utolsó fordulónak lesz tétje, szerintem szét tudjuk kapni őket. Sajnos nyertek.

Az Oaklandet mi porba gyaláztuk. Szerintetek ez erősebb vagy gyengébb Oakland volt annál?picksix
sok idő van még addig.
amúgy ne felejtsd el, hogy a védelem legjobbja ott állt az oldalvonalon végig, és melegítőben figyelt - ő az, aki Shady-t 18/55-ön tartotta a Linc-ben. reálisan minimum 2 TD különbség volt tegnap a két csapat között, de ebből egyet elvettek az elején a bírók, ráadásul az utolsó drive-ban 14-ből 11-szer futottunk, ha komolyan TD-re ment volna Garrett, akkor nemhogy 6:43 nem kellett volna hozzá, de valószínűleg 4 perc sem.
több mint 12 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Sziasztok!

Remélem sikerül megnyerni a holnapi Cards elleni meccset, a tegnapi dallasi siker után nagyon kéne a W. Ha Foles, Shady, és D-Jax is egészséges tud maradni a meccsen végig, + a D# is odateszi magát, és 20 pont alatt tarja a Cards-ot, akkor szerintem lehet keresnivalónk.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Viszont a Lions elég combos volt igaz a pacsker Áron nélkül ...

több mint 12 éve
picksix Philadelphia Eagles 814

Az Oaklandet mi porba gyaláztuk. Szerintetek ez erősebb vagy gyengébb Oakland volt annál?

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Nah nyert a Cowboys, szal nekünk se kéne kikapni 😀
több mint 12 éve
"MadClown" itt is itt van?
Csak mert láttam a bleedinggreenanation-ön a kommentjét:
"We dont have thanksgiving here, but i think we should have, there is always a reason to be thankful.
Alas I wish you guys a Happy Thanksgiving from Hungary!"
több mint 12 éve
A még öregebbek pedig emlékezhetnek, hogy régen még tényleg csoportellenfelek voltunk amikor még 5-ös (east, west, central) csoportok voltak, és egy csoport a mai NFC East + Cards volt 😊csongi
óóó akkor én még azt se tudtam, hogy mi az az amerikai foci 😀

Ma hajrá Packers és Raiders.
Raidersnél egyértelmű, Lionsnál meg nem lenne rossz, ha zsinórban 3x kikapnának, plusz akkor a Packersnek is rohadt fontos lesz majd a Dallas elleni meccsük és Rodgers szét fogja kapni Őket. 😀
több mint 12 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
3. évem nfl-t nézve és eddig minden évben volt ARI-PHI meccs (jővőre is lesz) Nekem Arizona majdnem olyan mintha csoport ellenfél lenne.Petikievak01
az "öregebbeknek" a Bears (volt) ilyen 😀

utánanéztem 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2013
Nem merem megnézni, hogy jövőre is játszunk-e velük. 😀Bébé
A még öregebbek pedig emlékezhetnek, hogy régen még tényleg csoportellenfelek voltunk amikor még 5-ös (east, west, central) csoportok voltak, és egy csoport a mai NFC East + Cards volt 😊
több mint 12 éve
Injury report:
Wolff-on kívül mindenki fullon edzett.
Lehet tud valamit ez a sports science-es tag. 😀
Ráadásul az IR-re se került senki, mióta elkezdődött a szezon. Bár jah ez a minimum azok után, hogy a preseason alatt 4 játékosunk is IR-re került.